Nika v službi
|
Ojla, ja, tale RR je zadnje čase izpod kritike! Me kar mine čakat, pa pisat, ker se vmes postaram. Ni za hiperaktivko kot sem jaz. Also, sem nazaj s Češke, vreme kot v pravljici, poslovni del po planu, skratka b.p. V petek pa s T. pičiva proti Monte Carlu, komaj, komaj čakam. 2ursae, mi smo bili pa v včeraj v ZOO, je bila Nika povabljena na praznovanje Nalujevega RD. Začeli so ob 11:00, ko smo jo oddali, potem sva midva šla na kufe v Polno skledo, ob 12:30 pa sva prišla nazaj, plačala vstopnino, počakala, da so pojedli pizzo in torto, potem pa smo šli še z dvema povabljenkama, sicer sovrtičkaricama, še na igrišče do 14:30. Potem smo morali žal domov, ker smo bili zmenjeni popoldan še s sosedi. Ritem na primernem nivoju, ni kaj. Ne sekiraj se glede odgovora, saj vem, da si polno zaposlena. Nikar se preveč ne obremenjuj; bo, ko boš uspela. Hvala že vnaprej! Pety, mi smo s kombinezoni preskrbljeni - eden ji je prav še od lani, enega pa je dobila sposojenega, tako da bo to čisto ok, poleg tega ima še hlače, ki so ji tudi še prav. Razmišljam, da bi letos vendarle poskusili s smučmi... če bo madam hotela. Bi se morala malo razgledat... kakšne priporočate? Itak da rabljene, seveda. Glede plavanja smo zdaj dokončno zmenjeni - uradno začnemo tečaj v četrtek ob 18:00 in tako potem 10_x_ zaporedoma. Če bo navdušenje, podaljšamo naprej. Kaj pa sicer, bomo kaj otvorili naše skupne plavalne podvige v Atlantisu, Pety, Benika... ostale? Jaz malce računam, da bi z Niko šli plavat 27./28. ali pa teden dni kasneje (04./05.12.). In kdaj se spet kaj zagledamo? Mene čaka (vsaj) še ena pot v tujino letos (če ne štejem tega privat izleta v Monaco ta konec tedna), napovedana imam še 2 obiska iz tujine pri nas, 10.12. imamo službeni party, tako da takrat ne morem. Kako se vam kaj sliši petek, 17. za en babji čvek?
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 15.11.2010 14:24:09 >