|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
17.11.2010 20:28:47   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo,jaz izpod tuša-uf je pasalouser posted image ...še mleko spijem in grem samo še v posteljouser posted image ...user posted image  je full aktiven,tko da grem na hrbet uživat v brcikahuser posted image

katjuša....super da je pica dobro ratalauser posted image user posted image user posted image

petrušk.....jaz bi pa recept od segedinauser posted image

user posted image user posted image user posted image

heheh...ni panike...veš da...sm hotla sjmm-jinga vegi sprobat, pa oči ni bil glih za, tko da je tokrat še mesni, naslednjič pa definitivno zmagam z vegi...

moja verzija je tko....poenostavljena je da skuham goveji golaž...posebej skuham zelje, ga vmešam v golaž in kuham še ene pol urce, da se okusi premešajo...

druga verzija - kao bolj pravilna je pa s svinjskim mesom....koščki...ampak jst dam bolj mal mesa, k midve z evo greva bolj po zelju.....oči pa po mesku tud
popražim čebulo na olju...tko čis mal da postekleni, pol pa dam še na koščke narezano svinjino, posolim, lovorjev list, majaron, rožmarinček, mal vegete in pol to "tenstam" tolk časa da meso postane čisto mehko....sproti po malo zalivam z vodo....
ko je meso mehko počakam, da voda skoraj čisto povre, da ostane sam mal omakice od meska....dam ene par žlic moke, zmešam, dodam paradižnikovo mezgo in čist mal mlete rdeče sladke paprike, mal popražim, pol pa čist mal zalijem z MRZLO vodo...pa fino premešam, da se začne omakica delat, in tko naprej ponavljaj z vodo dokler ne dobiš željene količine omake....na koncu pa sam še notr daš zelje in vse skupaj kuhaš ene pol ure, da se okusi premešajo....

upam, da ti je razumljiv, drgač pa kr praši.....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
17.11.2010 20:30:35   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Smo mel popoldan malce ustvarjalno pobarvan, sta Nejc in možek en grad delala, jutri ga še pobarvamo, midva z Žigom sva se pa z legicam igrala. Sedaj sta oba že v pidžamicah, po večerji, antibiotik sva uspela dat tko da sedaj samo še risanko do konca pogledala, pa zobki, pravljica in dežela sanj. Men pa tale moja user posted image tko dol pritiska da sam čakam da vn pokukauser posted image user posted image user posted image .

Tamika spočij si

čebela ti tudi

Sjmm jaz pa mislim da se tvoj noče kregat, da pa je pozen je pa najbrž zato ker je delal tko da mu je tud mal oproščeno aneuser posted image . Ne bit koj huda nanj. Dejta se zvečer rajš mal stisnit pa bosta oba happy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeka res je velik vaš Uroš user posted image user posted image user posted image user posted image

super za ustvarjalni dan....pa diham s tabo ko bo treba it....zj pa res lohk vsako minutko....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
17.11.2010 20:59:24   
petrušk_
to pa skor ne morm verjet da je že mrk...no lepo spite........

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
17.11.2010 22:08:40   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

onasiss-JUST 4 YOUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...PA EN INDIJANSKI PLES DA ODGNAMO TEGAuser posted image  OD ANGINE STRAN
 Hvala...enako!

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
17.11.2010 22:15:37   
Onasiss
No pri nas hiša aginčkovih, je valda tudi princ fasu angino-verjetno od meneuser posted image user posted image ... pa ravno ko bi morali obnoviti cepljenje proti pneumokoku!

sjmm......po moje je nekaj v zraku, moj je tud tečn, pa vse mu gre narobe...

katjusa....ja klinc ne...če je bla spodaj zažgana in zgoraj surova bi jo pa okrog obrnila user posted image

kolumbo.... naši sosedje imajo tudi 3 otroke (5, 4 in 9 mesecev) imajo pa tale avto   user posted image ...

celo na dopust (na morje)za 14 dni so šli z njim...user posted image

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 17.11.2010 22:16:21 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   [Brisano sporočilo]
18.11.2010 7:10:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4406
18.11.2010 7:47:30   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
18.11.2010 7:49:20   
petrušk_
jutroooooooo

naša nočka tud za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
začelo se je super, oči šu na košarko, eva pančkat, mami pa na rr in fb...no po eni uri je blo konc luštnga...se je zbudila, zgleda da jeneki sanjala....je hotla k men pa u kuhno pa tko naprej....
no pa sva šle sm ji dalaa čaja in sva skupi šle v pojstlo in valjda...ponovi vajo izpred enga mesca....1 uro in pol norenja....tko da sva glih ob enih 11h zaspale pomoje....ob treh pa akcija - KAŠELJ za pop....un suhi k ga nikakor ne moreš pomirit...sm ji dala med, pa čaj pa sirup...pa še kar revčka moja...sm bla že čist znervirana...na konc pogruntam, da je še plenica spustilauser posted image user posted image user posted image ne vem kako je to ratal.....
jo preoblečem in v pojstlo...kašla k slonuser posted image user posted image user posted image , pržgem kalorifer, ko je zahajcal je zaspala kot angelček....tko da....enostavno ne prenese mal hladnejšega ozračja....

zjutrej čist ob živce in voljo do česarkoli...se vsedem v avto in kličem ob pol 7h na pediatrično, k mi pač res ne da miru ta kašelj....in me nekoliko pomirijo, da res lahko kašelj tako dolgo traja, da povprečno po infektu traja 3-4 tedne in da je možno, da je pol takoj drug infekt dobila in da se zato tolk časa vleče.....k sm povedala da drugače je ok, živahna, nima vročine, voda in kri ok....da je pač za zdržat.....tko da sm spet mal volje nazaj dobila.....
tko da sm zj v službi....podelam in piči gasssaaa damm m...

jutr sva si pa z očijem frej popoldan zrihtala, da greva na kosilo in v kino...bo tašča mal varstvo potegnila.....k mava v soboto obletnico.....any idea kaj nej očiju kupim????

kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tud za vas, pa da te vaše dedce mal pamet sreča.....user posted image user posted image user posted image
malčki pa itak, da so te pogrešal kaj pa si mislla....si le mamica user posted image user posted image

avto sedežni red...no commentuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
18.11.2010 7:52:33   
Urša08
jutro

Mi smo spet lepo spali do 15 čez 7. Potem sva z user posted image kavico popila, zrihtala Nejca za v vrtec tko da sta sedaj odjadrala. Žiga je pa šobico naredu ker bi šel on tuduser posted image user posted image user posted image . No včerej zvečer med 9 in 11 so pa mene lažni popadki dajal, ma to ne moreš verjet še noben me ni tok hecal k tale naša prinčipesauser posted image user posted image user posted image .

Nočka kar solidna, itak ustajam na dve uri da grem mal na wc, pa seveda ob 4 Žigov atb ampak tko bo do poroda potem pa nov luksuz. danes mamo pa  kar pester dan , no dopoldan imava namen mal pospravit, ob 12.45 kontrola za Žiga, mal čez 2 poberemo  Nejca in via Lj. ker mam jaz laboratorij, ctg in zadnji pregled pri moji ginekologinji.

Kolumbo
mi mamo en scenarij kakšen vrstni red bo, kako bo v praksi pa takrat povemuser posted image user posted image user posted image Dobr se naspita z Juretom user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
18.11.2010 7:53:14   
Katjusa
JUTRO....

Kolumbo sej sam par mesecev pa bo itak Jure šel tud v navaden sedež tko, da mal potrpite.... za trgovino pa kak manjši voziček vzemi... a zappa nimaš več se da gor jajčko in je to to.... razn če hodite na ful dolge nakupeuser posted image user posted image

Čebela jst prihajam... te pokličem k ne vem če imam  naslov v garminu, brez nebi našla vsaj mislim da ne, ker so takrat tam neki delal zdej verjetno ne več....

punce lepo dopoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
18.11.2010 7:55:29   
Urša08
Petrušk kateri sirup daješ Evi? Jaz sem mojima dajala prospan in sem ga usračkala ker sem ga dajala tud zvečer - mi je pediatrinja razložila da je namen prospana da se otrok lažje odkašlja in ga zato zvewčer ne dajem če nočem da otrok ponoči kašlja. Mislium pa da je za suh kašelj boljši sinecod - kapljice (da pomirijo kašelj). 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
18.11.2010 7:56:54   
Pikica_82
Jutro. Najina nočka je bla krasna, zvečer je sicer ful kašljal, pa trebušček ga je nekaj matral, sem že mislila, da sva pečena, da je sigurno mojo trebušno virozo pobral. Sem si že lavor pripravla pa rezervne pižamice in rjuhe na kup, če bi mi bruhal, pa je lepo nazaj zaspal in spal neprekinjeno do pol sedmih user posted image

Petrusk men je p tudi rekla, da se lahko kašelj po bolezni vleče še do 3tedne, da naj me ne skrbi.

Kolumbo vam pa dogaja user posted image user posted image

Kaj boste danes kaj kuhale? Nimam nekih idej...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
18.11.2010 7:57:53   
Urša08
Petrušk mislim da bo tvoj čist zadovoljen s časom ki mu ga boš danes poklonila in da je to najlepše darilo - vsaj tkole mava midva obletnice kako dobro kosilo, sprehodek pač čas v dvoje ki ga kar primanjkujeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
18.11.2010 7:59:06   
Urša08
Pikica super za dobro nočko user posted image user posted image user posted image Glede kosilo bo pr nam neki na hitrco - najbrž kaki makaroni s faširanim. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
18.11.2010 8:07:22   
Čebel@
jutro

naj najprej povem,da so najine govorilne zadnjič zgleda bile uspešno(no kok časa bojo,to je drugouser posted image ),ker se mi dedec končno tudi malo posveti in me carta,bušija boža vsak dan 100x,dal je € za položnice,..user posted image user posted image user posted image

drugače smo pa lepo spali,le da je bila Hana že ob 6.30 naspana tko da sem jo malo k sebi vzela,sva se cartali,pa mleko je spila,da je lažje zdržala do 8.00 ko imajo zajterkuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
18.11.2010 8:08:47   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk kateri sirup daješ Evi? Jaz sem mojima dajala prospan in sem ga usračkala ker sem ga dajala tud zvečer - mi je pediatrinja razložila da je namen prospana da se otrok lažje odkašlja in ga zato zvewčer ne dajem če nočem da otrok ponoči kašlja. Mislium pa da je za suh kašelj boljši sinecod - kapljice (da pomirijo kašelj). 

ja za prospan vem....ji ga nikol nism zvečer dajala

slezov, alpa domač pripravek timijana in medu....ampak žal nič ne pomaga...se je spet poslabšala...to ne razumem...pa že 14 dni jo mam doma...

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
18.11.2010 8:10:30   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro. Najina nočka je bla krasna, zvečer je sicer ful kašljal, pa trebušček ga je nekaj matral, sem že mislila, da sva pečena, da je sigurno mojo trebušno virozo pobral. Sem si že lavor pripravla pa rezervne pižamice in rjuhe na kup, če bi mi bruhal, pa je lepo nazaj zaspal in spal neprekinjeno do pol sedmih user posted image

Petrusk men je p tudi rekla, da se lahko kašelj po bolezni vleče še do 3tedne, da naj me ne skrbi.

Kolumbo vam pa dogaja user posted image user posted image

Kaj boste danes kaj kuhale? Nimam nekih idej...

ja sj 3 tedne štekam, sam 2 mesca pa ne...user posted image user posted image user posted image
ampak ajde...zgleda mamo res virozo za virozo......
pa dokler v pljučih nič ne piska je zgleda ok.....

petrušk_

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
18.11.2010 8:12:53   
Čebel@
petrušk....hvala za receptuser posted image user posted image user posted image ....samo zanima me,če se mora zelje prej kej kuhati ali ga le umiješ in v posodo?....boga Evauser posted image ...vav gresta na zmenekuser posted image user posted image user posted image ....jaz mu ponavadi podarim malenkost(i love milka,vrtnico,..)user posted image

kolumbo.....kako pa boste se organizirali,ko gre ati via Zagreb?....ej imate pa štorijeuser posted image

urša....še malo pa pride princessauser posted image user posted image user posted image .....dobro opravite na pregledihuser posted image

katjuša.....kar pridiuser posted image user posted image user posted image

pikica....upam da se nič ne kuha v Aleksuuser posted image user posted image user posted image .....za kosilo bojo pa danes panirane palačinke-jih oba obožujeva tko da ko sem mojmu povedala,da jih bom danes naredila,je bil full navdušenuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
18.11.2010 8:30:38   
sjmm
jutro

večerno uspavanje..pol urce, nič joka, sam sm bla zravn, ker drgač bi mulo iz ta male postljice spikiral direkt na glavo

moj je tak cajt zaspal...pa sm ga lepo zbudila in vprašala kako pa zdej naprej, če še govorila ne bova več....sva imela pol kratek in zelo učinkovit pogovor, pol sva se pa mau stisnila...tok za večri...dons pa naprejuser posted image user posted image

urša....o, tebe tud že heca...pa kaj pa je s telimi bejbijiuser posted image user posted image ...no, pozdravite se pol pa po princesko!!!

kolumbo...vau kak roman....u tvoj ma tud svoje dneveuser posted image user posted image ...z avtom ste pa celo znanost nardil, ni kejuser posted image user posted image

petrušk...bogice, kako noč ste imele....joj, upam, da se kej spočiješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
18.11.2010 8:31:26   
sjmm

jutro

naj najprej povem,da so najine govorilne zadnjič zgleda bile uspešno(no kok časa bojo,to je drugouser posted image ),ker se mi dedec končno tudi malo posveti in me carta,bušija boža vsak dan 100x,dal je € za položnice,..user posted image user posted image user posted image

drugače smo pa lepo spali,le da je bila Hana že ob 6.30 naspana tko da sem jo malo k sebi vzela,sva se cartali,pa mleko je spila,da je lažje zdržala do 8.00 ko imajo zajterkuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
18.11.2010 8:34:26   
petrušk_

petrušk....hvala za receptuser posted image user posted image user posted image ....samo zanima me,če se mora zelje prej kej kuhati ali ga le umiješ in v posodo?....boga Evauser posted image ...vav gresta na zmenekuser posted image user posted image user posted image ....jaz mu ponavadi podarim malenkost(i love milka,vrtnico,..)user posted image

kolumbo.....kako pa boste se organizirali,ko gre ati via Zagreb?....ej imate pa štorijeuser posted image

urša....še malo pa pride princessauser posted image user posted image user posted image .....dobro opravite na pregledihuser posted image

pikica....upam da se nič ne kuha v Aleksuuser posted image user posted image user posted image .....za kosilo bojo pa danes panirane palačinke-jih oba obožujeva tko da ko sem mojmu povedala,da jih bom danes naredila,je bil full navdušenuser posted image user posted image

ja jst ga ene pol ure kuham...no tolk da je kuhan, pol k ga zmešam skupaj z omako more bit že kuhan....

kaj pa daš še v palačinke?

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
18.11.2010 8:43:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ja jst ga ene pol ure kuham...no tolk da je kuhan, pol k ga zmešam skupaj z omako more bit že kuhan....

a je treba vodo v kateri se zelje kuha kej soliti?
šunko in sir

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
18.11.2010 8:44:06   
Čebel@
sjmm....ste na pravi potiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
18.11.2010 8:45:42   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

a je treba vodo v kateri se zelje kuha kej soliti?
šunko in sir

ne nič.....
so mi ostale 3 palačinke od včeraj pa gruntam, da bi še jest to nardila....hmmm...zanimivo :)

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
18.11.2010 8:47:00   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jutro

večerno uspavanje..pol urce, nič joka, sam sm bla zravn, ker drgač bi mulo iz ta male postljice spikiral direkt na glavo

moj je tak cajt zaspal...pa sm ga lepo zbudila in vprašala kako pa zdej naprej, če še govorila ne bova več....sva imela pol kratek in zelo učinkovit pogovor, pol sva se pa mau stisnila...tok za večri...dons pa naprejuser posted image user posted image

urša....o, tebe tud že heca...pa kaj pa je s telimi bejbijiuser posted image user posted image ...no, pozdravite se pol pa po princesko!!!

kolumbo...vau kak roman....u tvoj ma tud svoje dneveuser posted image user posted image ...z avtom ste pa celo znanost nardil, ni kejuser posted image user posted image

petrušk...bogice, kako noč ste imele....joj, upam, da se kej spočiješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo sjmm...sam tko naprej....ti najbolj majčija poznaš.....upam, da ti čimprej rata, da nau treba več zraven sedet...user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?