ronja
|
Da se vam malo oglasim. ploha, huda mačka si, res! Se mi zdi, da imaš zdaj precej manj kil ko takrat, ko sem te videla nosečo z Meto! Tudi meni je 2. oblekca bolj všeč, ampak mogoče zato, ker si bolj razigrana v njej. marta, pozdravi se! Zdravje pri nas: - obe imata vnetje ušes, dobili sta antibiotik, ker je verjetno bakterijsko, ker nič drugega ni narobe, razen da imata vročino (pač od vnetja). Imata pa obe ful visok prag bolečine, ker bi večina baje že ful tulila pri takem. NO, saj to vem - Ronja je v pon. ponoči jamrala, da jo uho boli, ampak zjutraj, pa da ne. POtem nas niso pa nismo mogli nikamor naročit, pa so nas danes le vzeli. Lejla ima neko utrikario, verjetno da je od mandarin, ker jih ful rada lupi in se je potem čist spraskala. Dobila je claritin, vzela ga je polovično dozo, več pa nismo več mogli vanjo spravit (je vzela železo, antibiotik, pa še claritin 1 žličko, še ene pa ni hotla - "dost mam") - meni je danes zdravnica polnila še zadnji zob, s katerim so bile težave, zdaj pa upam, da res ne bo več nič. Sem jo ful zaslišala, če kaj narobe delam, od česa to,d a nikoli nisem mela problemov z zobmi (32 let!!!) - pa se je nasmejala, da to ve - itak, če je moja zobarca . Pa da so bili vsi problemi totalno nepredvidljivi - stvari, ki jih ne moreš napovedat, se ne zgodijo pogosto, se pa včasih in ne moreš predvidet. Da mam smolo, pa da nimam kaj naredit (je že ena 10. zobarca, ki mi je to povedala... očitno bo res tako...) Dihanje: boljše, odkar je lubi spucal plesen iz najine sobe in iz enega kota kuhinje (tam, kjer sem največ torej). Služba - premalo sem tam, pa se mi grmadi. Do srede moram naredit eno prezentacijo svojega dela, pa še sploh rezultatov nisem uspela skup sestavit! jutri bo adijo pamet! V petek mam še eno drugo delo, moram še za tisto naredit,..., v soboto ima Ronjina najboljša prijatlejica rd in morava darilo prej naredit, v nedeljo se dobimo z nečakoma in družino in bomo praznovali nečakov in svakinjin rd - torej torta + dve darili... Luda noć... Ampak sem ful dobre volje, ker a.) je ostal lubi doma z malima in sem lahko šla v službo in b.) smo danes šli k zdravniku z malima in sva bila potem že tako pozna na en (zastonski) tečaj za en program, da se nama ni več splačalo it in me je lubi odpeljal kar v kino!!! (varstvo sva mela namreč že zrihtano - tast in tašča) Jupiiii!!! Že 100 let nisva bila in pasalo je fuuuul! Gledala sva pa Socialno omrežje in je fajn film. Zadnjič pa sva gledala na račkotu South park, pa je tudi ravno o Facebooku šlo in sva se ful narežala! Pol sem ga pa zezala, da ma ziher "single" status na profilu, pa da bom na smrt užaljena . (noben od naju ne uporablja facebooka - on je gor logiran, jaz sem se 1x probala, pa je treba v 3 dneh nekaj potrdit in to sem pozabla in zdaj ga baje ni). to je to.