|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
17.11.2010 20:27:56   
sonček33
Marta, kako si? Upam, da bolečine minejo čimprej.

Khurde, kako sta malčka? Kakšen nov knjižni nakup?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
17.11.2010 20:58:10   
Najki
soncek flomastre na vodi osnovi se dobi v BC, za drugje pa ne vem. v banjo ali tus rad vzame kaksen loncek ali dva/kozarcek/pokrovcek od flaske, da lovi vodo in jo zliva po sebi, kaj drugega mu pa ne potegne. kopa se pa v tamali banjici, ker imamo tus kabino. zobne paste se ne uporablja, sem pa v P v paketu dobila eno od aquafresha za 0-6 let, sem jo mislila kmalu sprobat, pa se razmisljam kako bi se tega lotila user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
17.11.2010 20:59:31   
ronja
Da se vam malo oglasim.
ploha, huda mačka si, res! Se mi zdi, da imaš zdaj precej manj kil ko takrat, ko sem te videla nosečo z Meto! Tudi meni je 2. oblekca bolj všeč, ampak mogoče zato, ker si bolj razigrana v njej.

marta, pozdravi se!

Zdravje pri nas:
- obe imata vnetje ušes, dobili sta antibiotik, ker je verjetno bakterijsko, ker nič drugega ni narobe, razen da imata vročino (pač od vnetja). Imata pa obe ful visok prag bolečine, ker bi večina baje že ful tulila pri takem. NO, saj to vem - Ronja je v pon. ponoči jamrala, da jo uho boli, ampak zjutraj, pa da ne. POtem nas niso pa nismo mogli nikamor naročit, pa so nas danes le vzeli.
Lejla ima neko utrikario, verjetno da je od mandarin, ker jih ful rada lupi in se je potem čist spraskala. Dobila je claritin, vzela ga je polovično dozo, več pa nismo več mogli vanjo spravit (je vzela železo, antibiotik, pa še claritin 1 žličko, še ene pa ni hotla - "dost mam")

- meni je danes zdravnica polnila še zadnji zob, s katerim so bile težave, zdaj pa upam, da res ne bo več nič. Sem jo ful zaslišala, če kaj narobe delam, od česa to,d a nikoli nisem mela problemov z zobmi (32 let!!!) - pa se je nasmejala, da to ve - itak, če je moja zobarcauser posted image . Pa da so bili vsi problemi totalno nepredvidljivi - stvari, ki jih ne moreš napovedat, se ne zgodijo pogosto, se pa včasih in ne moreš predvidet. Da mam smolo, pa da nimam kaj naredit (je že ena 10. zobarca, ki mi je to povedala... očitno bo res tako...)

Dihanje: boljše, odkar je lubi spucal plesen iz najine sobe in iz enega kota kuhinje (tam, kjer sem največ torej).

Služba - premalo sem tam, pa se mi grmadi. Do srede moram naredit eno prezentacijo svojega dela, pa še sploh rezultatov nisem uspela skup sestavit! jutri bo adijo pamet! V petek mam še eno drugo delo, moram še za tisto naredit,..., v soboto ima Ronjina najboljša prijatlejica rd in morava darilo prej naredit, v nedeljo se dobimo z nečakoma in družino in bomo praznovali nečakov in svakinjin rd - torej torta + dve darili... Luda noć...

Ampak sem ful dobre volje, ker a.) je ostal lubi doma z malima in sem lahko šla v službo in b.) smo danes šli k zdravniku z malima in sva bila potem že tako pozna na en (zastonski) tečaj za en program, da se nama ni več splačalo it in me je lubi odpeljal kar v kino!!! (varstvo sva mela namreč že zrihtano - tast in tašča) Jupiiii!!! Že 100 let nisva bila in pasalo je fuuuul! Gledala sva pa Socialno omrežje in je fajn film. Zadnjič pa sva gledala na račkotu South park, pa je tudi ravno o Facebooku šlo in sva se ful narežala!

Pol sem ga pa zezala, da ma ziher "single" status na profilu, pa da bom na smrt užaljenauser posted image . (noben od naju ne uporablja facebooka - on je gor logiran, jaz sem se 1x probala, pa je treba v 3 dneh nekaj potrdit in to sem pozabla in zdaj ga baje ni). to je to.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
17.11.2010 21:00:09   
ronja
Khurde, kako sta malčka? Kakšen nov knjižni nakup?

Kaj to o Frankfurtu govorite al o čem drugem?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
   [Brisano sporočilo]
17.11.2010 21:23:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
17.11.2010 21:25:03   
*x*y*z*
Ronja upam da bodo punce kmalu zdrave.  Tvoj blog pa je fantastičen, upam da ga bomo lahko še dolgo prebirali, pa kak fajn nasvet dobili. Kar tako naprej.

Sonček, pa sej rabiš tudi čas zase, pa naj bo to ob RR, se ne splača odvajat

Ploha super si

Rubica še sem tu, danes bolj tako tako, se mi je spodrsnilo v trgovini, me vse nekam boli, ma ni hudega, si pa ti pred Jancci, sem mislila da imaš še za njo pdp. Mogoče me še prehitiš. Kako si? Se pripravlja? Kombinezon sem lani vzela v Hoferju 86-92 in mu je še prav, bil je nekaj čez 10€

Pogrešam kake večerne debate... user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
17.11.2010 22:11:11   
Zvezdica
Pogrešam kake večerne debate... user posted image

enakouser posted image

Zdaj sem itak sama, je moj na seminarju v nemčiji in ko sta otroka zaspala kr mal dolgčas.

X Y Z Kako ti je spodrsnilo, si padla al kako? user posted image

Ploha, prav fletna si. Oblekca: obe všečuser posted image

Nosečke, kdaj gre katera rodit?

Hijacinta, kuku user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
17.11.2010 22:29:59   
Hijacinta
Zdravo, sem še kar tukaj .

Plohca super izgledaš . Mi je všeč oblekca.

Sonček mi že skoz uporabljamo zobno pasto za otroke od Welede in nam je super. Flumastre pa dobiš tudi v Interšparu, Merkatorju,... Kopamo pa se mi tudi v banjici v tušu, najraje pa ima raznorazne posodice in lončke s katerimi potem preliva vodo. Dobi pa pri umivanju las histerični napad in sploh ne vem kaj naj naredim.

Nam pa zimski komplet od lani ni več prav, sem mu kupila letos eno št. večjega v Lidlu in enega v Hoferju, da imamo za problečt. Sem pa za oba skupaj dala 45 eur . Ta iz Lidla je prou smučarski in je super.

Ronja upam da se čimprej pozdravite, blog je pa tudi meni super. Ko ne bom imela idej kaj počet bom malega kar k tebi pripeljala

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.11.2010 22:30:31   
Hijacinta
Kok fino da sem kopirala user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.11.2010 22:46:31   
*x*y*z*
Hijacinta po moje bomo vse štiri na kupu rodile

Tudi mi se z lončki igramo v banji, če se kopamo al pa tuširamo, pa s tistimi vodnimi živalcami se kej špricamo, pa unega Hipota imamo k spušča balončke in poje mislim da od Tomy-ja

Zvezdica mi je spodrsnilo k je blo mokro ko sem stopila v trgovino, desna noga mi je zdrsnila naprej, sem se ulovila na levo koleno, pa avtomatično stisneš neke mišice na vrhu trebuha in so me bolele, ma zdej je že dobro, pa malo kosti medenice al kolkov so me bolele, pa koleno, ma sem zdej res že dobro.
Malo sem imela slabo vest, ker sem danes klicala za pregled in rekla da bi prišla šele v petek, čeprav bi morala kao danes, ma se mi nekako res ni dalo, pa teli pregledi v bolnici so me v prvi nosečnosti kar boleli, ker sem dolgo šla čez rok, sem jih imela kar nekaj in se jih zdej na dolgo in široko izogibam. sem popoldan malo počivala in sem zdej super. Moj je hotu ostat doma, ma ker danes začnejo s prvo tekmo v zimski ligi sem mu rekla naj kar gre, pa sej imamo telefone in je vse blizu, tko da uživam tu na kavču v brezdelju

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
17.11.2010 22:53:37   
rubica
čer

joj X Y Z sam, da si ok, pa ti maš prav danes rok?

< Sporočilo je popravil rubica -- 17.11.2010 22:54:12 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
17.11.2010 23:07:25   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

čer

joj X Y Z sam, da si ok, pa ti maš prav danes rok?

jap user posted image  

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
17.11.2010 23:11:31   
rubica
[/quote]jap user posted image  

[/quote]

kdaj bi pa šla?user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
18.11.2010 8:26:28   
Jancci
user posted image

Jancci- kdaj pa greš do Plohe?

Včeraj. user posted image

U tole, jancci, je pa lepo prebrat.  Težki dnevi so az mano. Odvajam se od rr. Mi supeva,a ?

Ma to odvajanje smo že vsi skos dal, pa je brezveze.. zgleda je sam Uli ratal, no sam je pa v FB not padla tko da isto sranje! user posted image Pomoje tebe neki druzga matra... ti kar korajžno naprej!! user posted image

Q: Uporabljajo vaši malčki že zobno pasto? Katero?  Imate za v banjo kakšne zanimive igrače? Kje ste kupile tiste flumastre, ki gredo "dol" iz rok, oblačil?

M ima zobno pasto colgate (zeleno) od 0 do 6 let. Ima kao manj flora. Najprej jo je ven pljuvala, zdej ji je pa že ql. Jo hoče met, pa ji jo dam mici pici malo, ker se mi zdi, da ji paše da ima "sveža" usta. user posted image Sem ji pa kupla v lekarni neko pomarančno ji pa ni všeč. V banji ima račko (termometer) + 2 plastična lončka in potem ona to vodo preliva sem ter tja, iz enega v drugega, pa čez rob (ima malo banjico v tušu) pa vsepovsod okol in jo komot pol ure pustim samo s sabo. Tiste barvice, ki gredo dol z oblačil je pa me nena kolegica prnesla, pa nimam pojma kje jih je kupla. So pa v obliki psov, pralni markerji, nestrupeni od firme crayon factory. Gre pa res lepo dol iz mize, kavča, oblačil, rok...

Niia in Ronja user posted image user posted image user posted image za O, R in L!!!!!

Hijacinta po moje bomo vse štiri na kupu rodile

A grem lohk jest tut kar z vami? Bi tokrat mal prej to zrihtala... čeprav moram rečt, da se skos bolje počutim in mi kar ni za it, ker me je pošteno strah. Še prvega nisem čist pozabila. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem šla pa včeraj k zobarju zamenjat zadnjo črno plombo za belo user posted image in me je tam asistentka prepričevala, da ne moreš 21 ur rojevat (tok kot sem jaz) da to itak nihče nebi zdržal. Glede na to, da sem mogla met odprta usta in cel kup nekih aparatov notri sem se bolj težko zagovarjala, ampak tamau mi je pa kar salte po trebuhu delal. Je čutil, da sem cela živčna ob takih komentarjih. user posted image

Včeraj je šel moj na fitnes, pa je vzel M sabo, ker imajo tam organizirano brezplačno varstvo za otroke medtem ko starši telovadijo. In seveda pridem jest po zobarju tja pogledat, ona se je igrala, ko da bi bila doma. Jest sem se seveda skrila in jo tam gledala kako urco, moj je 1x vmes prišel pogledat, pa pa je samo zapela očiiiiiiii. Pa se je lepo naprej igrala. Na koncu sem šla tja, me sploh ni kaj dost porajtala, mal se mi je nasmejala in rekla mamiiiiiii in se naprej igrala. Ko je bilo treba it je lepo pospravila igračke, pomahala, poslala lubčka in smo šli. Res je carica! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
18.11.2010 8:57:24   
Zvezdica
Včeraj je šel moj na fitnes, pa je vzel M sabo, ker imajo tam organizirano brezplačno varstvo za otroke medtem ko starši telovadijo. In seveda pridem jest po zobarju tja pogledat, ona se je igrala, ko da bi bila doma. Jest sem se seveda skrila in jo tam gledala kako urco, moj je 1x vmes prišel pogledat, pa pa je samo zapela očiiiiiiii. Pa se je lepo naprej igrala. Na koncu sem šla tja, me sploh ni kaj dost porajtala, mal se mi je nasmejala in rekla mamiiiiiii in se naprej igrala. Ko je bilo treba it je lepo pospravila igračke, pomahala, poslala lubčka in smo šli. Res je carica! user posted image

superuser posted image , so že dost stari, da se zaigrajo.

asistentka prepričevala, da ne moreš 21 ur rojevat (tok kot sem jaz) da to itak nihče nebi zdržal. Glede na to, da sem mogla met odprta usta in cel kup nekih aparatov notri sem se bolj težko zagovarjala, ampak tamau mi je pa kar salte po trebuhu delal. Je čutil, da sem cela živčna ob takih komentarjih. user posted image

joj te pametnajkoviči. Jancci, sploh se ne ukvarjaj s tem, k so butare.

"TAMAU"...a ti to nam hočeš povedat da ni kinder surpriseuser posted image user posted image user posted image

Zvezdica mi je spodrsnilo k je blo mokro ko sem stopila v trgovino, desna noga mi je zdrsnila naprej, sem se ulovila na levo koleno, pa avtomatično stisneš neke mišice na vrhu trebuha in so me bolele, ma zdej je že dobro, pa malo kosti medenice al kolkov so me bolele, pa koleno, ma sem zdej res že dobro.

a dej? ja pazi se no..ne ga biksat na koncuuser posted image

Jast kronično utrujena, moj odsoten. Ta naš P je pravi user posted image . V celem popoldnevu ni sedel 1 sekunde. zaspal je šele ob 21ih, pa še malo čez...pa skoz nagaja. Tak navihan je... Za L sploh nisem imela časa, še dobr, da smo bli pri enih frendih, da je imel družbo. še dva dni....

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
18.11.2010 9:20:59   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Q: Uporabljajo vaši malčki že zobno pasto? Katero?  Imate za v banjo kakšne zanimive igrače? Kje ste kupile tiste flumastre, ki gredo "dol" iz rok, oblačil?

Naša ima že kar nekaj časa, zobno pasto, trenutno ima signal drugače pisše gor od 2 leti dalje. Mi smo navdušeni ko umivamo zobke s pasto. Drugače kar se tiče pa igračk v banji je pa tako da jih sama znosi v banjo kar ji pač čaše, vačsih je tudi kak posodica notri pa žlička, pa kanglica, pa banjica od dojenčka, pa gune gumjaste igračke mam ribica, račka, žaba in zvezdica. Folkiji če se ne motim naj bi jih pa imeli v Mullerju.

Ronja- pozdravite se čimprej. In upam, da ti rata prezentacija. Pa da bodo sedaj zobje ok, da ne bo več težav.

Jaz na splošno pogrešam debate tle gor,v časih smo naklofale še pa še, zdej pa ni nikjer nobene, lahk bi imela monologe cel dopoldan skoraj.user posted image

Hijacinta- pri nas je bilo enako , potem pa sem ubrala čisto drugačno metodo za umivanje las. Namreč vzela sem njeno knglico in jo napovnila z vodo v njene roke sem dala lonček v katerega je ona točila vodo, povedama sem ji da jo bom zmočila in noič joka, pol sva dale gor šampon sem ji pokazala penice in pa rekla da lepodiši in da bova na glavico mogle zlit lonček ki ga je naštimala in pa še knglico. Ji pa očke takoj obišem, če ji teče tja voda in penice od šampona. Od takrat naprej mi umivamo glavo brez porblema.

****- sam da je vse ok.

Jancci- hvala k si mi povedala.user posted image Sem mislila da bova šli skupaj. Jaz jo pa raj ne puščam same v koplnici, ker mmi je že 3 krat padla v baji in me je strah da bi se udarila.

No zdej grem pa položnice plačat....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
18.11.2010 10:37:25   
Ploha
kiara: pa pridta še vidve en dan user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
18.11.2010 11:15:07   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kiara, jast sem se tud najavla pr plohciuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
18.11.2010 11:17:24   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Kdaj pa boš šla?

Zdele sem naročila knjigice v diskontu 3 za Klaro user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
18.11.2010 11:19:44   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Kdaj pa boš šla?

Zdele sem naročila knjigice v diskontu 3 za Klaro user posted image .

k se bom s plohco zmenila. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
18.11.2010 11:22:04   
sonček33
Pomoje tebe neki druzga matra... ti kar korajžno naprej!!

Ja, jancci, težki dnevi niso bili zaradi rr. Še zdaleč ne....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
18.11.2010 11:24:08   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pomoje tebe neki druzga matra... ti kar korajžno naprej!!

Ja, jancci, težki dnevi niso bili zaradi rr. Še zdaleč ne....

sonček kaj te teži?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
18.11.2010 11:27:28   
Jancci
"TAMAU"...a ti to nam hočeš povedat da ni kinder surprise

Je je.. kako pa čem dojenčku rečt? Res nimam pojma kaj bo!! Prisežem pri moji M. Pa itak sta samo dve možnosti ampak bom v vsakem primeru presenečena. A ni to fino?user posted image
Tale tvoj P je pa res z vsemi žavbami namazan! Dobra si, da ga hendlaš!user posted image

Kiara s Ploho sva se mi2 že nek časa nazaj menile za obisk. To je bila tista "kavica" ko je vse vabila. S tabo smo se pa menile da se v KR enkrat dobimo če se ne motim?? Zarad mene se komot 1x drug teden dopoldan če mate čas. Jest edin v torek ne morem ker imam spet P. Povej ti kdaj ti paše! Pa Ploha je tut takrat rekla da lahko pride 1x Včeraj nisva nič o tem govorili. Pa itak ste VSE vabljene. Sam je treba rečt datum uro in plac pol pa več možnosti kot če kar nekaj tja v 3 dni pišemo da bi se dobili.

Evo predlog:
sreda, 24.11.2010 ob 10h v Tušu zgoraj - KR

Zdele sem šla gume menjat. Kok sem pridna. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
18.11.2010 11:28:15   
sonček33
sonček kaj te teži?

Zvezdica, mi smo ok, moja prijateljica pa žal ne.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
18.11.2010 11:35:41   
Jancci

sonček kaj te teži?

Kaj misliš....glede na to, da se od rr odvaja! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.