taja2008
|
Dobro jutro Mi smo zgodnji. Tamala nori že ob pol petih in pol se še jaz zbudim in ne grem več spat. Grem pa zvečer že okoli 7 v posteljo. No, lulanje meni ne pomeni ŠE problema, je pa res da si včasih mislim, da mi bo vse ven padlo. Tudi brcata me tako, da kr čutim spodaj, da bo neki ven odletelo. Pa se ne spomnim, če je bilo prvič tudi tako. Je to normalno? Če ima katera podobno naj me prosim razsvetli...... . Sem pa včeraj cel dan preležala, neki nisem bila ta prava. Me je neki tiščalo, pa trebuh sem imela precej napet, no danes je boljše. Upanje81: Jst mam dolgo zgodbo..... V 19 tednu sem zakrvavela ampak ne sveža kri- rjavo črna. Kot bi se mi del posteljice odluščilo. No, pridem na urgenco v nm, kjer me pogleda ginekolog, ki naklada 1000 na uro. No, reče, da neka huda krvavitev ni, da se je mogoče posteljica bolj dol premaknila in so se vezi mal pretrgale, da ni nič takega. Nakar naredi test ACTIM PROM-test za odtekanje plodovnice in je bil POZITIVEN. No, pol se je pa začelo. Vzel mi je še bris na patogene klice- za 1000%, če mi res odteka plodovnica in me sprejel na oddelek, kjer sem imela strogo ležanje. Ker če je razpok mehurja visoko, se pol skupaj spet prime, če seveda ležiš. No in tako sem ležala. No, potem je k meni in na vizite hodil moj ginekolog, me sčistil in ponovil test. Bil je NEGATIVEN. Tako, da če bo kdaj kateri tak test pozitiven-ne se ustrašit- lahko je lažno pozitiven. No, in takrat oz. zaradi tega se potem bolj bojim-o. Pa mi je moj ginekolog obljubil, da bom dobila v 28 tednu injekcijo za razvoj otrokovih pljučk, če bi se jima mogoče hudo mudilo. Mogoče je pa mal tudi res, da sem tole injekcijo potencirala. Vsakič sem ga vprašala, če jo bom dobila, da bi jo rada.... No, in tako mi je obljubil. Zdej mam pregled 29.11 in upam, da ga bom nažicala. Bom v 27 tednu. Si kupila nosečniški pas? Je kaj boljše? KKarmen: Tudi ti boš kmalu na vrsti.... Iz tavečga si že ven..... Pa kakšni korenjaki So ti kdaj rekli, da je to zaradi sladkorne? Medicinka: Ti nimaš sladkorne, a ne? Sej bo luna pomagala, če ne luna pa mlaj zagotovo..... Honeybeemaja: Sej ni nikoli prav, če bi bila prelahka bi kompliciral, zdej ker sta pretežka in prevelika spet ni prav..... Je pa možno, da je tole od slakorne.... Mogoče bo KKarmen vedla kej več, ker je sladkorna pa ma tudi prave korenjake..... Če je to to..... Se pa spomnim, ko sem še delala v porodnišnici, da so bili otroci od mamic, ki so imele nosečniško sladkorno, precej večji in težji. Spomnim se ene mamice, ni imela 1,50m pa 50kg, rodila pa punčko veliko 58 cm in težko okoli 6kg mal več. Jst sem kr obstala..... Ampak svaka čast mamici..... lil: Ubija me vožnja, čeprav imam modusa, k ima visoke stole se mi zdi kot da se usedem v formulo.... Sej pol gre ko enkrat sedim v avtu...... Sicer sem pa rekla že, da me tako hecno brcata, dol nekam, ne gor v rebra al pa kam višje. Vse se dogaja dol, tako da se mi zdi, da bo ven padlo...... Držite se..... Se tipkamo.... Aja, pa vsem, ki se boste zbudile želim DOBRO JUTRO..... Pa eno kavico- tako ali drugače..... Še neki.... Bo katera seznam prevzela? Bi jaz ampak nimam pojma..... Sem totalni aberveznik za čarunalnik in ostalo.....Tako, da jaz odpadem.....
|