|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
20.11.2010 20:21:41   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ojla...vidim, da je debata okoli teže otročkov...no mi smo bili merjeni v ponedeljek v 28. tednu in je namerila G cca. 1300g vsak...pa nimam sladkorne al kar koli...mislim, da je tole res odvisno od vsake posameznice in ne sam pod povečanega sladkorja...

O, mater. Tudi jaz sem v 28. tednu. Imam v petek pregled. Me prav zanima, koliko sta moja velika. user posted image In zadnje čase sta hiperaktivna. Mogoče zaradi lune. user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 801
22.11.2010 18:52:24   
medicinka28
kkarmen in seveda vse ostale tudi, mi smo očitno prilezli do konca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od včeraj popoldan se dogaja 100 na uro, danes smo bli na ctg-ju, ker pa še nisem nič odprta sem šla še lahko domov. Sta se zrinla čisto nekam navzdol, tak da so bolečine v medenici katastrofalneuser posted image user posted image user posted image , ampak če se do četrtka nebo nič bolj dogajalo, grem še na eno kontrolo in pol bomo videli. Skratka počivanje se je obrestovalo, prilezli smo do 36tuser posted image user posted image , tak da vse ostaleuser posted image ne obupat  in naj bo kavč vaš najboljši prijatelj,.... bom poročala kaj se dogaja, do takrat pa se držite,.....

SARA:31.05.2003
TJAŠA:30.08.2004
NASTJA:3.12.2010
ŽANA:3.12.2010

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 802
22.11.2010 19:20:36   
petrap
medicinka - hvala za spodbudne besede...upam, da se bo pri tebi vse dogajalo tako kot si želiš in bosta tvoja čmrla kmalu v varnih rokah staršev user posted image tudi sama takoj podpišem za 36.teden

počivanje - bejbe jaz nč kaj dosti ne počivam,ker enostavno ne gre...ponoči se tamala ekstra veliko zbuja zadnje dni (mamo norice), mož se kar naredi, da jo ne sliši, tko da ni druge k da vstanem, če se ne zbudi ona, morm it pa na wc...tko da se zbudim že tko utrujena, da je katastrofa....potem pa se borim s tamalo, ki je kot nalašča mali user posted image , pa še jaz nimam nobenega potrplenja z njo, ker sem čist preveč crknjena pa križ me boli, itd. tako da grem jutri kar lepo do moje mami, da naju malo pocrtajo, pa da si mal voljo povrnem user posted image

no u glavnem, upam da luna kmalu mine in da bom spet mal bolj optimistična user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu medicinka28)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.11.2010 13:08:12   
taja2008
OJLA....

Kako ste? Luna bo minila, hvala bogu..... Medicinka, čestitke.....user posted image user posted image Pa ste dočakali.....

Mi se ukvarjamo s sladkorno, cuker nagaja 100 na uro. Pa sem več lačna kot sita. Sadja tudi od blizu ne smem videt, zelenjava pa tudi samo v določenih količinah, katastrofa......user posted image

Drugače pa sem jaz tudi iz pregleda, sem v ponedeljek opazila krvav izcedek pa sem takoj tekla k ginekologu. No, baje je vse ok, pravi ginekolog, da mi je lahko počila vena in je potem to to. MV imam dolg skoraj 46 mm, tako da je tudi menda ok. In tudi posteljice so tam kjer morajo biti, niso nič dol zlezle..... UZ pa imam šele 16.12. Bo še dolga.

Počivam pa tudi. Kolikor se le da. Dopoldan kar preležim, popoldan sem malo bolj aktivna, ker pride tamala iz vrtca. Danes bova same doma in bo kar pestro.user posted image

Petrap: Sej bo luna minila pa bo polj boljše.....
Kkarmen: Kako si ti? Vse ok?
Kako pa kaj lil in trsica?
Kako pa upanje81?
Upam, da ste vse ok....

Lepo bodite in držite se, pa počivajte.....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.11.2010 18:32:58   
lil_
mene je vceri vse spikal, pa neki so me krci dajal, sam sem odlezala in je blo. tut dons samo pocivam in je vredu. se pa gremo jutr pogledat, mam UZ in pa jutr dobim prvo injekcijo za plucka.

medicinka pol pa dan D res ni dalec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.11.2010 21:45:12   
upanje81
taja2008 upam, da se bo cuker uravnal. Jaz sem bla v petek in je rezultat 5,2, kar je menda ok. Super za pregled, da tista krvavitev ni pomenila kaj hujšega. Saj se spet tolk ne spoznam,  sam glede na moj rezultat dolžine
MV je tvoj super dolg user posted image .
Midva sva včeraj začela s šolo za starše, je blo kar ok imamo 3x na teden dva tedna. To je vse kar grem ven drugače pa res počivam. Sedim, ležim... po stopnjic se izogibam grem sam zjutraj dol, zvečer gor. Pa skuham kaj enostavnega, sam mi vse zvečer pripravi, tako, da nikamor ne hodim. Sem se odločila, da do 14.12 (dolga je še do tam), ko mam pregled ne grem nikamor, razen, če bo nujno. Tako, da sem se res usidrala v klub počivalk user posted image .

Jamljem železo, pa Magnesol sem začela pit, ker me občasno tako čudno v maternici cika, saj to me je že prej sam prej nisem bla tko pozorna. Saj ne da bi me bolelo, sam tak slab občutek je sploh zdaj ko me je opozoril na MV. Pa včasih, ko vstanem se mi zdi, da vse nekam dol tišči. Se mi zdi, da se od tega ležanja slabše počutim, kot prej ko sem bla kar naprej v pogonu. Po mojem bom čist zakrnela, jaz pa drugače vedno v akciji. Sam za naše malčke vse, če bo treba ležat bom pa ležala, samo, da bo najboljše za njiju.

medicinka28, drži se in naj se vse dobro izteče, pa glede tednov te bom vzela kar za vzornico user posted image .

- A ima katera kakšne izcedke, jaz ne da imam izcedke, sam se mi zdaj kake 14 dni pojavlja, da ko se na wc obrišem (ne vedno), je malo take belo rumene sluzi.
- Mogoče čudno vprašanje sam, so mi zdaj že dve osebi to rekli, da mam trebuh že nekam nizko. Kakšnih 5 cm pod prsmi imam še luft potem se pa začne trebuh, a je to normalno za te tedne (26) al se maternica še dviga, raste al se je lahko že spustil? 

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 806
24.11.2010 13:51:51   
lina10
Upanje81, takšni izcedki niso nič posebnega je normalno zaradi močnejšega krvnega  pretoka,
dokler nima neprijetnega vonja ali ne srbi je vse .ok.
Mi lepo rastemo,težki smo že 770g in 810g ,MV se mi je pa od prejšnjega pregleda dvignil ali kako se pravilno izraziš in je dolg 47mm, tako da dobro kaže,samo ne smem preveč hoditi potem me vse začne dol tiščati.
lp

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 807
24.11.2010 15:32:43   
KKarmen
medicinka čestitam pa upam da se izteče kar se da dobro in brez bolečin user posted image

taja2008 jaz sem še ok, vse je še na svojem mestu, malo bolj počivam ker mi res že dobro dol tišči...jutri vstopim v 36 teden in sem res sama nad sabo presenečena kako daleč sem prišla. V ponedeljek imam PDC (so mi povedali da ostaneš na oddelku za en dan in potem te celega pregledajo). Po eni strani že komaj čakam da prideta štrudla ven, ker ponoči zelo slabo spim, hodim na 2 uri na wc in pa se moram sprehajat, ker drugače me že tolk kolki bolijo, da pol tud za 1 urco ne morem več zaspat. Včeraj sem probala na pol v sede, sem zdržala dve uri pol pa spet vse boli. Sej bo kmalu bolje.

petrap glavo pokonci in lepo da se ahko greš razvajat k svojim. Da vsaj popoldan lahko malo počiješ. Pa danes je bil še tko lep sonček, da se ti že avtomatsko nekako volja povrne. Sej bo šlo. Svojga pa tudi kar malo v roke vzemi ;)

lepo počivajte in uživajte

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 808
24.11.2010 16:22:09   
medicinka28
kkarmen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , si prilezla za manouser posted image ,.....
Jaz kot vidiš se še matram, tak da grem jutri ponovno na pregled in v petek štartam 37t.
Sploh ne morem verjet, da so se popadki čisto umirili po tem ko sem jih mela že na 15 min, sem se že veselila, da se bom lahko naspala, ampakuser posted image ni še nič resnega, tak da bolečine ostajajo, nekaj popadkov dnevno tud, nespečnost (o tem bi lahko napisala roman),da o vsem ostalem sploh ne govorim,....
upam da mi jutri dr pove kaj vzpodbudnega, ker mam počasi že vsega dovolj(mislim da sem se dovolj potrudla in glade na to da sta tud prvi dve rojeni v 38t, bi bil že cajt), raje bi pestvala in lažje spala, četudi sam pol urceuser posted image

(odgovor članu KKarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
24.11.2010 18:01:30   
upanje81
kkarmen tudi ti si že blizu, da zagledaš svoja dva srčka, še malo pa bo. Vse dobro ti želim.
Lina10 no super, da ni s temi izcedki nič narobe, me je začelo malo skrbet, ker jih do zdaj res nisem imela nič. Je pa res, da so brez vonja in nič me ne srbi, opazim pa kakšnih 2x na dan.
Super za pregled in da malčka lepo rasteta. Tole glede MV je pa meni zanimivo, kako dvignil? Se pravi, da je daljši, kot je bil izmerjen prejšnjič al kako. No to bi blo super če je res, potem imam še več volje počivat, da se še men nazaj dvigne. Se pravi tole tiščanje navzdol nima veze z MV, mene tud čedalje bolj tišči, bolj počivam bolj se mi zdi da ko vstanem me tišči, saj potem ko se malo razhodim je bolje.
Pazi nase še naprej in kljub lepemu MV kar počivaj, se hitro kaj obrne.

Neposredna povezava do sporočila: 810
24.11.2010 21:09:10   
lina10
Upanje81 na prejšnjem pregledusem imela MV dolg 39mm sedaj pa naj bi bil 47mm,tako da se do 28. tedna lahko še vse spremeni ,eno imam obrnjeno z glavo navzdol,druga se je pa obrnila obratno je v medenični vstavi tako da verjetni bom normalno rodila.user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 811
24.11.2010 21:27:50   
upanje81
lina10 o midve se pa dopisujeva na več koncih user posted image -
No pri tebi sta že lepo obrnjeni, in ja tud to sem že slišala, da je MV zlo težko natančno izmerit ker je to "živo" tkivo in se spreminja. Kar naj tako ostane. 

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 812
25.11.2010 10:45:23   
taja2008
Lepo pozdravljene user posted image

Danes je lep sonček, je razpoloženje že takoj boljše.....user posted image

Meni cuker nagaja, ampak ga nekako lovim..... Ah bo že....

Kar se izcedkov tiče, ga imam tudi jaz od rumenega do črnega in rdečegauser posted image . Sem vprašala pri ginekologu pa mi je reku, da dokler ni nekih bolečin in krčev ni panike, je to normalno, ker hormoni divjajo 1000 na uro. Mi je dal neke vaginalne kapsule, da naj bi to normaliziralo nožnično floro- menda se ph spreminja preveč hitro- pa se nekako ne upam jih dat. Tako, da menda ni panike. Imam pa znanko, ki je ginekologinja in mamica treh otrok in sva se ravno v ponedeljek srečale, pa jo pol mal bolj povprašam, ker je mlada....Mi je tut rekla, da ni panike s temi izcedki, dokler ni bolečin ali hujše krvavitve. Če so bolečine in krvavitve- več kot samo kakšen madež je treba takoj k zdravniku!!!Kar pa je minimalno od rumenega, rdečega in črnega izcedka menda ni bojazni. Pravi, da se maternica širi in, ker se širi prehitro lahko poči kakšna vena in to je potem izcedek(če je roza, rdeče ali črne barve).

Pogovarjale sva se glede MV. Jaz imam dolgega 45,7mm in vse tiste, ki imate tako dolgega, nč bat. Za dvojčke je menda to super in lahko se gibljemo in kam gremo- vse v mejah normale in počasi. Ko začne dol tiščat- nujno počitek!!!
Upanje81: Tako kot si sama napisal je meja 2,5 cm, tako da čim več počivat.....Nujno....MV pa se lahko daljša ali krajša. Pravijo, da se podaljša, če se nekaj časa leži..... Kdo ve..... Jaz ne..... POČIVALKA, si že tko al tko.....user posted image
Tudi jaz veliko počivam, dopoldan preležim popoldan pa sem mal bolj aktivna, ker pride tamala domov.

AMPAK, GREMO POGUMNO NAPREJ.....KKARMEN IN MEDICINKA STA NAM ZA VZOR.....user posted image user posted image

DRŽITE SE, SREČKE user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 813
25.11.2010 20:29:13   
KKarmen
medicinka28 kaj si opravila na pregledu? Vse ok, si doma ali v porodnišnici? Kje boš pa rodila, jaz sem že malo pozabila iz kje ste punce?

Pri meni sta tamaladva tako živahna da je včasih kar malo hudo sploh pa zvečer ko bi se rada umirila in v miru zaspala onadva začneta svoj žur. Pestro je tudi zjutraj, jaz pravim da sta lačana ;)...
Punce držite se, vse se da, če boli in tišči počivat, pijte magnesol obenem ne pozabite zraven še kakšnega kalcija in naj bi bilo ok. Včasih pa tudi ni, takrat  pa malo stisnemo za naše pikice vse... sedaj na koncu pa vsak dan res že komaj čakam da bi se začelo kaj dogajat.

Taja2008 si imela ti tudi prej probleme s cukrom ali res sedaj tako zelo nagaja? Kam pa hodiš na preglede in a ti full težijo zaradi tega?

Lep večer, KKarmen

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 814
26.11.2010 15:28:10   
medicinka28
Ahojjjjj, še sem tu,...
Včeraj bla ponovno na pregledu, vse ok, popadkov ni večuser posted image , odprta pa tud še nisem tak da ni druge kot čakat,....
Si pa danes ne želim v porodnišnico, ker baje je cesta iz Vipavskega konca do postojne ubitačna,...

Tak da KKarmen, iz vipavske doline, če je še katera z tega konca se pa oglasite,..
Uživajteuser posted image in poglejte kak lepo sneži,...

(odgovor članu KKarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
26.11.2010 21:34:18   
marinci
Včeraj so mi z umetnimi popadki sprožili porod. Rodili sta se Julija 2.990g 48 cm in Glorija 2.630g 48 cm.

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 816
27.11.2010 8:42:26   
KKarmen
marinci čestitke, sem mislila da se sploh ne boš javila pa da si že prej...
ste pa dolgo zdržali...je bilo na koncu že kaj težko?

medicinka28 sej bo kmal a ne. V Postojno greš, sem pa mislila da se bova še kje srečale v LJ ;)
v glavnem čimdlje čeprav je že težko...

lp, KKarmen

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.11.2010 9:17:08   
marinci
Je kr šlo, punci bi verjetno kr do konca ble noter sam ko je 38 tednov sprožijo. In se je vse lepo izšlo.

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

(odgovor članu KKarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.11.2010 12:08:21   
medicinka28
marinciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem mislila, da si že prej opravila,..
a kr sprožli so, joj, kolk bi bla jaz vesela če bi mi tudi pomagali, zdaj mi teče 37t, kar pomeni še najmanj 1 teden, če se ne bo nič zgodilo prej, ker naša dva sta si enkrat že premislilauser posted image , morda je pa prav tako,......

se bom še malo razvajala na kavču,....user posted image

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 819
1.12.2010 10:26:56   
taja2008
Ojla,user posted image

Kje pa ste vse? Vas je zametalo? Menda ne.....user posted image

Mi smo kar ok, edino cuker je katastrofa. Sem pristala na inzulinu. Se tolažim, da še malo pol pa bo.... Še vsaj veseli december....

Medicinka, KKarmen sta še z nami?

Punce kje ste....

Neposredna povezava do sporočila: 820
1.12.2010 14:27:40   
KKarmen
Ojla punce,

Taja2008 sem še z vami...bila v ponedeljek na PDC v LJ in pravijo da je vse super fajn...čez 1 teden imam spet pregled in potem se bomo pogovarjali o umetni sprožitvi če ne bo še nič. Baje da je v tem času lahko maternica že tako raztegnjena (čisto normalno), da sama ne more začeti popadkov in če prideš tako daleč je veliko šans, da ti sprožijo porod. Ampak to je spet od vsake posameznice odvisno.
Taja2008 nič se ne sekiraj zaradi inzulina jih je veliko, sem jih sedaj v ponedeljek videla pa imajo po samo 1 dojenčka, tko pač je. Karkoli pojedo jim škodi, jaz sam držim pesti da nam tale sladkor da mir po porodu in da bo potem vse ok.

Mene pa tele noči že prov zmatrajo in moram nujno čez dan malo spat. Ponoči se sprehajam ker me tako vse boli in potem tako težko zaspim nazaj, noge mi zatekajo ponoči in čez dan...zjutraj se zbudim z otečenimi. Desna še malo bolj. Tko da me je zdej že mal to začelo skrbeti, upam da bo vse ok.
Z mojim sva kupovala zdej še avto in sva ga včeraj po 2 mesecih kupila-kakšno olajšanje, ko mi ni treba več okrog zaradi avta skakt-če po pravici povem se najbolje počutim kar doma.

Uživajte zimsko idilo, KKarmen

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 821
1.12.2010 14:27:51   
HoneybeeMaja
Lep pozdrav še od mene!

Tudi jaz sem pristala in inzulinu,zdaj ga uporabljam tretji dan,sladkor na veliko niha in skače,upam,da se bo umiril.Kako je kaj tvoj sladkor taja2008?

Danes smo imeli ponovno UZ,rast se je malo umirila,verjetno zato ker imam strogo dieto in zdaj še inzulin,sicer pa še kar vztrajata v legi,punčka glavična vstava,fantek medenična.

Eno vprašanje,jaz zdaj hodim v rizično ambulanto in pri svojem ginekologu sploh nisem več naročena.A administrativne zadeve (potrdilo za paket in porodniško) bom tudi urejala tam?

medicinka in KKarmen držimo pesti za vaju in seveda čakamo lepe novičke user posted image .

Vse ostale pa pazite nase,razvajajte se,počivajte,lenarite,pa seveda javite se kaj!!!! user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 822
1.12.2010 15:16:19   
medicinka28
Ojla, drage moje, jaz še vedno tukaj strašimuser posted image , nič se ne dogaja- ŠE,.....user posted image (slabo vreme)
včeraj bla na ctg- vse ok, v pon. spet, če nebo še nič in pol kaj vem najbrž tako kot pravi KKarmen mi bodo kaj pomagali :))))

KKarmen, ne boš verjela, mi smo čist na istem, avto je postal največja težava :(((((,user posted image sva mislila, da nam bo z zafiro zneslo, ampak očitno sva se zmotila,.... Namreč ni šans, da bi spustila otroke od zadaj ven, če mam spredaj še dva stolčka, ker je klop v celem in ne !/3, da bi lahko umaknil le en sedež,... Tako, da sva ravno na tem da naročiva peugeot exspert tapee, to je namreč edina varianta, da nam gre pod nadstrešek, user posted image žalostno je to, da ga je treba naročit, saj so iz druge roke samo transportni,... da o ceni ne govorim, ampak se tolažim, da je to rešitev za naslednjih 10-15 let, v kolikor želim še kdaj domov na štajersko in morda še kdaj na morje,.... Skratka, že celi teden ne spim, ker samo študiram in preračunavam,...user posted image
Da te še malo potolažim, tud moje noge so zjutraj kot klobase in tud pr meni je desna bolj, pravijo, da zato ker so tam bolj glavne žile in plod pritiska ravno tja , sej zato priporočajo spanje na levem boku, a kaj hudič, ko meni bolj paše na desno :(

lep sneženo ledeni pozdrav vsemuser posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 823
1.12.2010 19:22:54   
trsica
Hoj. V ponedeljek grem v bolnico na opazovanje, ker se mi krajša MV. Je zgolj preventivno in moja G pravi, da pri dvojčkih pač morajo bolj paziti. Me zanima, če ste ve tudi morale iti?

Neposredna povezava do sporočila: 824
1.12.2010 21:41:40   
upanje81
Taja2008 a kar na inzulinu si pristala no pazi nase. Saj  verjetno ni druge kot držat se dijete in si dajat inzulin.
trsica ja tud meni se krajša MV. Koliko pa so ti ga namerili nazadnje in v katerem tednu si bila takrat?
Jaz ti lahko rečem samo pazi se in počivaj. Jaz sem 14 dni nazaj zvedela za to da imam MV na meji za tiste tedne. Do takrat sem bla k roža. Potem  mi je v soboto začel otrdevati trebuh, začelo se je samo z izboklinami na eni strani trebuha. Sem mislila, da se je eden uprl ob trebušno steno, no saj lahko se je ampak potem se je začelo tudi otrdevanje spodnjega dela. Potem je bilo dva dni ok. potem zopet in to ponoči, da nisem nič spala. Sem klicala včeraj ginekologa ali je to lahko kaj narobe in me je hotel videti. Izmeril Mv  in je bil še krajši kot zadnjič in ker se ni mogel odločiti al bi dali injekcijo za pljučka me je danes poslal v porodnišnico  v pataloška ambulanta na UZ. Moj ginekolog mi je predpisal 3x na dan buscopan, 3 x na dan magnesol, železo itak že pijem in pa počitek. Sem rekla če me lahko zadržijo notri pa je rekel, da ni rečeno da ne. On se je nagibal k injekciji za pljučka sam je rekel, da je mogoče malo hitro in me poslal še na drugo mnenje. Danes me je pregledal dr. Cerar, izmeril MV enkrat katek enkrat ne kratek in rekel če sem že kdaj rodila. To je moja prva nosečnost in rekel da imam dinamični cerviks MV in je to potem tezko izmerit. Naredil mi je tudi morfologijo, izvedeli smo da imamo dve user posted image user posted image , ena težka cca 1000 druga cca 800. Je rekel, da zaradi razlike v teži da moram 20.12 k njemu nazaj na kontrolo, drugače pa se lepo razvijata. Dobila sem injekcijo za razvoj pljučk,  drugo dozo dobim jutri, sem pa točno danes dopolnila 27. teden.
Jaz bom kar se da počivala, čeprav je rekel, da grem lahko na krajši sprehod in do trgovine, da to ne bo sprožilo poroda, sam jaz se ne ganem nikamor in srčno upam, da bosta moji deklici zdržali čimdlje in se borili tako kot sta se do sedaj.

A je še katera dobila to injekcijo in kdaj, kakšno imate mnenje o teh injekcijah. Jaz glede na to kar sem si uspela prebrat in po nasvetu dr Cerarja je v primeru prezgodnjega poroda to lahko v veliko korist, škodijo pa tudi ne.

A tudi vam otrdeva trebuh, od kdaj? Jaz vse to zdaj pijem buscopan, magnesol pa se mi še vseeno dogaja kar pogosto.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?