upanje81
|
taja2008 upam, da se bo cuker uravnal. Jaz sem bla v petek in je rezultat 5,2, kar je menda ok. Super za pregled, da tista krvavitev ni pomenila kaj hujšega. Saj se spet tolk ne spoznam, sam glede na moj rezultat dolžine MV je tvoj super dolg . Midva sva včeraj začela s šolo za starše, je blo kar ok imamo 3x na teden dva tedna. To je vse kar grem ven drugače pa res počivam. Sedim, ležim... po stopnjic se izogibam grem sam zjutraj dol, zvečer gor. Pa skuham kaj enostavnega, sam mi vse zvečer pripravi, tako, da nikamor ne hodim. Sem se odločila, da do 14.12 (dolga je še do tam), ko mam pregled ne grem nikamor, razen, če bo nujno. Tako, da sem se res usidrala v klub počivalk . Jamljem železo, pa Magnesol sem začela pit, ker me občasno tako čudno v maternici cika, saj to me je že prej sam prej nisem bla tko pozorna. Saj ne da bi me bolelo, sam tak slab občutek je sploh zdaj ko me je opozoril na MV. Pa včasih, ko vstanem se mi zdi, da vse nekam dol tišči. Se mi zdi, da se od tega ležanja slabše počutim, kot prej ko sem bla kar naprej v pogonu. Po mojem bom čist zakrnela, jaz pa drugače vedno v akciji. Sam za naše malčke vse, če bo treba ležat bom pa ležala, samo, da bo najboljše za njiju. medicinka28, drži se in naj se vse dobro izteče, pa glede tednov te bom vzela kar za vzornico . - A ima katera kakšne izcedke, jaz ne da imam izcedke, sam se mi zdaj kake 14 dni pojavlja, da ko se na wc obrišem (ne vedno), je malo take belo rumene sluzi. - Mogoče čudno vprašanje sam, so mi zdaj že dve osebi to rekli, da mam trebuh že nekam nizko. Kakšnih 5 cm pod prsmi imam še luft potem se pa začne trebuh, a je to normalno za te tedne (26) al se maternica še dviga, raste al se je lahko že spustil?
|