taja2008
|
Dobro jutro, .... Kako gre? Mi smo kar, edino kar me je v zadjem času presenetilo je to, da imam po novem sladkorno. Ajoj, ne vem kje je mene našla..... Pa sploh ne maram sladkega, pa ne jem belega kruha, pa ne belih testenin, ne riža, niti ne krompirja- krompir samo včasih..... Prehranjujemo se bio, ne uporabljamo nobenih masti, raznih olj in ne vem še kakšnega sranja..... In zdej, sem pa tukaj.....Sladkorna, od kje.... Vidim, da imate debato, o njekcijah za pljučka.... Kolikor sem jaz seznanjena dobijo to injekcijo tiste, ki jim grozi prezgodnji porod oz. tiste, ki so imele že v začetku težave.... Sem tudi jaz med tistimi, tudi jaz jih čakam. Smo pa danes vstopili v 26. teden. Imam pa eno vprašanje.... A je kateri dal ginekolog kakšne vaginalne kapsule, za vzdrževanje ph-ja in, če imaš premočan izcedek? Meni jih je predlagal na prejšnjem pregledu, pa si jih še nisem dala, ker se nekako bojim...... Me sam zanima, če je katera dobila? Pa izkušnje..... Naj vas ne bo strah rodit naravno..... Je mnogo boljše in prej okrevaš...... Po CR pa traja in traja, pa lahko se ti rana vname, pa dobiš kakšno infekcijo......Malo morje komplikacij...... Več kot pri vaginalnem porodu.... Pa še nekja zelo pomembnega: Otročki rojeni po naravni poti imajo bistveno manj dihalnih stisk kot otroci, ki so rojeni z CR. Ker pri naravnem porodu imajo čas, da se počasi pripravijo na to, da bodo zadihali sami, pri CR pa ga samo potegnejo ven...... Tako da..... Sej lahko vzameš EA, pa je potem lažje...... Trsica....Kje si? Vse ok? Medicinka dobra si.... 5 nosečnost...... Jst sem zdaj 2 noseča pa zagotovo, ne bom več..... Me tole prav utruja, čeprav se tolažim, da bo enkrat konec..... Kolki, medenica......Groza, kako to boli...... Sicer pa , si na koncu in se boš kmalu rešila...... Svaka čast..... Imejte se pa se tipkamo.......
|