Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:12:33
|
|
|
|
arabela*
|
Vsi spijo...skoraj sem zaspala, pa sem vas malo še šla brat in mi je žal......kake teme... ...sem kar budna sedaj
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:12:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ No, zdaj pa res grem. Noč in prijetno čvekanje! saj še ne rabiš it
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:13:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A ste vidle tole: http://crnalista.blog.siol.net/ Še dobro,da si grem vse osebno pogledat...kaj češ,sem pač nejeverni Tomaž ja, sem vidla danes in kaj sem našla? svojo sošolko na spisku ojooj Samo je pa fajn, da se jih vsaj malo zaštopa s tem! pa ne vem,kaka raja je to a jim enostavno "dol visi",če se bo razvedlo,kaki prevaranti so? o čem vi to?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:13:44
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vsi spijo...skoraj sem zaspala, pa sem vas malo še šla brat in mi je žal......kake teme... ...sem kar budna sedaj ja, težke teme za težek dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:14:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A ste vidle tole: http://crnalista.blog.siol.net/ Še dobro,da si grem vse osebno pogledat...kaj češ,sem pač nejeverni Tomaž ja, sem vidla danes in kaj sem našla? svojo sošolko na spisku ojooj Samo je pa fajn, da se jih vsaj malo zaštopa s tem! pa ne vem,kaka raja je to a jim enostavno "dol visi",če se bo razvedlo,kaki prevaranti so? Ne vem, meni je tak blo čudno, ko sem vidla njeno ime in mail na spisku, ker od nje pa res tega ne bi pričakovala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:14:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ste vidle to - na 24ur.com piše, da je bla v središču mb umorjena ženska!!!!!!!!!!!!!!!!!!! groza...poleg mene ...pa še prej sem film gledala in si mislila, kako fajn, da nimam takih sosedov...kjer bi ubijali.....me je strah pa daj, jaz res ne vem, v kakem svetu živimo kaj vse se dogaja zraven nas, pa se včasih niti ne zavedamo.. sem glih zdaj gledala pri poročilih...baje so jo zadavili
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:15:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ste vidle to - na 24ur.com piše, da je bla v središču mb umorjena ženska!!!!!!!!!!!!!!!!!!! groza...poleg mene ...pa še prej sem film gledala in si mislila, kako fajn, da nimam takih sosedov...kjer bi ubijali.....me je strah pa daj, jaz res ne vem, v kakem svetu živimo kaj vse se dogaja zraven nas, pa se včasih niti ne zavedamo.. ma mene je full groza...kaj se mi je pred leti zgodilo...eno jutro oz okol 4..je bila ura...še tema, moj že odšel na furo...meni pa ves čas nekaj praskalo po vrtaih...sem policijo poklicala in šla spat kako leto za tem pa je tik pred mojimi vrati na hodniku en klošar ležal...ves sposran.....da sem zjutraj preko njeg amogla stopit, ko sem šla na šiht
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:16:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A ste vidle tole: http://crnalista.blog.siol.net/ Še dobro,da si grem vse osebno pogledat...kaj češ,sem pač nejeverni Tomaž ja, sem vidla danes in kaj sem našla? svojo sošolko na spisku ojooj Samo je pa fajn, da se jih vsaj malo zaštopa s tem! pa ne vem,kaka raja je to a jim enostavno "dol visi",če se bo razvedlo,kaki prevaranti so? o čem vi to? nekdo je sestavo črno listo uporabnikov bolhe. ti uporabniki naročajo izdelke, pa jih ne želijo pol sprejet ali pa nekaj prodajajo, za kar se izkaže, dasploh ni to to, kar naj bi prodajali. mislim, da sem prav razumela.. ne vem, nekaj takega..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:16:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ja, težke teme za težek dan dan ni ravno izgledal težek
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:16:35
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj sem komaj vidla koliko je ura ...kak mi je hitro minil. Čas mislim . Umor: nisem še šla gledat, zakaj se gre ne vem... Služba: na žalost tako je in prej se sprijaznimo, da se pač mora tako delat če hočeš preživet, lažje bomo vse ostalo prenašali. Rina22 navadiš se, verjemi. Hujšanje: jaz od danes ne večerjam!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:16:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 sem glih zdaj gledala pri poročilih...baje so jo zadavili ma daj............me bo še kap tukaj.....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:17:08
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ste vidle to - na 24ur.com piše, da je bla v središču mb umorjena ženska!!!!!!!!!!!!!!!!!!! groza...poleg mene ...pa še prej sem film gledala in si mislila, kako fajn, da nimam takih sosedov...kjer bi ubijali.....me je strah pa daj, jaz res ne vem, v kakem svetu živimo kaj vse se dogaja zraven nas, pa se včasih niti ne zavedamo.. ma mene je full groza...kaj se mi je pred leti zgodilo...eno jutro oz okol 4..je bila ura...še tema, moj že odšel na furo...meni pa ves čas nekaj praskalo po vrtaih...sem policijo poklicala in šla spat kako leto za tem pa je tik pred mojimi vrati na hodniku en klošar ležal...ves sposran.....da sem zjutraj preko njeg amogla stopit, ko sem šla na šiht ojoj.... me je kar zmrazilo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:18:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekdo je sestavo črno listo uporabnikov bolhe. ti uporabniki naročajo izdelke, pa jih ne želijo pol sprejet ali pa nekaj prodajajo, za kar se izkaže, dasploh ni to to, kar naj bi prodajali. mislim, da sem prav razumela.. ne vem, nekaj takega.. aha.... .-..saj prav
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:19:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma mene je full groza...kaj se mi je pred leti zgodilo...eno jutro oz okol 4..je bila ura...še tema, moj že odšel na furo...meni pa ves čas nekaj praskalo po vrtaih...sem policijo poklicala in šla spat kako leto za tem pa je tik pred mojimi vrati na hodniku en klošar ležal...ves sposran.....da sem zjutraj preko njeg amogla stopit, ko sem šla na šiht jaz bi se verjetno še sama posra....,da se mi to zgodi...ob štirih ponoči
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:19:47
|
|
|
|
rina22
|
ja, sami, sem jaz tudi vidla tole... joj, groza res.. pa da otorci najdejo mrtvo mamo katastrofa, res.. že res, da so to bli odrasli otorci, pa vseeno. meni če se to zgodi, me odpeljejo direktiva na psihiatrijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:20:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ja, težke teme za težek dan dan ni ravno izgledal težek no, ja.. meni je bil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:20:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma mene je full groza...kaj se mi je pred leti zgodilo...eno jutro oz okol 4..je bila ura...še tema, moj že odšel na furo...meni pa ves čas nekaj praskalo po vrtaih...sem policijo poklicala in šla spat kako leto za tem pa je tik pred mojimi vrati na hodniku en klošar ležal...ves sposran.....da sem zjutraj preko njeg amogla stopit, ko sem šla na šiht jaz bi se verjetno še sama posra....,da se mi to zgodi...ob štirih ponoči pa noseča sem bila visoko...z A Ma v tistem momentu si čist nekje drugje....zdaj se ti zdi...ampak takrat ne čutiš tistega pristnega straha, le pravilno želiš sam sebi pomagat..in se rešit
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:21:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ja, sami, sem jaz tudi vidla tole... joj, groza res.. pa da otorci najdejo mrtvo mamo katastrofa, res.. že res, da so to bli odrasli otorci, pa vseeno. meni če se to zgodi, me odpeljejo direktiva na psihiatrijo verjetno je imela kako erotično masažo.....)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:22:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Služba: na žalost tako je in prej se sprijaznimo, da se pač mora tako delat če hočeš preživet, lažje bomo vse ostalo prenašali. Rina22 navadiš se, verjemi. Mogoče bom zvenela razvajeno, ampak jaz tak celo življenje ne bom živela. In se tega niti približno ne namenim privajat. Res ne. Ker če to ne bo kratkotrajno obdobje, pol se bomo drugače menli. Vem, da nekdo mora služit dnar, ampak..... ok, dovolj je teh tem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:23:52
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ne vem, meni je tak blo čudno, ko sem vidla njeno ime in mail na spisku, ker od nje pa res tega ne bi pričakovala.. Videz vara...velikokrat ja, vem.. ampak včasih vseeno prevara..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:24:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Služba: na žalost tako je in prej se sprijaznimo, da se pač mora tako delat če hočeš preživet, lažje bomo vse ostalo prenašali. Rina22 navadiš se, verjemi. Mogoče bom zvenela razvajeno, ampak jaz tak celo življenje ne bom živela. In se tega niti približno ne namenim privajat. Res ne. Ker če to ne bo kratkotrajno obdobje, pol se bomo drugače menli. Vem, da nekdo mora služit dnar, ampak..... ok, dovolj je teh tem... jaz tud ne bi tak živela...in ne mislim... Vse do ene meje...treba je dat vedno nečemu prioriteto....sicer pa...ljudje smo različni...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:25:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 sem glih zdaj gledala pri poročilih...baje so jo zadavili ma daj............me bo še kap tukaj..... joooj,oprosti... ma saj ni panike ....bom nekako....upam da so morilci daleč stran))))
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?