|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
17.11.2010 9:14:32   
ninchi9
Nina33 - joj, kako lepo, so mi solzice prišle v oči. user posted image user posted image Tnx!!

Zdaj pa grem na pregled in se potem spet javim...

Aja, pa dobro jutro vsem zaspankam user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
17.11.2010 9:25:19   
sara1986
PilotGirl, evo jaz sem tukaj naročila Arganovo olje in ga dobila v 3 dneh..

http://www.internetnatrgovina.si/argan/

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
17.11.2010 9:28:17   
FoxyLady

Dobro jutro!

Pilot Girl-Hvala za mamiljiv zajtrk,sam sadje jz glih ne smemuser posted image cukeruser posted image .

Nina33-Ta zgodbica je enkratna,tudi jz potočila solzico.

Cukica- super za pregled, me veseli da je vse tipi top.

Registrirana- hvala za info o Delfinki, lepo jo pozdravi,kako to ,da je v LJ in ne v Celju? Pauser posted image za dober šoping.

Pa še nekaj o vzgoji- res je najboljša doslednost in tudi pri meni velja to štetje do 3,ne morš vrjet kok potrgne. Drugače pa vzgojna kazen,ne fizična.čeprav vrjamem ,da nam vrže kdaj "pokrovko s piskra" in da kakšna vzgojna čez rit tudi ni odveč. Ampak pri nas je to redko kdaj bolj boli kazen,ki ni tepežka,kot pa sama tepežka.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
17.11.2010 9:41:51   
Teyla
Nina33  lepa zgodbica user posted image

Pilotgirl hvala za zajtrk. Škoda, ker sem jaz že sita ko gledam te slikice. Mogoče ja pa dobro zato, ker bi potem kaj bolj redilnega pojedla. user posted image

hel32 redilni učinek ni nič posebnega. Ga ima vsako živilo. Tako da bi v tem primeru raje vzela kaj bolj okusnega (npr vrečko čipsa).user posted image

Upam, da se vam "saldkim nosečkam" sladkor porihta oz ostane v mejah normale in da nobeni ne bo potrebno na inzulin. Če dobite inzulin, sladkorna po nosečnosti vseeno preneha ali jo imaš potem za vedno?

Danes pa midva z mojim "praznujeva" 2,5 leti. Sej vem, da sva smešna, ampak se nama zdi ful posebno, ker se zdi kot da sva skupaj 1 leto in par mesecev, pa še noseča sem ina najin prvi otroček je v trebuščku... V glavnem sem čist raznežena danes in bom verjetno mogla vzet robčke s sabo. Me dragi pelje v indijsko na kosilo. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
17.11.2010 9:44:07   
FoxyLady

Upam, da se vam "saldkim nosečkam" sladkor porihta oz ostane v mejah normale in da nobeni ne bo potrebno na inzulin. Če dobite inzulin, sladkorna po nosečnosti vseeno preneha ali jo imaš potem za vedno?

Ponavadi zgine brez sledu tk ko pride. Obstaja pa možnost ,da ostane,ampak redko.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
17.11.2010 9:45:15   
FoxyLady
še eno vprašanje ,mogoče butasto,ampak zakaj se uporablja arganovo olje?user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
   [Brisano sporočilo]
17.11.2010 9:50:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
17.11.2010 10:08:23   
Tretjedete
Pozdrav vsem!

Kako ste kaj? Jaz danes super, čeprav je vreme kislo; me moja bebica s svojim razgrajanjem po trebuhu takoj spravi v dobro voljouser posted image

Sem se včeraj zvečer lotila knjige Povezovalno starševstvo in je nisem mogla spustiti iz rok; res mi je blizu ta filozofija, predvsem tisto, da je treba pozabiti na "dobronamerne" nasvete tet in babicuser posted image . In se dejansko ravnati po instinktu... Tako da priporočam branjeuser posted image

tamy82, pri nas v sorodstvi je dosti otrok in je nekako kar v navadi, da se otroci obdarijo. Ne gremo pa v neke skrajnosti...

trsica, biljana I in vse ostale, ki vas muči križ, mogoče glede bolečin v križu poskusite s pasom za križ in trebuh; baje kar pomaga... Pa tudi cenovno ni predrago... Jaz sem ga vzela, pa če se ne motim je ravno meni hel32 napisala, da ji je tudi ok, če se ne motim...

Patrisha, hja, po moje dokler je še čisto mali, bi to še šlo skozi (dokler bolj kot ne je in spi - čeprav februarja bo za moje pojme zvečer premrzlo), potem, ko pa je večji (po moje že od drugega meseca), pa že rabi neko rutino in zvečer spanje ob "normalni" uri, v postelji. Si nekako ne predstavljam, da spi v vozičku, pa se potem zbudi, ko pride domov, pa potem spet uspavanje... Pač moje mnenje...

Glede vzgoje: vsekakor drži, da je predvsem potrebno imeti železne živce, da ne popeniš in se ne pustiš sprovocirati, in pa doslednost... Pri nas tale recept superd deluje, čeprav je včasih presneto težko ohraniti mirne živceuser posted image

Nina33, zelo lepo... Šmrcuser posted image

Lp

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
17.11.2010 10:08:54   
meta21
Samo da se malo javim. Sem spet na bolniški, ker imam očitno trebušno gripo al pa sem nekaj takega pojedla. So me včeraj celo poslali v porodnišnico, ker ni bilo mojega zdravnika v ZD. No, ginkološko je vse ok, malo sem imela ctg gratisuser posted image , danes grem pa še v laboratorij. No, evo pa sem mislila v kosu delat do konca naslednjega tedna in šele potem it na bolniško do konca. Se še kaj javim. Zdaj se moram vsaj delat, da se ukvarjam s prvorojencem, ker mi vsake toliko odnese brezžično miško in potem se čudim, kaj se mi na ekranu dogaja.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
17.11.2010 10:12:32   
Ribi Bibi
Hoj punce!

No da končno še jaz pristavim svoj piskerček. Sem imela v službi peveč dela, da bi mi uspelo kaj napisat, kaj šele prebrat. Ampak glede na to, da sem zdaj že večinoma podelala in predala vse (delam samo še naslednji teden - juhuuu), si obetam boljše čase in več klepetauser posted image .

Zdaj vas grem pa malo prebrat, da vidim kaj se je dogajalo v zadnjih mesecih.

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
17.11.2010 10:43:43   
sara1986
cukica, čestitke za malega velikana user posted image Bravo, samo da smo zdravi , to je nabolj pomembno.

Mene še vedno daje kašelj in sem prej v lekarni dobila Slezov sirup, upam da bo kaj pomagalo. user posted image

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
   [Brisano sporočilo]
17.11.2010 10:46:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ribi Bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
17.11.2010 11:25:36   
Juxy
Oj,
nosečniški pas res pomaga, vendar ga je treba nosit okoli medenice in sramne kosti, ne pa višje, da podpira trebuh.
S tem razbremenimo medenico in ostale predele tam okoli, hkrati pa ne preprečimo, da nam prema trebušna mišica oslabi, kar je zelo pomembno.
Meni žal tudi pas ne pomaga, tako da imam jutri termin fizioterapijo v porodnišnici user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
17.11.2010 11:41:40   
Patrisha
ojla punce!

Sem si vzela 5 min pauzice in sem vas prisla pozdravit. Sicer sem si ceeeeeelo izborila da sem 2 dni doma in se ucim.. mnja izpit je v torek.. jaz pa se prau nisem zacela jaz!!
Evo danes mi je postar prneso novo voznisko ( ki je obup od obupa !!!) pise vse tako na malo, da policaji, ko me bodo ustavli ( no upam, da cim manj krat ) rabli 3jna ocala.. da se o osebni tut ne pogovarjam in o mojih starsanskih podocnjakih na fotki glih tako je, ko da bi "svasala" celo noc

Nic, uzivajte, lep dan.. ce ne prej se slisimo v petek, ko morem spet delat it

( ehehehe sem tale RR sistem zaj.. user posted image in sem kopirala user posted image ahahaha )

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
17.11.2010 11:45:05   
Tisia
ojla
no mene že malo popušča tale križ oziroma bolečine v medeniciuser posted image user posted image  včeraj je bilo kar hudo, sem mislila kar do ginek. it ker me je tuk pritiskalo doliuser posted image se mi je kar mešalo od bolečin pa dete nisem nič čutila,me je moj masiral z kitajskim mazilom super zadeva za vnete mišice in bolečine in mi je kar pomagalo tako da danes dete brca na velikouser posted image  in semuser posted image
nobenih izvidov nisem dobila,očitno vse štima cuker in kriuser posted image
d3lfink4 želim ti da čimdlje ostanete 3v1user posted image user posted image user posted image
registrirana super za šoping in informacije o d3lfink4
nina33 super za vice in lepe zgodbice me res spravijo v dobro voljouser posted image
pilotgirl  krasen zajtrk bi mi res pasal ker sem že tako nora na sadje
cukica imate pa veliko deteuser posted image
meni ni vpisala mere na seznam ampak mi je na ozačila na diagramu rast ki je normalna za ta teden po tem izračunu ima nekje cca.900guser posted image
tretjedete hvala za predlog za pas bom šla pogledat v lekarno če bodo tako intenzivne bolečine ,ker z prvim dvema nisem imela teh težav nisem vedela da obstaja taka zadeva ,očitno je tole naše dete res nizko
sara1986 in meta21 in vse ostale ki ste bolne user posted image user posted image user posted image user posted image  čimprejšnjo ozdravitevuser posted image
glede vzgoje to moraš pa imeti železne živce in vztrajnost ker je vas otrok zase in je toliko težja vzgoja..pri meni je prva bolj trmasta že od majhnega in je čist drug karakter kot druga in mi porabi toliko več energije da mi za drugo niti ne ostaneuser posted image  sreča je druga bolj pridna in se nekak poštima,če bi bile obe take bi se miuser posted image ....je pa doslednost,vztrajnost in opazovanje samega otroka najboljša zadeva čeprav je zelo težko se splača verjemite to se še najbolj pozna v kasnejšem obdobju kot je puberteta .....iz izkušenj govorim,včasih kar pogledam slikice ko so bile majhne in si mislim kje je tista majhna deklica ki sem ji nekoč vse pomenila sedaj me pa še komaj pogledauser posted image
ampak to se bo tudi spremenilo ko bo dozorela,,dajmo času čas...
še to omenim zadnjič je bila kolegica pri otroš.psihologu na preventivnem pregledu za 3 letnike in so že komentirali da se ne sme ukvarjat toliko z otrokom kot so to prej zahtevali ker so raziskave pokazale da tile otroci niso nič samostojni čakajo na navodila oz.da jim nekdo pomaga.....jaz pravim  vse v merah normale..
tako kot so ugotovili da ni uredu da so otrokom dali toliko podtuho z temi pravicami pa ne da zagovarjam tepež ali pa kaj podobnega ampak dandanes mu ne sme ne učitelj ne starš zagroziti smo že  nasilneži oz jim ne damo živet..mi smo imeli spoštovanje do staršev sploh pa do učiteljev danes pa vidim niti približno ni tako...in seveda ti naši znanstveniki sedaj spet spreminjajo vzgojo otrok na nek drug načinuser posted image  groza...
se vidi da že dolgo nisem nič komentirala sem cel roman napisalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
17.11.2010 12:46:40   
valek
Punce sedaj ste se pa v nekaj dneh tako razpisale da sm komaj
prebrala vse...

registriana-a nisi nič kupila v Grazu?...samo Ikea ima zelo kvalitetno posteljico samo eno-tisto belo,ki je najdražja-89 €...ta je super....

Sicer pa jaz sem nekaj cotik dobila, ampak so bodiji vsi bolj za nekje 5-6 mesecev...tako da bodo preveliki za začetne mesece...pa tudi vse cotike so bolj kot ne za doma...Tako da bi potrebovala še nekaj za začetne mesece...bom morala kupiti ali pa če še bom dobila kaj...A ima katera kaj viška za dati...da pričakuje punčko ima pa doma od prej za fantka cotike??

v glavnem če je katera iz Ptuja ali okolice...se priporočam,lahko gremo skupaj malo po trgovinah...

kar se tiče arganovega olja-sem šla na to spletno stran,ki je bila predlagana, samo meni kar zašteka ko želim dati v košarico....tako da mi še ni ratalo naročiti...
Kaj pa te malinove liste-čaj...a se da to dobiti tudi kje v lekarni?Kje točno se da dobiti?
Moja  mali "brcek" je zadnje dni zelo živahen,...brcike in premikanja so že dokaj očitna in se dosti bolj čutijo in vidijo:)....zelo rada opazujem...user posted image in komentiram...

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
17.11.2010 13:01:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

še eno vprašanje ,mogoče butasto,ampak zakaj se uporablja arganovo olje?user posted image

Baje uspešno preprečuje in tudi zdravi strije. Jaz sicer jih še nimam, se bom bolj preventivno mazala. Mogoče mi pa rata pobegniti strijam user posted image

Glede zajtrka, sorry za tiste, ki imate cikrčka. No sicer ta je digitalni neškoduje user posted image

U Delfinka je v LJ. POl bi jo pa lahko šla malo pogledati, da ji ne bo tako hudo. Jaz upam, da res čim dlje zdrži, Lj porodnišnica, je glede tega res ena njboljših! Držim pesti user posted image

Sočustvujem s tistimi, ki jih daja križm. Men od lovlenja pralnega stroja ne popusti, samo še huje mi je user posted image Pa sem upala, da bom pobegnila tem bolečinam. Zanč med predavanji, sem komaj ostala sem hodila preklonjena. Nevem več kako si naj bolečine blažim, ker so včas neznosne user posted image Sem tudi sama razmišljala o nosečniškem pasu, samo ena dekleta so mi rekla, da je lari fari. So mi pa vsi na faksu rekli, da sem ogromno dobila v bušija, da do takrat sem pa ful dobro skrivala. Tako, da se že počutim v postelji kot hrošček user posted image

Sem pa učeraj dobila od sošolke veliko cunjic, za dojenčka, tako, da veselo perem.... in občudijem... komaj čakam, da bom lahko oblačila, ker so ene res kjut.

Gledam, da pišete o vgoji. Kaj je kakšna knjigica, kako vzgajati oz. razumeti otročička v 3 mesecih. Mene je strah, da ga ne bom razumela in da bom živčna. Pa naj mi še dojenje ponagaja pa bom tam. Tudi bojim se, da bova ponoči pokonci, mate kakšne recepte, kako prespati noč do 7h zjutraj? Takole, ko se pogovarjam z dekleti okoli mene, imajo s tem grozne težave.

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
   [Brisano sporočilo]
17.11.2010 13:39:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
17.11.2010 13:40:21   
Tisia
Tako, da se že počutim v postelji kot hrošček IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl

se  podpišem pod touser posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
17.11.2010 14:16:47   
trsica
In koliko cenovno pride nosečniški pas? Jaz sem zatežila za fizioterapijo in grem jutri na prvo srečanje. Me zanima, če mi bodo predlagali ta pas.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
17.11.2010 14:31:32   
valek
Registrirana...super...za nakupe...
drugače pa tvoja mala ima pač take faze kdaj ,da je malo trmasta...to je normalno...samo drži se svojih načel....verjamem da bomo tudi ostale imele probleme kdaj pa kdaj s trmo...tako pač je...user posted image sej bo...jo bo minilo....

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
17.11.2010 14:35:45   
cukica
Smo v 29 tednu in 3 dni in bomo šli počasi v 30 teden.Možnost je,da bom rodila januarja in verjetnost,da bo carski rez.Mi bo povedala točen na pregledu 1.12.,ker zaenkrat se tudi on redi in raste v mejah normale.Moram pa pazit na sladkor,da res nebi šla čez mejo.V primeru,da bo cuker bom dobila še inzulin za zvečer,to pa zvem konec meseca ali je vse tipi topi al kaj drugega.
Drgač pa je važen,da bo z detecem vse o.k.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
17.11.2010 14:54:03   
sara1986
Cukica, jaz pa imam rok na isti dan kot ti, ampak sem mislila da sem v 28t in 4 dni user posted image
To zgleda, vsi mal drugač gledamo user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
17.11.2010 14:57:32   
valek
js sm pa v 27 tednu in imam rok 21.2.:))

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
17.11.2010 15:02:00   
sara1986
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?