hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa IZVIRNO SPOROČILO: Teyla hayabusa malinov čaj naj bi mehčal maternično sluznico in s tem pripomoral k lažjemu porodu in na nek način tudi preprečil raztrganine. Meni ga je kolegica (rodila januarja letos) toplo priporočila. aaaaaaaaaa ampak potem se mi pa 30 teden malo hitro zdi, je verjetno enako kot učinek "parne kopeli" al kaj so nam že lani v MŠ govorili;) Ta ČAJ in malinovih listov se dobi v filter vrečkah in pomaga pri mehčanju materničnega dna, pije se pa tam od enega 35.tedna pa do poroda, če pomaga me ne spreševat, sem ga lani pila, pa kljub temu so bili problemi pri porodu, tako, da sem se letos odločila, da spijem, kej mi je ostalo , nič ne telovadim-beri imam telovadbo z malim . Ups, Nina, nisem prej prebrala, da si že ti pisala, ja laneno seme tudi ja , vse skup je en larifari, edino, če se psihično prepričaš. Teyla, ja sirup malinov ima ućinek-REDI Joan, ja, zgleda, da sva obe na podobnem položaju, an kup objemčkov. Še moji rezultati iz kontrole, povprečni 3mesečni sladkor je 5,8, kar je dobro , sladkorji čez dan so tudi v redu , sam jutranji so previsoki , tako, da imam čez 14 dni spet kontrolo, da vidi, ali bom dobila inzulin za zvečer , mene je pa strah . Cukica, vau, vaše dete je pa že kr krepko težko, v katerem tednu si pa ti? Sicer pa upam, da bom zaradi NS tudi jaz imela danes UZ, ki ga komaj čakam , in tudi zato, da vidim, kaj dobimo, da lahk končno kaj kupimo za novega člana. Sicer sem pa na istem z dohodki, kot ti, trenutno ne dobim nič, šele naslednji mesec-socialno, no januarja pa porodniško, bo ostala taka kot lani, okrog 500€ , sem si že izračunala No, še jaz prav lepo pozdravljam Delfinko, in ji sporočam, da naj čim dlje zdrži 3v1.