Nina33
|
Čer! Froscha jaz kupujem v Muellerju, res ni glih poceni, samo kr gvera in se mi ne zdi takooo drag . Pomoje je to en tak haklc kt z WC papirjem - tut tega kupujem v Muellerju (njihovo znamko, zdej so neki menjal, sem komi ugotovila, ker je ta prav ) in imamo unih 8 rolc takooo dolgo (pa ga nč manj ne serjemo ). No, enako je s papirnatimi brisačkami (odkar sem jih zanč pozabila kupit in jih je moj kupil pač pri najboljšem sosedu - pač ene, ki so mu zgledle kul - je še on navdušen nad Muellerjem ) in papirnati robčki. Sem pa tut jaz slišala o teh "izdelkih za južni/vzhodni trg" - zna bit res kaj na tem . Je pa res, da jaz ne praška ne mehčalca ne dajem tolk kot na embalaži piše - mi gre na živce, če cunje še ne vem kako dolgo dišijo po tem, ker si kr predstavlam te "ostanke" nesprane gor in ... Mah, kompliciram sej vem. Kis je pa meni samo na ene parih temnih cunjah fleke neredil (pa so ob ponovnem pranju izginili) - in to na podarjenih cunjah, ki so mi "smrdele" po prašku . Z ostalimi nisemvimela težav, ne vem . Imamo pa vodo pri nas tako trdo, de.... Za kroglo moram pa mamo mal povprašat - jaz sem jo "sprobvala" med njunimi počitnicami, ona bo boljš vedla, če ji je še vedno kul . Za fleke mam pa jaz "ta oranžnega" od, pomoje, GoldenProducts Neka razgradljiva (baje celo pitna ) zadeva, ki mi jo mama zrihta . Hayabusa, krči imajo mene najraje ponoči in ja, Mg pomaga, ampak ga morš kr neki "pojest" (cca. 500mg Mg na dan, to je pol litra Donata npr. Jaz kombiniram s šumečkami in še enimi tabletami). Upam, de je mala zdej dobro in de ne bo spet ponovila vaje . Je pa glih zdej en od bratovih dvojčkov v B, ima revež neko hudo pljučnico in sta z mamico v izolaciji . Baje do tretjega leta ne bo smel v vrtec, ker mu je imunost tako zjeb* . In bratec seveda tut ne. Pa je tut malo več ko leto star. Boščki so takole mali, pa starši zraven . Mateyci, sočustvujem - tut meni modrostni nagajajo (sem pa zarad njih zelooo pametna ), sva z zobarco domenjeni, de ob naslednjem "hecanju" samo ven letijo. Mi pa tile "trakci" vedno zaležejo: nimam kakšnih lukenj se mi pa dlesen okoli njih večkrat vname (ker še vedno po malem ven lezejo in me zaradi njih še ostali zobje občasno bolijo, ker jih stiskajo ) in tile trakci (pa Sensodine F ) zaležejo. Imam pa pasto, če/ko je kriza kar po 5 minut minimalno v ustih (zvečer si najprej zobe umijem, pustim "zadnjo" peno not in pod tuš ) in pomaga res. Hiconcil je pa penicilin, ki ga tut novorojenčkom dajejo, tako de zihr ni panike zaradi tega, nč se bat za svojega glede tega . D3lfink4, vsak dan mislim na vas tri punce . Pa zrihtaj si internet, za dolge noči , naj bo to edina težava do res res varnih tednov (čeprav ste res že zdaj na varnem) . Ninchi, super za sušilni stroj . Tut jaz pred decembrom ne mislim, se mi bo itak poj zdelo, de je vse že "zaprašeno", če bom kej prej štartala. No, pa mal sem tut lena, priznam . Čukica, uživaj na "počitnicah", upam, de ti bo delalo vse kot je treba. Pa fajn opravita z Nejcem jutri . Pa super za kopalnico in previjalno . Sem namesto "več smeškov.." kliknila "Potrdi" in zdej "urejam" . Meta, upam de mi sosed ne bere čez ramo, dela na CSDju . Glih kakšne podpore mi/nam še ni zrihtal, mogoče je bolj za take hece . Glede čišče: če se le da, speljite v P tolk unih sexi mrežastih gatk kot jih le lahko Koža vam bo hvaležna (pa še prat jih ni treba - roke si pa le fest umivat ). Res so "mal" hecne al men so ble zakon . Na, zdej pa jaz upam, de kdo iz P ne bere preveč tega . Lep večer in noč vsem, pa najlepše sanje! Jaz bom še mal "posrfala" . Ah, čokoladni kukiji uspeli, jih "glih" malcam .
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 15.11.2010 22:44:06 >