|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
17.11.2010 14:25:53   
Udb
daaaaaan!

Jaz sem mela pa danes prvi pregled!  Tko da - zdaj verjamem, da sem res noseča!! user posted image Vse je tko kot mora bit, sem vesela.

Zakaj se morate o bureku ment?! Zdaj je pa še men zapasal!! AAAAAAAAA, ne da se mi spet ven...

MP, groza za tako taščo. NE dajte se ji!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.11.2010 14:29:23   
vesna_b
ooooo, čestitke za uspešen prvi pregled... super

a ne de? burek... sem mojmu že povedala, kaj bo danes jedel...user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 227
18.11.2010 7:06:49   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

daaaaaan!

Jaz sem mela pa danes prvi pregled!  Tko da - zdaj verjamem, da sem res noseča!! user posted image Vse je tko kot mora bit, sem vesela.

user posted image  za prvi pregleduser posted image samo tako naprej

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 228
18.11.2010 7:08:09   
kaminek
kremšnite so vsi pohvalili, tko da so me že sprašval, če jih pečem tud za drugeuser posted image user posted image  vsak je kr po 2 uzel, tko da je za nas ostalo bore malo. ampak nič za to, jih bom pa še enkrat v kratkem nardila.
pa seveda, ne bom pozabla na vasuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.11.2010 7:08:50   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

daaaaaan!

user posted image  za prvi pregleduser posted image samo tako naprej

user posted image user posted image user posted image  in kdaj so ti določli PDP ? firbec babji user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.11.2010 7:10:24   
kaminek
drgač pa čakam, kdaj pride user posted image , sam mi je vse tko čudno, že od nedelje (21.dan) me tko čudn "boli" v trebuhu in ponavadi čez kakšn dan dobim to tetko, pa do zdej ni nč. dobila pa naj bi za vikend. tko da sam še mal pa bomo vidl kaj bo. tko si želiva še user posted image , po pol leta še ni ratalo, ampak mi se ne damouser posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 231
18.11.2010 8:09:30   
štrumfek
ko smo že ravmo priuser posted image se je ponoči vlila user posted image .... tako da v nove boje naprej user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 232
18.11.2010 8:27:24   
kaminek
sej, jst sm kr mal že dvomljiva ratala, a bo nama še kdaj uspel, da bo patricija imela družbouser posted image user posted image ker moj me vedno sprašuje, je kaj pa ti mislš, si noseča al ne???grrrrrrr, moj odgovor je sam: a si pa ti prepričan, da je s tabo vse v redu???user posted image user posted image ne dam se

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 233
18.11.2010 8:56:20   
Alex01
Dober danuser posted image

Ne vem, al mam samo jaz tko mal časa, ampak še vedno mi ni uspelo nadoknadit pa prebrat kar je bilo napisano do sedajuser posted image
V glavnem, naš Nejčko je še kar bolanuser posted image . v ponedeljek sva bila pri zdraniku, diagnoza - vnetje ušes in žrela. Revež že od nedelje "kuha" tam do 39. Včeraj je bruhal cel dopoldan, danes sva pa šal nazaj, ker vročina ne pojenja. Sva dala kri, zdaj čakam, da pokličem za izvid, da vidim, ali bomo menjali antibiotik ali ne. Poleg vsega al pa mogoče vzrok vsega tega je pa ta, da mu rinejo vse štiri štirice vn in ima čisto otečene dlesni.

Za vse, ki ste opravile pregled user posted image user posted image user posted image
za vse ki čakate + user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse ki se kam odpravljate - SREČNO
za bolančke in tiste ki potrebujete user posted image  pa vam jih pošiljam eno goro .user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 234
18.11.2010 9:51:57   
dramica
Kaminek seveda bo ratalo! zna bit pa vnovič težje kot1.Držim pesti da greuser posted image na dopust in boste imeli lepe praznike!
user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane.
Danes smo kar pridne in lepo čvekamouser posted image .Jaz imam pa čez2mes.rokuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 235
18.11.2010 10:58:50   
Alex01
Evo, sva dobila sumamed na 24 ur. za 5 dni, pa v ponedeljek kontrola krvi. levkociti danes ok, CRP pa 85user posted image . Ampak dans, no vsaj do zdaj ni vročina šla čez 38.

Dramica - tole bo pa en, dva, tri user posted image user posted image user posted image . Lepa nosečka si, sem pokukala slikceuser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 236
18.11.2010 11:03:51   
dramica
Alex upam da bo resuser posted image .Moram povedat da se danes super počutim tud mali ne tišči doluser posted image in mi je prav čudno da me nič ne boliuser posted image .me je pa zato moj ujezune vem najbrž bo spet kaka luna kmal.Ponavadi je takrat tečkastuser posted image Zdaj sem pa jezna grem pa pospravlat malo...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.11.2010 11:08:24   
dramica
sem si zmerla pritisk ga imam 150/93user posted image 75user posted image Kaj naj verjamem?uf kuk sm jezna!!sem mogla dat ven iz sebeuser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
18.11.2010 11:25:44   
vesna_b
ojla, punce
joj, bogi bolančki, vsi... upam, da se čimprej pozdravite/pozdravijo

kaminek in štrumfek - upam, da vama čimprej uspe. mogoče vama pa miklavž prinese darilo... če ne bo kaminek že prej kaj povedala... upam, da...

dramica - saj pritisk mal skače, tako da upam, da je to samo trenutno...

aja, jaz sem iz pregleda. dala sem vodo, stehtal so me, in izmerili pritisk 116/66, poslušal smo srčka in sem šla.
vprašala sem za toplice, pa je rekla, da glede na to, da nimam vnetja, da nimam problemov in da je moja nožnica prej presuha, kot kaj drugega, da ona tudi tamponov ne priporoča, naj se samo fajn mamo, samo da naj se ne kopam v pretoplih bazenih, kamor pa naše tamale itak ne spraviš.

ne vem...
kupila sem olje proti strijam, pa so mel v lekarni ravno predstavitev neke kozmetike, in mi je hotla ženska poturit njihov izdelek, sam stane 31€, olje od eucerina pa 14€ - s tem, da sem ga uporabljala prvič in nimam niti ene strije, kljub ogromnemu trebuhu. hm, sem kar tega vzela... user posted image
preverjeno je...

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
18.11.2010 12:51:37   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

dobro jutro

že od včeraj mi hodijo po glavi palačinke. ni bog da se danes odpeljem v mn ali v storijo ali pa na omv - je rekla kolegica, da imajo novost - palačinke, pa baje dobre

kaminek - jest sem za kremšnite že obuta in oblečena user posted image , ti smo povej kje in kdaj

palačinke + kremšnite - kaj če bi kar vse to blo za posladek pri kosilu pri eni izmed nas user posted image user posted image user posted image

no mamljivo :-)))

vipercat pa ne pozab mene s seboj vzet v nm user posted image user posted image user posted image

dramica luškan buši :-)

en nasvet: kaj naj naredim, ko mi tašča grozi in me dobesedno izsiljuje, da se vse snema (pravi: "dobr, da je vse posneto"), če samo malo zavpijem, povzdignem glas da naj se zmiga - nad starejšo, zjutraj jo pustiva celo debelo uro dlje spat, potem se mi pa noče oblečt, dobesedno si otrok želi da vpijem nad njim, ker tako hoče in dobi pozornost- jaz pa vse tri poštimat (sebe + obe punci) + psa.....
kam naj prijavim to psihično izsiljevanje - ma al mi bo živc poču user posted image user posted image user posted image  no sej to sem pa že povedala, da pogovarjam se nič z njima, še dobr dan ne rečem, punc ne pustim kar tako dol pri njima - mogoče za 5-10 minut na dan al pa še to ne, a naj grem resnično na CSD in jim povem kaj se dogaja, da ne bo ona kaj rovarila proti meni...
(mi je grozila tud to da bo prjavla da grdo ravnam z otroci),.....otroc lačni niso, žejni, bosi in nagi tudi ne...vzgojila jih bom pa jest in moj partner ne pa ona.....sem se spihala...
aja stroški so poravnani...vsak mesec jim dajeva za elekrtriko+kurjavo+komunalo...tko da glede tega imamo rešeno...

aja vipercat sem uporabila to na znanje, da se tvoj 3 letnik že sam obleče, moja 6 letnica pa se noče vedno, sem ji rekla samo to - "3 leta stari otroc se sami zrihtajo, naša se pa ne more"; ona pa meni vsa našpičena - ja pa veš da si ti dolžna zrihtat otroka, (češ revca se ne more še sama)....
pismu kdaj pa naj navadim otroka na samostojno oblačenje - pri 30 user posted image ??? user posted image

mala princeska te spotoma poberem, več nas bo, bol bo kaminek vesela user posted image user posted image user posted image

ja moram rečt da je naš mali za svoja leta precej odgovoren... ali kakor rečejo ljudje lepo vzgojen - če že midva nisva, naj bo vsaj otrok user posted image . ne sekiraj se glede oblačenja. do 30 leta bojo vse znali sami user posted image

kar se pa tiče tašče,, jaz sem istega mnenja kot ti. ne sme se vtikat v vzgojo. ona je imela svojo priložnost, sedaj sta na vrsti vidva.

se spomnite ko sem razlagala da sem šla v koper na ene pogovore za nekk posel???? no včeraj so me klicali, da sva prišla v ožji izbor in da imava v ponedeljek psiho teste - to bo tudi zanimivo user posted image user posted image user posted image

5ra8 - jest sem krivec ki je omenjal palačinke. da ne boste mislile da jih nisem šla jest. z malim sva šla do kolegice na omv, kjer imajo po novem palačinke in to zelo dobre. najprej sva jedla čokoladne, potem pa če marelične user posted image

v trebanjskem omvju jih nimajo - samo viva omv, to pa je v nm - zelo dobre so, stanejo pa 1,70€

čestitke vsem za preglede, pluski, pa bodo tudi prišli ne bojte se punce

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   [Brisano sporočilo]
18.11.2010 17:04:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
18.11.2010 21:52:08   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Ne sfolgam, tempo ubijalski....

Samo to Alex, kaj ko bi se tvoj malček cepil s Prevenarjem? Mi smo Tajo cepili po 8x vnetju ušes, če z eno zimo, od takrat se še ni ponovilo.

Živka, potem ste v tistih 7% , ki jim cepljenje resnično pomaga. Sva v ponedeljek o tem govorila  s pediatrom in mi je povedal in pokazal, da je ravno pri vnetju ušes , po raziskavah, 7 % uspeh user posted image . Pred drugim letom ga itak ne bom dala cepit, ker potrebuje 2 dozi, po drugem letu pa samo eno,  tako, da bomo počakali da dopolni dve leti in se bomo potem odločili. Seveda z upanjem, da se več ne ponovi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   [Brisano sporočilo]
18.11.2010 23:36:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
19.11.2010 7:12:57   
kaminek
ulilaaaa se jeeeeeeeeuser posted image user posted image

bemu sunacuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.11.2010 7:39:12   
Alex01
kaminek - user posted image user posted image user posted image user posted image

živka - 2 leti bo dopolnil julija 2011. Cena je res mislim da 94 eur za eno dozo. Zagotovo se bom pozanimala in razmislila o cepljenju. Hvala Živkauser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 245
19.11.2010 9:24:24   
vipercat
dobro jutro dolenjkice

imamo lepo vreme ne????

mene že počasi ubija, ker je mali cel teden doma, pa ne moreva nikamor ven. skos razmišljam kam naj ga peljem. pa še vikend je pred nami, pa bo še dodatna dva dni doma user posted image

bomo že...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 246
19.11.2010 10:31:41   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kaminek in štrumfiko

pa za nejčkota od alex in za vse, ki pikepokice potrebujete....

če ima katera čas, svetujem ogled odaje Turbulenca - otrok od 0-6 let :-)

http://tvslo.si/predvajaj/otroci-od-0-do-6/ava2.88068858/#ava2.88068858;;

vipercat - sva se že zmenili, tudi jst že komaj čakam user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte :-)))

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 247
19.11.2010 10:41:11   
Katte
Dolenjke, pozdravljene.
Me vzamete zraven? Vidim, da precej čvekate, imate že 4. del.
Za začetek nekaj malega o meni. Nisem rojena tukaj, preselila sem se zaradi službe. Je pa moj dragi dolenjc, tako da se je lepo izšlo. Stara sem 32 let, otrok še nimam, ampak delamo na tem.
Uživajte v petku. Tudi če ste še v službi, kot jaz - vikend se začne čez par ur user posted image  user posted image  user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 248
19.11.2010 10:54:53   
Mala_princeska
Katte seveda te vzamemo v družbo, ker smo pa firbci nas pa zanima iz kje si se preselila? user posted image

user posted image user posted image user posted image za vikend, uživajte v njem...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 249
19.11.2010 11:03:05   
Katte
Mala_princeska, hvala za dobrodošlico. Sem pa z Zasavja. Se bom imela vedno za Zasavko, ampak ne mi tega zameriti user posted image . Je Dolenjska lepa dežela in tu se počutim že kot doma.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?