Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady še eno vprašanje ,mogoče butasto,ampak zakaj se uporablja arganovo olje? Baje uspešno preprečuje in tudi zdravi strije. Jaz sicer jih še nimam, se bom bolj preventivno mazala. Mogoče mi pa rata pobegniti strijam Glede zajtrka, sorry za tiste, ki imate cikrčka. No sicer ta je digitalni neškoduje U Delfinka je v LJ. POl bi jo pa lahko šla malo pogledati, da ji ne bo tako hudo. Jaz upam, da res čim dlje zdrži, Lj porodnišnica, je glede tega res ena njboljših! Držim pesti Sočustvujem s tistimi, ki jih daja križm. Men od lovlenja pralnega stroja ne popusti, samo še huje mi je Pa sem upala, da bom pobegnila tem bolečinam. Zanč med predavanji, sem komaj ostala sem hodila preklonjena. Nevem več kako si naj bolečine blažim, ker so včas neznosne Sem tudi sama razmišljala o nosečniškem pasu, samo ena dekleta so mi rekla, da je lari fari. So mi pa vsi na faksu rekli, da sem ogromno dobila v bušija, da do takrat sem pa ful dobro skrivala. Tako, da se že počutim v postelji kot hrošček Sem pa učeraj dobila od sošolke veliko cunjic, za dojenčka, tako, da veselo perem.... in občudijem... komaj čakam, da bom lahko oblačila, ker so ene res kjut. Gledam, da pišete o vgoji. Kaj je kakšna knjigica, kako vzgajati oz. razumeti otročička v 3 mesecih. Mene je strah, da ga ne bom razumela in da bom živčna. Pa naj mi še dojenje ponagaja pa bom tam. Tudi bojim se, da bova ponoči pokonci, mate kakšne recepte, kako prespati noč do 7h zjutraj? Takole, ko se pogovarjam z dekleti okoli mene, imajo s tem grozne težave.
|