|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
15.11.2010 11:01:06   
Urshy78
TetaM, jaz sem modrc za dojenje kupila v Mullerju, je ugodna cena pa ful so udobni, jaz sem z njimi zadovoljna.
sexy gatke sem pa kar v lekarni kupila.

res sta pridna s tvojim dragim, ampak ne pretiravaj preveč z delom, ker če boš preveč izčrpana, tudi ne bo dobro za tvojo princesko.

najin fantek je pa zdaj spet zaspal, upam, da bo vsaj dve uri miru user posted image
sem ga pa v treh urah trikrat nahranila user posted image user posted image
nonstop lačen in pokakan user posted image

lep dan!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
15.11.2010 13:03:01   
jona klara
tale rr me vedno vn vrže ko več napišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

urshy-prekrasnega pridnega fantka imateuser posted image user posted image user posted image user posted image .A si se kaj odpočila?kako stpiš?

mojškra- samo, da ste doma, ostalo se bo uredilo

betricija- frotir pižame ne boš rabila ne? jaz  tudi spim napol naga, sem že mislila, da je pritisk, pa vidim, da je normalno.A tako zatekaš? saj bo hitro naokoli ta čas, bom pogrešala b ušija, čeprav komaj čakam, da vidim mojga lumpija, sedaj je bil bol priden z brci, bomo vidli kj bo sedaj ko me je slišal, da sem ga pohvalila.

teta m- jaz sem ok, spala 10 ur ko beba, razen na wc vmes.Danes že bila na 1 urnem sprehodu, jutri pa pregled, bomo vidli če bo uz, pa mislim, da ne.Pa ti preveč si pridna, čuvaj se.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
15.11.2010 14:17:13   
Teta M
Ojla!

Evo danes ne vem če sem spala vsega skupaj 3 ure, ker me toliko bolijo sramne kosti..pa še od weekenda sem čisto utrujena...No bila sem na dekompresiji spet, pa sem omenila te bolečine v sramnih kosteh,ker kar šepam,toliko me bolijo. No pa me je babica napotila k fizioterapevtki v P, me je ta vzela za 10 min,da mi je razložila nekaj zadev, pa kupiti si moram ta trebušni pas, pa 25.11. me je fizioterapevtka kar naročila na fizioterapijo k njim,samo napotnico moram prinesti od svoje G.
Sej sem zjutraj tukaj gor cel spis napiala,pa me je itak ven vrglo,tako da se mi potem niti ni dalo še enkrat pisat,zdej pa tudi ne vem več kaj sem sploh napisala...
Betricija: jaz sem za da se dobimo, ti pošljem sms glede unih spodnjic,če boš res šla kaj v Tosamo, pa mi jih res lahko prineseš...
Urshy: hvala, bom šla kar v Mullerja pogledat za modrce,to mi je tudi Mojškra omenila...
Grem zdej ležat,upam da se te bolečine poležejo v sramnih kosteh...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
15.11.2010 16:41:46   
betricija
ojla
joj jaz imam tolk pridno mami. mi je prišla in speglala vse cunje. sedaj samo še v kovček vržem in je vse pripravljeno..a za bebico boste imele pripravljeno v kakšni borši ali kar v vrečki?

špica jaz imam pregled zjutraj med 7 in 8 uro. če je res kakšna možnost bi se lahko dobile predno greš ti na pregled, da nisi živčna pa to, ali pa moraš kaj paziti predno greš na pregled?

teta m- ti samo napiši kaj rabiš pa grem iskat. pa se res dobimo 24.11.

jona če bi imela kaj časa 24 pridi do ljubljane...še na zadnjo tortico

pa tudi ostale lahko pridete na tortico...da se spoznamo..

toliko. počivam, kot povožen slon sem, pa nič delala, samo družbo mami v kopalnici. sem na banji sedela, pa me je tamala brcala v mehur in danes imamo maraton v trebuhu...saj je prav.bom pa pogrešala brcanje čez 6t..joj še 6t...a se spomnete, ko smo dobile zadnjo M, pa je potem punkcija prišla in nato ET, pa pozitivni test in prvi UZ pri 6t. kako težko je bilo to dočakat? a bo teh 6t tudi tako dolgih? upam da ne.in  da ne bomo šle po urshynih stopinjah...

pupe imejte se.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
15.11.2010 16:48:15   
špica84
Komot se dobimo tkoj zjutraj.
Ko grem tja na pregled nisem nič živčna,ko pa grem gin. pa prejšnjo noč nič ne spim.Torej upam da jutri bom spala

Jaz imam že vse prištimano v dveh potovalkah(ena zame,druga za mojo princesko).Edino še enkrat moram seznam preletet,če mi slučajno kaj manjka noter

Upam no da pridete 24.11,tudi katera druga da vidim še kirga kinderjajčka.Jona upam da uspeš tudi ti.

Mam pa eno prošnjo za ostale,naj ena prevzame konc novembra seznamček,ker mene več ne bo v lj oz. tok za računalnikom.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
15.11.2010 16:53:05   
špica84

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Pikachu(2.3.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Majalina(19.6.2011)

user posted image
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,16.11
Špica84-pregled
Jona klara-pregled
Cukica-pregled

Sreda,17.11
Teta m-pregled

Sreda,24.11

Betricija-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
15.11.2010 16:54:00   
špica84
Torek,16.11
Špica84-pregled
Jona klara-pregled
Cukica-pregled

Lepo se imejmo na pregledu heheheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
15.11.2010 16:56:40   
špica84

maraton v trebuhu...saj je prav.bom pa pogrešala brcanje čez 6t..joj še 6t...a se spomnete, ko smo dobile zadnjo M, pa je potem punkcija prišla in nato ET, pa pozitivni test in prvi UZ pri 6t. kako težko je bilo to dočakat? a bo teh 6t tudi tako dolgih? upam da ne.in  da ne bomo šle po urshynih stopinjah...

beatricija tega se pa še presneto dobro spomnim.Kako so se prvi tedni vlekli,kakor kača.
Teh 6-7 bo pa tko zdrvelo

Neposredna povezava do sporočila: 3058
15.11.2010 19:26:34   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Torek,16.11
Špica84-pregled
Jona klara-pregled
Cukica-pregled

Lepo se imejmo na pregledu heheheuser posted image user posted image user posted image

dobro opravite user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
15.11.2010 19:34:07   
Teta M
Špica, Jona, Cukica: dobro opravite jutri na svojih pregledih...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
16.11.2010 9:06:34   
Teta M
Jutro!

Kje pa ste vse?
Evo, moja noč zopet minila bolj v nespanju kot spanju. Sem pa danes naročena na nego, tako da vem da bo to blagodejno vplivalo name...user posted image

Lep dan vsem, pa čimveč dobrih novic...

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
16.11.2010 9:36:27   
FoxyLady

Jutro!

Hja TetaM,tudi moja noč je minila enako,mogoče se pa pripravljamo na dneve oz.noči ,ki še prihajajo.

Pa,da vas malo razvedrim evo en vic za dobro jutro.
Jutro!

Mož se zbudi in poleg njega stoji človek oblečen popolnoma v belo... "Kaj pa to, kje pa sem, kaj počnete v moji spalnici?" je logično vprašanje. "Moje ime je sv. Peter in tole ni tvoja spalnica...". Mož je zaprepaden: "Kdaj sem pa umrl, kako pa sem umrl, to ne more biti res. A resno ni nobene možnosti, da bi se vrnil nazaj na zemljo?" Mož z brado mu odvrne, da lahko, ampak je ena majhna kajla. Lahko se vrne le kot pes ali kokoš. Po krajšem razmisleku se odloči "Potem pa se bi rad vrnil nazaj kot kokoš, raje bi preživel še nekaj časa na zemlji" Pufff, rečeno storjeno, in naš junak z zanimanjem ogleduje svoje novo oblačilo, peresa vsepovsod. "Sploh ni tako slabo, prijetno toplo in lahkotno se počutim", tako da skače malo okoli, malo kljuva po tleh, fino, skratka. Do njega pride glavni petelin z dvorišča in mu reče "aha, ti si torej nova kokoš tukaj, uživaš svoj prvi dan?" "Ma ja, super je, ampak imam en tak čuden občutek, kot da bom vsak čas eksplodiral." "Nisi še nikoli valil jajc? To pomeni, da je jajce že skoraj zunaj, le močno se napni in pritisni, pa boš videl" In res, naš junak prtiska pritiska, nato pa fantastičen občutek, boljši od vsakršnega orgazma in jajce pade na tla. "Uf, tole je pa fantastično, poleg tega pa čutim, da je že novo na poti." Spet pritisne, se napne, in waaaah, ogromno olajšanje in novo jajce. Poleg tega še velik očutek materinskosti. Super, si misli sam pri sebi, to da sem postal kokoš je bila najboljša stvar v celotnem življenju! Veselje se je le še povečevalo in ravno ko je skoraj izlegel že tretje jajce, je začutil močan udarec po glavi in zaslišal ženo, ki vpije: "Francelj, krava pijana, zbudi se, v posteljo serješ!!!!"

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
16.11.2010 11:41:49   
špica84
Lep pozdravček

Jaz sem iz pregleda.Smo pridni in rastemo.Zmerila mi je trbuh in običajne reči.Naslednji oz. zadnji pregled pri njej imam 30.11 takrat bom imela tudi ctg+uz.Zredila sem se za 1,6kg od zadnjega pregleda,tako da me je pohvalila.
Pa nazadnje ko sem bila na pregledu mi je vzela bris za streptokok gratis,zaradi ponavljajočih bakterij v urinu.Bris je bil negativen.Naslednjič dobim napotnico za v Brežice ter porodnišnico in rešilca jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Drgač se pa ponavlja zgodbica iz dnevov pred pregledi,spala sem 3 urce in sem k zombi.Pa še prehladila sem se,tako da sem sedaj na lekadcolu in čaju user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
16.11.2010 12:00:52   
jona klara
špica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled.

moje poročilo, bila prvič 1,2,3 gotova, rekel, da kri imam kot, da bi bila nova, urin, pritisk...vse okej, pregledal izvid iz odpustnice ko sem bila hospitalizirana, vs eok, mat vrat 3 cm tako, da ni bilo uz danes, rekel pa je da tudi če bi bilo treba iti roditi smo že tako daleč. da bi bilo vse ok.Me je pa zmedel glede dianatal gela je rekel, da je metanje denarja skozi okno....ne vem kaj narediti, kaj pa pravijo vaši ginekologi?verjetno ga bom vseeno kupila, glede epizotomij nekako verjamem vanj, da jih je manj, ni pa rečenouser posted image user posted image user posted image .

betricija, špica, tetam - a ve ga boste kupile? mi je pa zelo priporočil ultivo.

včeraj sem kupila še 3 kompletke, 2 igrački, slinček....sedaj za malega res do poroda več nič ne kupimo, ker mislim, da je dovolj.Potem pa še angel care, ležalnik, igralnico, jaz še rabim sexi hlače in int.milo.aja pa res odločiti se kam gremo roditi, da ne bo prej....

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
16.11.2010 12:14:04   
betricija
dan
špica, jona super za dobro opravljen pregled.

špica, super, da si šla samo toliko gor. jaz se ponavadi naslednji dan po pregledu zredim za 1kg in potem to traja nekaj časa, predno spet pridobim kakšno kilo. nekako ugotavljam, da ko začnem z novim tednom nosečnosti, gre zmeraj po malem gor.
torej špica, kdaj bi se dobile? 9h, 9.30? kar v zvezdi?kje imaš kardiologa? te jaz pol do tja odpeljem, da nauš po avtobusih letala.

teta m, prideš tudi ti na kavico? glede tosame, mi pa prosim povej do ponedeljka. da bom šla kupit. v sredo bom že ob 6.30 v ljubljani.

jona superca za zaprt MV. prideš tudi ti kaj v ljubljano? glede gela, sem jaz tudi spraševala svojo G. je rekla tako nekako kot tvoj G, pa tudi za matične celice. je rekla, da potem bom pa samo razmišljala tistih par let, če bo šlo kaj narobe in ko se bo čas bližal koncu bom vsa panična kaj pa če se zgodi kaj po tistem, ko celice stran vržejo. ima prav. grem pa jaz v kranj rodit, tam imajo EA 24 ur dostopno. glede na mojo dioptrijo jo bom kar vzela. za gel se pa tudi lahko tam zmenim. ga imajo tudi 24 ur na razpolago. pa upam, da me štručka ne preseneti. nekako bi šla rada na pogovor in dodatni UZ kar v Kranjsko porodnišnico, pa tako, da je moj z mano. prej ne moreva. pa upam, da se vse zmenimo takrat.

tako, jaz sem danes tudi slabo spala. pa že kakšn teden je tako. pa mojemu je bilo slabo, pa kašljal je in ko sem končno zaspala nazaj, je pa budilka pozvonila...jaooo.kdaj se bom naspala??komaj čakam spanje na trebuhu.

imejte se.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
16.11.2010 12:25:53   
špica84
Jaz imam pregled 12 30.Tako da mi ustreza tista ura 9-9 30.
Sem pa jezna na csd.Sem dala vpisat lansko okt. izplačilo in so me klical,da to ni možno,ker imam uradni rok 2.1 in mora upoštevati letošnjo okt.
Nevem zakaj potem piše da lahko oddaš prošnjo 60 dni pred PDP.

Neposredna povezava do sporočila: 3066
16.11.2010 13:15:25   
betricija
žal špica imajo prav. če imaš PDP 2.1., lahko oddaš papirje šele 3.11. to pa pomeni, da mora biti na obrazcu letošnja oktobrska plača. jaz sem lahko papirje oddala 27.10, takoj ko je bilo možno in so mi upoštevali lansko oktobrsko plačo. če bi papirje prinesla šele novembra, pa bi morala obrazce popravljat.pojdi preverit na CSD Šiška...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
16.11.2010 13:57:19   
Fargesia
urshy in mojškra, ČESTITKEEEEEE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3068
16.11.2010 14:26:45   
Teta M
Evo mene iz nege. Bilo je fantastično, sedaj je moj obrazek nežen kot dojenčkova ritka...user posted image Hmhmhm..no ja...s herpesom okoli nosu..user posted image .
Jaz sem za, da se dobimo, bi bila vesela ure 9.30h, pa lahko kar v Zvezdi v BTC-ju. A ste rekle 24.11.?
Betricija: koliko teh hlačk za enkratno uporabo pa je pakiranih skupaj? Koliko si jih ti kupila? Pa kako je z velikostmi?
Pri nas doma je pa dragi danes še luč in ventilator namontiral v kopalnici,tako da sedaj bi se že lahko namakala in masirala  v banji če bi mi bilo dovoljeno..Manjka samo še priklop vode na umivalniku in montaža ogledala...Ampak bistvo  mi je,da imam vodo, wc školjko, banjo...Pa previjalna komoda manjka še notri. Mizar pravi jutri ali četrtek da pride montirat...Jooojjjj..kako bom vesela tega...ko bo pa to in omara zmontirana, pa bom tudi jaz počasi pripravila torbe zase in našo princesko...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
16.11.2010 14:44:56   
Teta M
Sem dala nekaj slikic od kopalnice gor...vesela, vesela sem...ena skrb manj....user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
16.11.2010 15:14:14   
mojškra
Hojla

Tri fotke sem uspela dati v album, nekaj mi nagaja. Bom še poskusila. Mi smo ok še zaenkrat, ponoči se zbudimo 2x, se najemo in spimo dalje. Kako pa bo naprej pa še ne vem.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
16.11.2010 15:19:30   
betricija
teta m, velikosti so S, M, L, XL. jaz imam doma M, se mi zdijo zame čisto ok, sam ko ne vem koliko se bom še raztegnila v rit. jih je pa 5 v paketu. malo poglej na njihovo internetno stran...

mojškra samo da ste doma in da si ok!
super.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
16.11.2010 15:24:33   
špica84
Mojškra mali škrat je prekrasen user posted image

Čestitam še enkrat

Neposredna povezava do sporočila: 3073
16.11.2010 18:42:20   
cukica
Tako mi smo v redu,naš otroček je že v glavični vstavi kar pomeni obrnjen na glavo.
Naše mere so sledeče:
BPD:77
HC:279
AC:266
FL:54

Imamo že 1500 g in mami se mora samo paziti zaradi sladkorja,da nebi rasla teža prehiter otročku,jaz pa sem shujšala za 2 kg odkar mam to dieto,....Tako ,da sem se do sedaj zredila za 5 kg.NAslednji pregled mamo 30.11. za sladkor in pa 1.12. pregled v patološki ambulanti,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
16.11.2010 19:08:47   
špica84

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Pikachu(2.3.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Majalina(19.6.2011)

user posted image
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Sreda,17.11
Teta m-pregled

Sreda,24.11

Betricija-pregled

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.