|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
17.11.2010 16:49:15   
Teta M
Betricija: vse najboljše za God! Lepo praznujte! user posted image
Imaš  ZS.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
17.11.2010 18:55:07   
nhaya
Ojla punce!
Da se še jaz "javim" na seznamu..sem po 2.IVF-ju (prvi neuspešen).Od prejšnjega četrtka imam plusek na testu (uradno je bil test 14.11.).
Prvi UZ imam 25.11. (še pri Rešu), potem pa 7.12. pri svojem G.

Drugače pa sem že en teden na bolniški, ker skoz po malem krvavim. Upam, da se tole kmalu neha. Bila sem v ponedeljek na UZ, pa ni G nič posebnega videl. Videla se je že GV, za ostalo je bilo prezgodaj.

Drugače pa imam PDP enako kot anci banci 20.julija. (sva imele isti dan ET).

Kako si anci banci?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
17.11.2010 19:15:45   
Teta M
Nhaya: dobrodošla med namiuser posted image in čestitke za plusek!
Kar počivaj,da se ta krvavitev čimprej umiri in da bo nosečnost potem potekala čim bolj umirjeno in z čim manj težavami....Samo pozitivno razmišljaj!

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
17.11.2010 19:26:13   
špica84
Nhaya dobrodošla med nami

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
17.11.2010 19:30:32   
špica84
Imam prošnjo za nove nosečke naj ena prevzame seznam.Jaz odhajam v kratkem k staršem.In mi čas ne bo dopuščal

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
17.11.2010 19:39:32   
FoxyLady

Špica-
jz bi ga rade volje  prevzela dokler ga lahko samo ,če mi malo poveš kako in kaj?Pač nevednica ,kaj češuser posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
17.11.2010 19:43:27   
špica84
Naslednjič ti poskušiš spremenit.Jaz pa ti samo povem če bo kaj narobe a prav.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
17.11.2010 19:45:24   
FoxyLady

Zmenjeno!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
17.11.2010 19:53:14   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(05.02.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy
Majalina(19.06.2011)
Anci banci

user posted image
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Sreda,17.11
Teta m-pregled

Sreda,24.11

Betricija-pregled
jona klara-pregled

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 17.11.2010 19:56:14 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
17.11.2010 19:54:01   
jona klara
pregled imam 24. 11.- ne vem če bo ctg, mi nikoli nič ne povejo, niti če bo uz.
mogoče pridem 24. v lj, če se bom dobro počutila.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
17.11.2010 19:56:22   
Anonimen
user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Pikachu(2.3.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Majalina(19.6.2011)
Anci banci

user posted image  

jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image

Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image Eneja&Ela, Kajšica user posted image Eneja, Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša, Bituser posted image Aljaž, Petyyyuser posted image Rok, S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian, Mojškrauser posted image Gal, Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74, Mića  

Sreda,17.11
Teta m-pregled

Sreda,24.11

Betricija-pregled

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz

Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

anci banci(PO)
nhaya (PO)

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, BEBIII, mismis, Reby, bit, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
17.11.2010 19:57:28   
FoxyLady

Upam,da je vredu ,špica kontrola prosimuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
17.11.2010 19:58:03   
špica84
Bravo foxy ,edino sebe na zgornjem seznamčku zbriši,da ne boš dvakrat med nosečkam.

Jona resnično upam da ti rata.

Jaz pa verjetno v soboto grem dol na dolensko,ker pride moja svakinja,katera gre na dopust in pripelje tašči svoji dve mačke.Tako da bom v torek nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 3113
17.11.2010 20:01:46   
FoxyLady

Okuser posted image jzuser posted image , sem uredila,tako pol se pa javljam za urejanje seznama,dokler bom pač lahko pol bom pa že našla zamenjavo

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
17.11.2010 20:02:05   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Ojla punce!
Da se še jaz "javim" na seznamu..sem po 2.IVF-ju (prvi neuspešen).Od prejšnjega četrtka imam plusek na testu (uradno je bil test 14.11.).

Drugače pa sem že en teden na bolniški, ker skoz po malem krvavim. Upam, da se tole kmalu neha. Bila sem v ponedeljek na UZ, pa ni G nič posebnega videl. Videla se je že GV, za ostalo je bilo prezgodaj.

Kako si anci banci?

jeee, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
17.11.2010 20:02:49   
špica84
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hvala foxylady user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
17.11.2010 20:04:35   
jona klara
nhaya- user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image

urshy- a Tian ima krče? kako je sedaj, čisto drugače ane? komaj čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
17.11.2010 20:11:05   
Teta M
Foxylady: kritika na seznam....user posted image , mene nisi kopirala iz Špicinega zadnjega seznama,imam tudi 7.12.pregled..
Špica:si površno pregledala......user posted image

No ,ne me resno vzeti,nisem nič hudega mislila, dejansko me pa res ni pod 7.12.,ko imaš tudi ti pregled Foxylady

Neposredna povezava do sporočila: 3118
17.11.2010 21:24:07   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Ojla punce!

Kako si anci banci?

nhaya..sem kar uredu..mogoče malo bolj lačna in ma utrujena pa zgaga me daje, tako da sem zopet pristala na donatu, kot v prvi nosečnosti...
in ti?

punce hvala za čestitke...res se je lepo vrnit spet....

WP...midva z mojim možekom načeloma hočeva tri otroke, tako da če bosta dvojčka sedaj...bomo potem zaključili s kariero otrok in zaprli štacuno..Svit je pa ful priden otrok-ne hvali ga zato ker je moj...samo če bi bodo bili vsi taki potem ne bo krize

< Sporočilo je popravil anci banci -- 17.11.2010 21:28:56 >

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
17.11.2010 22:39:23   
pikachu
Foxylady za seznamček jaz pa mam pregled 15.12.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
18.11.2010 2:15:13   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy
Majalina(19.06.2011)
Anci banci
nhaya

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi

Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Sreda,24.11

Betricija-pregled
jona klara-pregled

Četrtek,25.11
nhaya-prvi UZ

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
nhaya-pregled

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

anci banci(PO)
nhaya(PO)

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 18.11.2010 2:22:32 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
18.11.2010 2:27:06   
FoxyLady

Tako,upam,da je zdej vredu seznamčekuser posted image .
Prosim,da koj javite če ni kej vredi. Se še privajam.

Joj,ta nespečnost,kaj bi dala ,da lahko zaspala.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
18.11.2010 7:15:54   
cukica
Dobro jitro vam želim vsem skupaj,....

user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
18.11.2010 7:47:42   
špica84
Na seznamčku ti manjka anci banci pri 25.11

Drugače pa dobro jutro

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
18.11.2010 8:32:00   
jona klara

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(05.02.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy
Majalina(19.06.2011)
Anci banci

user posted image
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi

Objemčkometer:

Sreda,17.11
Teta m-pregled

Sreda,24.11

Betricija-pregled

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg
Jona Klara- pregled

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz

Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

anci banci(PO)

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.