![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 11.11.2010 20:11:23
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra- super, da gresta z Galom domov, ter da je vse okej, sem zelo mislila nate
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.11.2010 7:29:43
|
|
|
|
špica84
|
Dobro jutro moje Komaj čakam,da dragi pride domov,da spokava v Brežice ,sam škoda da ne morem že po tem vikendi dol ostat,ker imam pregled v torek. Jona kako si ti,a mali nagajivček brcka Betricija a ti še toliko otrdeva bušek MOjškra upam,da se ti je uresničila želja in sta z Galom varno prispela domov Kako ste ostale nosečke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2010 7:46:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.11.2010 8:52:11
|
|
|
|
FoxyLady
|
Jutro! Špica uživaj v Brežicah . Pri nas tok veter piha,da kr uli okol voglov . Mojškra-Upam ,da si že v domačem okolju in da se boš čimprej pozdravla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.11.2010 8:59:35
|
|
|
|
betricija
|
dan pri nas se je pa začela menjava peči v kotlovnici. moj že od 6h pokonci, tolk telebajs, da je pozabil v vrče vodo natočit...pišuka sem bila sitna že na vsezgodaj.no saj pol sem prišla do 10l vode za rezervo...sam če bomo cel dan brez vode in wc...bom probala v ljubljano pobegnit, sam kdo bo pa za gospode kavico skuhal...eh, saj ima mamico doma hehe... špica, ja trebuh mene heca, že cel teden. pa sramne kosti me bolijo. sem včeraj noge držala narazen na kavču kot kak k...a. samo je pasal. je bilo malo bolje.trebuh je pa v ležečem stanju v redu, čim se 5min sprehajam že sključeno hodim, kot stara baba z grbo na hrbtu. je pa tamala imela danes že ob 4 fešto in sva plesali po kavču ker spat nisem mogla.včasih se sprašujem če je res sama notri... mojškra, welcome home jona kako si mi ti? glede mitinga, pa težko rečem. še do ljubljane težko pripeljem, pa rada bi šla v celovec, samo tale trebuh..pa službeno fešto imamo čez en teden, uno decembrsko na gospodarcu pa ne bom šla. ko ga šljivi lj.župana...čeprav so glasbene skupine tisto zaradi česar rada hodim na take žure... imejte se
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.11.2010 14:20:47
|
|
|
|
pikachu
|
Pozdravljene! Jaz pa sem včeraj dobila prve cotike za našo deklico. Se jih kar nemorem nagledat kako so sečkane. Mam pa še eno vprašanje glede flašk, ali katera uporablja OZ. bo uporabljala od MAM in kake se vam zdijo? Lep pozdrav.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.11.2010 14:25:44
|
|
|
|
lina10
|
Betricija najbolje ,da pogledate na spletno stran od CSD-šiška tam za vsak mesec poswbej pišejo kdaj so nakazila,velja pa za celo Slovenijo enako, vsak dan je nakazilo za določeno stvar,poglejte pa boste približno vedele kdaj pričakujete nakazilo. lp
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.11.2010 16:49:32
|
|
|
|
Urshy78
|
grrr, spet me je vrglo ven Tian ob treh končno zaspal. čez dan je kar aktiven, tako da skoraj nimam časa zase. je pa zato ponoči bolj priden, to noč je spal celih 9 ur in se zjutraj revež zbudil čisto sestradan, nič čudnega! se pa pridno dojiva, je pravi mali požeruhec, vsako uro bi jedel mleka imam zaenkrat dovolj. sem vesela za Mojškro, da gre končno domov. ostale pa uživajte vsak dan v nosečnosti, potem se življenje res čisto obrne na glavo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.11.2010 20:41:05
|
|
|
|
pikachu
|
Urshy78 bravo za tvojega Tiana da ponoči tako lepo spi. Le uživajta še naprej.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.11.2010 7:59:52
|
|
|
|
FoxyLady
|
Jutro! Za dober začetek dneva! In kavica za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.11.2010 13:10:13
|
|
|
|
Urshy78
|
dan kje pa ste danes vse? naš Tian je končno zaspančkal. ponoči bil tudi ful priden. spal od 22ih do 4ih, potem sem ga šla previt, ker je bil čisto moker, nato podojila in je zaspal do pol sedmih, nato je bil spet lačen in je zaspal nazaj do pol devetih. ga moram kar pohvaliti, ker je priden ponoči. čez dan je pa mali lumpek kako ste pa kaj ostale kinderjajčice?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.11.2010 20:26:41
|
|
|
|
Teta M
|
Evo se malo pofočkam...čist preveč utrujena, od zjutraj na nogah, sva z mami ribale kopalnico,tako da bo moj lahko jutri montiral kopalniški blok in radiator, pač vse kar se mora montirati....Vmes sem skočila in kupila samo baldahinček za zibko,pa obrobo za zibko, našla preko Bolhe, full lepo ohranjeno in poceni...Moram zibko sedaj samo prebarvati v belo barvo,to bom jutri naredila....Aja, pa prehlad me full daje.... Kje ste vse? Kako ste?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.11.2010 7:49:52
|
|
|
|
jona klara
|
jutro tale rr full nagaja, sploh nimam več volje pisati, ker me vedno vrže ven . urshy- za Tiana, pridnega fantka imaš, glede na to kako je razbijalv bušiju, je sedaj full priden cukrček.Kako si, si se naspala? kako pa tvoj dragi? je že doma? kaj pa je bilo?lepo se cartkajte, jaz pa komaj čakam da dobim svojga v naročje, še par tednov, sploh ne morem verjeti, da smo že tako daleč.Včeraj kupila v lekarni zadeve, v ponedeljek pagrem še po dianatal, se bom fajn skeširala.Mali je zadnje dni bolj aktiven , se po mojemže veseli, da kmalu pride ven.Včeraj sem mu kupila še pajacek zimski , da se bomo stepal vzunaj. MOJŠKRA- Kako si? teta m- za kopalnico.Midva še vedno čakava ene drsne vrate, ki morajo priti do pdp, sicer bo tam pihali in bi v tem primeru morali prestaviti iz otroške pevijalno. Kje pa boste ve kopale in previjale? v sobi ali v kopalnici? betricija- ja verjetno se bomo potem videle z vozički .Ti kr počivaj, jaz sem sedaj boljše kar se bolečin tiče, sem pa full utrujena, pa zjutraj se zbujam zgodaj. špica- kako si?si bolje? pa ostale kako kaj, kako kaj z ?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.11.2010 10:53:02
|
|
|
|
pikachu
|
Pozdravljene! Pri nas pa je danes prav pestro moja pupika me je že zgodaj zbudila s svojimi brcikami. Zdaj pa se bom lotila pospravljanja, saj smo včeraj končali spalnico in moram zdaj vse pospravit. Jutri pa grema z dragim v nakup pohištva za spalnico, pa še za bebico boma kaj nabavla. Lep sončen dan vam želim in dosti cartanja z trebuščki in tistim ki ste že mamice z dojenčki.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.11.2010 12:36:34
|
|
|
|
Urshy78
|
dan. najin fantek je zaspal ob enajstih sem ga v treh urah morala 2 krat podojiti in mu enkrat dodati AM, samo jedel bi ponoči smo imeli pa žurko, se je zbudil ob dveh zjutraj in potem rogovilil do petih, lumpek mali Jona, upam, da ti bo Dianatal kaj koristil, jaz mogoče ne bi bila prerezana, če bi ga pri meni uporabili, ampak danes je bolečina hvala bogu minimalna. važno je, da je koristil Mojškri. moj je včeraj prišel domov, sicer bo zdaj skoraj vsak dan hodil v Lj na previjanje, tako da bom po par ur sama doma, ampak saj bo šlo. mami gre pa tut danes domov, tako da se bom morala znajti sama. pa priden tvoj fantek, se je končno prebudil glede brcik jaz Tiana previjam v njegovi sobi, ker v kopalnici nimava prostora, imava sušilni stroj na pralnem. edino glede kopanja pa še ne vem, mi bo patronažna svetovala, ko bo prišla v torek. z Mojškro sva na vezi, tudi njen Gal je kar naprej lačen, tako da verjetno tudi ona skoraj nima časa nič pokukati sem. TetaM, ja kako si bla pridna! upam da si se kaj spočila. saj je bilo pri meni isto, nonstop delo. jaz sem še en teden pred rokom barvala cevi na radiatorju in skakala po stolu gor in dol...ne pretiravaj z delom, a velja pa čajčke in limonce pit, da se čimprej pocajtaš.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.11.2010 15:52:57
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA PUNCE NA hitro se vam javljam, in se zahvaljujem za čistitke. Vse kar ste pisale nisem uspela prebrati, bom kasneje. Hvala Teta M in Urshy, da sta poročili. No z Urshy sva res bile skupaj v P . MI smo od petka doma, imam tri krat na dan tablete proti visokemu pritisku. Gal je kar naprej lačen, kot je že povedala Urshy. Evo je joka, moram končati. Slikce dam gor zvečer. Smo ok. Hvala za dihanje in da ste držale pesti. Zdaj pa navijamo že za ostale.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.11.2010 17:18:44
|
|
|
|
betricija
|
čer o mojškra se je vrnila na RR. lepo da si ok in da je Gal lačen. samo da sta sedaj doma. pa čimprej zniži pritisk. in pri urshy so tudi pridni z hranjenjem. joj upam, da bodo naši otroci tud tako pridni v hranjenju in da bo ponudba-povpraševanje steklo že od samega začetka.da bom le imela dosti mleka. jona jaz bom previjala v sobi in v kopalnici. sem razmišljala o tem že prej. če se bo samo polulala jo bom preoblekla v sobi, če se bo pokakala ali pa ko jo bom umivala pa v kopalnici.hvala bogu za veliko kopalnico, pa da imam že pult gor. sem pa končno oprala vse za našo pupo; od posteljnine do oblekic in brisač,pa plenic..se je nabralo 7 strojev. mi pride jutri mami pomagat likat, sem se včeraj čisto sesula, ko sem videla, da sem v 4dneh oprala 10 strojev in je treba vseh 10 tudi zlikat, meni je pa trebuh nagajal. no sedaj je bolje. pa še posesala sem prej. pa kar torbo bom že pripravila. a ve ste imele v porodnišnici spalne srajce ali pižame? ste vzele kopalni plašč s seboj?? aja, ena je vzela hlačke za enkratno uporabo s seboj v P. te od tosame se dajo oprati na 60. a ste jih oprale prej?pa koliko vložkov ste porabile?jaz sem kupila vatiranec, vsaj za prva 2 dni. ko najbolj lije... teta m, pozdravi se. čajček, med in če ti paše limonco...pa kak dobr med vase spravi... no lepo se imejte.grem počivat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.11.2010 18:17:39
|
|
|
|
Urshy78
|
betricija, pridna si bila za v P ne rabiš jemati ne svoje pižame ne kopalnega plašča-govorim za P LJ. vse dobiš dobiš tam. tudi hlačke za enkratno uporabo sem jaz imela s sabo, pa jih nisem potrebovala, tudi vse dobiš tam. glede vložkov. jaz sem jih imela s sabo 3 zavitke, pa je bilo čisto preveč. en zavitek imaš tam, ko tega porabiš pa začneš trošit svoje. je pa zdaj odvisno koliko čišče imaš. je pa bolje imeti s sabo kakšen zavite več kot manj.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.11.2010 19:46:21
|
|
|
|
Teta M
|
Čer! Mojškra, samo da fantek je, to je vse super.... Urshy, tudi tvoj Tian je priden fantek.... Punce kje ste kaj kupovale modrce za dojenje in hlačke za enkratno uporabo? Jaz sem spet čisto crknjena, sva danes z mami vsa okna na hiši oprale, pa mojemu sem pomagala še montirat kopalniški blok, pa kosilo, pa potem še likanje...brez enega atoma moči sem.... Aja,sem pa pobarvala nogice od zibke na belo...iiii.... No, kopalnica je 3/4 urejena, moj mora samo še umivalnik priklopiti, pa luči priklopiti, pa ogledalo morava dati zmanjšati,ker sva malo drugače zmontirala kot je bilo v načrtu, ampak nama je tako lepše.... Res si želim,da mizarjeva boljuba drži in bo v treh dneh pri nama,tako da zmontira omaro, da princeskine stvari zložim notri, pa da imava potem prostor za posteljico ,pa v kopalnico da mi zmontira previjalno komodo...no potem čez vikend pa imam namen sobico polepit z nalepkami.....uff..sem se razpisala...aja, pa sramne kosti, umrla bom od bolečin.... Kako ste kaj ostale? Špica,si že nazaj? Betricija: sta uštimala doma peč? Jonči: kako kaj tvoj princ in tvoje počutje? Lep večer vsem....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.11.2010 7:48:25
|
|
|
|
špica84
|
Dobro jutrooo No jaz sem prispela iz dolenske,samo verjetno se jutri po pregledu vračam dol.Moj bo zgleda spet celodnevne vasal.In se mi resnično ne da biti v lj. DRugače je pa stanje kar znosno.Samo še pogovorit se mormo še tuki,sam vprašanje kdaj se bomo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.11.2010 8:46:07
|
|
|
|
betricija
|
jutro danes mi pa pride mami pomagat likat. prste imam čisto zatečene, sedaj pri 16° v spalnici spim v samih spodnjicah, ker mi je vroče, sem opazila, da nimam potem prstov na nogi toliko zatečene. saj ne morem verjeti, da je tako..da je meni vroče..hehe.. špica lepo, da si čez vikend spremenila okolico. saj se bodo stvari uredile, drugače je pa povsod kakšna bedarija pri bajti. teta m - pa ti si mi fenomen, od kje ti res črpaš toliko energije. da bi jaz toliko delala, bi rodila že 2meseca nazaj. te občudujem. drugače pa sem jaz modrček kupila v pikapolonci, sam grem enege zamenjat, ker mi bo očitno premajhen, vse ostalo od spodnjic do vložkov, vat, blazinic pa sem kupila v Tosami. ej če želiš, ti lahko od tam kaj prinesem. itak moram it po spodnjice, se mi zdi, da mi bodo te medium za premajhne. imam 24.11 kontrolo pri G, pa se lahko kaj dobimo na tortici... ostale upam, da ste ok. aja, peči pa še niso priklopili. samo toplotno črpalko, vsaj toliko da imam vodo. danes je prišel mizar, da zakrpa dimnik, ker smo morali zožat tuljavo, jutri pa pridejo priklopit peč za drva in olje. pol mora pa moj še elektriko zvezat in globoko upam, da bo do konca tedna spet toplo v bajti. no hvala bogu, da imava klimo. porabiva manj kot če bi stanovanje kurila na kalorifer...a kaj ko je treba vse dedce preganjat da kaj naredijo...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.11.2010 8:53:03
|
|
|
|
špica84
|
Betricija jaz sem una sexi hlačke kupila v sanolaborju.Je pa univerzalna številka. Jaz imam tudi pregled 24.11 pri kardiologu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.11.2010 9:02:19
|
|
|
|
FoxyLady
|
Jutro, ! Špica- me veseli,da si se imela dobro! Le brž hitro nazaj. Tudi jz sm vikend preživela oki,sam kaj ko me je tak hud lenoritis dajal,da je bla že koj groza . Nisem imela volje do ničesar. Drugače,pa nej se malo pohvalim,da sm tudi jz končno nekaj kupila za našo pupo,in to lupinico Počasi pa napredujem,ne?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.11.2010 9:22:22
|
|
|
|
betricija
|
no super špica, potem se pa lahko kaj dobimo tistega 24. pa še kakšna, kaj pravite teta m, jona in ostale?? špica kdaj pa imaš Kardio?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.11.2010 9:25:45
|
|
|
|
špica84
|
Kaardiologa imam 12.30,upam da ne bom predolg čakala,koker je v navadi. Kdaj pa imaš ti pregled.Lepo bi bilo,da se še zadnjič vidmo v kinderjajčasti obliki.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.