Urshy78
|
Reby, hvala pa kaj je s tem RR zadnje čase? že ta drugič me je vrglo ven no, pa se vam tudi jaz lahko pridružim 5.11. sem v naročje dobila svoj največji zaklad, Tiana, ki je imel ob rojstvu mere: 52 cm, 3.585 g, obseg glavice 35 cm. porod je bil boleč, ampak hiter. že dva dni prej sem imela popadke, pa niti nisem vedla, da so, ker sem si jih predstavljala čisto drugače naslednji dan sem imela pregled pri svoj G, CTG ni pokazal popadkov, G sem omenila, da imam krče, vendar ni rekla nič. odprta sem bila 1 cm. 4.11. sem šla spat ob pol devetih zvečer, krče sem imela na 6 minut, pa mi še vedno ni vžgalo, da se gre počasi zares. do dveh zjutraj sem še zdržala, potem sem pa mojemu rekla, naj me odpelje v P, da mi dajo kakšne tableta proti krčem. no, na pregledu so pa ugotovili da imam redne popadke in da sem odprta 7 cm ter da grem kar zdaj rodit! me je kar panika zagrabila! ob 4 sem bila v porodni sobi, ob 6.22. sem rodila. imam en šiv, ampak več vbodov, danes je bolečina končno popustila. Tian je priden fantek, čez dan zelo aktiven, bolj malo spi, je pa toliko bolj (zaenkrat) priden zvečer. to noč je spal 9 ur in se revež zbudi čisto lačen, nič čudnega! se pridno dojiva, je pravi mali požeruhec, nonstop bi jedel. v dveh dneh se je zredil za 120 g. no, tole je moje kratko javljanje, pozdravček vsem mamicam in njihovim sončkom