Anonimen
|
Nina33 načeloma tudi jaz za njim preverim, vedno evo tokrat nisem Sem ga pa 5x vprasala si vse blokade pobral in ja tipični moška ja ja sm ja pa dej nehi no če sem vse naredu. Ok no pa pejmo prat, sem si rekla Če popravici povem, ko je začel pralni stroj z mano okol hodit, sem sam še iz elektrike vlekla vtikač Samo, je še mel kar not tiste obrate, sem rekla si na, zdej se mi pa še ustavit ne bo hotu Ja jaz sem zdej tudi smejim, prvo pa mi bi blo, sem sam vidla stroške pa komaj postavljena koplnica. Drugače sem pa danes bole, trebuscek me ne boli, razen križa, to je normalno. Sem rekla, da bom dans malo bolj počivala, upam, da me popusti križ, malo hodim ko starka ukočeno Ponoč sicer nisem spala, ker me je tko kreslo, ko sem se obračala, vendar proti jutru je popuščat začelo. Sicem moji psički me malo čudno gledata, kaj mi je A ja glede drukarčkov/pritiskačov, no meni je pri podarjenem bodyju ostal v roki (slabo stisnjeno skupaj), sem našla v ljubljani za 0,3 €, da mi je gospa popravila, res zelo prijazna bla. Ma pa same take reči, pa na metre zadrge, sem sam uči pasla pa kupovala, da bom spet kaj sešila. Tako, da če bo kera mela robleme, da ji bo odpadel drugarček, ni panike se da popravt ne stran vržt cunjice. Sem pa tudi sama mislila, da pač ta kik pa nkd trgovine, da so slaba roba pa šunder. Sama nosim cunjice in sem zadovoljna. Pa še poceni so, glede na to da pa tko hitro prerastejo, pa res velikih vsot ne mislim dati. Dobro razen, če res nekaj kjut vidim, jasno pa če mi je všeč sem vzela v pikapolonici. Pač si ne morem sej veste ženske smo nabiralke
|