|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
12.11.2010 10:47:21   
valek
tamy...hvala za pohvaleuser posted image ....
no pa imam dokaz da je album bil gor in so ga zbrisali....user posted image me res zanima kdo to dela....

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   [Brisano sporočilo]
12.11.2010 10:54:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
12.11.2010 11:25:55   
valek
Registrirana....super...kaka fajn...bote pa orng uživali...midva sva pa letos imela orng počitnice...poročno potovanje po californiji(24 dni),potem pa še 2 x vikend varijanta(poreč in rabac)...je blo kr fajn...

Sedaj ko pa bomo trije, pa bomo tudi že glih toliko veliki avgusta(6mesecev),da bomo šli za en tedn na Pag-so nama sosedi ponudili ....tak da to bo bolj podarjeni teden...:)user posted image user posted image , drugače pa bova še rezervirala počitnice nekje v februarju ali marcu(ko bo ugodneje) na kaki lokaciji na Hrvaškem, kjer je fajn za otroke....mogoče kak Mali Lošinj.... a imaš še kako idejo,kje je še fajn za take majhne otročke???vsak predlog dobrodošel,dok še se nismo odločili

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
12.11.2010 11:52:55   
cukica
hel32 na tešče bi morala imeti vrednost tja do 5.3. potem pa 6.6.tud jaz sem mela enkrat 5.4. in enkrat 5.7. zardi teh vrednosti,če bi se pojavljale 3 dni za povrstjo bi dobila inzulin za zvečer,da bi bile vrednosti zjutraj v mejah normale.Zaenkrat je zjutraj v redu me pa občasno zeza po kosilu.Bo že sam,da bo z otročkom vse kull.Ko boš mela kontrolo ti bodo itak povedal kaj in kako naprej,....
biljana l vem kako ti je moj tud še ni dobil plače za oktober,jaz pa dobim 480 evrov bolniške.Imava pa oba kredit za hišo in še lizing za avto potem veš kako je.Ne se sekirat,ker se bo vse uredilo pa tud otročku nič ne koristimo s tem,če se me sekiramo.Bo že vse se da dogovoriti,sej bo boš vidla kr bodi pozitivna,...
Kar se tiče dopusta midva nisva bila že dve leti,ker smo rihtal bajto in upam,da drugo leto pa greva vsaj za en teden s tamalim,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
12.11.2010 11:55:40   
Patrisha
ehehe se dobro da sva bla lani v franciji, da se zdaj obujam spomine, na najbolj carski dopust! :)sicer komaj cakam, da se pikica rodi, da spet kam odpakiramo :) na sreco nobeden od naju ni neki strasni fen morja ( 3 dni zdrzima.. kaj vec pa ne hvala ). Tako da rajsi lutama po mestih, si ogledujema kake arhitekturce, muzeje .. ni da ni :) huh najbolj me pa vlece v verono in firence, baje so bozanske :D me bi lahko mele kako potopisno predavanje eheh, vsaka malo pove kje je bla, pa glih damo celi svet okrog user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
12.11.2010 12:37:26   
Anonimen
Nina33 načeloma tudi jaz za njim preverim, vedno evo tokrat nisem user posted image Sem ga pa 5x vprasala si vse blokade pobral in ja tipični moška ja ja sm ja pa dej nehi no če sem vse naredu. Ok no pa pejmo prat, sem si rekla user posted image

Če popravici povem, ko je začel pralni stroj z mano okol hodit, sem sam še iz elektrike vlekla vtikač user posted image Samo, je še mel kar not tiste obrate, sem rekla si na, zdej se mi pa še ustavit ne bo hotu user posted image

Ja jaz sem zdej tudi smejim, prvo pa mi bi blo, sem sam vidla stroške pa komaj postavljena koplnica.
Drugače sem pa danes bole, trebuscek me ne boli, razen križa, to je normalno. Sem rekla, da bom dans malo bolj počivala, upam, da me popusti križ, malo hodim ko starka ukočeno user posted image Ponoč sicer nisem spala, ker me je tko kreslo, ko sem se obračala, vendar proti jutru je popuščat začelo. Sicem moji psički me malo čudno gledata, kaj mi je user posted image

A ja glede drukarčkov/pritiskačov, no meni je pri podarjenem bodyju ostal v roki (slabo stisnjeno skupaj), sem našla v ljubljani za 0,3 €, da mi je gospa popravila, res zelo prijazna bla. Ma pa same take reči, pa na metre zadrge, sem sam uči pasla pa kupovala, da bom spet kaj sešila. Tako, da če bo kera mela robleme, da ji bo odpadel drugarček, ni panike se da popravt ne stran vržt cunjice.

Sem pa tudi sama mislila, da pač ta kik pa nkd trgovine, da so slaba roba pa šunder. Sama nosim cunjice in sem zadovoljna. Pa še poceni so, glede na to da pa tko hitro prerastejo, pa res velikih vsot ne mislim dati. Dobro razen, če res nekaj kjut vidim, jasno pa če mi je všeč sem vzela v pikapolonici. Pač si ne morem user posted image sej veste ženske smo nabiralke user posted image

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
12.11.2010 12:58:05   
Teyla

Jaz grem danes z mamo v Kik in bom verjetno s polno vrečo prišla domov. upam, da me moj ne bo postrani gledal. user posted image

Te čisto razumem Pilotgirl, ampak vsega pa tudi en mormo pokupit. Jaz se hvalabogu nazaj držim (zaenkrat) da mi ne bi bilo kaj žal. Predvsem me je strah, da ne bi preveč majhnih zadev kupovala, da mu nič ne bi bilo prav, oz bi zadeve nosil en teden. Kakšne št. ve kupujete? Jaz sem mislila v glavnem 56 in 62. Moj bo imel tudi pralne plenice, pa nisem ziher, če mu bodo žabice št.50 prav, bodije pa imam v tej št. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 12.11.2010 13:04:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
12.11.2010 12:59:58   
tamy82
Moj zadnjič celo ni nič kompliciral, ko sem ful stvari kupila. Sem itak mela slabo vest, pa je rekel, da bomo itak še več stari rabili user posted image Tako da so očitno bolj prizanesljivi, če gre za user posted image kot pa za nas user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   [Brisano sporočilo]
12.11.2010 13:00:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
12.11.2010 13:03:33   
Anonimen
Ja meni je pa malo komentiral. Češ kaj a tok rabim za dojenčka user posted image sem rekla, ja kaj naj nazga okol nosim. Se mi zdi, da so moški sedaj malo godarnjački user posted image Jaz sem ga potem vključila v nakup, da sem še njemu kupila hlače in potem rekla, da bi to barvo al to, clo pomagal zbirat user posted image Se je hitro umiril. Pol mi je pa doma rekel, ja sem mislil, da si že dobila cunjice, sem rekla, da čisto nič nimam kot samo to vrečko in je potem bil čisto pri volji, da še kaj kupiva, ko bo kaj poceni.
Jaz ugotavljam, da jih je treba znati animirati, pol je pa vse ok.

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
12.11.2010 13:16:47   
Teyla
Jaz tudi svojega animiram, ampak hudič je, kose on zagleda v kako fantovsko stvar (temno siva in modra barva) in pravi, da paše tudi punčki. Bohnedaj, da bi jaz vzela kakšen bel bodi z nežno roza pikcami ali kaj podobnega, ker to pa neeeeeeeee, to ne gre na fantka. Pol jih pa štekaj. user posted image   Saj ne, da imava ene 80% verjetnost da bo punčka, pa še kar sanja o modelarskem krožku in aviončkih in gasilskem tovornjaku. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
12.11.2010 13:19:20   
ninchi9
POzravljene

Malo se umikam od teme.. Tak sem žalostna, ker sem danes izvedela, da ne smem dojit, in sicer zaradi zdravil, ki jih jemljem. Nikakor jih ne smem opustiti, ker bi bilo moje zdravje preveč ogroženo. V nosečnosti ni bilo nekih problemov, dojenje pa vsekakor odsvetujejo. Uf, sploh ne vem, kako se naj soočim s tem. user posted image user posted image Dojenje je le intimni stik med mamico in dojenčkom, jaz pa tega mojemu ne bom mogla nudit. Pa toliko prednosti ima, jaz pa jih ne bom mogla izkoristit.
user posted image user posted image Žalosti me tudi to, da bo prva stvar v otrokovih ustih flaška in ne moje prsi... ojojojoj

A ima katera kakšno podobno izkušnjo s tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
12.11.2010 13:24:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Bodiji na preklop: naš je imel 38 cm obsega glavice ob rojstvu (zdej jo ima 54 user posted image , baje povprečje za 4-5 let stare otroke user posted image ), tale drugi bo po UZ tut en "big giant head" in sem res totalen navdušenec nad njimi user posted image .

user posted image  OMG! 38!? Kako si pa rodila? Sej vem, da si že napisala ampak moj spomin ... Jaz sem mnenja, da špehec se veliko lažje stisne kot glava in 4 kilsko dete s 35 cm glavo je sigurno lažje rodit kot 3 kilsko z 38 cm glavo! Svaka čast! Lovro je imel 35 cm-sicer je bil celo prvo leto bolj pri ta velikih glavcah ampak zunj je zadost placa, ne?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

meta21 ja, mislila sem navadne majčke z rokavi, do pasu kot mako. Se mi zdi, da rado gor lezejo in da ima potem gol hrbet. Ampak sem že pogruntala (z vašo pomočjo), da daš bodi spodaj, pa je problem rešen.

Aha, jaz sem mislila, da misliš mako in da se bojiš da pridejo bolj kot predpasničekuser posted image . Mah sem smotka! Jaz sem sicer bolj zagovornik bodija čez majčko oz. odvisno kaj je lepše in večje-tisto je pač zgoraj. Lahko pa uporabljaš tudi samo mejčke in previjalno plenico čez pampersko, da majčko dol drži. Boš sigurno sama čisto svoj način našla.

široko povijanje: menda v LJ več ne slikajo kolkov takoj po rojstvu. A katera pozna katero, ki je rodila v zadnjem času? A pol rečejo, da moraš kar preventivno široko povijat?

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   [Brisano sporočilo]
12.11.2010 13:31:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
12.11.2010 13:31:52   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

POzravljene

Malo se umikam od teme.. Tak sem žalostna, ker sem danes izvedela, da ne smem dojit, in sicer zaradi zdravil, ki jih jemljem. Nikakor jih ne smem opustiti, ker bi bilo moje zdravje preveč ogroženo. V nosečnosti ni bilo nekih problemov, dojenje pa vsekakor odsvetujejo. Uf, sploh ne vem, kako se naj soočim s tem. user posted image user posted image Dojenje je le intimni stik med mamico in dojenčkom, jaz pa tega mojemu ne bom mogla nudit. Pa toliko prednosti ima, jaz pa jih ne bom mogla izkoristit.
user posted image user posted image Žalosti me tudi to, da bo prva stvar v otrokovih ustih flaška in ne moje prsi... ojojojoj

user posted image user posted image  Hudo mi je zate. user posted image    Ne bom nič pametovala, zato ti pošilajm samo par tesnih objemov.  user posted image   user posted image   Z otročkom se bosta pa navezala na drug način, nič ne skrbi. user posted image user posted image

meta21 nam je v šoli za starše omenila, da res ne slikajo več kolkov. Da pa tudi široko povijanje ni več potrebno in da gredo pamperske takoj od začetka gor. Moj pa pravi, da je rekla, da je široko povijanje od začetka, tak da se sprašujem, če sva bila na istem predavanju. user posted image   Jaz sem skoraj 100%, da je rekla, da širokega povijanja ni več. Ti povem v pon, ko imamo nego otroka, ziher bo zopet govora o tem. user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
12.11.2010 13:35:54   
valek

POzravljene

ninchi9.....kaj pa za ena zdravila jemlješ?? a mogoče kaj za ščitnico ali kaj drugega....?

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
12.11.2010 13:44:48   
tamy82
ninchi dojenje je gotovo nekaj lepega in koristnega, toda če boš zaradi zdravstvenih razlogov uproabljala flaško s tem res ni nič narobe! Boš ravno tako najboljša mama tvojemu user posted image Tako da drži se in ne bit žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
12.11.2010 13:47:47   
tamy82
Glede tega širokega povijanja pa povsod drugače prakticirajo. user posted image Je pa ravno zadnjič izjavila moja teta (ki ma že 4 otroke), da še nikoli ni slišala, da bi se kateremu otroku izboljšalo stanje samo zaradi tega, tako da ne vem če je ravno nujno.
Odločitev posameznice verjetno, je pa tudi odvisno kaj bo rekla patronažna (ene so zelo za, ene ne ...). Kakšne hude razlike pa verjetno res ni.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
12.11.2010 13:53:53   
Nina33
Ninchi user posted image user posted image user posted image . Te razumem, bi jaz tudi jokala, samo... Vez med vama bo prav tako močna - kaj močna, najmočnejša, ne glede na način hranjenja. In zanj boš 200% najboljša mami sploh. user posted image Važno, da sta oba zdrava (no, ti pač z zdravili). 

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
12.11.2010 13:54:04   
Patrisha
siroko povianje so imeli, dokler niso pogruntali za ultrazvok kolkov. Sedaj ce je vse ok ne rabis tega povijanja, ce pa kolkeci niso ok, pa se se vedno povija.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
12.11.2010 13:55:50   
Nina33
Kolki: pred dvema letoma so jih v KR P še gledali. Vem, ker jih je imel naš AA user posted image In čez cca. 5 mesecev je imel kontrolo, isto v P. In isto AA.
Bom pisala čist kratke poste, ker tale RR je pa dons še slabši kot prejšne dni user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
12.11.2010 13:56:03   
Anonimen

POzravljene

A maš zdravila za ščitnic? Za to vem, da ne smeš, zato se jaz otepam in jo mam na spodnji meji. user posted image Joj vem kako je, meni bi tudi čisto v jok spravilo, če nebi smela dojiti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
12.11.2010 13:58:00   
meta21

POzravljene

Ti boš otročka ravno tako crkljala, lupčkala in božala in ne bo prav ničesar pogrešal. Jaz nisem imela s čim dojit, ker je blo premalo mleka pa sem po enem mescu, ko sem pogruntala, kako lahko s termovko vroče vode in s prahcem v flaški šibam po svetu, začela v tem videt tudi pozitivne stvari. Dokler pa tega ne predelaš, je pa res malo težko. Mogoče je fajn, da si že zdaj zvedla, da boš ob porodu psihično pripravljena. Pa še vedno boš vedla, koliko je otrok pojedel-kar je pri dojenju vsaj na začetku prava mora.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
12.11.2010 13:58:37   
Patrisha

POzravljene

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prosim lepo ne sekiraj se zaradi tega! res je vez itd., ampak kaj ti pomaga otrocek, ce nebo imel mamice? Ogromno je otrockov ki so zrastli gor brez maminih prsi zaradi taksnih in drugacnih razlogov!! vazno je, da bosta oba v najlepsem redu! Poznam jih veliko, ko so hitro zgubile mleko ali ga sploh niso imele in ni blo problema vecjega, otrocki so cisto lepo zdravi!! Ne sekiraj se, ker to skodi tvoji pikici in se bolj tebi. Bos kupovala mleko in pika. Misli pozitivno! vem, da je hudo, ampak pomisli na pikico v tebi, vsaka skrb in stres vpliva zelo slabo!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
12.11.2010 14:07:30   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Bodiji na preklop: naš je imel 38 cm obsega glavice ob rojstvu (zdej jo ima 54 user posted image , baje povprečje za 4-5 let stare otroke user posted image ), tale drugi bo po UZ tut en "big giant head" in sem res totalen navdušenec nad njimi user posted image .

user posted image  OMG! 38!? Kako si pa rodila? Sej vem, da si že napisala ampak moj spomin ... Jaz sem mnenja, da špehec se veliko lažje stisne kot glava in 4 kilsko dete s 35 cm glavo je sigurno lažje rodit kot 3 kilsko z 38 cm glavo! Svaka čast! Lovro je imel 35 cm-sicer je bil celo prvo leto bolj pri ta velikih glavcah ampak zunj je zadost placa, ne?user posted image

Pa, dobr, hvala user posted image user posted image user posted image .
Če bi imela normalno babco, še prerezane ne bi bila. Me je pogledala kolk sem odprta, rekla : "10 centi" se obrnila in šla user posted image In je ni blo vsaj ene 15 minut nikjer. Poj pa pride, še enkrat neki pogleda in prijavi: "Ja, če na boste sodelovali, poj nau nč tkole" user posted image In je ob porodu imel res ogromen hematom na glavi, ker je revež pomoje več kot pol ure že solidno dol tiščal v moje kosti, jaz pa nisem upala potiskat, ker sva bila z mojim sama v sobi user posted image No, ko se je končno primajala, me je pa prerezala. user posted image
Jej, pa sem rekla, de bom kratke poste pisala user posted image user posted image . Kaj čem, spomin na tole user posted image babco me še vedno "razkuri".
Mali princ se je zbudi, bo treba it e igrat pa kosilat user posted image .
Lep dan vsem!
Ninchi, še en objem user posted image .

P.S. Zaradi hematoma je imel cca. 1 cm večji obseg glave user posted image . Še vedno veliko, ampak...pomoje vsak centi šteje.

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 12.11.2010 14:12:03 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?