|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
11.11.2010 12:24:52   
birdy
ZMAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image
Ja, sem zelo vesela, čist vse mi je uspel polikat. Sej zdej mi bo pa križ odpaduuser posted image  Urša, sej jst sem tud ful težko zdržala, drugač sem zdej vse sprot likala, sam tale teden sem bila čist fuč... Pa se mi je nabral...
Čebela, sej je prov da si tko nardila... Zdele pri decu, pol pa pri otrocih... En cajt je blo pri nas tko da je Neli jedla v vrtcu, pol naše kosilo, pol je pa še tašča itak prišla, a boste juhco pa makarone (k da jst nikol nč ne skuham) pa je še tist jedla. Je bla pa kr telebajsek... Zdej mamo pa to uštiman pa jo mal pobira... Pa če tašča nardi več menijev je to kr fajn... Moja tašča jih tud dela več, ampak so omejeni na določene ljudi- na svakinjega moža, na svaka, na svojga moža in na otroke... Recimo ve da ne maram ribane kaše, ampak kadar smo vsi povabljeni na kosilo bo glih ribano kašo not zakuhala, ker jo majo otroci radi... Nazadnje jo je pa nečak od mojga zaj... Je reku da je on tud ne mara prevečuser posted image  pa zakaj ni dala raj nudelnovuser posted image  Je k mal grdo gledala...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
11.11.2010 12:29:37   
Urša08
čebela je boljše da vsak zase kuhate user posted image user posted image user posted image user posted image glede e se pa ne splača kregat user posted image

Birdy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zmago nad cunjami

Tamika kako si /ste?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
11.11.2010 12:30:08   
TAMIKA3
dan user posted image

sva z user posted image dopoldan nesla sveče na pokopališče ... je umrla mama od prijatelja ... stanujejo pa zraven moje pokojne babice ... Matilda na pohodu user posted image user posted image user posted image ... pogreb je pa ob 15.uri ... še ne vem ali bom šla jaz ali tašča user posted image

pri nas je danes na meniju zelenjavno-mesna rižotka user posted image

user posted image

pri nas je tudi sonček, samo piha in je uušššš user posted image

brala vas žal nisem user posted image

lep dan vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
11.11.2010 12:31:39   
Čebel@
tamika....a veš kaj mislim z začimbami-naša mama vem da je imela na enmu lesenmu podstavku  na steni kar vse začimbe-sej posamezno jih kupujem,ampak jaz bi imela komplet

birdy...user posted image user posted image user posted image  nad zmago s cunjami

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 11.11.2010 12:33:30 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
11.11.2010 12:32:02   
Urša08
Sem tamalima makarončke naredila, Žihga bolj malo pojedel, Nejcu sem pa še naložit mogla user posted image . Drugače sedaj Žiga spi, Nejc se igra, vročina padla na 37,1user posted image . Sem čist happy. Aja pa men je pečen krompir zadišal tko da je že v pečiciuser posted image user posted image user posted image

Glede tašče a lohk še jaz pojamramuser posted image user posted image user posted image user posted image ej ves čas ponavlja kolk ji je dolgčas k sta sedaj v vrtcu, no k sta doma ju pa ne pride mal iskat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
11.11.2010 12:34:03   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tamika....a veš kaj mislim z začimbami-naša mama vem da je imela na enmu lesenmu podstavku  na steni kar vse začimbe-sej posamezno jih kupujem,ampak jaz bi imela komplet

birdy...user posted image user posted image user posted image  nad zmago s cunjami

vem kaj si mislila user posted image ... samo drugega nisem našla user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
11.11.2010 12:41:42   
Čebel@
urša...vem,da se ne splača kregat,ampak ko začnejo hodit tavelike položnice se ne moreva temu sploh izognit...ne vem kako to,da je njemu logično da bo JAZ plačala oba telefona(njegov večji račun),internet,zavarovanja,vrtec in še mercator piko,ki ima BTW gor 50€ vsak mesec za pralni stroj ker smo ga vzeli na obroke-peremo vsi,plačujem ga pa jazuser posted image user posted image user posted image ...no in to vse nanese okrog 400€ ki jih lahko le prenakažem iz mojga računa na bankouser posted image ...pol pa karkoli spotoma kupujeva je pa spet na meni ker grem itak lahko 300€ v minus....ona pa sedi na denarju ko ena kurauser posted image user posted image user posted image ....vsak mesec ista zgodba-sem rekla da bova dajala lepo vsak pol-ne,to mu pa ni všečuser posted image user posted image .....moja tašča tudi pravi koliko jo pogreša,jo je treba pa pol ure pomirkat ima pa 1001 opravekuser posted image user posted image

tamika.....spodi matildo straaaaaaaanuser posted image user posted image user posted image user posted image

uf sem se razpisala o €-a imate kakšen predlog???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
11.11.2010 12:42:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

vem kaj si mislila user posted image ... samo drugega nisem našla user posted image

sej sploh ne vem kje bi to imeli-mogoče lesninauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
11.11.2010 12:42:43   
TAMIKA3
Tian je že doma user posted image ... sta ga babi in dedi pripeljala domov ... so imeli nastop za babice in dedke user posted image user posted image

zdaj pospravlja bombo v dnevni, da bo lahko user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
11.11.2010 12:43:14   
sjmm
hej,hoj

sva bla na dooolllggeemmm sprehodu..je kr hodu in hodu...pol za nazaj sm bla pa šlep služba...ajoj...je že kr težek in sm ga šla zvagat...mulo ma 14kil...no, sej zdej še zmer malicauser posted image

sva se še mau dol ustavla...je bla tašča neki zlo prjazna

jz tud malcam...sveže iztisnjen sokec..mmmm dobr, malo kalorij...drgač sm v parih dneh po moji dieti pridelal 2kg minusa in sm čist hepi...jem zadost...sem si stare zvezke z zapiski od moje ta hude shujševalne poiskala in zdej mam že vse naštudiranuser posted image ...mogoče me bopa moj mel kej rajš..pol k bom mau lepših oblik..ma, jz sm smotkana v tej smeri..ajde pustmo to

čebelc@-.......jz te občudujem..k si še taka mladenska..pa že furaš familijo sama na vseh področjih, zdej pa še v kuhni...današnje mule tvojih let..ma jih je bol malo k bi imele tak zagon...tko d bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jz kuham sama odkar sva se 18 let nazajskupi vselila z mojim..takrat še ne poročenauser posted image

urša...super za Nejčka..d ni vročinceuser posted image user posted image user posted image

birdy..ma ti si preveč pridna...moje cote kr čakajo...mogoče pa bom dons zvečer..k zdej si mi ti user posted image kr slabo vest nardilauser posted image

zdej gre pa nekdo u svet sanj

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
11.11.2010 12:44:26   
TAMIKA3

a v večjih trgovskih centrih si gledala user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
11.11.2010 12:45:08   
sjmm

čebelcv...jz rada kej takega kupim v milerju....pa pol not natresem začimbe, ali pa mau cenejša varianta..Butlers..v Supernovi na Rudniku..carske zadeve, mau dražje pa tudi 1001 dar...če ti kej pomagauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
11.11.2010 12:48:47   
Čebel@
sjmm.....vav super za sprehoduser posted image user posted image user posted image .....dej povej -imaš kakšne super kombinacije(sadje,zelenjava) za sokove?-si bom kupila sokovnik(itak spet stran metanja denarja,bo reku moj dedec) da bi midve s Hano malo bolj zdrave sokce pileuser posted image user posted image user posted image .....sej načeloma nisem tako zelo mladauser posted image user posted image user posted image .....je pa res da večina sošolk še doma živi in ne pospravijo niti svoje sobeuser posted image ....jaz rada skrbim za svojo familijo in prav z užitkom kej naredim za kosilo in pol onadva to lepo pojesta-sploh če Hana z užitkom pojeuser posted image user posted image

bom pa v nadaljnem skos težila za recepte,tko da,..user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
11.11.2010 12:49:53   
birdy
Čebela, glede denarja... Al se probita pogovorit, al pa je možnost skupnega računa... Če mata denar ločen pol nej da vsak pol, to je logično... Skupni račun je pa tud fajn varjanta ker pol denarja ne morta met ločenega in se ti ne more zgodit da bi ti mogla it kej kupt pa ne bi mogla ker bi na svojmu računu vse zapravila... 
Midva nimava težav, tko al tko sva oba brez denarja že okol prvega ker gre vse za položnice in fasngouser posted image  Smešno in žalostno...
Aja, tiste začimbe na stojalu vem da sem enkrat vidla tud v nekermanu al pa quelle, pa poglej, znal bi met v 1001 dar pomoje... Drugač pa ne vem...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
11.11.2010 12:50:26   
Čebel@

a v večjih trgovskih centrih si gledala user posted image

no ubistvu le v našem hipermarketu(ki ni majhen),ampak so le posamezno-bom malo pošnofala še

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
11.11.2010 12:52:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelcv...jz rada kej takega kupim v milerju....pa pol not natresem začimbe, ali pa mau cenejša varianta..Butlers..v Supernovi na Rudniku..carske zadeve, mau dražje pa tudi 1001 dar...če ti kej pomagauser posted image

ja samo jaz bi prav v kompletu(da mi jih ni treba posebaj kupovati) in da je že na nastavku...bi pa strogo od maestra.....najbolj da ga spodaj tašči pljunemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
11.11.2010 12:53:36   
Pikica_82
Čebela pri nas je isto glede babic. Vsi ga majo fuul radi, pa ga ful pogrešajo kao, ko pa jih prosiva, če bi ga kdo popazil za par urc, pa kr naenkrat nima noben več časa user posted image  Se sploh ne spomnim, kdaj ga je kdo nazadnje pazil, zdaj niti prosiva ne več. Raje prosim svojo sestrično, če ma glih čas. Ampak vsi pa majo neke plane, kaj vse bo Aleks pri njih počel; ja, kdaj te? Ko se bo lahko sam pazil? Ob takih izjavah kr znorim ponavadi. Prav pa itak ni nič, ne kak ga vzgajam, kolk je kateri od naju z njim, kolk mu dajem za jest, kak je oblečen... Bla bla bla v glavnem user posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
11.11.2010 12:54:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Čebela, glede denarja... Al se probita pogovorit, al pa je možnost skupnega računa... Če mata denar ločen pol nej da vsak pol, to je logično... Skupni račun je pa tud fajn varjanta ker pol denarja ne morta met ločenega in se ti ne more zgodit da bi ti mogla it kej kupt pa ne bi mogla ker bi na svojmu računu vse zapravila... 
Midva nimava težav, tko al tko sva oba brez denarja že okol prvega ker gre vse za položnice in fasngouser posted image  Smešno in žalostno...
Aja, tiste začimbe na stojalu vem da sem enkrat vidla tud v nekermanu al pa quelle, pa poglej, znal bi met v 1001 dar pomoje... Drugač pa ne vem...

imava ločene račune(zaradi plač) ampak sva oba za druzga pooblaščena,nosim s sabo pa le jaz njegovo kartico....fora je,da on kar neha dihat,če slučajno kje dam za plačat iz njegovga računauser posted image ....ma sej ga bom v roke vzela,ker tole je že malo too muchuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
11.11.2010 12:55:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Čebela pri nas je isto glede babic. Vsi ga majo fuul radi, pa ga ful pogrešajo kao, ko pa jih prosiva, če bi ga kdo popazil za par urc, pa kr naenkrat nima noben več časa user posted image  Se sploh ne spomnim, kdaj ga je kdo nazadnje pazil, zdaj niti prosiva ne več. Raje prosim svojo sestrično, če ma glih čas. Ampak vsi pa majo neke plane, kaj vse bo Aleks pri njih počel; ja, kdaj te? Ko se bo lahko sam pazil? Ob takih izjavah kr znorim ponavadi. Prav pa itak ni nič, ne kak ga vzgajam, kolk je kateri od naju z njim, kolk mu dajem za jest, kak je oblečen... Bla bla bla v glavnem user posted image  
ma je zgleda po večeni istouser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
11.11.2010 12:56:42   
Urša08
Čebela edina pametna varianta je da mata skupne finance in da tvoj sprejme da ni važn al daš svojo al pa njegovo kartico ker je denar skupen in ste družina. Kr v roke ga vzem ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
11.11.2010 12:58:48   
Čebel@
aja še ena cvetka mojga zlatega moža(joj bogi on danesuser posted image user posted image user posted image user posted image )-pravi da kupujem same bedarije in po nepotrebnem zapravljam in ga vprašam,kaj sem si nazadne privoščila(res si ne kupijem cunj,ličil,..) in on men:frizura!...je.bela cesta,en let pa pol nisem bila pri frizerju sploh in ko grem dam samo 60€(za dolge lase je to malo),jaz pa njega vsak mesec strižem,da mu nebi bilo treba hodit tja in dajat po 10€user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
11.11.2010 12:59:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Čebela edina pametna varianta je da mata skupne finance in da tvoj sprejme da ni važn al daš svojo al pa njegovo kartico ker je denar skupen in ste družina. Kr v roke ga vzem ja user posted image user posted image user posted image user posted image
sej danes jih bo slišal-itak pravi da sem sitnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
11.11.2010 12:59:50   
Urša08
Pikica uf tole je pa žalostno, da nimajo kao "časa" za svojga vnučkauser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz se nad mojimi ne morem pritoževat, ju mata ful rada, bi ju skoz mela, če sam omenim da mam kak opravek v Lj. že sprašujeta kdaj pripeljem tamaledvauser posted image user posted image user posted image Tašča pa pač ko njej paše, ta teden ko ju mam doma očitno ni dobr tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
11.11.2010 13:06:20   
Pikica_82
Urša sem se že sprijaznila. Ko sva šla z njegovim atijem narazen, so se vsi ful pulili za malega, pa kdo ga bo bolj cartal kao bogi bogi, zdaj pa je vse to nekam zginlo... Ma saj mi je vseeno, jaz mam otroka zaradi sebe, sama ga vzgajam in skrbim za njega, sam ne mi javkat potem, kak malo ga kdo vidi, pa kak noče vstran od mene (ker je res sam mami mami pa ati ati). Le zakaj, ne? Ker mi noben ne bo reko, da je tak problem v soboto it eno al pa dve uri kasneje na vikend, al pa si na teden vzet en popoldan, da si malo z vnukom. Tak zasedenih starih staršev pa tud več nimamo, čeprav jih še 3/4 v službo hodi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
11.11.2010 13:08:37   
Čebel@
evo za po kosilu:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?