|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
11.11.2010 8:29:04   
birdy
Čebela, mam res polno energije. Po dolgih dnevih me ne boli več želodec in sem ko rožicauser posted image  Res se zaenkrat prov krasno počutim, majka. Pa še sonček sijeuser posted image  Nimam pa Urše nič plana prehitevat, razen če misli it čez rokuser posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
11.11.2010 8:30:03   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk že prejšnji teden mi je na ctg-ju rekla da otroku ne paše na desnem boku in me premaknila, tokrat isto , sem pa že sama zadnje čase ugotavljala da če ležim na desnem boku me čist žoka, brca očitno ji neki res ne paše.

Katjuša še malo pa boš mela oba doma user posted image user posted image user posted image Je pa super da se lahko na starše zaneseš in ti ga počuvajo user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela če prav zastopim je z učkom boljše user posted image

Birdy uvau polna energije user posted image user posted image user posted image A Kristi že spi v vrtcu? A maš obe v istem vrtcu?

aha..no sj zj k si rekla sm se spomnla, da je mene tud na ctg-ju pr evi ginekologinja skoz premikala :)user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
11.11.2010 8:30:39   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Čebela, mam res polno energije. Po dolgih dnevih me ne boli več želodec in sem ko rožicauser posted image  Res se zaenkrat prov krasno počutim, majka. Pa še sonček sijeuser posted image  Nimam pa Urše nič plana prehitevat, razen če misli it čez rokuser posted image  

Birdy jaz sem si rezervirala tist teden med 22.11 in 28.11user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
11.11.2010 8:31:08   
Pikica_82
Jutro. Danes smo pa brez joka šli v vrtec user posted image

Čebela čestitke za Gala!

Urša user posted image user posted image user posted image za tvoja bolančka, pa super, da je vsaj eden že malo boljše!

Ajvy super, da vam ni treba več v RA!

Z adenovirusom pa nimam izkušenj (k sreči).

Kolumbo uživaj v tašča servisu user posted image  Mojo je po mojem porodu bolj metalo, ko mene user posted image  Saj drugač je ok ženska, ampak te njene ljubezni do Aleksa pa ne bom zastopla nikol. Kr odpelje se ji user posted image  

Še nekaj Aleksovih podatkov:
Hodim: 13m
Zobki: 3.: 16.10.2009, 4., 5.: dec. 2009, 6.: jan. 2010, 7., 8.: feb.2010, 9.: mar. 2010, 10., 11: maj 2010, 12., 13.: julij 2010, 14.: avgust 2010, 15.: sept 2010, 16., 17.: nov. 2010 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
11.11.2010 8:31:25   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
11.11.2010 8:31:51   
Čebel@

Birdy jaz sem si rezervirala tist teden med 22.11 in 28.11user posted image user posted image user posted image user posted image

misliš da ne boš šla nič prej?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
11.11.2010 8:33:41   
Čebel@
pikica......sem rekla,da bo šel danes brez solzicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
11.11.2010 8:34:42   
birdy
Urša, Kristi že spi v vrtcu. Je ful pridna in seveda po pričakovanjih mazasta, se menda kr pride pocrkljat vmes med igro. Ful zadovoljna z vzgojiteljicama, Kristi pa očitno tud ker se zjutri k njima stisneuser posted image  mal je krize k pripeljemo, ampak ko greva pa ven jo pa vidim da že iz naročja gleda k otrokom in se gre pomoje pol prec igrat. Sta pa vsaka v svojem vrtcu, Kristi je tam kot sta od Kolumbo fanta, Neli je pa v "našem" smleškem vrtcu. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
11.11.2010 8:35:36   
Pikica_82
Ja user posted image  Je baje včeraj vzgojiteljici obljubil, da danes pa ne bo jokal user posted image  He, čmrlji mali.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
11.11.2010 8:37:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Ja user posted image  Je baje včeraj vzgojiteljici obljubil, da danes pa ne bo jokal user posted image  He, čmrlji mali.
pohvalno,da drži obljubouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
11.11.2010 8:38:04   
birdy

Hmmmmmm, Urša, jst tuduser posted image  isti teden... Kuga bove pa zdej, kr istočasno dihaleuser posted image
Ne resno, jst bi šla rada od 15.ega dalje, pa nekje do konec novembra, dalj pa res ne bi rada čakala...
A ti bi pa mal kr šla čez rok, ti ni nič narobe s tem?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
11.11.2010 8:38:33   
Pikica_82
Lepo naučen ne? user posted image user posted image user posted image  Itak ja...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
11.11.2010 8:39:17   
Čebel@

Lepo naučen ne? user posted image user posted image user posted image  Itak ja...
čist po mami,a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3788
11.11.2010 8:41:01   
Urša08
Birdy jaz morm prvo otroke pozdravit, potem sem pa mislila da bi si še mal spočilauser posted image user posted image user posted image Pa sej itak nikol ne gre po planih. Tko bom rekla če bom okol roka rodila bom kr vesela, ne bi šla pa rada ful čez rok. Sej me lahko prehtiš ni panike user posted image user posted image user posted image user posted image lahko pa skup dihave user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
11.11.2010 8:42:30   
Urša08
Pikica super da je šel Aleks danes že brez joka v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy sem vesela k je Kristi tako lepo sprejela vrtec user posted image user posted image user posted image po tvojem opisu tako lepo kot Žiga user posted image user posted image user posted image

Nč sedaj pa dost zabušavanja, je treba delat ne pa spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
11.11.2010 8:43:16   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čist po mami,a ne?user posted image

Seveda user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
11.11.2010 8:55:28   
birdy
Jst grem tko kot je rekla Urša, nič spat, delatuser posted image
Se beremo, jst mam kup velik skor meter pa poluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3792
11.11.2010 9:31:20   
sjmm
dan!

pri nas je blo pestro pozno zvečer...z mojim sva že prej sedela bol vsak v svojem kot...se kr neki mula, pa mu sploh nč nism rekla...smotko...pol sm se jz odločila d grem spat...in Maj se začuda ni zbudu in sem že zadremala, moj je šu še pod tuš...pol je pa prirogoviliu k 2 slano...zbudu mene...in Maja...ma sm kr vn padla...pa se je zmulu , mi fliknu Maja na pojstlo in šu u dnevno spat....sm uspavala malega nazaj in sem ga šla za uhlje nazaj prvlečt, ker drgač morm skoz dežurat d mi mali dol ne flikne na en stran....no, ampak zju3 je bol čist prjazn k sm mu kofe skuhala....naprej pa popoldneuser posted image ...ga bom kr z valarjem lovila

dons mam govorilne, moj bo pa Mihca na en rojstni dan peljal, prej pa upam, da mi uspe kej pospravt, posesali so včeri...je bil Janči pridenuser posted image user posted image

no, zdej grem pa kruh spečt

birdy...ful fajn d si bolšuser posted image user posted image

urša....sam d gre na bolje, pazi nase skoraj mami3user posted image

čebel@....upam, da se Hanino oko hitro pocajta!!!

pikica...
super d ni blo solzic!!!

evo...nekdo je lačn...zdej zna že hladilnik odpret in pol skoz neki vn zlaga...d mam jz skoz dost dela..k pol pa not zlagamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
11.11.2010 9:38:52   
Čebel@
sjmm ti kar bodi malo huda user posted image

surf vas pusti lepo pozdravituser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
11.11.2010 10:31:22   
birdy
Evo, prva pavza, se je tok cunj nabral da jih nimam več km zlagat in moram počakat da se ohladijo da jih dam v omaro. Pol pa dalje... 
Sjmm, tegale tvojga pa neki fejst daje, kr pogovorta se čimhitrej!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
11.11.2010 10:36:02   
Čebel@
končno tudi pri nas user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla na banko....delavci pridno zalivajo tlakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa malo miga migauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
11.11.2010 10:41:51   
Urša08
Sem si privoščila eno pavzico s kapučinčkomuser posted image . Tamaledva gledata strelo, prej sta se lepo z lego vozili igrala, sedaj pa mal počitka. Za kosilo bomo mel makarončke - jih ma Nejc najraje in upam, da bosta vsaj mal pojedla.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
11.11.2010 10:43:54   
Urša08
Sjmm ti se popoldan kr pogovor s tvojim user posted image

čebela pri nas je tud sonček ja user posted image user posted image user posted image

Birdy uvau a ti rata tok časa naenkrat likat user posted image user posted image user posted image men ne ker me koj križ začne matrat, pa otrok dol pritiska tko da sedaj sprot likam.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
11.11.2010 11:53:22   
Čebel@
dedec že doma....sva se že spičila-zarad € itakuser posted image ....pa še zarad kosila-sem totallno zatežila,da se nej odloči kje bo jedel,pri meni ali pri mamici....tko da od zdej naprej jaz kuham za svojo familijo,tašča pa zanju in itak še pol vojske zraven(ne zna samo 1 jedi naredit)

user posted image user posted image user posted image kje bi dobila začimbe od maestra kar v kompletu???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
11.11.2010 12:20:28   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dedec že doma....sva se že spičila-zarad € itakuser posted image ....pa še zarad kosila-sem totallno zatežila,da se nej odloči kje bo jedel,pri meni ali pri mamici....tko da od zdej naprej jaz kuham za svojo familijo,tašča pa zanju in itak še pol vojske zraven(ne zna samo 1 jedi naredit)

user posted image user posted image user posted image kje bi dobila začimbe od maestra kar v kompletu???

user posted image user posted image user posted image user posted image mi tudi kuhano vsak zase user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image http://www.zito.si/index.php?id=557

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?