|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
10.11.2010 11:08:11   
Anonimen
Obup je ratu po obmovi ta forum. user posted image Mi lahko katera pove, kje pokljukam, da me obvešča za forum in za zasebna sporočila?

Ja jaz tud mislim, ko me bo bolelo in zvijalo, ne bom imela časa govoriti :)

Ja za porodno je tudi v MŠ rekla, da švicaš. Pa da naj se zato moška populacija obleče bolj enostavno, da te ne žuli pa bol lahko. Baje tam segrejejo zaradi dojenčka da ni takega šoka.

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.11.2010 11:15:02   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
(PRIČAKUJTE POPORODNEGA MAČKA KAK DAN PO PORODU; KO VAS VSAK DREK SPRAVI V JOK)

ja, jaz sem se jokala naslednji dan ko je sestra delala otroku nego, ker jebla TAKOOOOOOOOOO lepa dojenčica ko je bla naga! No potem sem to še ponovila ko je prišla pediatrinja in so mi jo spet slekli, so verjetno vsi mislili da se mi meša ker se otrok joče

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
 Naša pupika pa danes praznuje 4.rojstni dan!

Vse najboljše važički

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Meni se pa zdi, da se bom celo življenje spominjala tega, še posebej, če bo ta izkušnja slaba. Da mi bo nekako vzela samozavest kot ženski in kot mami zato se mi zdi zelo pomembno, da imaš s porodom čim bolj pozitivno izkušnjo.

V vsakem primeru se boš celo življenje spominjala tega, nič ne pozabiš, vprašaj npr. mamo, vse še ve kako je bilo Slaba izkušnja pa enim vpliva tako, da potem nimajo več otrok - na žalost.

Jaz pa menim, da je ravno to narobe, da se porod tretira kot slaba, negativna in boleča izkušnja. Ker šele po porodu resnično spoznaš, kako edinstvene smo ženske in kakšne carice smo! Čeprav že to vemo tudi od prej. 

Nažalost je veliko žensk takih da se pred porodom napsihirajo in prestrašijo ker berejo in poslušajo veliko negativnih stvari. Nikol nisem iskala ampak me prav zanima če obstaja kje kaka internetna stran kjer matere opisujejo svojo čudovito porodno izkušnjo. Je pa res, da vsaki kaj ne paše. Jaz sem rekla da ne grem več rodit ker so me popadki boleli, vse ostalo je blo ok. Pa sem spet "tu".
To da smo ženske edinstvene in kaj vse lahko preživimo pa sem jaz mojemu hotela dokazat in mu je takoj postalo jasno ko je bil z mano v porodni sobi,  sem ga pa po 10 min vem nagnala ker je skoraj umrl od sile

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.11.2010 11:24:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

ja, jaz sem se jokala naslednji dan ko je sestra delala otroku nego, ker jebla TAKOOOOOOOOOO lepa dojenčica ko je bla naga! No potem sem to še ponovila ko je prišla pediatrinja in so mi jo spet slekli, so verjetno vsi mislili da se mi meša ker se otrok joče

Kaj ti ga prvič oni previjejo potem pa sama?

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.11.2010 11:26:53   
maurica
pilotegirl; v KR P vem, da lahko rodiš z Ultivo, za PO pa nisem sigurna. Grem ta petek na predavanje v PO glede EA, pa se bom pozanimala.

registrirana; jaz sem pa tudi že ogromno lepih porodnih zgodb prebrala na internetu. tako da ni vse tako "črno" user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.11.2010 11:46:57   
Anonimen
maurica jaz tudi Kr ali Postojna cincam, lj samo pod nujno. Sem pa pisala mail v kr, da se dogovorim za termins individualni ogled porodnišnice pa blaženje bolečin. Sem maila še ni. Predvsem me ultiva zanima, za EA se ne bom odločila.

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 12:07:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 12:39:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.11.2010 12:46:02   
Anonimen
Jaz tudi drzim pesti za njo, upam, da jo bomo lahko kaj brali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1008
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 12:49:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.11.2010 12:49:44   
muca5
Pozdravljene punce in hvala za dobrodošlico. Malo se odmikam od trenutne teme, zanim pa me ali je katera ob vnetju uporabljala vaginalne kapsule Gynophilus in dobila bolj močan, rumen izcedek?

Hvala za odgovore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.11.2010 12:54:39   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

maurica jaz tudi Kr ali Postojna cincam, lj samo pod nujno. Sem pa pisala mail v kr, da se dogovorim za termins individualni ogled porodnišnice pa blaženje bolečin. Sem maila še ni. Predvsem me ultiva zanima, za EA se ne bom odločila.

Če se boš kej dogovorila, sporoči. Ne vem kakšno majo sicer prakso.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu muca5)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 12:56:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.11.2010 13:02:31   
Mišyka

Še iz moje strani dobrodošlica vsem novim Februarkam! user posted image
Jaz uporabljam Multi Gyn gel, imam tudi Vita Gyn C gel (mislim, da se tako imenuje), oboje po priporočilu G. Drugih zadev ne poznam, razen Canestena.

Tudi jst uporabljam Multi Gyn gel, ki naj bi bil primeren tudi za nosečnice.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.11.2010 13:17:00   
Anonimen
Mišyka sporočim.

Sedaj se pa na faks odpravljam. se beremo proti večeru čvekice ;)

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.11.2010 13:31:05   
hel32
že parkrat sem poskusila, pa ne pomaga nič, kr ven me vrže, groza je to, če se katera kaj spozna na to, naj piše na RR, ker, jaz sploh ne morem objavljat postov, poskusim.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.11.2010 14:19:10   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

vipercat; na nek način se strinjam s tabo. Strašenje ni dobro. Ampak, če tebe ne bi prej opozorili na grobost tega zdravnika in bi šla v P v prepričanju, kako bo vse super in bodo vsi prijazni, verjetno ne bi na začetku tako odreagirala in mu pokazala zobe, za sabo pa bi verjetno imela slabšo izkušno, kot ko imaš.
Zato menim, da moramo vse zgodbe, ki jih preberemo, jemati z neko rezervo (vsaka palica ima dva konca) in z namenom, da vemo, kaj nas lahko čaka in kako se postaviti zase. Jaz raje pridem v P malo naspidirana, kako bom pokazala zobe, če bo treba, kot pa da živim v prepričanju, kako bo vse super in kako bodo vsi prijazni, pol pa šok user posted image .
Na koncu pa bo itak vse kul, ko bomo odšle iz P z največjim čudežem user posted image

čisto prav imaš. tudi sama sem istega mnenja, samo vse te zgodvice pa še vseeno ne grem brati user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.11.2010 14:22:58   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
v PO stane 190 € epedeuralna, vodni pa je 200 €. Sem se ze pozanimala :) Mene vodni mika oz. me je mikal - pocasi me mineva...

Navadni porod in porod na pručki brez analgetikov je pa brezplačen? Pa še zanima me, če je v vseh porodnišnicah na voljo tista "magična" maska, če se mi je slučajno zalušta.

Punce, kdaj bomo pa imele naslednje srečanje? Predlagam prvi teden decembra, če vsem ustreza. Takrat se prazniki še ne začnejo, pa trebuščki še ne bodo tako okrogli. Kaj pravite? user posted image

jest sem za. prosim samo naj bo za parkirat zraven, pa če je vikend naj bo bolj dopoldan, da imam varstvo za malega

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.11.2010 14:26:56   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

NEBOM VEC PISALA! jeb... milo mater user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ceu roman spisem potem pa error :/

pfuj pfej RR!!!

user posted image  jaz vedno predno potrdim naredim ctrl+c - če slučajno zbiše ga samo še enkrat prilepim user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.11.2010 14:55:51   
samsara04
Hej, hej,

pa da še jaz pristavim lonček glede mnenj o porodu. Odločila sem se za izolsko bolnico, ker sem pač iz Obale. Februar je le zimski mesec in glede na to, kakšno zmedo zna narediti sneg na cestah (pa najsibo prvi ali ne), ne bi tvegala in se vozila v Postojno. Drugače pa nimam posebnega strahu pred porodom, čeprav bo moj prvi. Važno je, da dihaš, kot ti svetujejo in si tako psihično kot tudi fizično pripravljena, slednje je zelo pomembno. Kot je rekla patronažna, je porod kot na primer 21 km maraton. Če se lep čas pripravljaš nanj in vzdržuješ kondicijo, je precej laže kot v nasprotnem primeru. Zato vsaj enkrat dnevno na sprehod, malo telovadbe in miganja, pa bo lažje user posted image

Z novembrom sem začela hodit v MŠ, jutri imamo že 4. predavanje. Upam le, da ne bo tako dolgočasno kot je bilo nazadnje (ž.spolni organi, oploditev), ki je trajalo cele 3 ure in to brez pavze. Pri negi zob dojenčka se sicer ne strinjam s sestro, ki je dejala, da DUDE nikakor ne. Ker baje zelo pošoduje zobovje. Poznam namreč neko mamico, ki prvorojenki ni dajala dude in se je ta zelo navezala nanjo (oz. na njeno dojko), bohnedaj, da bi mama kam šla in bi pristala v rokah očeta. Pa saj je duda nadomestek dojke oz. tolažba v primeru, da mama ni na voljo. Pri drugorojenki sta se odločila drugače. Ta lahko ima dudo in je tudi zelo vesel in radoživ dojenček, ki je lahko brez problema v varstvu očeta ali sorodnika. Kaj menite ve?

No, pa mi je danes uspelo iti plavat na bazen...in kako je pasalo! Sicer sem sedaj čisto cotasta, a zagotovo grem spet čez teden dni user posted image

Lepo se mejte, lp

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.11.2010 15:38:12   
Teyla
Glede srečanja II : A vam paše bolj čez teden in pozno popoldne ali bi raje čez vikend? Ali katera dela popoldne in ne more med tednom? Za srečanje pa predlagam Slaščičarno zvezda v BTCju (za merkurjem). Imajo tudi ograjeno igrišče in bi lahko malčke s sabo pripeljale, če bi želele. Seveda, če ima katera drugo idejo kar na plano z njo. 

zdaj sem brala zadeve o kranjski porodnišnici in mi tudi ni preveč všeč. Mislim da bi bilo najbolje, če bi izopili ta internet, ker me je že skoraj strah. Vse, kar bi želela je, da mi povedo, kaj se dogaja, kaj bodo naredili in zakaj. Da imam pač omžnost soodločanja, ne pa da te pošljejo v *** ker bi ti nekaj drugače, kar bi morda trajalo dlje, njim se pa ne da čakat. Pa o umetnih popadkih nočem niti slišat, razen če jih ne bom sama hotela. kako so pa včasih rojevale za božjo voljo?
Še vsaka je rodila, ni vrag da ne bi me in to tako kot hočemo in želimo. Rada bi lepo izkušnjo, pa četudi se bom mogla borit zanjo. Postojna mi je v interesu, če bom pa kje drugje rodila, sem se pa že odločila da grem tja z odprto glavo, ampak trdno na tleh.
No, malo sem se razpisala, ta tema me res podžge, ko bereš kaj se nekaterim dogaja.

Zdaj pa šibam še malo delat, da me ne bodo kar domov poslali, potem pa domov, nahranit dragega (da ne bo spet štale ) in potem šola za starše. Danes nam pride nekdo po šoli za 10min na hitro povedat o shranjevanju matičnih celic-predvidevam da iz zasebne banke. Če ima katera kakšno vprašanje, lahko vprašam.

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.11.2010 16:00:15   
tamy82
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

zdaj sem brala zadeve o kranjski porodnišnici in mi tudi ni preveč všeč. Mislim da bi bilo najbolje, če bi izopili ta internet, ker me je že skoraj strah. Vse, kar bi želela je, da mi povedo, kaj se dogaja, kaj bodo naredili in zakaj. Da imam pač omžnost soodločanja, ne pa da te pošljejo v *** ker bi ti nekaj drugače, kar bi morda trajalo dlje, njim se pa ne da čakat. Pa o umetnih popadkih nočem niti slišat, razen če jih ne bom sama hotela. kako so pa včasih rojevale za božjo voljo?
Še vsaka je rodila, ni vrag da ne bi me in to tako kot hočemo in želimo. Rada bi lepo izkušnjo, pa četudi se bom mogla borit zanjo. Postojna mi je v interesu, če bom pa kje drugje rodila, sem se pa že odločila da grem tja z odprto glavo, ampak trdno na tleh.
No, malo sem se razpisala, ta tema me res podžge, ko bereš kaj se nekaterim dogaja.

Pod to se pa podpišem! Sej ne zahtevamo ne vem kaj!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.11.2010 16:02:10   
tamy82
samsara jaz tudi nisem pristašica dude, ampak lahko zdej govorit user posted image tako da si puščam odprte možnosti, če res ne bo šlo drugače bomo tudi dudo uporabili. Pa sej to res ni tak bav bav user posted image
Pridna, da se tako lepo rekreiraš! user posted image Mene tudi ful vleče na kakšen sprehod, ampak kaj ko je tako "lepo" vreme zunaj user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.11.2010 16:03:49   
tamy82
Zdej sem šele vidla, da zdej mamo pa kar vse po 5 zvezdic user posted image res se dogaja temu forumu user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.11.2010 16:19:58   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Zdej sem šele vidla, da zdej mamo pa kar vse po 5 zvezdic user posted image res se dogaja temu forumu user posted image

u madonca, kar naenkrat smo ratale pridne klepetulje user posted image   user posted image

Dogaja mu 200 na uro. Mene samo copy/paste rešuje vedno znova.

Mene samo zanima, če katera ve, kje je večja izbira trgovin za otročke: v Grazu ali Celovcu? Tu mislim predvsem oblačilca in manjšo opremo.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.11.2010 16:36:33   
Tisia
ojla,
jaz sem že obupala ne prime mi,parkat sem že kopirala pa vseeno isto srauser posted image  mi kar vrže venuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?