Anonimen
|
Jaz sem tudi mnenja, da je prav, da se zavedaš na kaj lahko naletiš. Mislim, da ni nič narobe in da se v naprej pripraviš. (ja zensko so res rojevale, samo so v krogu drižine, kdo jih je pa gnjavil? ;) ) Tako, da jaz sem rekla, pričakujem samo prijaznost, pa spodbudo, tud če me boli, pa pojamram, da me boli, da mi osebje ne da kakšnega dotipa. Bolje je če je tiho ;) Saj pri meni je tako, čeprav, jaz sem taka ko me boli, mi niti ni do komunikacije. Imam sicer zelo zelo visok prag so mi zdravniki že trikrat rekli, pa niste padli skup od bolečin. Nisem, samo takrat, ko me boli, sem zelo redko besedna. To se je moj že navadil... da je tiho ;) Še ko so me na živo šivali notranji del ustnic, sem se s kirurgom na urgentnem bloku smejala ker mi je vice pokal. Tako, da bolečine pač ja me je strah ker jo nepoznam, ko bom na tem, jo bom sigurno prebrodila, samo prijaznost rabim in razumevanje pa bo. Je pa res, da te pa skos nekaj sprašujejo eno in isto pa zatopim Meta21, da ti prekipi :) Sam baje je to še vedno ritual. Sem pa slišala, da če rojevaš zvečer ali pa ko je menjava, da takrat je najslabše. Vsi so nekaj živčni, hočejo, da te spravjo skos ker je menjava, da te ne predajo pa tko. Vmes si celo nekaj časa sam. Samo tako je. Se mi zdi, da se je to dogajalo tudi v bolnici ko sem bila parkrat. Določene ure, je kot bolnica duhov ni ne sestr, kaj šele zdranika. :) Na žalost je Lj porodnišnica, kjer ima maso porodnic. Sej če je rizično ali kakšen zaplet, so sigurno najboljši, ker imajo veliko izkušen, vendar ravna ta masa me odbija ker si številka in je tok porodnic v sobi. Skratka številka! Mi je pa sestrična povedla, ki je skoraj pred letom rodila, da pozimi v ljubljanski blazno zebe in da se moramo paziti, da se ne bomo prehladile, ker jim piha po vogalih sploh pri oknih. Tako, da če nas zebe moramo kar rečt. Poznam nekaj primerov, ko so se domov vrnile prehlajene in bolne. Še nekaj me zanima a v Postojni in Kranju je umogočeno lajšanje bolečin z Ultivo? Mene odbija lajšanje z traumalom (po njem se mi blazno spi in sem kot cunja) in Dolantin ( po njemu ti je lahko blazno slabo). Za ljubljansko vem, da lahko o gelu in Ultivi kar pozabimo, oni dajejo. Čestitke za rojstni dan tvoji princeski!!!!
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 10.11.2010 10:29:22 >
|