|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
9.11.2010 22:01:15   
FoxyLady
user posted image

Jej ,uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
a ni lepa slikca.
Hvala Pilotgirl

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 9.11.2010 22:02:22 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.11.2010 22:04:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Veš, da sem jaz zadnjič patronažno vprašala o tem in je rekla, da ni pošteno, da ga mučimo tam, če se še nič ne dogaja. Hudiča, a jaz se pa lahko matram!!!??? Zraven bo pa že menda svetil. No, drugače pa mojega niso domov poslale pa je bil 8 ur tam z mano (no, 5 ur v porodni pa še prej ctg, podatki, klistir, čakanje ...).

Porod štejejo od takrat, ko imaš popadke na 3 minute in jaz sem rabila potem še 4 ure in pol, tako da se nič ne boj. Mogoče 1 od tisočih prvorodk rodi hitreje, vsekakor pa ne prej kot v eni uri. Odpiraš se namreč 1 cm na uro in verjemi, da je bolje bit doma kot pa med tistimi surlastimi sestrami in bolniškimi zidovi. Nič, ne rečem, večina drugo- in več rodk pa vsekakor rodi veliko hitreje zato je drugič treba it na 10 minut. No, jaz upam da bom med temi brzinkami.

Ja jaz tudi mislim, da naj kar tam bo, nč domov. Sem rekla, da ga pošlje domov bom grdo gledala. Sej zato pa čem partnerja zraven, da me bodri in je zraven, da predihavava po pasje user posted image Ker zopernega osebja ne rabim gledat.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
9.11.2010 22:09:59   
tamy82
Ja jaz bom tudi vztrajala, da moj ostane tam, tudi če ne bom rodila ravno v pol ure. Sploh pa mva pol ure vožnje skoraj do P, tako da se ne splač hodit domov ...

pilotgirl nismo nič govorili o spanju. Je bilo predavanje zastavljeno bolj o tem kako se otrok razvija in kako se s tem spremeni odnos med partnerjema, da se je treba veliko pogovarjati ipd. Tako da nismo nič govorili o konkretnih tehnikah vzgoje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.11.2010 22:17:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Ja jaz bom tudi vztrajala, da moj ostane tam, tudi če ne bom rodila ravno v pol ure. Sploh pa mva pol ure vožnje skoraj do P, tako da se ne splač hodit domov ...

pilotgirl nismo nič govorili o spanju. Je bilo predavanje zastavljeno bolj o tem kako se otrok razvija in kako se s tem spremeni odnos med partnerjema, da se je treba veliko pogovarjati ipd. Tako da nismo nič govorili o konkretnih tehnikah vzgoje user posted image

Pri nama je tudi pol ure, če pač delajo ali pa že je zjutraj pa se v lj voziva tudi uro, ker je tam zastoj. Tako, da jaz tudi ne bom dovolila, se mi zdi škoda da bi pol ure rabil domol pol bi pa se nevem ulegel za urco pa bi revež že moral nazaj.

Ja pri nas je omenila, sam da naj se pogovarjamo. Nič drugega kot samo to. Pa da je prav da si vzamemo čas za partnerja, pa tudi da grem v kino in smo samo on in partner. Pač, da se ne pozabimo. To sem si prav tko ekstra zapomnila. Ker je res velika sprememba vse skupaj.

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
9.11.2010 22:18:23   
valek
Ne morem verjetiuser posted image user posted image !!!! pa kaj se to dogaja s tem portalom...
sto procentno mi je prikazalo cel album(za katerega sem se mimogrede mučila
kar nekaj časa da sm spravla vse slikice uhančkov gor),sem shranila vse....zdaj pa kar naenkrat ga ni več..... pa ko sm se vmes odjavila , še enkrat preverila in je bil gor...za znoret!!!!!!
očitn so tule neke orng motnje,...mogoče zato ker bi naj portal prenavljali...
sori punce, zdaj se mi ne ljubi spet probavat-bom raje jutri, ko bo mogoče
pa res ostal album gor....user posted image tole mi je pa res pokvarilo dan...tol truda za prazen nič

kar se pa tiče poroda-vidim da je aktualna tema...pa tud js upam da bo vse v najlepšem redu ,da dobim prijazno babico in sestre....ne bomo se sekirali v naprej, če ni potrebe..:)

nič no, lepo spančkajte...pa se jutri spet tipkamo...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.11.2010 22:19:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

user posted image

Jej ,uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
a ni lepa slikca.
Hvala Pilotgirl

Ha ha to je pa kot moj Tarzan, samo da je moj čisto beli in ima dolgo dlakco. :) Kjut!

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
9.11.2010 22:22:35   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Drage moje sonosečke,prosim za pomoč.Tako rada bi vam prilepla eno slikco pa je nikakor ne znam. Prosim vas za pomočuser posted image . Hvala

Znaš priti do albuma? Kje ti nagaja?

Pojdi na shrani.si, klikni prebrskaj, izberi sliko iz računalnika in sledi navodilom. Na koncu kopiraj kodo za forum s predogledom in jo prilepi sem. Fajn je če greš tam na začetku na dodatne možnosti in jo pomanjšaš na 800.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.11.2010 22:38:55   
meta21
Preden se vse odločite rodit daleč stran od LJ-jaz sem zamenjala 2 babici, ker je bila smena in obe sta bili prijazni, strežnice prav tako. Res, da mi niso ravno ponujale sprehajanja ali pa različnih položajev ampak kar sem prosila sem dobila ali pa mi je razložila zakaj nisem oz. ne bom. Ko čakaš na tistih magičnih 10 cm odprtosti te res pride samo vsake toliko kdo pogledat (in vsak te vpraša, če si na kaj alergičenuser posted image  in na koncu res rataš-na to vprašanjeuser posted image ). Ko sem 5 ur po odteku vode vprašala, koliko časa bo še trajalo, mi je rekla, da sem odprta 4 cm in da to pomeni še 6 ur (1cm/uro). Rekla sem, da bom v 6 urah kar umrla in da ne morem več pa so mi dale vsega boga v žilo in v nožnico (za sproščanje, mehčanje, pospeševanje ...) in sem rodila v 3 urah. Nikoli ne bom pozabila svetlolase strežnice, ki je stala zraven postelje z 2 rumenima mako majčkama v roki in mi prigovarjala: Dajte, gospa, pritisnite! Glejte, kako lepe majčke sem pripravla za vašega dojenčka. user posted image  In še vedno slišim babico, ki je prišla in rekla: Dobro jutro, jaz sem Vilma in mi bomo danes skupaj rodili. user posted image

Potem na oddelku (B) pa so bile vse sestre bolj ali manj prijazne. Res, da je vsaka svetovala malo drugače (saj vidite, da se tudi v MŠ in knjigah razlikuje) in smo se jim na koncu že režale. No, razen ene-Anica na oddelku B v LJ je pa najbrž delala prakso v kakšni vojašnici. Ma... ji! Ta me je pa najbrž koštala mleka! Ampak je angelček, Asima, vidla, kako me je vrgla iz tira (PRIČAKUJTE POPORODNEGA MAČKA KAK DAN PO PORODU; KO VAS VSAK DREK SPRAVI V JOK) in mi zrihtala, da sem bila zadnji dan in pol sama v sobi. Sva z mojo štručko na mobitelu poslušala uspavanke Raimonda Lapa in meditiralauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 958
9.11.2010 23:28:19   
Nina33
Čer!
Še jaz na hitro svoj piskrček pristavim, preden mi tale RR vse zbriše user posted image . Pa še moj mali me bo vesel, ga neki kuha danes, je popoldne Daleron popil, samo je zgleda že spustil user posted image . Pa k meni bi se stiskal user posted image , bova verjetno kr skupi spala user posted image . Bogi je.
Porod: jp, v MŠ je vse oh in sploh, še ko sem na CTGje hodila, so bile vse super, poj ponoči pa una kruser posted image va od babce. Pa sem imela za prvorodko super porod (če njo odštejem). Popadki na cca. 10 minut so se mi pojavili (po skoraj celodnevnem "tiščanju" na WC user posted image ) okoli osmih zvečer, pa so v roku ure izginili user posted image . se vrnejo okolo desetih- si rečem "Ah, lažni so, zihr" in grem pod tuš (si še glavo umijem, pa brila sem se - ni blo hudga). Po enajsti se pa spet neki začne, samo de se ni ustavilo user posted image . Sem na hitro torbo pripravila (kao user posted image ), mal pred polnočjo so bili popadki zihr že na 3 minute ali manj (men se je zdelo manj), v P sem prišla 6 al 7 cm odprta malo čez polnoč (tale  user posted image spomin), ob dveh in malo pa smo bili že trije user posted image . In najbolj boli (vsaj mene) rezanje in šivanje, na user posted image mi gre pa še zdej, če se na babco spomnim. Res - slab dan gor al dol (čeprav ta kuser posted image user posted image ima pomoje slab lajf), ljudje s takim odnosom do drugih so kvečjemu za v kakšno ustanovo. Pa ne kot osebje. Sem pa rodila v KR, in bom tut zdej (no, namen imam user posted image ), te babce ni več pr njih user posted image user posted image . Aja, postavit zase se: ponoči, ko je to edina oseba, ki jo vidiš (pa še to ne pogosto), ko se ti rojeva prvi otrok... tut user posted image je rajš tih, pa bi lažje kaj reku. Samo nikol ne veš, user posted image , dejansko si ji +/- prepuščen na milost ali nemilost. Čezdan... verjetno drgačna pesem. V drugo - 100% ne bom tih, pa če ceu KR zbudim, ne samo P, z mano (in mojimi) ne bo nikoli nihče več takole.
Hoja, če ti voda odteče: če ni panike za user posted image (to oceni G), poj lahko hodiš, drugače ležat! Tako pravijo user posted image . Ni pa nujno panika (običajn celo ni).
Eh, sem se mal skašlala (še po dveh letih paše, dolgo sem se zaradi tega lahko samo jokala). Pa nečem strašit: večina babic in osebja je pomoje ljudi na mestu. Škoda le za take izjeme, ki vse pokvarijo. In na žalost se več govori/piše o slabih izkušnjah kot dobrih. Sem naivna mogoče, al verjamem, de smo imeli samo smolo. To pot bo zakon!
Mali mož me nujno rabi!
Lepo nč vsem!
RR delaj, prosim. Čeprav se ne odrečem Ctrl+C-ju user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.11.2010 7:12:03   
Patrisha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pisala sem 3 x :/ in ne da s mi vec! mater ej ker jajc user posted image user posted image

aja dobro jutro :)

user posted image

ceprav sem bol mesni clovek za jutro, se mi je zlustalo neke bol cukranega :) aja vceraj je padla jagodna rulada.. ( se je en koscek za danes pred materinsko, ker bom ziher rabla, ker dvomim, da mi bo neke strasno zanimivo, pa se zapiske bom zraven vzela, ce se bom slucajno dolgocasla user posted image user posted image user posted image  )

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 960
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 7:57:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
10.11.2010 8:28:23   
Teyla
Pilotgirl hvala za napisano. Nisi me prestrašila, take in podobne zgodbe sem brala že prej.    Upam, da bo, ko gremo me rodit drugače in bomo vse srečne.
Vsekakor pa mi take zgodbe vlivajo samozavest in verjamem, da se bom znala postavit zase. (čeprav je zdaj vse lahko rečt)

foxylady  za slikico
registirana vse najboljše tvoji punčki!

Midva sva bila pa včeraj na predavanju (porod 2.del)-sem imela namen vprašat kaj meni o teh razlikah, da v šoli govorijo eno, potem pa prideš tja pa je zgodba drugačna... No nisem imela priložnosti. Proti koncu je namreč moj vzel flašo vode(ki sem jo imela s sabo) in začel na veliko pit. Jaz poslušam dalje, on še kar pije po požirkih, nakar ga vprašam, če je ok in mi reče da ne. Vidim (že pri tisti slabi svetlobi od diapozitivov), da je popolnoma bled, nakar začne globoko dihat in se trest. Reče da mu je slabo, jaz pa "daj glavo dol" in mu potisnem glavo nižje. Čez min se je že "pobral" in je šel ven oz na wc še vedno bled kot stena. Sem šla kasneje za njim, ker ga ni bilo nazaj, pa je bilo vse ok. Bilo mu je slabo, pa ni vedel ali bi bruhat ali šel na wc (tu sem se skoraj na glas zasmejala ). V glavnem, potem sem izvedela, da trot ni nič jedel, če ne štejem majhnega kosa štrudla in en griz banane tik predno sva se odpravila na predavanje. Notri pa veliko ljudi, vroče in slab zrak. Plus tega, da ga je napsihiralo tisto o rezanju presredka in si je samo mislil "kaj delajo z vami". Sem mu potem povedala, da mora malo bolje zase skrbet. On je namreč sposoben cel dan nič jesti samo da naredi vse kar je potrebno. Včeraj je montiral poličko za računalnik na mizo in to se mu je zdelo pomembnejše od enega normalnega obroka. Če bo take zganjal, bom še njemu štimala flaško in ga hranila na 2-3 ure.

RR fuuul nagaja. V službi imam težave že pri samem prebiranju teme. Me ven vrže, če želim temo prebrat in me kar odjavi. Enako je pri odgovorih v tej temi. Upam, da bodo kmalu zrihtali. Mogoče je pa overload, ker bo babyboom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.11.2010 8:32:03   
FoxyLady

Jutro!

user posted image

Za zajtrk,je patricha poskrbela,za kavico bom pa jz,slika na njej pa mene danes čist opisuje,sm ko zombiuser posted image sej že od 4.zjutri bedim.user posted image

Registrirana-lahko vzameš lekadol,tvoji 4-letnici pa vse najboljše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 963
10.11.2010 8:37:50   
trsica
Dobro jutro.
Registrirana, vse najboljše tvoji hčerkici user posted image
Teyla, po moje so vsi moški tolk smotani user posted image Moj se gre potem ob polnoči nažirat user posted image
Hvala za kavico- ne pijem user posted image

Danes imam spet pregled. Tokrat samo vodo, ker je bil prejšnji teden katastrofalen izvid. user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 964
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 8:40:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
10.11.2010 8:49:47   
sara1986
Jutro . Zdej sm pa res že čist presrana kako bo, ker tok pišete, ampak sem si rekla da se ne sekiram, želim si samo da bo vse vredu z mojim miškom, jst bom pa že potrpela. Kako so pa včasih ženske rojevale, brez kakršnih koli zdravil za lajšanje, pa so mela po najmanj 2, 3 froce.  Vsem bo ratalo in jaz se že zelo veselim user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 966
10.11.2010 8:54:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Dobro jutro, punce!

Jaz sem kar konkretno prehlajena, pijem čajčeka na veliko. Kakšen Lekadol lahko vzamem, a ne? user posted image
Naša pupika pa danes praznuje 4.rojstni dan! user posted image user posted image
Zdaj se je vsa ponosna odpravila v vrtec. Popoldan pa sledi tortica in darila seveda. user posted image

Vse najboljše tvoji princeski!user posted image

Lekadol lahko vzameš pa kakšen granobil za grlo tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 967
10.11.2010 9:02:42   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Jutro . Zdej sm pa res že čist presrana kako bo, ker tok pišete, ampak sem si rekla da se ne sekiram, želim si samo da bo vse vredu z mojim miškom, jst bom pa že potrpela. Kako so pa včasih ženske rojevale, brez kakršnih koli zdravil za lajšanje, pa so mela po najmanj 2, 3 froce.  Vsem bo ratalo in jaz se že zelo veselim user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpisem pod tole. Vcasih je fino vedet kako pa kaj, samo ne prevec... sicer sem jaz tip za neko manjso bolnico, ker jaz ne toleriram, da tam lezim ko nek hlod in da me noben ne smirgla. Imam preveliko goflo in ne znam nikoli bit tiho!Kar me je veliko krat cesa stalo in se vec je imelo pozitivnih ucinkov. Dvomim, da je fajn, da jaz tam lezim in goflam na veliko. Ziher me MB in LJ bolnica ne bosta vidle. Sicer mene poroda ni strah, strah me je vsega ostalega... nekak ne prenesem vonja po bolnicah, tiscanja metulcka v zilo not itd.  Mater, ce so vse rodile, bomo se mi! user posted image user posted image  potem cez kake 3 mesece se bomo samo lepo smejale nasim debatam in picuser posted image jenju, ko bomo stiskalne nase male user posted image  in ko bomo v user posted image !

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.11.2010 9:03:12   
Mišyka
No včerej sem vam tud jst napisala mojo porodno izkušnjo, pa mi je vse ven vrgl. Sem bla jezna ko hudč, tko da vam jo napišem dons.

Registrirana vse najboljše tvoji hčerkici! 4 leta pa ni kr tko! Upam, da ste oz. boste lepo praznovali.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.11.2010 9:12:52   
tamy82
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, mi je spet vse zbirisalo!!!!!!!

Glede poroda: Meni se zdi, da smo se kar nekako sprijaznili, da mora biti ta izkušnja slaba, negativna, boleča. Ampak to potem zelo vpliva na samozavest mamice in tudi na celo njeno vzgojo. Ker ene res doživljajo travme po porodu prav zaradi tega. Ampak se mi zdi, da v Slo situacija še ni taka, da bi ženske združile in zahtevale kar nam pripada. Da se nas obravnava kor enakovredne, ne pa da so zdravniki bogovi in delajo z nami kar njim paše.

registrirana čestitke princeski! user posted image Ti se pa čim prej pozdravi user posted image user posted image

trsica držimo pesti za fajn izvid danes! user posted image user posted image

teyla boš vsaj pripravljena na prihod novega člana, če boš že zdaj skrbela za tvojega user posted image

Upam, da zdej objavi tole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 970
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 9:14:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 971
10.11.2010 9:14:51   
tamy82
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
Mater, ce so vse rodile, bomo se mi! user posted image user posted image  potem cez kake 3 mesece se bomo samo lepo smejale nasim debatam in picuser posted image jenju, ko bomo stiskalne nase male user posted image  in ko bomo v user posted image !

Meni se pa zdi, da se bom celo življenje spominjala tega, še posebej, če bo ta izkušnja slaba. Da mi bo nekako vzela samozavest kot ženski in kot mami user posted image zato se mi zdi zelo pomembno, da imaš s porodom čim bolj pozitivno izkušnjo.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.11.2010 9:21:17   
vipercat
dobro jutro user posted image

evo danes mi pridejo majstri vodovodarji izmerit pritisk vode, ker je včasih tako slab, da se še stuširamo težko. user posted image hi hi kok so dobri teli smajliji

patrisha - čestitke za sladkor! blagor tebi, mene je kar malo strah.

včeraj smo dobili vabilo za šolo. 25.11. se začne. mislim da bova na prvo predavanje šla, pa da vidimo če je kaj drugače, potem pa po moje samo še naa tistega o negi dojenčka, ker sem bila prvič pozorna o negi fantka, sedaj pa bom morala poslušati bol o negi punčke user posted image

d3fink4 - boga reva. bolje v bolnico pa da te imajo na očeh, kot da je kaj narobe. upam da boš računalnik imela s seboj in se nam boš javljala. držim pesti za vse vas user posted image

lutika89 - dobrodošla med nami user posted image

aktaks - ttudi tebi ena velika dobrodošlica user posted image

joj punce tele zgodbice pa ni dobro brat. boste notri šle čisto prestrašane. no tako so mene presstrašle v prvi nosečnosti z enim zdravnikom v nm porodnišnici. češ da je mesar, šovinist, grobjan... notri sem šla čisto prestrašena in naletela ravno na njega. lahko si predstavljate da sem se čisto sesula. no moj me je malo ppostavil na realna tla in zdravniku sem takoj pokazala da se z mano ne bo hecal. jasno sem mu dala vedet da je grob in nesramen (ko mi je prst porinil noter sem zakričala, pa je rekel ja kaj boš šele ko jih bom vseh 10). zahtevala sem da preglede dela nekdo drug. takoj je ugotovil da se ni pravilno obnašal in preglede prepustil babici, on pa je stal poleg in govoril ter spraševal. rojevala sem 14 ur. potem sem notri ležala še 5 dni ( na koncu sem imela carski rez, ker mali ni hotel ven). zdravnik je vsak da prišel pogledat kako sva, pa če tudi takrat ni delal (je prišel po viziti) mogoče na svoj način in s svojimi komentarji, samo ni mu bilo vseeno in to je tudi pokazal.
drugače sem bila jaz v nm prezadovoljna in z oskrbo in z hrano in z vsem, treba pa je vedeti da je nekdo pač malo bolj občutlji kot nekdo drug, saj je moja soseda ležala v sosednji sobi istočasno kot jaz in neverjetno skritizirala od hrane do sester vse - 100 ljudi, 100 čudi. PUNCE BODITE MOČNE, POVEJTE KAJ SI MISLITE IN KAJ NE DOVOLITE, PA NI VAŽNO KDO Z VAMI TAKO DELA!!!

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.11.2010 9:27:06   
maurica
Kdaj v porodnišnico?
Tudi nam je babica rekla tako, kot ste že napisale (na 5 min prvorodke, 10 min ostale), je pa opozorila, da se moramo odpraviti še kakšno minuto prej, če ne gremo v najbližjo P. Jaz npr. nameravam v PO, zato bom šla še malo prej.

Za LJ P žal tudi jaz slišim bolj slabe stvari, zato pa se tudi bolj nagibam k PO. Tudi jaz ne poznam nobene, ki ne bi rodila na klasičen način (torej leže na mizi), o odnosu pa raje ne bi. Največja prednost je seveda ta, da če gre karkoli narobe z otročkom, da se ne zgublja časa še z prevozom v LJ. Jaz imam občutek, da se jim enostavno ni potrebno truditi, ker še vedno največ žensk rodi v LJ (ker pač pokriva velik obseg). Zato se jim niti ne da ukvarjati z nekimi alternativami. Moja prijateljica je rekla da je porod bil OK, ampak da so jo zašili tako grdo, da še 2 tedna ni mogla hodit. Je rekla, da bi raje še enkrat rodila kot pa prenašala bolečine po šivanju user posted image .

Ampak, vsaka ima svojo zgodbo, potrebno je verjeti, da bo pri nas vse super. Vseeno pa je dobro poznati razne primere, da malo vidimo, kaj nas lahko doleti in da se je potrebno postaviti in težiti za svoje pravice.

registrirana; vse najboljše tvoji pupi user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 974
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 9:31:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?