Jancci
|
Jutro! Letam okrog ko odvezana in skos neki rihtam, na koncu pa ni nič zrihtano. No to moj pravi, ker sva se včeri spet mal spičla. Zadeva je namreč taka, da mi2 ob torkih NE gledava TV, nimava RAč in kao bereva knjige oz. se pogovarjava. No včeraj sva se pogovarjala in na koncu seveda skregala. Ker jest itak nič ne naredim, on je pa en velik otrok!!!! Ma brezveze. Sva šla mal čez 9 rajš spat. Drugače sem mela včeri P in mi je šel spet cel dan zato, da nisem zvedela nič novega. Ene 16x me je vprašala, če me še kaj zanima... pa v bistvu tist kar mene zanima ona ne zna povedat... kdaj bom rodila, kolk časa bo trajalo, koliko bo bolelo, a bo vse ok..... Ostalo pa itak že vse vem Ja no, pa šla sem preventivno do anastezista (dober tip) in podpisala en piltek za epiduralno oz. ultivo, če se spet kej zakomplicira, da jih ne prosim tam 5 ur, da mi nekaj dajo. Pa tist gel NEONATAL si bom vrjetno umislila!? A kera kej več ve o njem? No pa hemoglobin se mi je iz 105 dvignil na 116, pa bom šla vseen po še en sirup, da si ga še mal dvignem pred porodom. Vam pa moram povedat, da moja misica že en teden lepo pije sirup Legofer - tistega, ki ga je na začetku ven pljuvala. V lekarni so mi dali 5 ml inekcijo in sem ji ga vbrizgala v usta. No najprej ga je tut ven pljunila, potem sem ga pa še jest pila, pa hitro kozarec vode čez in to ji je pa zdej ql, da lahko pije vodo čez. Tko da brez problem zjutraj in zvečer popije 7,5 ml sirupa z vodo. Sem ful vesela!!! Res je pridna. Včasih celo reče da bi ga še, potem pa kar naenkrat pa da ima dost. Cotke mam pripravljene, torbo tut,... no sej itak je še en mesec, ker danes se mi začne porodniška, ampak vseen. Upam na čudež pa da bo tokrat mal prej, čeprav v resnici ne verjamem da bo! Ploha, Kiara.. lohk se kej dobimo... jest imam čas! Sicer sem se že zadnjič neki k Plohi vabila, pa me je ignorirala, tko da ne vem če me sploh hoče videt?! Pa še dobr, da Manca ni Pavla!!! Včeraj popoldan sva šle s kolegico in najinima mladičema v LJ na neke Montessori urice. Sem imela idejo, da se Me mal z otroki druži in igra (ker pač ni v vrtcu) ampak ni bilo čist tko. Smo mogli starši se z njimi igrat .. sicer veliko zanimivih igrač in idej kaj se z otroki igrat, ampak to jest lohk doma delam. Na koncu smo mogli sedet na krogu in je mogla povedat kako ji je ime in nekaj smo peli, ji je pa čist dolgčas ratalo in se je šla nazaj igrat. So pa eni starši čist zategnjeni. Brezveze. Enemu malemu Me zgleda ni bila všeč in vsakič ko je šel mimo nje jo je klofnil al pa prinil al pa brcnil al jo je pa hotel povozit z vozičkom in njegova mamica tko na izi ...joj to pa ni lepo...zakaj si to naredil... ma kr neki.. sicer nisem pričakovala, da se bo tam drla nanj, ampak malo bolj odločen NE bi pa lohk ven spravla!! No zdej na te urice ne greva več. Imena: Sara je men fajn, Špela tut, samo moj pravi, da ne sme bit šumnikov zaradi elektronske domene ..kr neki.. računalničar!! Grem mal hladilnik pucat oz. kot bi moj rekel, da itak to ni NIČ. Je rekel, da sem zato 8 ur doma, da naredim VSA gospodinjska opravila, rihtam otroka, šopingiram, ... pa sem mu lepo povedala, da bo po porodu on tut nekaj časa doma in da pričakujem, da bo v tistem času ves ta NIČ on počel. Jest bom mela pa dojenčka!! Ma joj spet bluzim.. sej vas ne zanima...... sori....