![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.11.2010 13:58:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 Kopiram od oktobrk 2010. Ob 10.04 sva spoznala našo Lien, pupa se ni šparala, 3900g, 55cm, 36.5 obsseg glavice. Ven je prišla po eni urci v porodni, samo posteljico so mi morali odluščiti pod narkozo. Nič šivana, Lien že zvedavo opazuje svet, dojili se še nisva, smo pa še v porodni. LP, Najki Najki Res je velika vaša princeska. Iskrene čestitke tebi, atiju in bratcu čestitke
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.11.2010 14:19:12
|
|
|
|
farfala
|
o, najki čestitkeeee!!!! , pa smo dočakali zvezdica - a ne da so fajn te knjige, cene pa še bolj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.11.2010 16:12:30
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica - a ne da so fajn te knjige, cene pa še boljuser posted image user posted image res so, mi smo pa itak nori na knjige
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.11.2010 17:53:31
|
|
|
|
krtekxx
|
Najki . Velikanka! veliko veliko lepih dni vam želim. Mi smo Ok, jaz mam kar nekaj za delat za službo, ampak sem danes vseeno šla na bicikl. Mi zelo primanjkuje rekreacije. V službi neprestano sedimo, sestankujemo, spijemo ogromne količine kave, se delamo kako smo pametni.... Jaz sem BB kupila kombinezon v baby centru za zasoljenih 55 EUR. Ampak se tolažim s tem, da sem ji ga najbrž zadnjič kupila, saj jih imamo do 140 vseh cifer po dva. Pa še ene čeveljčke sem ji kupila, take visoke in dobro podložene, z enega xxx-texa, tako da ne bo zamakalo. Za 17 EUR. No, tako. Lepo se imejte. Kuham za jutri porovo-krompirjevo-mesno juho.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.11.2010 17:53:49
|
|
|
|
marta82
|
Najki čestitke. Lepo se cartajte.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.11.2010 18:47:07
|
|
|
|
sonček33
|
Najki iskrene čestitke. Lepo in radi se imejte.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2010 21:04:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.11.2010 21:37:19
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, kako se počutiš? Zdaj še dieta nekaj časa ali kako?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.11.2010 21:59:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Marta, kako se počutiš? Zdaj še dieta nekaj časa ali kako? Ja kakšne 14 dni, potem pa začnem postopoma uvajat. Ocvrtemu in težki hrani se bom pa morala še naprej izogibat. Ampak ni panike, ker to itak jem trikrat na leto. Počutje je kar ok. Ni ravno briljantno, ampak se vztrajno izboljšuje. Hvala za skrb.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.11.2010 22:20:51
|
|
|
|
rubica
|
najki , čestitam za veliko punco, lepo se cartajte!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2010 22:44:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.11.2010 9:38:22
|
|
|
|
mimi30
|
najki, čestitke za veliko princesko! Uživajte!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.11.2010 11:13:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 najki, čestitke za veliko princesko! Uživajte! mimi. lepo da si se mal oglasila, Kako ste?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.11.2010 11:59:42
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 najki, čestitke za veliko princesko! Uživajte! mimi. lepo da si se mal oglasila, Kako ste? ja , sem mislila, da si nas že čisto zapustila in nas ne bereš več
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.11.2010 19:23:26
|
|
|
|
khurde
|
najki pa ste jo dočakali moja2 spita jaz iščem dežne jakne in hlače za malčke. videla v c&a, ampak so imeli samo še en komplet in napačno cifro no, pa tut zase iščem in kar najdem je samo delovna oprema a ma kakšna zase komplet za v dež in kje ga je dobila? da ni ravno oranžen sct-jevski z odsevniki
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.11.2010 19:31:11
|
|
|
|
mimi30
|
berem, berem ...sicer ne tolk redno, sam vseeno preverim, če je katera rodila in ali je vse ok mi smo ok, super malo smo bili sicer doma, ker je imela špela gnojno angino, ampak zdaj je že ok...po novem se tudi doji več ne , nam je uspelo...dva dni je še zjutraj prosla, potem pa je crkljanje na sisi zamenjala s božanjem pri atiju....ko je ugotovila, da sisi več ne bo se je tud zbujat nehala eno uro pred resnim vstajanjem marta drži se in lepo okrevaj preselili se še nismo in se verjetno še neki časa ne bomo...oziroma vsak teden je drugačno stanje, bo kar bo sam da imamo kje bit in nam ni hujšga fajn bodite in uživajte v lepih dnevih
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.11.2010 21:02:04
|
|
|
|
Hijacinta
|
Najki čestitke!!! Pa je prišla tale tvoja pupa! Želim vam veliko lušnih skupnih trenutkov in čimmanj lubosumja. Marta tebi pa čimprejšnje okrevanje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.11.2010 21:08:39
|
|
|
|
farfala
|
čer jem jaffa pecivo in pijem konopljin čaj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 8.11.2010 6:58:26
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala čer jem jaffa pecivo in pijem konopljin čaj prav primeren prigrizek za čvek .....je blo dobro? jutro vsem in prijeten začetek tedna
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 8.11.2010 10:58:08
|
|
|
|
kiara24
|
Deževne urice so pri nas Malo smo bili bogi čez veikend v bustvu od 5v nedeljo zjutraj pa pol do 10tih je klara bruhala pa spala pa bruhala pa spala.... pol se je pa na srečo umirlili in je bilo vse ok. Nimam pojma kaj je to bilo. Najki- iskrene čestitke, vidim da si hitro opravila, vidiš včasih se pa splača počakati oz. malček zamujati. Je pa velika punca . Do zdelel sem pekla in mojmu spet dostavila v službo, ker so v petek vse kar sem prinasela pojedli baje v eni uri, danes pa ne bodo ker je veliko več..... pekla pa sem mauffine (kokosove, pa lešnikove, pa čokoladne s čokoldanimi koščki in pa z rozinami so eni....), pa pol sem delala še kroglice, pa rumove kroblice ,ap koskosvo rolado, ki jo ni treba nič pečt.... Marta- upam, da si ok in da bo kamlu vse tako kot mora bit. Jaz tudi ne bi poglešala pohanja.... Grem naprej delat me čaka še največji izziv danes in to je tortica za mojega....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 8.11.2010 14:11:53
|
|
|
|
kiara24
|
No evo danes se spet sama s seboj zgovarjam mam monologe..... tole sem ustvarila danes poleg peciv..... pa se ne more kosati z Plohinimi, je bila Plohina lepša, nimam tičine mase moram v nabavo. Zdej grem pa mal počivat, pol moram pa že it.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 8.11.2010 18:21:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
Kiara, pridna si. Pa luštna tortica. Dej recept za kokosovo rolada. Jast sem čist nora na kokos Mimi, kuku. Adej, aše se niste preselili? Upam, da padejopenali, k to je tumač Srčno upam, da boste čimprej v stanovančku. Danes je en čudn dan . Glava me boli, sinusi... mah komaj čakam, da bo ura za dat otroka spat, da grem počivat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 8.11.2010 18:23:48
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Deževne urice so pri nas Malo smo bili bogi čez veikend v bustvu od 5v nedeljo zjutraj pa pol do 10tih je klara bruhala pa spala pa bruhala pa spala.... pol se je pa na srečo umirlili in je bilo vse ok. Nimam pojma kaj je to bilo. Najki- iskrene čestitke, vidim da si hitro opravila, vidiš včasih se pa splača počakati oz. malček zamujati. Je pa velika punca . Do zdelel sem pekla in mojmu spet dostavila v službo, ker so v petek vse kar sem prinasela pojedli baje v eni uri, danes pa ne bodo ker je veliko več..... pekla pa sem mauffine (kokosove, pa lešnikove, pa čokoladne s čokoldanimi koščki in pa z rozinami so eni....), pa pol sem delala še kroglice, pa rumove kroblice ,ap koskosvo rolado, ki jo ni treba nič pečt.... Marta- upam, da si ok in da bo kamlu vse tako kot mora bit. Jaz tudi ne bi poglešala pohanja.... Grem naprej delat me čaka še največji izziv danes in to je tortica za mojega.... recepte prosim no unga z rozinam ni treba
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.11.2010 8:08:05
|
|
|
|
marta82
|
Tole bi rada delila z vami, če je v vaši moči pomagat: http://www.podari-prejmi.si/
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.