khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Pravi moja G, da je zadnji mesec zato tako naporen, da gremo potem rade rodit . hehe, to tut jaz pravim in se 100% strinjam sling... še iščem zimsko varianto najki, sej ta jok jaz bolj redko slišim, če sva sami, edino, če ima malo slabši dan ali pa je že zaspana/zmatrana. pri atiju pa kr pali, tko da sem ga takrat, ko je on doma in na dohvatu njene roke, deležna še za nazaj midve sva se lepo zmenili, da tko ne gre, tut povem ji, da s tem ne bo nič dosegla in parkrat samo zato, ker izsiljuje, nečesa ni dobila (pa če bi lepo rekla, bi, ker ni bilo nič takega). ampak to je pri meni. drugemu delu odraslih v družini se pa smili oz. se mu je, ker je mislil, da ji je res hudo jaz sem jo pri meni kar lepo odvadila tega, ajde, včasih jo še prime, ampak hitro neha. če je vztrajala, sem šla pa iz sobe in ji rekla, da mi je ni treba poslušat in da ni treba, da še mene v slabo voljo spravlja. zdaj ji pa včas rečem, naj kar tuli, pa misli, da mi je fajn, ker vpije in "zanalašč" neha drugače pa A oponaša, ko ta joka. to je šele zvok za ušesa, ker skor v nulo njegov zvok ujame x-y-z, mi2 sva bile tut ful skupaj prej, zdaj nisva več (sami), pa še v vrtec je šla. pozornost med dojenjem itd. redko išče oz. ji lahko razložim, da ne gre, pa se magari vsi na tla usedemo in beremo knjige oz. počnemo kaj, kar v tistem trenutku lahko. je pa itak odvisno od njenega razpoloženja. če je zmatrana, bo vse to težje, normalno. če je zaspana, tudi. če je sitna, enako. pa če ima kdaj občutek, da sem premalo z njo oz. da sva premalo sami, se ne bo dalo z njo (skoraj) nič zmeniti. tko da morava biti zase ene dvakrat, trikrat na teden po eno uro in je srečna, pa lepo sodelujeva. grem spat, lahko noč.