Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:47:18
|
|
|
|
birdy
|
Evo, nič ne likam Sej vem da me mate že polhen kufer ampak men se bo res snel... Kako to boli, moj želodec... A lohk kej vzamem ker tole je res nevzdržno, take krče mam da je kr hudo, slabo mi je, riga se mi... Najraj bi kak odvajal spila pa da gre ven iz mene... Ma res je grozno, od petka mam eno kilo manj ker me boli ko kej pojem... Sploh ne upam jest
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:53:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@...vau, že ctg...uživaj!!!!! a-a to pa ne-samo UZ ...urša je šla na ctg joj kok se mi smiliš s takimi nočkami-res ....dobra si,da zdržiš oz. da funkcioniraš-jaz bi ga že zdavnaj dala v svojo sobo,ker tudi mami rabi svoj počitek...upam,da se pošlihta
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:54:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo, nič ne likam Sej vem da me mate že polhen kufer ampak men se bo res snel... Kako to boli, moj želodec... A lohk kej vzamem ker tole je res nevzdržno, take krče mam da je kr hudo, slabo mi je, riga se mi... Najraj bi kak odvajal spila pa da gre ven iz mene... Ma res je grozno, od petka mam eno kilo manj ker me boli ko kej pojem... Sploh ne upam jest uf nimam pojma kaj bi lahko vzela ... zate
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:56:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@...vau, že ctg...uživaj!!!!! a-a to pa ne-samo UZ ...urša je šla na ctg joj kok se mi smiliš s takimi nočkami-res ....dobra si,da zdržiš oz. da funkcioniraš-jaz bi ga že zdavnaj dala v svojo sobo,ker tudi mami rabi svoj počitek...upam,da se pošlihta sorči...sm mislila Uz..ma sm smotana dons k strela..sorči
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:57:49
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo, nič ne likam Sej vem da me mate že polhen kufer ampak men se bo res snel... Kako to boli, moj želodec... A lohk kej vzamem ker tole je res nevzdržno, take krče mam da je kr hudo, slabo mi je, riga se mi... Najraj bi kak odvajal spila pa da gre ven iz mene... Ma res je grozno, od petka mam eno kilo manj ker me boli ko kej pojem... Sploh ne upam jest poskisi Rupurut, meni je pri Saški zelo olajšal zgago in želodčne zadeve proti koncu, zgleda d mi je na želodcu visela ..tvoj pa tudi
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:59:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@...vau, že ctg...uživaj!!!!! a-a to pa ne-samo UZ ...urša je šla na ctg joj kok se mi smiliš s takimi nočkami-res ....dobra si,da zdržiš oz. da funkcioniraš-jaz bi ga že zdavnaj dala v svojo sobo,ker tudi mami rabi svoj počitek...upam,da se pošlihta sorči...sm mislila Uz..ma sm smotana dons k strela..sorči ni panike
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:04:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
DAN danes kavica kar doma vas moram še prebrat ... čveke
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:10:38
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, tamika, sem jst kr dojela da tvoj precej dela Sam pri tvojem pisanju je bilo men brat kot da ti veš kok on dela, da on pa ne razume kok ti delaš... Zarad tega sem rekla da ga dej za uhe Ne ker bi bil on kak lenuh, ti bi pa cele dneve delala še namest njega. Bolj kot da on ne spoštuje tega kar ti narediš, al pa vsaj ne zadost... ja, si čist zadela ... hvala
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:17:51
|
|
|
|
baki
|
jutro.....nik v vrtcu..je dones malo jokal ko je šel not .pa mislim da ga je hitro minilo.sem šla prej v špara katji kupit sneške.jih imajo za 10e.niku še moremo kupit kombinizion..... KOSILO-KOCKE SVINSKEGA MESA V GOBOVI OMAKI+PIRE+SOLATA....sem včeraj dobla izvide za katjo..5.1.2011 imamo pregled v LJ.ŠČITNIČNI HORMON JE POVIŠAN.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:18:59
|
|
|
|
baki
|
urša...... zate in za tvoje palčke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:19:15
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo, nič ne likam Sej vem da me mate že polhen kufer ampak men se bo res snel... Kako to boli, moj želodec... A lohk kej vzamem ker tole je res nevzdržno, take krče mam da je kr hudo, slabo mi je, riga se mi... Najraj bi kak odvajal spila pa da gre ven iz mene... Ma res je grozno, od petka mam eno kilo manj ker me boli ko kej pojem... Sploh ne upam jest poskisi Rupurut, meni je pri Saški zelo olajšal zgago in želodčne zadeve proti koncu, zgleda d mi je na želodcu visela ..tvoj pa tudi Sem vzela Rutacid zdej. Isto k Rupurut samo drugo ime. pa upajmo da bo kej pomagal... Očitno se mi je čist za želodec obesu Ti, sam neki mi povej k pravijo da se pritisk na želodec sprosti k se spusti... A teb se je kej sprostil vse skup? Al te je do konca matral? K po tej logiki je tale mišek še visoko...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:19:41
|
|
|
|
baki
|
čebel fajn opravi UZ...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:21:49
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, tamika, sem jst kr dojela da tvoj precej dela Sam pri tvojem pisanju je bilo men brat kot da ti veš kok on dela, da on pa ne razume kok ti delaš... Zarad tega sem rekla da ga dej za uhe Ne ker bi bil on kak lenuh, ti bi pa cele dneve delala še namest njega. Bolj kot da on ne spoštuje tega kar ti narediš, al pa vsaj ne zadost... ja, si čist zadela ... hvala Se mi je zdel da je en tako... Ti kr pejd mal športat (si včer pisala) pa bo tvoj vidu kako je z 4 otročki doma... Sam kak apaurin mu pusti No, sej to se pa hecam
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:28:05
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo, nič ne likam Sej vem da me mate že polhen kufer ampak men se bo res snel... Kako to boli, moj želodec... A lohk kej vzamem ker tole je res nevzdržno, take krče mam da je kr hudo, slabo mi je, riga se mi... Najraj bi kak odvajal spila pa da gre ven iz mene... Ma res je grozno, od petka mam eno kilo manj ker me boli ko kej pojem... Sploh ne upam jest eeejjj...tole tvoje men sliči na naš virus....k maš 3 dni vse pod vratom, pa trebuh boli za pop..... ampak bruhat pa ne....to je res grozno....jst sm rupurut jedla.......lahko jih 6 na dan...to pa vem še iz noosečnosti z evo, k me je tko zgaga dajala, da nism mogla žvet..... pa baje je linex tud probiotik k deluje sam na črevesje in ne gre v kri, tko da ga nosečnice lahko...sam v manjših količinah... jst sm si pomagala z rupurutom in pa čajem, kumina / janež / kamilica pa naj čimprej mine
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:31:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
no, pa da vidimo ... čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo ... samo nas zanima ali bo ali urša... dobro opravi ... za varstvo in za tvoja sjmm... naj se nočke poštimajo ... kdaj pa ga bosta selila v sobico? petrušk... ja TOBREX se lahko da tudi v nosek oz. uhico birdy... za tvoj želodec ... a DONAT pa ne pomaga? baki... in kaj zdaj to pomeni( izvid)? ajvy... dobro opravita ... pa lep skupni dan pikica... za manj joka ... pogumno naprej ... saj bo ... pridno se uči oz. spi kolumbo... kako ste? ... to je to
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:33:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, tamika, sem jst kr dojela da tvoj precej dela Sam pri tvojem pisanju je bilo men brat kot da ti veš kok on dela, da on pa ne razume kok ti delaš... Zarad tega sem rekla da ga dej za uhe Ne ker bi bil on kak lenuh, ti bi pa cele dneve delala še namest njega. Bolj kot da on ne spoštuje tega kar ti narediš, al pa vsaj ne zadost... ja, si čist zadela ... hvala Se mi je zdel da je en tako... Ti kr pejd mal športat (si včer pisala) pa bo tvoj vidu kako je z 4 otročki doma... Sam kak apaurin mu pusti No, sej to se pa hecam ... saj mu ni panike vse 4 spedenat ... če je le doma plani so se spremenili ... gremo celo skupaj na en obisk
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:34:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo ... samo nas zanima ali bo ali če se bo pokazal,pol boste zvedle
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:36:02
|
|
|
|
birdy
|
Petrušk, a vi ste mel neki podobnega? Ma jst sem glih dons študirala, nazadnje ko sem mela eno črevesno virozo sem zadnji ddan glih tko smrdeč rigala k dons... Sam takrat sem tud pred tem bruhala in driskala, pa sem misnla da pol to zdej zih ni viroza... Ma nej se čimhitrej umiri prosim, mal mi pa očitno tud že cocta pomaga, tko fino rigam da vsaj lufta ni več tok v men Men se že slabša, zdej mi gre že kr na smeh
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:36:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo, nič ne likam Sej vem da me mate že polhen kufer ampak men se bo res snel... Kako to boli, moj želodec... A lohk kej vzamem ker tole je res nevzdržno, take krče mam da je kr hudo, slabo mi je, riga se mi... Najraj bi kak odvajal spila pa da gre ven iz mene... Ma res je grozno, od petka mam eno kilo manj ker me boli ko kej pojem... Sploh ne upam jest poskisi Rupurut, meni je pri Saški zelo olajšal zgago in želodčne zadeve proti koncu, zgleda d mi je na želodcu visela ..tvoj pa tudi Sem vzela Rutacid zdej. Isto k Rupurut samo drugo ime. pa upajmo da bo kej pomagal... Očitno se mi je čist za želodec obesu Ti, sam neki mi povej k pravijo da se pritisk na želodec sprosti k se spusti... A teb se je kej sprostil vse skup? Al te je do konca matral? K po tej logiki je tale mišek še visoko... moja se na žalost do konca + 14 dni ni spusila..je bla z ritko naprej...4kile...smo šli kr kmau na CR...sam ti maš še mau cajta
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:39:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 no, pa da vidimo ... čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo ... samo nas zanima ali bo ali urša... dobro opravi ... za varstvo in za tvoja sjmm... naj se nočke poštimajo ... kdaj pa ga bosta selila v sobico? ZAENKRAT JO ŠE NIMAMO...EDIN, ČE NE BO BOLŠ, POTEM GREVA MI2 V DNEVNO SPAT, ON BO PA V SPALNICI KRALJEVAL...KO BO KEJ EVRČKOV..TAKOJ SOBICO RIHTAMO, KER NE MORM GA PA K TA VELKIM DAT...K BO ISTI ŠIT..TAM ŠE 2 SMRČITA KO SLONA petrušk... ja TOBREX se lahko da tudi v nosek oz. uhico birdy... za tvoj želodec ... a DONAT pa ne pomaga? baki... in kaj zdaj to pomeni( izvid)? ajvy... dobro opravita ... pa lep skupni dan pikica... za manj joka ... pogumno naprej ... saj bo ... pridno se uči oz. spi kolumbo... kako ste? ... to je to
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:39:34
|
|
|
|
birdy
|
Vidš Tamika, to je pa še boljš Sam pol je kr dober tale tvoj če jih uepedena... Če bi jst mela 4 z tako mejhno starostno razliko pa še tok mejhne bi mi pa mogl kak apaurin pustit Glede Donata, še vedno ga nimam, ma to ne moreš verjet kak ementaler sem...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:41:06
|
|
|
|
TAMIKA3
|
no, pa da povem še kaj o nas včeraj prišla domov ob 17:30 spotoma pobrala Tiana pri verouku, skuhala gres za večerjo, ko smo večerjali je prišel še ati ... kopanje, zobki, pravljica, postelje ... aja, Tristan je v vrtcu imel plenico, ker ni bilo njegove vzg. ... bomo videli, kaj bo danes nočka boljša od prejšnje ... fantje v službah ... mami je letela po kruh in krofe v pekarno, pa via domov za PC ... zdaj pa mora svojo debelo rit dvignit, pa kaj narest, ker samo se ne bo ... drug pa tudi ne kosilo ... krompirjev golaž + krofi lep dan ... pridem še kaj naokrog, če bo katera tu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:42:34
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo ... samo nas zanima ali bo ali če se bo pokazal,pol boste zvedle ... držim pestke, da se pokaže
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:45:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 no, pa da vidimo ... čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo ... samo nas zanima ali bo ali urša... dobro opravi ... za varstvo in za tvoja sjmm... naj se nočke poštimajo ... kdaj pa ga bosta selila v sobico? ZAENKRAT JO ŠE NIMAMO...EDIN, ČE NE BO BOLŠ, POTEM GREVA MI2 V DNEVNO SPAT, ON BO PA V SPALNICI KRALJEVAL...KO BO KEJ EVRČKOV..TAKOJ SOBICO RIHTAMO, KER NE MORM GA PA K TA VELKIM DAT...K BO ISTI ŠIT..TAM ŠE 2 SMRČITA KO SLONA petrušk... ja TOBREX se lahko da tudi v nosek oz. uhico birdy... za tvoj želodec ... a DONAT pa ne pomaga? baki... in kaj zdaj to pomeni( izvid)? ajvy... dobro opravita ... pa lep skupni dan pikica... za manj joka ... pogumno naprej ... saj bo ... pridno se uči oz. spi kolumbo... kako ste? ... to je to upam, da se vam nočke pošlihtajo ... pa da pridejo € kmalu, ker se mi že smiliš ... sama dobro vem kaj pomeni dober spanec pri
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:45:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Vidš Tamika, to je pa še boljš Sam pol je kr dober tale tvoj če jih uepedena... Če bi jst mela 4 z tako mejhno starostno razliko pa še tok mejhne bi mi pa mogl kak apaurin pustit Glede Donata, še vedno ga nimam, ma to ne moreš verjet kak ementaler sem... DONAT FUUUUL POMAGA ZA TAKE ZADEVE, SAM ČE JE VIROZA..PA NE, NA ŽALOST..ups črke
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?