|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
10.11.2010 8:47:18   
birdy
Evo, nič ne likamuser posted image  Sej vem da me mate že polhen kufer ampak men se bo res snel... Kako to boli, moj želodec... A lohk kej vzamem ker tole je res nevzdržno, take krče mam da je kr hudo, slabo mi je, riga se mi... Najraj bi kak odvajal spila pa da gre ven iz mene... Ma res je grozno, od petka mam eno kilo manj ker me boli ko kej pojem... Sploh ne upam jestuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
10.11.2010 8:53:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelc@...vau, že ctg...uživaj!!!!!user posted image user posted image user posted image

a-a to pa ne-samo UZuser posted image ...urša je šla na ctguser posted image
joj kok se mi smiliš s takimi nočkami-resuser posted image ....dobra si,da zdržiš oz. da funkcioniraš-jaz bi ga že zdavnaj dala v svojo sobo,ker tudi mami rabi svoj počitek...upam,da se pošlihtauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
10.11.2010 8:54:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Evo, nič ne likamuser posted image  Sej vem da me mate že polhen kufer ampak men se bo res snel... Kako to boli, moj želodec... A lohk kej vzamem ker tole je res nevzdržno, take krče mam da je kr hudo, slabo mi je, riga se mi... Najraj bi kak odvajal spila pa da gre ven iz mene... Ma res je grozno, od petka mam eno kilo manj ker me boli ko kej pojem... Sploh ne upam jestuser posted image

uf nimam pojma kaj bi lahko vzelauser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
10.11.2010 8:56:27   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebelc@...vau, že ctg...uživaj!!!!!user posted image user posted image user posted image

joj kok se mi smiliš s takimi nočkami-resuser posted image ....dobra si,da zdržiš oz. da funkcioniraš-jaz bi ga že zdavnaj dala v svojo sobo,ker tudi mami rabi svoj počitek...upam,da se pošlihtauser posted image user posted image user posted image user posted image

sorči...sm mislila Uz..ma sm smotana dons k strela..sorčiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
10.11.2010 8:57:49   
sjmm

poskisi Rupurut, meni je pri Saški zelo olajšal zgago in želodčne zadeve proti koncu, zgleda d mi je na želodcu viselauser posted image ..tvoj pa tudiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
10.11.2010 8:59:41   
Čebel@

sorči...sm mislila Uz..ma sm smotana dons k strela..sorčiuser posted image user posted image

ni panikeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
10.11.2010 9:04:32   
TAMIKA3
DAN user posted image
danes kavica kar doma user posted image
vas moram še prebrat ... čveke user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
10.11.2010 9:10:38   
TAMIKA3

Aja, tamika, sem jst kr dojela da tvoj precej delauser posted image  Sam pri tvojem pisanju je bilo men brat kot da ti veš kok on dela, da on pa ne razume kok ti delaš... Zarad tega sem rekla da ga dej za uheuser posted image  Ne ker bi bil on kak lenuh, ti bi pa cele dneve delala še namest njega. Bolj kot da on ne spoštuje tega kar ti narediš, al pa vsaj ne zadost... 

ja, si čist zadela user posted image ... hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
10.11.2010 9:17:51   
baki
jutro.....nik v vrtcu..je dones malo jokal ko je šel notuser posted image .pa mislim da ga je hitro minilo.sem šla prej v špara katji kupit sneške.jih imajo za 10e.niku še moremo kupit kombinizion..... KOSILO-KOCKE SVINSKEGA MESA V GOBOVI OMAKI+PIRE+SOLATA....sem včeraj dobla izvide za katjo..5.1.2011 imamo pregled v LJ.ŠČITNIČNI HORMON JE POVIŠAN.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
10.11.2010 9:18:59   
baki
urša......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvoje palčke

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
10.11.2010 9:19:15   
birdy

poskisi Rupurut, meni je pri Saški zelo olajšal zgago in želodčne zadeve proti koncu, zgleda d mi je na želodcu viselauser posted image ..tvoj pa tudiuser posted image

Sem vzela Rutacid zdej. Isto k Rupurut samo drugo ime. pa upajmo da bo kej pomagal... Očitno se mi je čist za želodec obesuuser posted image  Ti, sam neki mi povej k pravijo da se pritisk na želodec sprosti k se user posted image  spusti... A teb se je kej sprostil vse skup? Al te je do konca matral? K po tej logiki je tale mišek še visoko...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
10.11.2010 9:19:41   
baki
čebel fajn opravi UZ...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
10.11.2010 9:21:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Aja, tamika, sem jst kr dojela da tvoj precej delauser posted image   Sam pri tvojem pisanju je bilo men brat kot da ti veš kok on dela, da on pa ne razume kok ti delaš... Zarad tega sem rekla da ga dej za uheuser posted image   Ne ker bi bil on kak lenuh, ti bi pa cele dneve delala še namest njega. Bolj kot da on ne spoštuje tega kar ti narediš, al pa vsaj ne zadost... 

ja, si čist zadela user posted image  ... hvala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Se mi je zdel da je en tako... Ti kr pejd mal športat (si včer pisala) pa bo tvoj vidu kako je z 4 otročki doma... Sam kak apaurin mu pustiuser posted image  No, sej to se pa hecamuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
10.11.2010 9:28:05   
petrušk_

eeejjj...tole tvoje men sliči na naš virus....k maš 3 dni vse pod vratom, pa trebuh boli za pop..... ampak bruhat pa ne....to je res grozno....jst sm rupurut jedla.......lahko jih 6 na dan...to pa vem še iz noosečnosti z evo, k me je tko zgaga dajala, da nism mogla žvet.....
pa baje je linex tud probiotik k deluje sam na črevesje in ne gre v kri, tko da ga nosečnice lahko...sam v manjših količinah...
jst sm si pomagala z rupurutom in pa čajem, kumina / janež / kamilica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa naj čimprej mine

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
10.11.2010 9:31:05   
TAMIKA3
no, pa da vidimo user posted image ...
čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo user posted image ... samo nas zanima ali bo user posted image ali user posted image user posted image user posted image
urša... dobro opravi ... user posted image user posted image za varstvo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja user posted image user posted image
sjmm... naj se nočke poštimajo ... kdaj pa ga bosta selila v sobico?
petrušk... ja TOBREX se lahko da tudi v nosek oz. uhico
birdy... user posted image user posted image user posted image za tvoj želodec ... a DONAT pa ne pomaga?
baki... in kaj zdaj to pomeni( izvid)?
ajvy... dobro opravita user posted image user posted image ... pa lep skupni dan user posted image
pikica... user posted image user posted image za manj joka ... pogumno naprej ... saj bo ... pridno se uči user posted image oz. spi user posted image
kolumbo... kako ste?
... to je to user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
10.11.2010 9:33:27   
TAMIKA3

Aja, tamika, sem jst kr dojela da tvoj precej delauser posted image   Sam pri tvojem pisanju je bilo men brat kot da ti veš kok on dela, da on pa ne razume kok ti delaš... Zarad tega sem rekla da ga dej za uheuser posted image   Ne ker bi bil on kak lenuh, ti bi pa cele dneve delala še namest njega. Bolj kot da on ne spoštuje tega kar ti narediš, al pa vsaj ne zadost... 

ja, si čist zadela user posted image  ... hvala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Se mi je zdel da je en tako... Ti kr pejd mal športat (si včer pisala) pa bo tvoj vidu kako je z 4 otročki doma... Sam kak apaurin mu pustiuser posted image  No, sej to se pa hecamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ... saj mu ni panike vse 4 spedenat ... če je le doma user posted image
plani so se spremenili ... gremo celo skupaj na en obisk user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
10.11.2010 9:34:22   
Čebel@

čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo user posted image ... samo nas zanima ali bo user posted image ali user posted image user posted image user posted image
če se bo user posted image  pokazal,pol boste zvedleuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
10.11.2010 9:36:02   
birdy
Petrušk, a vi ste mel neki podobnega? Ma jst sem glih dons študirala, nazadnje ko sem mela eno črevesno virozo sem zadnji ddan glih tko smrdeč rigala k dons... Sam takrat sem tud pred tem bruhala in driskala, pa sem misnla da pol to zdej zih ni viroza... Ma nej se čimhitrej umiri prosim, mal mi pa očitno tud že cocta pomaga, tko fino rigam da vsaj lufta ni več tok v menuser posted image
Men se že slabša, zdej mi gre že kr na smehuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
10.11.2010 9:36:55   
sjmm

Sem vzela Rutacid zdej. Isto k Rupurut samo drugo ime. pa upajmo da bo kej pomagal... Očitno se mi je čist za želodec obesuuser posted image  Ti, sam neki mi povej k pravijo da se pritisk na želodec sprosti k se user posted image  spusti... A teb se je kej sprostil vse skup? Al te je do konca matral? K po tej logiki je tale mišek še visoko...

moja se na žalost do konca + 14 dni ni spusila..je bla z ritko naprej...4kile...smo šli kr kmau na CR...sam ti maš še mau cajtauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
10.11.2010 9:39:27   
sjmm

urša... dobro opravi ... user posted image user posted image za varstvo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja user posted image user posted image

ZAENKRAT JO ŠE NIMAMO...EDIN, ČE NE BO BOLŠ, POTEM GREVA MI2 V DNEVNO SPAT, ON BO PA V SPALNICI KRALJEVAL...KO BO KEJ EVRČKOV..TAKOJ SOBICO RIHTAMO, KER NE MORM GA PA K TA VELKIM DAT...K BO ISTI ŠIT..TAM ŠE 2 SMRČITA KO SLONAuser posted image user posted image
birdy... user posted image user posted image user posted image za tvoj želodec ... a DONAT pa ne pomaga?
ajvy... dobro opravita user posted image user posted image ... pa lep skupni dan user posted image
pikica... user posted image user posted image za manj joka ... pogumno naprej ... saj bo ... pridno se uči user posted image oz. spi user posted image
kolumbo... kako ste?

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
10.11.2010 9:39:34   
birdy
Vidš Tamika, to je pa še boljšuser posted image  Sam pol je kr dober tale tvoj če jih uepedena... Če bi jst mela 4 user posted image z tako mejhno starostno razliko pa še tok mejhne bi mi pa mogl kak apaurin pustituser posted image
Glede Donata, še vedno ga nimam, ma to ne moreš verjet kak ementaler sem...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
10.11.2010 9:41:06   
TAMIKA3
no, pa da povem še kaj o nas user posted image

včeraj prišla domov ob 17:30 spotoma pobrala Tiana pri verouku, skuhala gres za večerjo, ko smo večerjali je prišel še ati ... kopanje, zobki, pravljica, postelje ... aja, Tristan je v vrtcu imel plenico, ker ni bilo njegove vzg. user posted image ... bomo videli, kaj bo danes

nočka boljša od prejšnje user posted image user posted image ... fantje v službah user posted image ... mami je letela po kruh in krofe v pekarno, pa via domov za PC user posted image ... zdaj pa mora svojo debelo rit dvignit, pa kaj narest, ker samo se ne bo user posted image user posted image ... drug pa tudi ne user posted image user posted image
kosilo ... krompirjev golaž + krofi
lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image ... pridem še kaj naokrog, če bo katera tu user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
10.11.2010 9:42:34   
TAMIKA3

če se bo user posted image  pokazal,pol boste zvedleuser posted image
user posted image user posted image user posted image ... držim pestke, da se pokaže user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
10.11.2010 9:45:30   
TAMIKA3

ZAENKRAT JO ŠE NIMAMO...EDIN, ČE NE BO BOLŠ, POTEM GREVA MI2 V DNEVNO SPAT, ON BO PA V SPALNICI KRALJEVAL...KO BO KEJ EVRČKOV..TAKOJ SOBICO RIHTAMO, KER NE MORM GA PA K TA VELKIM DAT...K BO ISTI ŠIT..TAM ŠE 2 SMRČITA KO SLONAuser posted image user posted image
kolumbo... kako ste?

upam, da se vam nočke pošlihtajo user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa da pridejo € kmalu, ker se mi že smiliš user posted image user posted image user posted image user posted image ... sama dobro vem kaj pomeni dober spanec pri user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
10.11.2010 9:45:57   
sjmm

Vidš Tamika, to je pa še boljšuser posted image  Sam pol je kr dober tale tvoj če jih uepedena... Če bi jst mela 4 user posted image z tako mejhno starostno razliko pa še tok mejhne bi mi pa mogl kak apaurin pustituser posted image
Glede Donata, še vedno ga nimam, ma to ne moreš verjet kak ementaler sem...

DONAT FUUUUL POMAGA ZA TAKE ZADEVE, SAM ČE JE VIROZA..PA NE, NA ŽALOST..ups črkeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?