|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
9.11.2010 19:58:28   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo jaz tkole naredim omako s faširanim:

Potenstam čebulco na olčku, dodam meso, ga prepražim , potem ga začinim (sol, majaron, origano, timijan), dodam spasiran paradižnik , pa baziliko. Potem pa še nariban korenček (mi je boljši okus) pa mal graha dam notri. Pokuham in je ready.

to je kao bolones omaka?a paradižnik daš iz tetrapaka?koliko mesa pa daš za vašo familijo?

čebela ja paradižnik je iz tetrapaka , mesa (faširan)  pa ponavadi dam okol pol kile samo imamo za dvakrat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
9.11.2010 21:27:29   
petrušk_
hejhooooo....

ma vse ste turbo k pr norcih.....

mi še kar kašljamo....sm dons dala čebulo na radiator...še zadnja šansa...smrdi k pr norcih v spalnci...je oči reku da ne ve če bo sploh lohk tam spaluser posted image user posted image user posted image

kolumbo.
..your turbo style is back...to pa štekam da te jezi...sam sj veš kakšni so dedci...sam da je čimbolj na izi pa je....jst grem jutr u šiht pa sm mogla mojmu zabičat, da ne sme eve dol pelat k še niso vseh bacilov pobil...pa ne vem če sm čist zihr da nau kak izlet v spodnje prostore padu!!!!
še en user posted image .......kolumbo kere kaplce maš za očke?? da jih pol še v nosek daješ???
jst sm dobla tobrex za učka....
pa super, da rokso tko obožuje jurčka...

sjmm..super za šoping v 2....upam, da sta si uspela tud za kak kofi lohk čas vzela....

urša..
..ja boga da te je tko pustu tvoj z vso fasngo....to je res najslabš deu...to men tud vedno energije zmanjka tud če nism user posted image user posted image user posted image user posted image

Potenstam čebulco na olčku, dodam meso, ga prepražim , potem ga začinim (sol, majaron, origano, timijan), dodam spasiran paradižnik , pa baziliko. Potem pa še nariban korenček (mi je boljši okus) pa mal graha dam notri. Pokuham in je ready.

to je kao bolones omaka?a paradižnik daš iz tetrapaka?koliko mesa pa daš za vašo familijo?

čebela ja paradižnik je iz tetrapaka , mesa (faširan)  pa ponavadi dam okol pol kile samo imamo za dvakrat.

katjuša...no dobr da si dobla , da vsaj veš pri čem si, in da stvar štimaaaaaaaa
kat
recepti laufajo dons na polnoooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image kr fajn kuhejte...jst sm dons filane paprike pa so ble super....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
9.11.2010 21:28:22   
petrušk_
kva sm neki zbluzilaaaaaaaa

hehehehheheheheh

zj se grem pa mau stiskat....nočkooooooooooooo

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
9.11.2010 21:34:59   
Ajvy
nočko...

Jutri pa razvojna.....me prav zanima....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
9.11.2010 21:44:04   
sjmm
mau miru...sem prej napisala roman...pa so rekl..sorryuser posted image

v glavnem sva na brzino šopingirala..pol pa večerna rutina seveda

jz in hrana...se dobr držim

vsi kompjuterji ns neki zezajo...bom vse čez okn fliknla

v glavnem zdej morm še eno ponudbo rihtat

pol pa bo mogoče mau cajta zame

bye!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
9.11.2010 21:49:24   
birdy
Petrušk, neki mam v glavi da se tobrex kapljice lahko dajo tud v nos in ušesa... Mislm da smo ravno tobrex mi kaplal v učke in v nos. Ampak ne me čist za besedo prijet, nazadnje smo jih mel kako leto nazaj se mi zdi.
Urša, verjamem da si morto... Mene ta velka fasnga čaka ta teden, najkasnej pa v ponedeljek. Pa še v lekarno je treba it po zadnje stvari. Pa dila na wc školki se nama je odlomila, za silo je sicer gor ampak ne smeš na skretu nič kej preveč muvat če nočeš dol pastuser posted image  Tko da greva še po to...
Ajvy, dobro opravite v RA...user posted image
Kolumbo, kaj naj rečem, deci... Moj bi tud vse na izi naredu, ampak sem ga že uspela speglat... K sreči me še mal mat podpira, mi daje moralno oporo, pa seveda obljubla pomoč. Ker tašča misli da se bosta tamalidve z mojim porodom kar malomanj kot k njej preselile... Pa super za tvojo rano, sem vesela da se ti je nehal packatuser posted image  Sej jst mogoče napišem ne, kar pa ne pomeni da ne mislim nateuser posted image
Več se pa ne spomnim tko da se ostalim opravičujem...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
9.11.2010 21:54:36   
birdy
Aja, tamika, sem jst kr dojela da tvoj precej delauser posted image  Sam pri tvojem pisanju je bilo men brat kot da ti veš kok on dela, da on pa ne razume kok ti delaš... Zarad tega sem rekla da ga dej za uheuser posted image  Ne ker bi bil on kak lenuh, ti bi pa cele dneve delala še namest njega. Bolj kot da on ne spoštuje tega kar ti narediš, al pa vsaj ne zadost... 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
10.11.2010 6:49:44   
Čebel@

čer

Evo mene, sem čist morto. Popoldan sva z mojim letela še v štacuno v šoping, nakupla too much. Potem pa da vse zložiš, pa otroke popedenaš je pa ura tok k je. Aja moj je ob 7 mogu še nekam letet tko da sem ju po večini sama rihtala. Sem pa tok utrujena da se mi tud kuhinje ne da pospravit.user posted image Da ne govorim da ma Žiga še vedno vročino tko da morm še za jutri eno rešitev najdt. Mah sem prav žalostnauser posted image .

Si grem en čaj narest.

če greš v LJ na CTG ga lahko k meni pripelješ-ga z veseljem čuvamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
10.11.2010 6:50:41   
Čebel@
jutro

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
10.11.2010 6:54:29   
Čebel@
danes pa morfologijauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
10.11.2010 6:55:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

nočko...

Jutri pa razvojna.....me prav zanima....

dober opravitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
10.11.2010 6:57:41   
Čebel@

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
10.11.2010 7:00:45   
Urša08
jutro

Pri nas je sedaj še Nejc vročino dobil tko da mam oba domauser posted image user posted image user posted image . Ah ja kaj čmo. Je pa danes še punca od svaka tukaj in smo se zmenili da počuva Žigca , no zjutraj pa ugotovim ko napravljam Nejca da ma vročino. Najbrž bo sedaj oba čuvala - upam da se ji ne zmeša user posted image .

čebela hvala za ponudbo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy dobro opravita v razvojni - a lahko vprašam čemu sploh hodita?

Sedaj pa šibam sebe in tamaledva zrihtat, ker mam ob pol devetih že odhod.

se tipkamo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
10.11.2010 7:01:43   
Urša08

danes pa morfologijauser posted image

čebela uvau že morfologija user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se naglejta  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
10.11.2010 7:02:48   
petrušk_
jutro bejbe

jst že v službi....moj evo merka do pol 12h pol pa itak pridem dam pa gre na šiht.....res dobr da se lohk tkole zmenjava včasih...
včer smo mel spet mučenje zvečer....fiziološka pa aspirator pa jooooooooooookkkkkkkkkkkkk pa kapljice v učke pa operil v noska----se res dere k bi jo klala....ampak spimo pa celo noč...hmmm ne vem kam naj potrkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za mojo pikico...sj ne vem kaj je pomagal? čebula, aspirator, kalorifer prižgan celo noč....sm vse na isti dan sprobala in zj nimam pojma kaj ma največji učink....ma sploh nima veze...glavn da se malček naspi

birdy..
.tnx za odgovor...če je to res bom še jst probala pol....počakmo še kaj bo kolumbo povedala
urša....škoda...a pa nimaš nobenga varstva? kaj pa tvoj...si ne more za take dni vzet frej?? alpa vsaj par urc??
ajvy...dobr zrihtejta v razvojni
čebela....ti pa na morfologiji....komi čakaš da vidiš pikico,a :)

lep dan vam želim..........

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
10.11.2010 7:09:07   
Čebel@
urša......samo da si dobila varstvouser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image za Žiga in Nejca

petrušk.....super za spanjeuser posted image user posted image user posted image ....pri nas se tudi mala nikakor ne more navadit na pucanje noskauser posted image ....res komaj čakam da vidim našega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ti imaš tudi v kratkem morfologijo,a ne?

user posted image  Hano zbudit

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
10.11.2010 7:18:12   
petrušk_

jutro

Pri nas je sedaj še Nejc vročino dobil tko da mam oba domauser posted image user posted image user posted image . Ah ja kaj čmo. Je pa danes še punca od svaka tukaj in smo se zmenili da počuva Žigca , no zjutraj pa ugotovim ko napravljam Nejca da ma vročino. Najbrž bo sedaj oba čuvala - upam da se ji ne zmeša user posted image .

čebela hvala za ponudbo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy dobro opravita v razvojni - a lahko vprašam čemu sploh hodita?

Sedaj pa šibam sebe in tamaledva zrihtat, ker mam ob pol devetih že odhod.

se tipkamo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joooj....se mi zdi da se ponavlja scenarij od kolumbo... a ni blo tud pri njih neki tacga ko je blo treba it rodit??
upam, da hitro mine.........

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
10.11.2010 7:19:35   
petrušk_

urša......samo da si dobila varstvouser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image za Žiga in Nejca

petrušk.....super za spanjeuser posted image user posted image user posted image ....pri nas se tudi mala nikakor ne more navadit na pucanje noskauser posted image ....res komaj čakam da vidim našega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ti imaš tudi v kratkem morfologijo,a ne?

user posted image  Hano zbudit

ja pomoje da mi jo bo 24.11. nardila ko mam pregled....bom pa po enem roku v 19 po enem pa v 20 tednu...sj to je dost zgodej, ane??
boš vzela user posted image s sabo na morfologijo?

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
10.11.2010 8:03:29   
Pikica_82
Jutro. Malček je že z manjšim jokom šel v vrtec user posted image  Men se pa dans nič ne da, se bom najbrž kr na kavč vrgla, zapiske za izpit v roke pa nina nana user posted image  Med učenjem se mi zmeraj taaaak spi...

Ajvy fajn opravite v RA!

Čebela uživaj na morfologiji.

Urša za vas pa veliko user posted image user posted image

Petrusk pri nas pri prehladu tud milijon stvari laufa, tud ne vem več, kaj ma največji učinek user posted image  Ampak ja, sam da pomaga.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
10.11.2010 8:03:55   
birdy
Jutro!
Urša, dobr da si našla varstvo... Svakinji se pa ne bo zmešal neuser posted image
Čebela, a ti maš pa morfologijo danes? Naglej se, čeprov a je res že tok časa minil da si že na polovici? Kar verjet ne morem...
Petrušk, morfologija se dela od nekje 20-24 tedna... Pri močnejših ženskah priporočajo celo kasneje menda... No, jst sem jo mela v 22.em tednu.

Sicer pa tamali v vrtcu, dec v pojstli, jst moram pa spet likatuser posted image  Zdej se mi pa počas že tistih malih luštnih cunj več ne da peglatuser posted image  Sem že rahlo naveličana vsega skup.
Se beremo babe, lepo se mejteuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
10.11.2010 8:32:31   
Ajvy
jutroooooooooooooooooooo...

MI2 s Tiso kraljujeva doma....Tarja in ati v službi..zdejle počasi zajtrkček...

Urša...v razvojno sva šli natanko dvakrat...ker je imela močan ekstenzijski vzorec pa pokrčene podplatke....itak mi je ta drugi obisk žal...ker je tko jokala...da sva z možekom komaj zdržala , s tem da si nisva niti ene vaje zapomnila...zdej mava kontrolo 4 mesece po tem ko otrok začne hodit...seveda je več časa preteklo...ampak tolk se čaka...sam danes ne bom pustila da jo premetava proti njeni volji......

Birdy...ah nehaj no..danes ni čas za likanje,,,temveč za počivanje....

Petrušk.
.super ,da ste lepo spali....

Čebela
....iiiiiiiiiiiiiii morfologija...fajn se naglejte....pa glej da boš potešila naše firbceuser posted image user posted image user posted image

kolumbo..super za zaceljeno rano in vklopljen turbo.....čist si in zdej ......

sjmm.......kako gre uspavanje ?

KAtjuša..
..verjamem ,da boli kot pes.....nič se jezit....vse bo minilo....naj se lepo poceli

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
10.11.2010 8:33:37   
Ajvy
PIkica...superca da je bil le manjši jok ...jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee le tako naprej 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
10.11.2010 8:34:48   
Čebel@
Hana v vrtcu-je tko super ker z veseljem teče v igralnicouser posted image user posted image user posted image ..kužka ki ga ima za spanje porine taprvemu pri vratih v rokeuser posted image user posted image user posted image .....pa že 14 dni v vrtcu ne spi več z dudouser posted image user posted image user posted image je vzg. enkrat za foro probala,če bo kej spraševala,pa mala le kužija stisne in zaspiuser posted image user posted image user posted image .....doma še ne da dude,in jo tudi ne bom sililauser posted image jo ima le toliko da zaspi,pol je pa celo noč brezuser posted image

za kosilo bom danes naredila zelenjavno rižotko,ker moram malo zelenjave porabituser posted image

aja,pa user posted image  je našel moj zaročni prstan,tko da imam oba prstanca polnauser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
10.11.2010 8:40:43   
Čebel@
petrušk....jaz sem tudi pomislila,da se ponavlja kolumbnina zgodbauser posted image ......jaz jutri dopolnim 21tuser posted image ...verjetno ti bo res delala morfologijouser posted image ...pozanimaj se,če bi šel slučajno zvoj zravenuser posted image .....mož gre z mano,ker tega user posted image  še ni videl-razen po slikicahuser posted image user posted image

pikica...jutri bo že brez solzicuser posted image user posted image user posted image ....pridno se učiuser posted image user posted image user posted image

birdy.....sej jaz tudi ne dojemam da sem že čez polovicouser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz od Hane cunjic nisem nikoli likala-jih direktno iz sušilca zložimuser posted image

ajvy....babe firbčneuser posted image user posted image user posted image .....sej ti lahko povem ,kaj bomo imeliuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
10.11.2010 8:45:20   
sjmm
dan!

naša nočka še slabša od prejšnjih 2, pojma nimam kva je zdej to, sam ni kriv le Majči, tud mene ena nespečnost daje, ak d dons bom najkasneje do pol11h v pojstli, mogoče je napaka, da sem pokonci do polnoči, pol se pa že čist zbrihtamuser posted image

Majči je na Rorija prkloplen, pa na čajčekuser posted image

dons bi blo fajn imet mau volje za pospravt stanvanjček, d ne rečem d zavese še zmer ne visijo...ne vem kam šiba cajt

urša....a zdej pa še Nejček?? ma dobr no, šit...evo en paket za vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa dobr opravi dons

ajvy....uspavanje nekak za silo, še zmer traja ene 45 minut d se umiri, sam uro in pol pa ne večuser posted image ...dobro opravite donsuser posted image

čebelc@...vau, že ctg...uživaj!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?