Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 19:58:28
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo jaz tkole naredim omako s faširanim: Potenstam čebulco na olčku, dodam meso, ga prepražim , potem ga začinim (sol, majaron, origano, timijan), dodam spasiran paradižnik , pa baziliko. Potem pa še nariban korenček (mi je boljši okus) pa mal graha dam notri. Pokuham in je ready. to je kao bolones omaka?a paradižnik daš iz tetrapaka?koliko mesa pa daš za vašo familijo? čebela ja paradižnik je iz tetrapaka , mesa (faširan) pa ponavadi dam okol pol kile samo imamo za dvakrat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 21:27:29
|
|
|
|
petrušk_
|
hejhooooo.... ma vse ste turbo k pr norcih..... mi še kar kašljamo....sm dons dala čebulo na radiator...še zadnja šansa...smrdi k pr norcih v spalnci...je oči reku da ne ve če bo sploh lohk tam spal kolumbo...your turbo style is back...to pa štekam da te jezi...sam sj veš kakšni so dedci...sam da je čimbolj na izi pa je....jst grem jutr u šiht pa sm mogla mojmu zabičat, da ne sme eve dol pelat k še niso vseh bacilov pobil...pa ne vem če sm čist zihr da nau kak izlet v spodnje prostore padu!!!! še en .......kolumbo kere kaplce maš za očke?? da jih pol še v nosek daješ??? jst sm dobla tobrex za učka.... pa super, da rokso tko obožuje jurčka... sjmm..super za šoping v 2....upam, da sta si uspela tud za kak kofi lohk čas vzela.... urša....ja boga da te je tko pustu tvoj z vso fasngo....to je res najslabš deu...to men tud vedno energije zmanjka tud če nism IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo jaz tkole naredim omako s faširanim: Potenstam čebulco na olčku, dodam meso, ga prepražim , potem ga začinim (sol, majaron, origano, timijan), dodam spasiran paradižnik , pa baziliko. Potem pa še nariban korenček (mi je boljši okus) pa mal graha dam notri. Pokuham in je ready. to je kao bolones omaka?a paradižnik daš iz tetrapaka?koliko mesa pa daš za vašo familijo? čebela ja paradižnik je iz tetrapaka , mesa (faširan) pa ponavadi dam okol pol kile samo imamo za dvakrat. katjuša...no dobr da si dobla , da vsaj veš pri čem si, in da stvar štimaaaaaaaa kat recepti laufajo dons na polnoooooooooo kr fajn kuhejte...jst sm dons filane paprike pa so ble super....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 21:28:22
|
|
|
|
petrušk_
|
kva sm neki zbluzilaaaaaaaa hehehehheheheheh zj se grem pa mau stiskat....nočkooooooooooooo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 21:34:59
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko... Jutri pa razvojna.....me prav zanima....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 21:44:04
|
|
|
|
sjmm
|
mau miru...sem prej napisala roman...pa so rekl..sorry v glavnem sva na brzino šopingirala..pol pa večerna rutina seveda jz in hrana...se dobr držim vsi kompjuterji ns neki zezajo...bom vse čez okn fliknla v glavnem zdej morm še eno ponudbo rihtat pol pa bo mogoče mau cajta zame bye!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 21:49:24
|
|
|
|
birdy
|
Petrušk, neki mam v glavi da se tobrex kapljice lahko dajo tud v nos in ušesa... Mislm da smo ravno tobrex mi kaplal v učke in v nos. Ampak ne me čist za besedo prijet, nazadnje smo jih mel kako leto nazaj se mi zdi. Urša, verjamem da si morto... Mene ta velka fasnga čaka ta teden, najkasnej pa v ponedeljek. Pa še v lekarno je treba it po zadnje stvari. Pa dila na wc školki se nama je odlomila, za silo je sicer gor ampak ne smeš na skretu nič kej preveč muvat če nočeš dol past Tko da greva še po to... Ajvy, dobro opravite v RA... Kolumbo, kaj naj rečem, deci... Moj bi tud vse na izi naredu, ampak sem ga že uspela speglat... K sreči me še mal mat podpira, mi daje moralno oporo, pa seveda obljubla pomoč. Ker tašča misli da se bosta tamalidve z mojim porodom kar malomanj kot k njej preselile... Pa super za tvojo rano, sem vesela da se ti je nehal packat Sej jst mogoče napišem ne, kar pa ne pomeni da ne mislim nate Več se pa ne spomnim tko da se ostalim opravičujem...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 21:54:36
|
|
|
|
birdy
|
Aja, tamika, sem jst kr dojela da tvoj precej dela Sam pri tvojem pisanju je bilo men brat kot da ti veš kok on dela, da on pa ne razume kok ti delaš... Zarad tega sem rekla da ga dej za uhe Ne ker bi bil on kak lenuh, ti bi pa cele dneve delala še namest njega. Bolj kot da on ne spoštuje tega kar ti narediš, al pa vsaj ne zadost...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 6:49:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Evo mene, sem čist morto. Popoldan sva z mojim letela še v štacuno v šoping, nakupla too much. Potem pa da vse zložiš, pa otroke popedenaš je pa ura tok k je. Aja moj je ob 7 mogu še nekam letet tko da sem ju po večini sama rihtala. Sem pa tok utrujena da se mi tud kuhinje ne da pospravit. Da ne govorim da ma Žiga še vedno vročino tko da morm še za jutri eno rešitev najdt. Mah sem prav žalostna . Si grem en čaj narest. če greš v LJ na CTG ga lahko k meni pripelješ-ga z veseljem čuvam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 6:50:41
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 6:54:29
|
|
|
|
Čebel@
|
danes pa morfologija
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 6:55:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy nočko... Jutri pa razvojna.....me prav zanima.... dober opravita
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 6:57:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo jaz tkole naredim omako s faširanim: Potenstam čebulco na olčku, dodam meso, ga prepražim , potem ga začinim (sol, majaron, origano, timijan), dodam spasiran paradižnik , pa baziliko. Potem pa še nariban korenček (mi je boljši okus) pa mal graha dam notri. Pokuham in je ready. to je kao bolones omaka?a paradižnik daš iz tetrapaka?koliko mesa pa daš za vašo familijo? čebela ja paradižnik je iz tetrapaka , mesa (faširan) pa ponavadi dam okol pol kile samo imamo za dvakrat. hvala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 7:00:45
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Pri nas je sedaj še Nejc vročino dobil tko da mam oba doma . Ah ja kaj čmo. Je pa danes še punca od svaka tukaj in smo se zmenili da počuva Žigca , no zjutraj pa ugotovim ko napravljam Nejca da ma vročino. Najbrž bo sedaj oba čuvala - upam da se ji ne zmeša . čebela hvala za ponudbo Ajvy dobro opravita v razvojni - a lahko vprašam čemu sploh hodita? Sedaj pa šibam sebe in tamaledva zrihtat, ker mam ob pol devetih že odhod. se tipkamo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 7:01:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ danes pa morfologija čebela uvau že morfologija Lepo se naglejta
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 7:02:48
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro bejbe jst že v službi....moj evo merka do pol 12h pol pa itak pridem dam pa gre na šiht.....res dobr da se lohk tkole zmenjava včasih... včer smo mel spet mučenje zvečer....fiziološka pa aspirator pa jooooooooooookkkkkkkkkkkkk pa kapljice v učke pa operil v noska----se res dere k bi jo klala....ampak spimo pa celo noč...hmmm ne vem kam naj potrkam bravo za mojo pikico...sj ne vem kaj je pomagal? čebula, aspirator, kalorifer prižgan celo noč....sm vse na isti dan sprobala in zj nimam pojma kaj ma največji učink....ma sploh nima veze...glavn da se malček naspi birdy...tnx za odgovor...če je to res bom še jst probala pol....počakmo še kaj bo kolumbo povedala urša....škoda...a pa nimaš nobenga varstva? kaj pa tvoj...si ne more za take dni vzet frej?? alpa vsaj par urc?? ajvy...dobr zrihtejta v razvojni čebela....ti pa na morfologiji....komi čakaš da vidiš pikico,a :) lep dan vam želim..........
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 7:09:07
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......samo da si dobila varstvo ..... za Žiga in Nejca petrušk.....super za spanje ....pri nas se tudi mala nikakor ne more navadit na pucanje noska ....res komaj čakam da vidim našega .....ti imaš tudi v kratkem morfologijo,a ne? Hano zbudit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 7:18:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Pri nas je sedaj še Nejc vročino dobil tko da mam oba doma . Ah ja kaj čmo. Je pa danes še punca od svaka tukaj in smo se zmenili da počuva Žigca , no zjutraj pa ugotovim ko napravljam Nejca da ma vročino. Najbrž bo sedaj oba čuvala - upam da se ji ne zmeša . čebela hvala za ponudbo Ajvy dobro opravita v razvojni - a lahko vprašam čemu sploh hodita? Sedaj pa šibam sebe in tamaledva zrihtat, ker mam ob pol devetih že odhod. se tipkamo joooj....se mi zdi da se ponavlja scenarij od kolumbo... a ni blo tud pri njih neki tacga ko je blo treba it rodit?? upam, da hitro mine.........
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 7:19:35
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......samo da si dobila varstvo ..... za Žiga in Nejca petrušk.....super za spanje ....pri nas se tudi mala nikakor ne more navadit na pucanje noska ....res komaj čakam da vidim našega .....ti imaš tudi v kratkem morfologijo,a ne? Hano zbudit ja pomoje da mi jo bo 24.11. nardila ko mam pregled....bom pa po enem roku v 19 po enem pa v 20 tednu...sj to je dost zgodej, ane?? boš vzela s sabo na morfologijo?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:03:29
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Malček je že z manjšim jokom šel v vrtec Men se pa dans nič ne da, se bom najbrž kr na kavč vrgla, zapiske za izpit v roke pa nina nana Med učenjem se mi zmeraj taaaak spi... Ajvy fajn opravite v RA! Čebela uživaj na morfologiji. Urša za vas pa veliko Petrusk pri nas pri prehladu tud milijon stvari laufa, tud ne vem več, kaj ma največji učinek Ampak ja, sam da pomaga.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:03:55
|
|
|
|
birdy
|
Jutro! Urša, dobr da si našla varstvo... Svakinji se pa ne bo zmešal ne Čebela, a ti maš pa morfologijo danes? Naglej se, čeprov a je res že tok časa minil da si že na polovici? Kar verjet ne morem... Petrušk, morfologija se dela od nekje 20-24 tedna... Pri močnejših ženskah priporočajo celo kasneje menda... No, jst sem jo mela v 22.em tednu. Sicer pa tamali v vrtcu, dec v pojstli, jst moram pa spet likat Zdej se mi pa počas že tistih malih luštnih cunj več ne da peglat Sem že rahlo naveličana vsega skup. Se beremo babe, lepo se mejte
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:32:31
|
|
|
|
Ajvy
|
jutroooooooooooooooooooo... MI2 s Tiso kraljujeva doma....Tarja in ati v službi..zdejle počasi zajtrkček... Urša...v razvojno sva šli natanko dvakrat...ker je imela močan ekstenzijski vzorec pa pokrčene podplatke....itak mi je ta drugi obisk žal...ker je tko jokala...da sva z možekom komaj zdržala , s tem da si nisva niti ene vaje zapomnila...zdej mava kontrolo 4 mesece po tem ko otrok začne hodit...seveda je več časa preteklo...ampak tolk se čaka...sam danes ne bom pustila da jo premetava proti njeni volji...... Birdy...ah nehaj no..danes ni čas za likanje,,,temveč za počivanje.... Petrušk..super ,da ste lepo spali.... Čebela....iiiiiiiiiiiiiii morfologija...fajn se naglejte....pa glej da boš potešila naše firbce kolumbo..super za zaceljeno rano in vklopljen turbo.....čist si in zdej ...... sjmm.......kako gre uspavanje ? KAtjuša....verjamem ,da boli kot pes.....nič se jezit....vse bo minilo....naj se lepo poceli
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:33:37
|
|
|
|
Ajvy
|
PIkica...superca da je bil le manjši jok ...jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee le tako naprej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:34:48
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana v vrtcu-je tko super ker z veseljem teče v igralnico ..kužka ki ga ima za spanje porine taprvemu pri vratih v roke .....pa že 14 dni v vrtcu ne spi več z dudo je vzg. enkrat za foro probala,če bo kej spraševala,pa mala le kužija stisne in zaspi .....doma še ne da dude,in jo tudi ne bom silila jo ima le toliko da zaspi,pol je pa celo noč brez za kosilo bom danes naredila zelenjavno rižotko,ker moram malo zelenjave porabit aja,pa je našel moj zaročni prstan,tko da imam oba prstanca polna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:40:43
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk....jaz sem tudi pomislila,da se ponavlja kolumbnina zgodba ......jaz jutri dopolnim 21t ...verjetno ti bo res delala morfologijo ...pozanimaj se,če bi šel slučajno zvoj zraven .....mož gre z mano,ker tega še ni videl-razen po slikicah pikica...jutri bo že brez solzic ....pridno se uči birdy.....sej jaz tudi ne dojemam da sem že čez polovico ...jaz od Hane cunjic nisem nikoli likala-jih direktno iz sušilca zložim ajvy....babe firbčne .....sej ti lahko povem ,kaj bomo imeli
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 8:45:20
|
|
|
|
sjmm
|
dan! naša nočka še slabša od prejšnjih 2, pojma nimam kva je zdej to, sam ni kriv le Majči, tud mene ena nespečnost daje, ak d dons bom najkasneje do pol11h v pojstli, mogoče je napaka, da sem pokonci do polnoči, pol se pa že čist zbrihtam Majči je na Rorija prkloplen, pa na čajček dons bi blo fajn imet mau volje za pospravt stanvanjček, d ne rečem d zavese še zmer ne visijo...ne vem kam šiba cajt urša....a zdej pa še Nejček?? ma dobr no, šit...evo en paket za vas... , pa dobr opravi dons ajvy....uspavanje nekak za silo, še zmer traja ene 45 minut d se umiri, sam uro in pol pa ne več ...dobro opravite dons čebelc@...vau, že ctg...uživaj!!!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?