sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Nosečke, vidm d so hormoni na višku .....tut jst sm mislna d bom vsaj zadn mesec ful počivala, pa sej ni blo izvedljivo......in sm zdej kr mal besna, k je Šime ugotovu, d mu mami mal rešuje situacijo k nam Majkla merka d njemu ni treba ponoč ustajat, ker Majki obvezno pride vsaj 3krat na noč ......in točn vem d bo Majkl spet tok cajta tm, dokler ne bom pop zdla in mu rekla: OK bom pa jst ustajala še za njega k sm zutri itak DOMA.....s tem d bom zutri mogla najprej vse 3 natransportirat in v vrtec pelat in bo glih 11 ura d bom jst to izvedla in pol če hočm u miru kavo spit pa mal kao počivat bo ura 14, ob 14 30 bo pa dam pršu pa bo reku d ni nč narjen......no sej bomo vidl do kdaj bo mamica še kuhala pa peglala, pa tut če jst ponoč ustanem ......sm že fuuuul lačna in komi čakam d južno prpele URŠA Roksi je boljš, učke ok, mu dajem sam še 2 krat na dan po eno kapljico še dons pa jutr d bo en teden, ostalo mu bom pa pol v nos dala da se hitrej "posuši". Sta mu pa 2 kočnika vn prlezla in pomoje bo še kakšen k ma čist zatečene dlesni, tko d Gengigel spet u akciji . Kašla samo ko se zbudi, sam takrat pa tko, d mi slabo rata. Zdele morm spisek za štacuno nardit....tastar itak ni utegnu še po fasngo skočt, ker je 2 uri bil na Simobilu , vzel je un kilav telefon, ker on ne prenese velikih kišt in bi mel najraj tazga k bi bil velik k USB ključ . Verjetno bomo popoldne na brzino skčil vsi 4je, čeprou mi je čist mim po teh centrih hodt, sam ne bom spet 2 uri sama z obema, k se mi bo snel. ČEBELA DEJ PLIS RECEPT ZA ČUFTE, sory res sm smotana d ga nism zanč skopirala , pa še za faširano omako bi prosila da kera napiše, jst jo sploh ne znam dobro nardit....ne vem kje ga posračkam . Zdej bo treba res bolj vestno kuhat pr 5 članski familiji . SJMM s polhitom Juretom se crkljava kokr cajt dopušča, je kr mal besen , ker je en mesec mislu d je edinc k sva mela res 24 ur zase....mata pa z Roksičem eno posebno navezo.....SAMO NJEMU SE SMEJI, ko mu Rokso naveliko debatera u svoji kitajščini....in mulc Rokso SAMO Jureta lupčka, ostalim pa samo ličke nastavi....res sta pregnana . EJ a tvoja ta velka princeska pa še kr čist u nulo nora na čokoprinca....a bo kej prišel al kako mate to zmenen?, Sory k sm firbčna KATJUŠA kdaj začneš delat? vau tebi je pa cel roman potegnil lepo te je brat u tvojem turbo stilu...sam vseen se še merkaj ja, čokoprinc je še zmer in zmer bol aktualen...se že vsi poznamo...če bo nabral evrčke pride za novo leto za en teden...sej ne vem, kako sva to dovolila...sam zdej še debatiramo k se ta mala neki hudo grdo obnaša