|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 14:10:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikica_82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
9.11.2010 14:17:47   
Urša08
Kolumbo jaz tkole naredim omako s faširanim:

Potenstam čebulco na olčku, dodam meso, ga prepražim , potem ga začinim (sol, majaron, origano, timijan), dodam spasiran paradižnik , pa baziliko. Potem pa še nariban korenček (mi je boljši okus) pa mal graha dam notri. Pokuham in je ready.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.11.2010 14:20:25   
Urša08
Aja čufti - ne vem če je čist po čebelino čeprav sem po njenem receptu delalauser posted image user posted image user posted image tko da čebela popravi me. V skledo sem dala faširan meso, ga začinila (timijan, majaron, sol), dodala kuhan riž,potenstano čebulo,  jajček ter vse skup dobro zmešala in naredila kroglice. Potem jih pa daš v omako in skuhaš. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.11.2010 14:21:51   
Urša08
Men pa oba spita user posted image . Ste me pa spomnile da morva midva tud do štacune it dons. Tko da že listek pišemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.11.2010 14:48:06   
Pikica_82
Urša jaz oboje nardim na čist enak način kot si napisala user posted image
Kolumbo vsaka ti čast user posted image user posted image  Jaz včasih ne vem, kje se me glava drži, pa sva 2 v familiji, ne pa 5 user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.11.2010 15:09:41   
Čebel@
čufte jaz naredim tako,da najprej prepražim čebulo in jo dodam k faširanemu mesu(ponavadi vzamem že začinjenega) in zraven 1 jajce...to vse skupaj zmešam z rokami in naredim kroglice...jaz riža ne dajem,ker me potem preveč spominja na filane paprike...za omako dam par kapljic olja in čez njega zlijem paradižnikovo omako(1liter) in počakam da zavre...lahko daš na olje najprej sladkor toliko da kalmelizira,ampak jaz ga ne dam,ker ga vedno zažgem...ko omaka zavre dodam žlico ajvarja ali malo kečapa(da dobiš sladek okus) in pa cca. 3 deci vode,začiniš in počakaš da zavre...pol daš z žlico čufte v omako in kuham 30 minut na zmernem ognju v pokriti posodi,brez mešanja.

to je to

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.11.2010 15:14:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo jaz tkole naredim omako s faširanim:

Potenstam čebulco na olčku, dodam meso, ga prepražim , potem ga začinim (sol, majaron, origano, timijan), dodam spasiran paradižnik , pa baziliko. Potem pa še nariban korenček (mi je boljši okus) pa mal graha dam notri. Pokuham in je ready.

to je kao bolones omaka?a paradižnik daš iz tetrapaka?koliko mesa pa daš za vašo familijo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.11.2010 15:44:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Nosečke, vidm d so hormoni na viškuuser posted image .....tut jst sm mislna d bom vsaj zadn mesec ful počivala, pa sej ni blo izvedljivo......in sm zdej kr mal besna, k je Šime ugotovu, d mu mami mal rešuje situacijo k nam Majkla merka d njemu ni treba ponoč ustajat, ker Majki obvezno pride vsaj 3krat na nočuser posted image ......in točn vem d bo Majkl spet tok cajta tm, dokler ne bom popuser posted image zdla in mu rekla: OK bom pa jst ustajala še za njega k sm zutri itak DOMA.....s tem d bom zutri mogla najprej vse 3 natransportirat in v vrtec pelat in bo glih 11 ura d bom jst to izvedla in pol če hočm u miru kavo spit pa mal kao počivat bo ura 14, ob 14 30 bo pa dam pršu pa bo reku d ni nč narjen......no sej bomo vidl do kdaj bo mamica še kuhala pa peglala, pa tut če jst ponoč ustanemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......sm že fuuuul lačna in komi čakam d južno prpeleuser posted image user posted image user posted image

URŠA Roksi je boljš, učke ok, mu dajem sam še 2 krat na dan po eno kapljico še dons pa jutr d bo en teden, ostalo mu bom pa pol v nos dala da se hitrej "posuši". Sta mu pa 2 kočnika vn prlezla in pomoje bo še kakšen k ma čist zatečene dlesni, tko d Gengigel spet u akcijiuser posted image . Kašla samo ko se zbudi, sam takrat pa tko, d mi slabo rata.

Zdele morm spisek za štacuno nardit....tastar itak ni utegnu še po fasngo skočt, ker je 2 uri bil na Simobiluuser posted image , vzel je un kilav telefon, ker on ne prenese velikih kišt in bi mel najraj tazga k bi bil velik k USB ključuser posted image . Verjetno bomo popoldne na brzino skčil vsi 4je, čeprou mi je čist mim po teh centrih hodt, sam ne bom spet 2 uri sama z obema, k se mi bo snel.

ČEBELA DEJ PLIS RECEPT ZA ČUFTE, sory res sm smotana d ga nism zanč skopiralauser posted image , pa še za faširano omako bi prosila  da kera napiše, jst jo sploh ne znam dobro nardit....ne vem kje ga posračkamuser posted image . Zdej bo treba res bolj vestno kuhat pr 5 članski familijiuser posted image .

SJMM  s polhitom Juretom se crkljava kokr cajt dopušča, je kr mal besenuser posted image , ker je en mesec mislu d je edinc k sva mela res 24 ur zase....mata pa z Roksičem eno posebno navezo.....SAMO NJEMU SE SMEJI, ko mu Rokso naveliko debatera u svoji kitajščini....in mulc Rokso SAMO Jureta lupčka, ostalim pa samo ličke nastavi....res sta pregnanauser posted image . EJ a tvoja ta velka princeska pa še kr čist u nulo nora na čokoprinca....a bo kej prišel al kako mate to zmenen?, Sory k sm firbčnauser posted image

KATJUŠA kdaj začneš delat?

vau tebi je pa cel roman potegniluser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo te je brat u tvojem turbo stilu...sam vseen se še merkajuser posted image user posted image

ja, čokoprinc je še zmer in zmer bol aktualen...se že vsi poznamo...če bo nabral evrčke pride za novo leto za en teden...sej ne vem, kako sva to dovolila...sam zdej še debatiramo k se ta mala neki hudo grdo obnašauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.11.2010 15:45:58   
sjmm
evo mi2 sva se že mau sfajtala...zdej pa greva u štacuno

mulci...en štuk niži...ne morš verjamituser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
9.11.2010 16:32:20   
Katjusa
nej gre nekam spet mi ni nič objavlo..... pa ne morem tok pisat k me roka boli od včarajšnega udarca..... kak napišem mal več postov pa vam mal odgovorim mi ne prime

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.11.2010 16:32:58   
Katjusa
punce nisem nosečka sem dobla M upam da 20. začnem delat pač odvisno od moje roke

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.11.2010 16:37:27   
Katjusa
čebela super zgledaš..... a te že kaki mulci osvajajo....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.11.2010 16:37:43   
Čebel@
ej punce poglejte te hude copatkeuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.11.2010 16:38:05   
Katjusa
tamika bravo za lulanje..... me se tudi že trudimo no pač beni sam govori lulat lulat in se slači tak da mu mal pomagamo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.11.2010 16:38:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.11.2010 16:39:12   
Katjusa
sjmm faja zapravljajta... mi smo včeraj.... je florajn dobil ene teniske in nove copate za vrtec končno take k smo iskal že avgusta

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.11.2010 16:39:12   
Čebel@

punce nisem nosečka sem dobla M upam da 20. začnem delat pač odvisno od moje roke
ko bo čas za user posted image  bomo vse navijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....čuvaj roko

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.11.2010 16:40:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ko bo čas za user posted image  bomo vse navijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....čuvaj roko

ja najprej roke pol pa otroček tak da 29. juunija imam operacijo leve roke na jesen bomo pa verjetno začel kej delat na dojenčku, če bo moj za.... neki pravi da ne... itak jst tud ne vem usimo času čas.... še imam po mojem ene 5 let časa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.11.2010 16:42:27   
Katjusa
čufte jst delam kr meseka začinim dodam jajčko oblikujem  popečem in potem kuham in naredim omako.... so njami najami.......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.11.2010 16:43:33   
Katjusa

a ti je kdo reku da imaš lepo sestrico (hano)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.11.2010 16:49:43   
Čebel@

ja najprej roke pol pa otroček tak da 29. juunija imam operacijo leve roke na jesen bomo pa verjetno začel kej delat na dojenčku, če bo moj za.... neki pravi da ne... itak jst tud ne vem usimo času čas.... še imam po mojem ene 5 let časa

bo ko bouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.11.2010 16:50:20   
Čebel@

a ti je kdo reku da imaš lepo sestrico (hano)

ne pretiravi nouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.11.2010 17:00:56   
Katjusa
čebela nič ne pretiravam sam moja kolegica ima 14 let mlajšo sestro tak, da nebi blo nič čudnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne sam resno ene 17 let bi ti dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.11.2010 17:01:39   
Katjusa
uu smeški moi delajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.11.2010 19:57:08   
Urša08
čer

Evo mene, sem čist morto. Popoldan sva z mojim letela še v štacuno v šoping, nakupla too much. Potem pa da vse zložiš, pa otroke popedenaš je pa ura tok k je. Aja moj je ob 7 mogu še nekam letet tko da sem ju po večini sama rihtala. Sem pa tok utrujena da se mi tud kuhinje ne da pospravit.user posted image Da ne govorim da ma Žiga še vedno vročino tko da morm še za jutri eno rešitev najdt. Mah sem prav žalostnauser posted image .

Si grem en čaj narest.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?