|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
9.11.2010 23:32:20   
krokar
Ja nekaj zdaj razsaja in je v bolnici polno otrok z istimi simptomi. Vse sračka in bruha. Lisa je vedno full rada jedla a zdaj ne spravimo v njo niti juhice. No danes je pojedla en plasma piškotek. Gor z njo je tati. Je bil tud on bolan, zdaj pa še kar mal zavlačuje bolniško, da je lahko pri mali. Žal mu bolniška za otroka ne pripada, ker sem jaz na porodniški. Si pa ne predstavljam, da je tako majhen otrok sam v bolnici. Osebja je malo in da ne bi bil kdo pri njej, še tolko ne bi pojedla in popila, kot sedaj. HB, da sta si tako blizu in me sploh ne pogrešata.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.11.2010 5:30:54   
Belen
jutrooooooo,
eko js že pokonci...hehe, čebele še spijo,ena je neki kašljala, čula sm w baby fon,se zbudila ona pa spijo dalje... no sej sm zaspala že ob 21h user posted image in walda do 5h mi je dowolj user posted image

krokar: joj kako je to meni glupo.... da nima twoj oči bolniške....ja res je, ti si na P,sam kako boš z Liso w B,če maš doma noworojenčka? user posted image tu bi mogli naredit kake izjeme,kot so w takih primerih,da je mati doma z drugim otrokom (dojenčkom) user posted image user posted image user posted image

no ke lepo,same parčke dobiwamo....torej punce w akcijo.... user posted image   bia??? boš pohitela? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 402
10.11.2010 8:10:19   
BIA79
Ah...mi je vse zbrisalo...

Belen...če bi vedela da bo fantič, bi takoj šla v akcijo...haha.-..se hecam, bo ko bo...

Krokar, upam, da ste že kaj boljši in da boste kmalu doma...Sam to s temi bolniškami ni uredu, še dobro da so zdravniki uvidevni in malo zamižijo...

S tem vremenom ni čudno da vse čudno razsaja...Groza...Klara je danes ponoči spet nekaj kašljala...Prehlad se je očitno okrepil...Upam, da bo ostalo "samo" pri tem...

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 403
10.11.2010 9:36:48   
krokar
Lisa je bla zjutraj tolko podriskana, da so jo mogli kopat!!Bogica ima že čisto opečeno rito od te driske.
Vidim, da tud vi lovite bacile!! Joj naj že stisne ta mraz, da pocrkajo ti bacili. V takem toplem, vlažnem vremenu imajo idealne pogoje, da brstijo in se bohotijo.
Bia, piši Božičku, Dedku Mrazu al v kogar pač verjameš, naj ti podari pridnega fantka. Pr men je vžgalouser posted image .Prvorojenka je od prve sekunde kot razbojnik. Tale drugi je pa komaj opazenuser posted image . Saj je prav tako. Sej mam Liso rada in je faca, da ji ni para.Ampak, da bi bil še Januš tako glasen in zahteven otrok....bi šla kar prostovoljno mal na oddih v Idrijouser posted image .

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 404
10.11.2010 9:58:50   
saruška
ojla punce!

krokar, če je otrok v bolnici ti ne pripada bolniška in moraš zato da si lahko z njim dat svoj dopust user posted image user posted image user posted image , tako da kar naj zavlačuje svojo bolniško!

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 405
11.11.2010 9:22:53   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

ojla punce!

krokar, če je otrok v bolnici ti ne pripada bolniška in moraš zato da si lahko z njim dat svoj dopust user posted image user posted image user posted image , tako da kar naj zavlačuje svojo bolniško!

Za to sem slišala ja in mi je čisto mimo....

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 406
11.11.2010 9:41:14   
fiona82
Joj, bom popi.....
Me je že 100 x ven vrglo.

Hator čestitke!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 407
11.11.2010 9:45:53   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: fiona82

Joj, bom popi.....
Me je že 100 x ven vrglo.

Hator čestitke!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja meni tudi non stop trokira user posted image user posted image user posted image

pol se mi sploh ne da weč pisat....zato si wedno kopiram,ko napišem...

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 408
11.11.2010 13:10:20   
BIA79
http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/na-celjskem-porast-rotaviroz.html

Ste videle...verjetno isto rasaja tudi pri nas...

Krokar kako ste?Že doma?

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 409
11.11.2010 13:51:25   
Belen
ja pouno je tega bia.... HB smo se mi lani cepili..... ne rečem,da nas to ne more skinit,ampak je werjetnost manjša in tudi w bolj blagi obliki,če se bo to zgodilo.....
sem wesela,da smo se lani cepili..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 410
12.11.2010 12:02:01   
DannyS
Čau...

Imam eno lepo novičko. Tudi mi pričakujemo še enega user posted image . Smo še na začetku, danes sem imela prvi pregled in je vse OK in upam, da bo tako tudi naprej. Če bo, bomo junija 4je. :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
12.11.2010 12:29:19   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Čau...

Imam eno lepo novičko. Tudi mi pričakujemo še enega user posted image . Smo še na začetku, danes sem imela prvi pregled in je vse OK in upam, da bo tako tudi naprej. Če bo, bomo junija 4je. :)

user posted image user posted image user posted image
čestitke DannyS, čepraw sm že wedela user posted image user posted image user posted image
ke lepooooooooooo, no punce widim,da bo spet plodno leto...torej hitro w akcijo: bia, saruška, momacus user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 412
12.11.2010 12:33:38   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

čestitke DannyS, čepraw sm že wedela user posted image user posted image user posted image
ke lepooooooooooo, no punce widim,da bo spet plodno leto...torej hitro w akcijo: bia, saruška, momacus user posted image user posted image user posted image user posted image

Si pozabla napisat še sebe: Belenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
12.11.2010 12:54:45   
Belen

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

Si pozabla napisat še sebe: Belenuser posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha dannyS....si pa res duhowita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 414
12.11.2010 14:00:06   
BIA79
Čestitke Danny...zdaj pa eno lepo pupico :)

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 415
12.11.2010 14:14:00   
fiona82
DannyS še tukaj naj ti čestitam!!!! user posted image  user posted image  user posted image

krokar so ugotovili kaj ima/ je imela Lisa?
Mi smo bili tudi 3 tedne nazaj na hribu in Tadei je takrat staknil adeno virus, s točno takimi simptomi kot jih ima/ je imal tvoja rožica.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.11.2010 12:29:33   
saruška
DannyS, čestitkeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

krokar, ste danes vi pohajali po mercatorju? se mi zdi da sem vas vidla...

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.11.2010 16:50:53   
Hator
Čau mamice,
mi smo že doma. Hvala vsem za čestitke.
Se privajamo novega tempa in cartamo. Naša pikica je res pohitela, kot je bilo napovedano in nas pozitivno presenetila 2 tedna pred pdp. Ponoči me je malo zvijalo, potem se je vse skupaj umirilo in sem bila prepričana, da so popadki lažni; no, za vsak slučaj sem poklicala v P in so rekli, naj se pridem pokazat. Hahahaha, to so me presenetili, ko so mi rekli, da gremo kar rodit user posted image user posted image No, še dobro, da nisem čakala doma user posted image
Evo, se je oglasila sirenca...šibam...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.11.2010 20:29:08   
krokar
O Hator že doma!!!
Ja Saruška dopoldan smo bli v mercatarju. Ma smo šli s pospeskom ven, ker so bli harmonikaši tako glasni. Pa tud Lisa je še vedno švoh in brezvoljna....res jo je dobro zdelalo to rajžo. Ma si nisem zapomnila kako se reče temu virusu,k nas je napadu. Za zdravniki pa ne znam prebratuser posted image . Ampak Lisa še vedno tekoče in smrdeče kaka. To je že 12 dan? Full mamovneto rit in lulo. Nič ne pomaga. Ima katera kak učinkovit nasvet?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.11.2010 20:37:27   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

. Ampak Lisa še vedno tekoče in smrdeče kaka. To je že 12 dan? Full mamovneto rit in lulo. Nič ne pomaga. Ima katera kak učinkovit nasvet?

nam je Canesten mazilo pomagalo.... mi wedno reče P, da po antibiotikih pridejo lahko glivice al pa od kakanja unetje in nam edino pomaga Kanesten...

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.11.2010 7:33:09   
Belen
jutrooooooooo user posted image user posted image user posted image

danes bom po moje jamrala in bla slabe (neprespane) wolje cel dan.... proč od mene-grizemmmmmmmmm user posted image user posted image

eko ena najslabših noči je za mano....po moje sm wsega skupi spala 4 urce user posted image user posted image user posted image
N&L zaspale ob 19,15h, in js sm šla ob 21.40h nekje....sama doma, mož šol žurat....če bi wedla kaj me čaka bi šla še prej..... Naša zanje čase kašlja za pop****...komi se je lija pozdrawla-je ona začela..... ta materina dušica in podobne zadewe očitno nam ne pomaga user posted image user posted image user posted image
no uglawnem....zbudila se je ob 22h z močnim napadom kašlja....nos ima zaprt , ampak wen ne teče skoraj nič...user posted image OK, ji dam za pit-spije celo flašo, ji nos ščistim, ji dam kapljice , jo namažem, preoblečem plenico,kr ona full pije in da ji ne gre skoz(itak je bla budna)...in gremo js in ona nionat skupaj w weliko postlo ...in pol?? ona ni spala do 2.30h....  user posted image user posted image user posted image user posted image ona bi se igrala,pa mal kašljala pa..... jok wmes....da mi je lih zbudila Lijo ....ona zaspala,,,pol bila Lija budna do 4h.... user posted image user posted image wmes ob 3h prišu moj iz martnowega žura, sm mu rekla tam imaš lijo-js ne morem weč...grem spat.....on napol dobre wolje wrjetno, js šla mwes še na čik  in šla spat do 7h..... torej 4 urce.... ej grawe...sej zdej sm kul,ko da sm spala 8-9ur user posted image user posted image user posted image
ewo zdej gledajo živ-žav....moj dragi spi....po moje ko se bo zbudu cel žiwčen..... no js sm tudi lahko.....wčeraj ko sm bla js zunaj-sta spali celo noč.... user posted image user posted image sej sm wedla da bo kej tazga....

ah se wam opravičujem na wse zgodaj.....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
14.11.2010 8:14:57   
fiona82
Jutro!

Belen en velik user posted image .  Vsaka vam čast, da se lahko zmenita in gresta žurat. Nama se tako ne da, ko pomislim, da potem naslednjo noč mogoče ne bom spet spala, se raje žuranju odpovem. Od včeraj tudi mi ne spimo dobro. Ko sem že mislila, da je Tadei dobro in da ne bo fasal prehlada tako kmalu, je spet ta hudič prišel. Od včeraj je katastrofa. Pucanje nosa skozi celo noč in čez dan, tako da jutri vrtec spet odpade. user posted image

krokar Tadeiu je pomagala prežganka (v katero sem dala malo parmezana zaradi izgube soli v organizmu). Pa tudi riž v juhi namesto pašte. Koliko časa je bila pa na infuziji? Upam, da pride čim prej k sebi. Za rito poleg canestena pa Sudocrem. Ta Tadeiu super pomaga. Že od rojtva imamo probleme z rito, ko kaka, tako da Sudocrem je naša rešitev.

Lepo, da ste že doma in se crtate hator. user posted image  Joj, komaj čakam, da bom na tvojem mestu. user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
14.11.2010 10:45:51   
DannyS
Ojla.

Ah, jaz tudi ne vem več kaj si mislit...

V petek smo šli k zdravnici, ker imamo zatečeno za desnim ušesom in tudi ful mu je začelo to uho štrlet ven, tudi malo tako modro kožo je imel za ušesom. Dobili smo Tobradex mazilo, Tobradex kapljice smo dobili že zadnjič in še Amoksiklav 2x. Čeprav ni videt nobenega vnetja, zdravnica tudi očitno ni ugotovila za kaj gre in smo dobili antibiotik za vsak slučaj, da se ne bi še kaj bolj zakompliciralo, namreč to uho smo imeli v oktobru vneto. No in od tu nam gre samo še na slabše... Včeraj zvečer mi je pobruhal vse, sem mislila da me bo kap, še doma sem bla sama ker je šel moj v nočno. Na momente sem mislila, da se bo zadušil. Danes pa driskamo. Tako, da možnosti so tri: al je to kaka reakcija na antibiotik, ali mu ni kaj pasalo v osmici za jest, ali smo pa staknili ta famozni virus, ki kroži zadnje čase okoli... uffa..user posted image

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.11.2010 12:24:40   
Belen

V Čeprav ni videt nobenega vnetja, zdravnica tudi očitno ni ugotovila za kaj gre in smo dobili antibiotik za vsak slučaj, da se ne bi še kaj bolj zakompliciralo, namreč to uho smo imeli v oktobru vneto.

user posted image user posted image user posted image za wsak slučaj*????
ma kakšne ow.... kako lahko dajo antibiotike za wsak slučaj???m že tako prwo leto so non stop neki bubani, pa te antibiotike kr tko delijo ow.... to pa res člowek ne we kaj si mislit....

moje mnenje....

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 424
15.11.2010 8:50:57   
BIA79
Tudi pri nas je bilo pestro...Je Klara začela kašljat okoli enih in ni bilo druge kot ji enkrat, dvakrat, trikrat sprat nos...Včeraj smo bile pri mojih in sem pozabila pumpico za čiščenje in tako je če ne čistimo redno nos..Se tako zabaše da ne pomaga če samo enkrat ščistimo...

Vidim da je pri vas pestro...Vas kar z grozo berem in prav nič ne zavidam...Samo trkam, da smo zaenkrat zdravi (zame je poln nos postal normalno stanje)...Ampak vse ko prej nas bo tokalo tudi nas...

Canesten je pa zakon kadar pride do vnete rite oz. do glivic...Drugače blaži bolečino tudi kopanje v hrastovem lubju (jaz sem ji na rito dala obhladke, ker je uživala, kadar ni imela plenice) in kot vem eni kopajo tudi v blagi razstopini hipermangana...

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?