|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
20.10.2010 13:15:55   
BIA79
Če imate par minut časa;
http://www.nivea.si/imported_specials/show/17199?deeplink_path=roke&deeplink_id=6843

Jaz sem se prav izživljala :)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.10.2010 13:30:56   
Hator
vse nekam tiho tukaj.....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 352
25.10.2010 20:02:26   
krokar
Ja pa res!! Jest še uspem mal prebrat kaj, za tipkat pa zmanjka cajta.
Kako si, Hator? Že odštevaš?
Mi se počasi navajamo na nov tempo. Januš je full priden. Spi, je, in vsake tolk mal kliče, ko mu je dolgcajt. Prav pošteno jokat, ga še nisem slišala. Ampak vse se lahko obrne čez noč!! Lisa je do njega zelo nežna, do mene pa groba. No po večini me ignorira...mi je kar hudo. Bomo tud to premagali, samo, da jest pridem k sebi. Po prihodu domov sem bla mal preveč pridna in so mi popustili šivi. Tako sem šla v soboto na ponovno šivanje...pa se spet cajtam v postli s frišno rano in frišnimi šivi. Hb, da ima Boris dopust.
Jah mama pazite, da vas burja ne odpihne

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 353
26.10.2010 20:49:16   
Hator
No, evo, počasi bom res začela odštevat. Scer je do pdp še nekaj časa, ampak vseeno, se kar malo pripravljam. Sploh zvečer, ponoči me že kar malo zvija, zaenkrat popadki lažni. Pa vse imam tako razbolelo tam dol, da je joj. Pristiska dol ful, ponoči sem šla sigurno kakih 7x na wc. Zgaga me še vedno peče, imam pa občutek, da se je v zadnjih 2 dneh malo umirila...hmmm, da se ni dete spustilo še nižje...user posted image
Drugače pa je mali neki bolan - že spet, pa še jaz sem se malo nalezla od njega, tako da je kar pestro. Ah, kaj šele bo user posted image Kakih 14 dni bi še počakala, da vsaj še kaj porihtamo doma prej (če nam bo uspelouser posted image ), pol bi pa že kr šla mal v Rim pogledat user posted image Grem jutri do G, pa da vidim kaj pravi.

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 354
27.10.2010 6:20:21   
Belen
obro jutro user posted image ,
ja sej wem, je skoraj noč še....  ,če ne drugo lahko saj kawo spijemw wmiru,dok je še tišina po hiši user posted image
no zakaj sm tko zgodnja? user posted image zadnji teden smo spet začeli lepo ninat (od 19h-7h) brez bujenja in js walda ki zaspim že ob 21h, se walda do 5h naspim,kr nism weč nawajena tolkoooooooo spat user posted image upam,da bom kmali začela, oz.da se ne bosta moji dwe ko se bom nawadila, začeli spet zbujat.... user posted image user posted image

Odkar smo w wrtcu kašljamo non stop user posted image user posted image kaj tudi waši malčki? user posted image zgleda kot da bosta wrgli pluča wen..... mahhhh

hator....ja še malo, pa pride tudi twoj čas.... ke lepo ej user posted image sam si ne predstawljam da bi js zdej rodila + oni dwe user posted image user posted image user posted image ....
krokar.... widla slikce na fB ..  res srčakani....pa še Lisa zrawen.... user posted image

še katera noseča? bia? dannyS ? momacus?  saruška? user posted image user posted image user posted image
aja saruška...nanka me ne widi, pa tko resna,ko je w službeni uniformi user posted image user posted image user posted image

aha morem it...neki šušlja tam iz otroške sobe .... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 355
27.10.2010 8:12:28   
BIA79
Res je vladalo neko zatišje tu...še dobro da sta dve (ena +ena skoraj) novopečeni mamici tu...

Jaz sem se primila v roke in si zadala cilj da končam to božjo šolo...Pri nas v službi se ne vem kako se bodo stvari obrnile, tako da moram sedaj izkoristit...Nimam pojma kako mi bo uspelo ampak ni kaj...se bom vsaj rešila enega velikega bremena...

Klara na srečo ne kašlja..ampak stalno šmrca...in tu pa tam zakašlja,ker ji gre sluz v grlo...dokler je izcedek iz nosu prozoren se ne "sekiram"...Drugače ji pa zvečer namažem prsi z materino dušico, pa še stopala... Belen si poskusila s karameliziranim mlekom in žajblom? Ali jim pa dat tople obhladke na prsa preden zaspijo? Poskusi...na forumi se ogromno piše zdaj o tem...take naravne stvari ne morejo škodit...

Mi se zbujamo ponoči...smo še vedno zgodni...vstaja ob 6.20...me je kar strah kaj bo sedaj, ko se menja ura user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 356
27.10.2010 12:52:09   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

aja saruška...nanka me ne widi, pa tko resna,ko je w službeni uniformi user posted image user posted image user posted image

oj, ma neeee, sej nisem bla takooo resna, samo sem glih nekaj službenega brala, kar me je dejansko zanimalo in sem bla zatopljena user posted image ...

itak če je pa še mirjana u službi, pol pa je cel čas smeh user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
27.10.2010 12:54:01   
DannyS
Ojla...

Lepo Belen, da spet ninate normalno. Mi odkar smo v vrtcu ni več takega mirnega spanja, sej ne da bedimo, samo smo nemirni in pol se prestavljamo iz mikene posteljice v našo in obratno.

Drugače mi ne kašljamo zaenkrat še nič. Imamo pa več ali manj stalno nekaj v nosku, tako da vsak dan spiramo in čistimo šmrkce.

BIA79, super da si se odločla dokončat šolo, jaz si prav ne predstavljam zdaj, sem tako vesela da sem se rešla že oktobra. Drugače pa kaj ni da karamelzirano mleko že dolgo časa ne svetujejo več, ker naj bi še bolj dražlo in menda ko je kak prehlad, se je boljše izogibat mlečnim izdelkom?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 358
27.10.2010 13:36:06   
BIA79
Ne vem Danny...mene sedaj grlo boli in vedno pijem karamelizirano mleko z žajblom (baje mleko naj bi povečalo sluz...pri meni ni problema, Belen pa lahko poskusi...)...Po mojem je fajn dajat tople obhladke na prsa...seveda je odvisno tudi kako kašljaš...O tem so cele filozofske razprave...vsak ima svoje zdravilo...poskusi se pa itak vse, lahko da kaj pomaga :)

"standard" naj bi bil- dvignjeno vzglavje, parne kopeli, veliko fiziološke v nosek, masaža prsnega koša (zadaj), pitje veliko tekočine...

A bo katera dala cepit otroka proti sezonski gripi?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 359
27.10.2010 13:44:19   
BIA79
Še eno vprašanje..ma kaj vaši otroci imajo tudi "mrzle" rokice? Klara ima vedno ledene rokice...user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 360
27.10.2010 14:22:35   
Hator
DannyS, nas so učili, da mleko ne gre skupaj z antibiotiki in/ali vročino; če si samo prehlajen, kašljaš, pa jaz ne vem, da bi škodlo...buuuu

Bia79, naš ima načeloma tople rokice, tako da še mene pogreje user posted image , edino zdaj parkrat je imel bolj hladne, ko je bil bolan.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 361
27.10.2010 14:36:36   
DannyS
Če se vas je prehlad že lotil, se poskusite izogibati pitju mleka. Verjetno ste že iz
lastnih izkušenj lahko ugotovili, da vam mleko in mlečni izdelki ne teknejo ali ne ustrezajo tako kot sicer, kadar niste prehlajeni. Mleko in mlečni izdelki naj bi spodbujali nastajanje sluzi ali pa vsaj povečini povzročajo takšen občutek zaradi svoj viskoznosti, prav tako pa lahko tudi poveča simptome zamašenih dihalnih poti, saj prav nasprotno kot npr. pikantne jedi, ki naj bi sluz razredčile ter tako povečale občutek odpiranja zamašenih dihalnih poti.

Je rekla kolegica, da enkrat ko je dala ta malemu pit mleko zvečer, ko je bil prehlajen in ko je imel tipo katar, da je šel spat in se po eni uri zbudil in zbruhal vse, ker mleko kot je zgoraj napisano naj bi spodbujalo nastajanje sluzi in mu je očitno vse dvignilo gor.

BIA79 mi se ne mislimo cepit. Ko smo notri v hiši nimamo mrzlih rokic, zunaj pa so skoraj obvezno mrzle... in pol mi gre na živce ko te starejši takoj začnejo joj kako ima ledene rokice in pol me gledajo kot da ne vem... Najboljše da zdaj sredi oktobra zavijem otroka celega v deko, kaj bom pa pol decembra nardila...

Drugače pa je včeraj ena soseda, ki ima tudi malega, ponudla Florijanu liziko in sem jaz rekla, da pač mi tega še ne dajemo in pol izjavi Florijanu, da kako je mama škrta in da ni nič hudega če mu vsake tolko dam. Ne vem zakaj bi ga že zdaj posiljevala s temi packarijami, že tako bo verjetno sam začel slej ali prej gnjavit.

Hator kaj pravi G?

< Sporočilo je popravil DannyS -- 27.10.2010 14:42:26 >

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.10.2010 8:06:17   
BIA79
Kar se tiče mleka je po mojem da mora vsak videt...enemu ni nič, drugemu pa lahko poveča kašljanje...Klara je po meni in ji mleko ne naredi ničesar oz. ji je pomagalo lažje spat..

Jaz moram priznat da Klari že dajem "sladkarije". Sicer zaenkrat smo omejeni na čokolado...vsaj tako nam je svetovala zobarca,raje čokolado kot bombone ali pa liziko...Dobi npr.1x na teden, včasih lahko več časa nič...odvisno kako imamo to na zalogi...Sama sladkarije redko kdaj kupim...

Danes sem jaz "boga"...mojega boli grlo že ves teden, danes je začelo tudi mene...upam, da bomo dovolj pazljivi in da se ne bo Klara nalezla...

Je pa stistnil mraz,ne?

Hator? Kaj novega?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 363
28.10.2010 8:34:23   
DannyS
Jutro....

Ja, naš Florijan je tak, da če vidi da mi kaj jemo hoče tudi on, tako npr. če gremo ven na kako tortico jo seveda dobi malo, ampak tako da bi mu prav doma kaj dajala pa ne.

Evo mene, sva ble z mayamaya v Hoferju,... smo vzele trenerkice in  majčkice. So mi ble tokrat trenerikce dosti lepše kot prejšnjič ko so jih imeli, vsaj za fantke, ki za punčke nisem niti gledala. Copatki ki so se mi zdeli v reklami ful lepi, sicer so bli šele od št. 22 naprej, ma pol ko sem prišla tam so se mi zdeli ogromni, bi lahko dala dve stopali od Florijana v en copatek.:) V torek pa spet v akcijo po žabice, mogoče še kake bodije, čeprav jih imamo že ful.

Ja ful je mrzlo zunaj...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 364
28.10.2010 9:23:29   
Hator
- No, bomo probali upoštevat-vsaj delno-tole z mlekom, čeprav bo težka, ker smo pri nas kar vsi mahnjeni na mleko in mlečne izdelke; pa tudi dišijo mi, čeprav sem fulllll prehlajena.

- Sladkarije-mi mu damo kak piškotek, občasno, če jemo mi kaj sladkega, dobi tudi on kak košček, sem mu dala tudi že kako čokoladico ali milchschnitte, čeprav nisem zagovornik tega; sam naš tati je včasih preveč radodaren user posted image

- Moj G je kot ata Smrk s svojo zgodbo-je še daleč? ne, ni daleč. je še daleč? ni daleč....je še daleč? daleč, daleč....user posted image
Hočem reč, namesto, da bi mi že v štartu rekel, da moramo prit do 37. ali 38. tedna, on reče...vsaj še do... je treba zdržat, pol naslednjič reče, da vsaj še oktobra je treba zdržat, zdaj je rekel, vsaj še do 10. je treba zdržat...ah, ja... je prav pojava. No, saj ima prav, vsaj da motivacijo.user posted image
V glavnem nič novega, dol vse zmehčano, mali še vedno na glavico, še kakih 14 dni naj se glih ne aktiviram preveč, pol grem lahko pa tud doma generalko nardit user posted image user posted image
Pravi, da ima na sumu, da bomo šli v Rim prej, tako kot tudi prvič...ampak da zagotovo se nič ne da rečt, tako da čakamo. No saj jaz bi kakih 14 dni še kar počakala. Se moram prej še pozdravit, pa Luka mora biti tudi zdrav, da nas bo lahko obiskal v P, pa po hiši moramo še kaj naredit...
Me pa bolijo sramne kosti tako, da se zvečer komaj premikam.

Mrzlo pa je, jaz sem šla iz kratkih rokavov-ker mi je zdaj skoz vroče-v bundo (včeraj prvič) in me je zeblo. In hvala bogu jo lahko zapnem kljub trebuhu, ki je že kot ena žoga user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 365
28.10.2010 11:41:26   
BIA79
Jaz sem danes mojega poslala v Hofer...in mi je jasno dal vedeti da je bilo danes prvič in zadnjič...me je pošteno user posted image  hehe...No, kaj bo šele v torek :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 366
28.10.2010 11:46:40   
DannyS
Kaj so ble borbe v Izoli? user posted image user posted image user posted image A v torek boš tudi njega poslala...:)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 367
28.10.2010 15:08:30   
Belen
ola,

eko punce, danes w hoferju w izoli so ble borbe.... user posted image prwič sm widla da delajo 3 blagajne na 1x user posted image   sm sm tokrat kupla SAMO spalne wreče wečje,kr mamo ene zdej, sam jima bojo praw še kake  2mesca, pol pa te nowe.... trenerkice so mi ble tokrat škifo (še boljše,kr jih mam kamion) in sm wzela same še te tanke majčke za spomladi..... w torek bojo meli dosti stwari.... user posted image user posted image user posted image user posted image

glede mleka....mi ga pijemo, ko smo in ko nismo prehlajeni,kr za wečerjo brez flaše ne gresta spat-nawada pač user posted image user posted image ... če jima ne paše,pa ga pač odklonijo user posted image

dannyS kako bundica?

bia.... ja si predstawljam twojga dragega,kako je mogu pihat user posted image user posted image user posted image

grem po čebele w wrtec...

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 368
31.10.2010 12:58:41   
saruška
ojla punce!

tu je spet neko zatišje...  kaj počneste v tem smotanem vremenu? mi se skrivamo not, prej sem izrezljala svojo prvo bučo user posted image ... sicer sem načeloma proti tem ameriškim praznikom, ma že ki se je mali tako veselil... sem se prav potrudla in zgazirala user posted image , rezultat je pa super, hehe...

bežim k tašči na kosilo, lepo se imejte!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.11.2010 1:49:59   
gia15
heej

mi smo bolj tako tako - po dva tedna trajajočem bronhitisu pri moji malčici je bilo 4 dni ok (bila 4 dni v vrtcu) in potem ponoči zakuhala do 39 st. v soboto je bilo dopoldne malo boljše zvečer pa smo bili že na pediatriji v izolski bolnišnici, na srečo smo šli domov z diagnozo vnetega ušesa in ponovljenega bronhitisa in terapijo hiconcil sirupom in nasvetom, da naj jo izpišemo iz vrtca. mah, ne vem, kaj nardit... sej sem jo mislila met v vrtcu do decembra in videt, kako bo, samo zdaj kaže slabo - kar se zdravja tiče. drugače se je kar navadila - za komaj vsega skupaj 11 dni preživetih v vrtcu do kosila se je super navadila.user posted image

mam par vprašanj za vas...user posted image  kaj jedo vaši  otroci za zajtrk? kako pogosto jih kopate?  kje kupite kakšne dobre podložene/nepremočljive slinčke?

bia;ne sekiraj se - moj je isti - piz. sto na uro, ko je treba it v hofer po dobro in poceni robo. mah sej pol gre in nakupi v vseh barvah in dveh številkah, čeprav mu  naročim, kaj naj točno kupi pol pa moram jaz it vračatuser posted image user posted image  meni tui zdaj niso bile neki trenirkice, sem pa kupila tri pakete tistih majčk in se mi zdijo ql pa vrečo sem ji  tudi vzela ma nismo še probali...

grem spat, ker tudi mi ne spimo več čez noč neprekinjeno od kadar hodi v vrtec, sploh pa zdaj, ko je bubana, je alarm 5x na nočuser posted image  
ajdi

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.11.2010 6:55:04   
Belen
jutrooooooooo,
eko danes je mal boljše...spali do 6h....(po stari do 7h)....kajčmo naša Lija je zelooooo aktivna in od 19h-6h ji je dowolj....Naša pa še kar spančka....ona in tata sta bolj pridna user posted image

saruška.... torej si se "naštrigala" ? user posted image js nimam nič proti haloween, čepraw pri nas to ni neki.... 1x sm se celo oblekla w štrego w mladih letih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gia15

mam par vprašanj za vas...user posted image  kaj jedo vaši  otroci za zajtrk? kako pogosto jih kopate?  kje kupite kakšne dobre podložene/nepremočljive slinčke?

hehe gia.... ti pa kr ustrajaš tolko časa da si budna....js ob 21h že spim ko klada....in če gre wse po sreči do 6h kinkam...čisto dowolj mi je user posted image

ne štekam pa: zakaj so ti kao rekli na P ,da izpišeš otroka iz vrtca??? to prwič slišim tak naswet od zdravnikov.... user posted image user posted image user posted image

zajtrk mi jemo neki mlečnega,če smo doma....w wrtcu pa...sej weš kar je na menuju user posted image
js kopam wsak drug dan, glavo pa 1-2x na teden....odvisno....poleti sm jih pa wsak dan kopala....
slinčke... hmmmm ... mi jih imamo par nawadnih (za slino), in ene cele predpasnike iz Ikee , ko jemo (če ne smo wsi umazani,kr jemo sami).... to je to...

ufffff...še dwa mesca in spet konec leta..... user posted image user posted image ke hitro ow.....

eno wprašanje:
kam boste postawile jelko, da jo otroci ne bojo sesuli w prvih 10 minutah??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.11.2010 10:10:14   
BIA79
Če so otroci bolj šibkega zdravja P vedno svetujejo da se jih vzame iz vrtca...Tam okoli 3 leta naj bi bili otroci veliko bolj močni in manj dovzetni za bolezni...ne vsi seveda...

Gia..slinčke sem kupila v baby centru, take frotir+plastika, sam zadnjič sem jih šla iskat, ker sem jih skuhala in tako uničila, ampak jih nisem našla...

Preden gremo v vrtec Klara spije le fašo mleka...pa včasih dobi kak biškot ali pri noni poje kruh z maslom...Ko smo doma pa je z nami...včeraj mi je ves toast pojedla...

Umijemo se načeloma vsak dan. No ko je ful zaspana se umijemo na hitro. Glavo umijamo po potrebi.V nedeljah imamo ponavadi generalko :) Striženje nohtov je pri nas še vedno borba, še posebej na nogicah...Prav pogrešam poletje, ko sem ji lahko strigla med spanjem :) zdaj je tako zavita...

Punce a ima od vas katera sistem TROFAST? Jaz ne vem več kaj naj naredim z igračami...Kakor obrnem so vedno razmetane...Sicer jih sploh ne pospravljam več sproti,ker itak pride tempešta od Klara in vse zmeče ven...
Belen to z jelko je dobro vprašanje...da bi razbili balončke ni panike, ker imamo slamnate okraske,da ne pade jelka...pa...ha...to bo treba razmislit...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.11.2010 13:16:12   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Če so otroci bolj šibkega zdravja P vedno svetujejo da se jih vzame iz vrtca...Tam okoli 3 leta naj bi bili otroci veliko bolj močni in manj dovzetni za bolezni...ne vsi seveda...

in kdo mi bo čuwal otroke? pediater user posted image user posted image kaj ni LOGIČNO,če bi imela koga,da mi jih čuwa,ga ne bi dala w wrtec?? user posted image user posted image user posted image user posted image

hofer danes zjutraj.... pokupla škornjčke, bodije, kawbojke, žabice-..... spet šlo 50 eur user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.11.2010 14:04:47   
BIA79
Belen,Pediater samo svetuje kaj bi bilo boljše...potem je odvisno kakšne možnosti imaš...

Ja sem srečala Danny in Gio danes v Hoferju...še dobro da je Hofer :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.11.2010 14:38:58   
Belen
wem,da swetujejo,sam za take naswete wem tudi sama user posted image user posted image user posted image

ne wem zakaj raje ne swetujejo kake boljše zadewe: kako powečati odpornost, kaj je dobro zakašelj (npr."domača" lekarna).... če em razumeš???!!! najlažje je to rečt ali pa predpisowati za vsako zadewo antibitike.... ne pišem zdej za en primer...ampak na splošno...po moje manjka naswetow-dobrih naswetow za naše male malčke.... user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 2.11.2010 14:42:02 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?