DannyS
|
Eko mene... Sem hotela že včeraj neki napisat pa me je RR neki hecala... Belen bundica je super, mogoče za pikič velika ampak raje tako, ker itak jo bomo rabli še celo zimo. Glede smrečice, verjetno nekam na visoko, sam ne vem še kam. ;) Sem ful vesela, ker je lani sploh nismo razstavli, smo pustili kar balončke gor hehe, tako da jo bom samo povlekla ven iz sobe...:) saruška tudi mi smo imeli namen rezat bučo, lani smo jo, ampak sem se potem zadnji trenutek odločla da bom vzela samo en kos in nardila bučno juho...:) Ojej gia15, vi ste pa prav dosti bubani... ja sej ne veš kaj je pametno nardit. Jaz vidim, da se je Florijan ful lepo navadil na vrtec in tudi tam marsikaj počnejo, kar sigurno ne bi, če bi bil doma pri noni. Mi še vedno uporabljamo voziček, ker pač še ne hodimo 100%, nekaj smo začeli se spuščat ma nismo še sigurni, imamo pa tak malo manjši voziček in ne več tri kolesnika, ki smo ga spravli že nekaj mesecev nazaj. BIA79, mi smo mislili vzet ta Trofast od Ikee, samo bomo še vidli, moj je rekel da mu ni lih neki všeč. Jaz sem v Hoferju vzela škornjčke, žabice in ene kavbojke. Bodijev imamo že dovolj. Drugače pa ne vem kaj nam je, mi smo zakuhali malček v nedeljo popoldan, pol v ponedeljek smo imeli še malo vročine, zvečer je že ful padla in zjutraj je sploh ni blo več, tako da smo šli v vrtec, včeraj zvečer nam je spet narasla vročina, sicer ne ful, ampak dovolj da se bogi cel prepoti in premoči in danes zjutraj spet brez vročine. Šmrcamo itak odkar smo v vrtcu, in malo katarčka se nam je nabralo v grlu.
|