vesna_b
|
jutroooo kje naj začnem? IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb vidim, da se pogovarjate o nekih slikicah, pa me zanima kako dobim geslo in kako to poteka, ker bi tudi jaz sodelovala pošlji mail na majcice2011@gmail.com in v njem napiši svoj vzdevek, pa ti nazaj pošljemo geslo, s katerim se prijaviš na ta naš skupni mailbox in gledaš slikce, ki jih me pošljemo na na mail (velja za vse, ki si želijo sodelovati na gmailu) IZVIRNO SPOROČILO: anchika No pa pako kaj vaše kile jaz sem na plus 4 no, jaz sem na prvem pregledu imela +2 kg (dobrih 8 tednov noseča), čeprav po momači vagi le +1 kg - sedaj pa vedi. bolj točno bi bilo, če bi se tudi pred nosečnostjo tehtale na njihovi vagi. se pravi, po moi elektronski vagi sem sedaj na +1,5 kg. prvič sem pridobila 9 kg, in sem samo z dojenjem izgubila vse, pa še mal več, tako da sem bila na koncu skoraj na -5 (joj, to se naj kar ponovi, čeprav... sem pol nazaj dobila ) IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Včeraj sem imela končno prvi pregled. Vse ok. Le doživeli smo veliki šok. Dobili bomo namreč . Da sem bila čisto šokirana menda ni potrebno pisat, še danes nisem k sebi prišla. Mi se je pa pdp spremenil na 6.6.2011, ampak ker so mi v prvi nosečnosti naredili CR 7 dni pred rokom, bomo tokrat tudi sigurno v maju pristali. Če me boste imele še naprej pri vas, bi bila zelo vesela. ooooo, to pa je novička čestitke za dvojno srečo - in ne, te ne damo iz naše družbe, tako da kar čvekaj z nami... IZVIRNO SPOROČILO: BeliMedo Jaz sem prvič prve tri mesece prespala. Moj dane je zgledal približno takole: služba - kosilo - spanje - večerja - tuš - spanje . Ko pa že imaš enega otroka, to enostavno ne pride v poštev. Mojas sicer ni tako mala, ampak pozornost pa vseeno rabi, tako da ni popoldanskega počitka... ja, pol nisem bila edina . ja pa saj prav, da nas naši otroci rabijo, a ne? kdo pa jim bo stal ob strani, če ne mami, pa ne glede na starost... tako - vsem čestitam za super rezultate in lepe , tako da uživajte še naprej in cartajte svoje trebuščke... sovila - dobrodošla med nami
|