|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
8.11.2010 11:13:30   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti
Mami 27......zakaj.....daj vse povej prosim

Evo, tkole ti bom povedala za Buzza, NOVI BUZZ http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.quinnybuzzpushchair.com/wp-content/uploads/2009/06/quinny_buzz.jpg&imgrefurl=http://www.quinnybuzzpushchair.com/&usg=__PvLHeUtM-Th8JGlTqdeM7Nl0dLA=&h=400&w=317&sz=62&hl=sl&start=0&sig2=ONR1NhTJRChZAiJQcwYsHA&zoom=1&tbnid=Xa8YAYBtFITQRM:&tbnh=173&tbnw=138&ei=q8DXTLHiJoKMswawnoWFCA&prev=/images%3Fq%3Dbuzz%2Bquinny%26um%3D1%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rlz%3D1R1GGGL_sl___SI357%26biw%3D1280%26bih%3D828%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=137&vpy=68&dur=452&hovh=252&hovw=200&tx=92&ty=119&oei=q8DXTLHiJoKMswawnoWFCA&esq=1&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0   STARI BUZZ http://www.google.si/imgres?imgurl=http://deluxemall.com/attachments/mothercare-marketplace/17563d1255944682-quinny-buzz-stroller-sale-sold-dsc04775.jpg&imgrefurl=http://deluxemall.com/mothercare-marketplace/7028-quinny-buzz-stroller-sale-sold.html&usg=__sLzSqaFCnmIhUBSjghOFEM3YUTc=&h=1000&w=750&sz=74&hl=sl&start=364&sig2=FgYMh5IeXM2Fhadb2QzrTA&zoom=1&tbnid=W9lvK4hLl-0qVM:&tbnh=155&tbnw=115&ei=NcHXTP3TBpD5sgbpo4z1CA&prev=/images%3Fq%3Dbuzz%2Bquinny%26um%3D1%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rlz%3D1R1GGGL_sl___SI357%26biw%3D1280%26bih%3D828%26tbs%3Disch:10%2C10150&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=541&vpy=470&dur=480&hovh=164&hovw=122&tx=104&ty=97&oei=JMHXTI-hENGDswbog-2GCA&esq=4&page=15&ndsp=24&ved=1t:429,r:20,s:364&biw=1280&bih=828   Jaz sem imela starega (sem ga v trgovini ujela zadnjega, ker so jih ukinjali), novega pa ne bi imela pa da mi oni plačajo. Material gnil, neka pena, ne vem kako bi se to sploh pucalo (OK vse oprat, mas skos ga tut ne boš, jaz sem starega komot z vlažilnimi robčki), ga ma ena znanka, še dobro da je take barve da ni opazno  Kar se tiče zlaganja, kar zafrknjeno, sploh dokler je nov, moreš met kr silo. Razstavi se sam, kar je super,ampak ne odtehta! Spodnja košara (moreš dokupit) skor nujna, jaz nisem mogla brez. Sprednje kolo se včasih zatika, ko sem takrat vozila od kolegic vozičke so bli ful lažji in vodljivi. Bog ne daj da greš v trgovino na ploščice, ker sam drsi namesto da bi vozil (razen če dokupiš novo kolo-napihljivo), spet strošek. Še en minus je velikost, jaz sem (pa nimamo tako majhnega avta) imela v prtljažniku plac samo za vozek in tu se je končalo, sploh ko imaš košaro na začetku. Potem torba (spet nekaj kar se dokupi), quinny buzz ima tak smotan ročaj, da torbe ne »ustavi« ampak mi je drsela vsepovsod, če sem jo imela pa na tistem črnem (previsoko), pa mi je že motila ravnotežje vozička, sploh športni del (ko je otrok obrnjen od tebe stran).   Skratka Buzz ni nikoli vreden svojega denarja. Sploh tejle novi sedeži (sta 2, manjši pa večji), otrok je kot v eni lupinici ves stisnjen, sploh če ni glih najbolj med suhimi.   Skratka stari model bi mogoče še imela 1x (kupila ga ziher več ne bi), ampak tegale novega pa… NO WAY!   Samo moje mnenje Nefretiti, pa brez zamere user posted image

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
8.11.2010 11:18:38   
mami 27
Aja, pa še to, strehica...

Pri tem starem ni ne vem kaj, pri tem novem pa user posted image kot da je ni, tako da nuuuuuujna tista strehica sun (nevem kaj že), ker je kot da je ni, pr tamalemu sem še lahko imela pleničko, potem pa nič več...

Pr tanovemu še to ne vem kako bi namontirala user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
8.11.2010 12:56:10   
portorož

Ojla babe žabeuser posted image !

Vidim, da pridno čvekate, pridne, pridne..., jaz pa bom v tej nosečnosti očitno pobrala vse kar je mogoče user posted image user posted image user posted image
Zadnje dni sem preživela skorajda kar na wc..., želodčna gripa..., mislim ejuser posted image user posted image user posted image , glavoboli takšni da znoriš..., sem čist izžeta...

Gremo pa danes na nuhalno(aleluja, smo jo končno le dočakali!!!!), tak da sem malo na trnih in komaj čakam, da vidim našo bebico, da mi bo oring lažje user posted image
Seveda bom dodala slikice na gmail user posted image , pa še za oni pas, kar sem že zadnjič obljubila...

Ima še katera močne krče? Saj vem, da se maternica širi, a me vseeno malo stisne od strahu, ko me tak močno zagrabi, da kar otrpnem..., to se zgodi 2-3x dnevno, traja pa kakšne pol ure... Vaše izkušnje? Mnenje?

Uživajte v cartanju svojih buščkov user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
8.11.2010 13:19:16   
Klaraklara30
portorož Kupi si magnezijeve šumeče tablete (če še slučajno nimaš). Pomaga proti tem krčem. Ali pa donat, je tudi zelo dober, pa še pri prebavi pomaga. Pa počivat!!!! Sploh zdej, ko si tako utrujena še od bolezni.
Jaz sem imela take krče na začetku te nosečnosti, sedaj je boljše.

Evo, pa še pikepoke zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
8.11.2010 13:22:25   
BeliMedo
Zdravo nosečkice!

Kako ste kaj v tem deževnem zateženem dnevu?? Jaz na smrt utrujenauser posted image

Klaraklara30, jaz sem v nosečnosti vedno uporabljala tampon za kopanje; se jim dobi v Mullerju... Ma ziher je ziher. Sem pa tudi z vodnim tamponom le tega vedno po kopanju takoj dala ven in v suhe kopalke...

Glede cen, se strinjam,d a so pri nas navite. Očitno je politika takšna, da si mislijo, da ljudje pač damo za otroke kolikor je pač potrebno...

Oblačila za dojenčka: meni ima c&a zelo kvalitetne stvari, pa zdi se mi, da je še ceneje kot h&m... V Kiku pa je treba naleteti na kaj pametnega, vsaj po mojih izkušnjah.

Drugače sem pa jaz tudi pretiravala pri prvem otroku, priznamuser posted image . Sem pa še vedno mnenja, da voziček za 100 eur ne more biti enako kvaliteten kot tisti za 500... Saj nisem pristaš kupovanja firm ali najdražjih zadev, se pa dostikrat držim tistega prereven da bi poceni kupoval... PAč nekje se splača šparati, drugje pa spet ne...

portorož, boščica... Upam, da boš kmalu bolje. ZA krče pa res poskusi mgnesol ali pa kar Donat...

Pa poročajte o nuhalni/pregledih...

LP

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
8.11.2010 13:31:18   
Nefretiti
Portorož: ojoj no......pa ne ga srat deklica. Malo bolj se pazi. Kje si pa staknila tole gripo? To pa vem, da je zoprna reč. Upam da si sedaj zbolela vse, kar si morala in, da bo počasi konec bolezni.user posted image Držim pesti.
Uživajte na nuhalni......to je res enkratno doživetje.

Mami27: hvala za razlago. Tile vozički so res zalogaj......jaz sem ga v prvi nosečnosti totalno naštudirala, ampak vseeno nisem bila popolnoma zadovoljna. Verjetno takega niti ni, da bi bil popoln, ali pa stane tam.....okoli jurja.....za kaj takega pa sem preškrta.

Oh....kako je pri nas slabo vreme. Cel dan že dežuje......

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
8.11.2010 14:00:11   
ribica85
ojla!
da se še jst pofočkam. sem tudiuser posted image majčica PDP imam9.5. Sem imela že nuhalno, vse je okuser posted image
sem pa drugič mamica.prvič sem bila marčica. sedaj pa imam doma 2.6 let starega fantauser posted image

imam vprašanje za tiste, ki ste drugič noseče.a ste imele kaj večji trebuh kot prvič? vsaj zdaj na začetku?
ker meni se zdi da je manjši. res pa je, da je bil naš fant zelo velik. zdaj se mi pa dozdeva da imamouser posted image user posted image .
tudi na nuhalni je tako rekla, da se ji zdi bolj punčka, ampak to je itk še orezgodaj, tako da bomo počakali do morfologije.

iz kje pa ste?
jaz sem iz okolice domžal

user posted image user posted image za lepši dan, ki je tako zaspan in deževen

papa

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
8.11.2010 14:02:32   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: BeliMedo

Oblačila za dojenčka: meni ima c&a zelo kvalitetne stvari, pa zdi se mi, da je še ceneje kot h&m... V Kiku pa je treba naleteti na kaj pametnega, vsaj po mojih izkušnjah.

ojla
vse ostalo kar potrdim, user posted image , sam za otroke ima kik ogromno izbire. in čist kvalitetno je. res da zase nisem veliko kupovala tam, ker ali ne trofim številke, al mi kroj ne ustreza, za tamalo pa je vsega blo. take cortkane stvari...user posted image
sicer ok, sedaj, ko se bližamo trem letom, je čedalje manj izbire, priznam, za dojenčke pa... kolker češ...

portotož - boga user posted image  upam, da se je sedaj nehalo s slabim počutjem...

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
8.11.2010 17:17:53   
Nefretiti
Jaz za svojo punčko kupujem ogromno v Kiku in Takotu, včasih za 7 EUR dobiš super hlače, boljše kot HM.

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
8.11.2010 19:59:13   
Mina83
Portorož...jaz ne morem reči, da imam krče, ampak imam dostikrat tak boleč občutek kot bi si jajčnike prehladila.

Zaboli me edino takrat, ko kihnem...ampak res, mogoče je to malo smešno, ampak odkar sem noseča neverjetno veliko kiham in seveda zelo močno, tako da me v spodnjem delu trebuha tako zaboli, kot da bi me nekdo brcnil. Sem že malo zaskrbljena, ker je moje kihanje res šok za moje telo, ampak kaj pa lahko naredim?! Sicer pa je bebica dobro zavarovana!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
8.11.2010 21:04:09   
ninasiki
ojla bejbike

kako smo jst super malpo manj zmatrana kot prejšnji teden in enga prej zgleda sm mal not že padla user posted image uglaunem upam da bo

mami27 si pa lepo povedala sam meni je še zmer full ušeč ampak bomo vidl

portorož jst sm jih v prvi tud mela to je pa bolš je pa res da si lahko nabaviš magnezijeve tablete pomagajo

ribica85 dobrodošla user posted image user posted image men se več pozna k prvo rundo pa je biu naš korenjak velik 55 pa 3940g težk tko da bomo vidl to rundo drgač pa jst tud tako potiho sumim na punčko je pa rec da se po simptomih sploh ne sme gledat ker so lahko čiiist kontra pa isti spol user posted image mah bova vidle a ne k bo cajt user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
8.11.2010 21:05:51   
bella_isabella
Jooj kakšne čveke ste, sploh ne pridem na čisto z vamiuser posted image . Nisem nič na tekočem. Meni je še vedno slabo, ampak sedaj ne zjutraj ampak zvečer!!! Bruham obvezno vsak dan. Trebušček se mi verjetno ravno zaradi tega še ne pozna, tudi kg se ne premaknejo. Do nuhalne je še daleč, jo imam šele 23. Imam pa tudi jaz super ginekologa, ki mi za vsako naredi ultrazvok, pa tudi materinske nisem rabila plačat.

Imam pa eno vprašanje. A je katera kaj flekasta po obrazu??? Meni se bo kar zmešal, sem okoli ust in pri nosu čist lisastauser posted image . Sicer sem bila tudi prvič, ampak sedaj je to mnogo hujeuser posted image .

Vozički... v prvo sem imela Quinny Speedy in ga bom verjetno imela tudi sedaj. Razen, če mi ga ne rata dobro prodat, potem si kupim Joolzauser posted image . Kupi katerauser posted image ? Glede oblekic sem preskrbljena, je od prvič vse uporabno, tudi če bo punčka tokrat, tahko vse cotke uporabim. Kupovala sem pa večino v HMu, Tape a`loeil, Kanz, Osh Kosh pa tudi kakšno cotko sem v Kiku dobila... za dojenčke so imeli kar izbire, zdaj za večje je pa katastrofa.

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
9.11.2010 9:32:52   
fluf
končno naložila slikce na mail :) Bom zdej pridna, k mam geslo...

če me katere prepozna jo vseeno prosim za malo anonimnosti in držanje jezika za zobmi user posted image do naslednje srede user posted image

LP

(odgovor članu bella_isabella)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
9.11.2010 10:58:05   
anchika
Sam pozdravim vas. Vidim da ste vse ok. Tud jst

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
9.11.2010 11:25:45   
vesna_b
ojla, še jaz malo

fluf - lepe slikce user posted image

no, kaj se dogaja pri meni...
jutri imamo martinovanje - iz 10.11. na 11.11. - da mošta ne ukradejo, merkamo user posted image , pa čeprav so še vsako leto ga ukradli, sam so kao vino dali v zameno user posted image  - smo pa tapravi za merkat, a ne?user posted image
čeprav je to v zidanci, povabljeni so vsi, ki so čez leto pomagali delat (rezat, vezat, trgat...), in imam izgovor, da grem mal prej domov, s tamalo user posted image
ej, jaz sem še kar utrujena. jaz sam čakam, da tamala zaspi, da vržem svojo rit zvečer na kavč. sicer je bilo tudi prvič tako, sam se je kar kmalu nehalo in sem imela full energije. sam ok, takrat sem se lahko tud čez dan mal šla spočit, če je blo treba, sedaj pa to ne znese.

in jaaa, še mal, pa vidim pikico najino. v petek... komaj čakam...
ej... men se zdi, da jo/ga že malo čutim. user posted image ok, sem šele v 13 tednu, ampak... tko - v petek sem čutila 2* neke metuljčke, pa danes spet, mal prej. ne tiste brce, da ne bo pomote, ampak take nežne "dotike", tako da me pikica že pozdravlja. ja, res je lep občutek. oz jaz v prvo teh metuljčkov sploh nisem kapirala, dokler me v 20. tednu ni pošteno brcnila

tako, to je to
čist na kratko, a ne? user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
9.11.2010 12:12:57   
bučkabb
ma kje ste zdaj čvekice.....

vidim, da se pogovarjate o nekih slikicah, pa me zanima kako dobim geslo in kako to poteka, ker bi tudi jaz sodelovalauser posted image

drgač pa sem jaz tudi z energijo na nuli, nič se mi ne da, tak da komi čakam da je konc šihta pol pa itak doma tud nič kaj ne naredim, ker se mi enostavno ne da user posted image

glede slabosti je pa boljše, ni več slabosti na dnevnem redu, le lačna sem še vedno nonstop, tak da ne vem kam bomo prišli, bom na koncu takšna kot slonuser posted image user posted image , če pomislim da sem se v prvi nosečnosti zredila za 18 kg in mi je bilo prva 2 meseca zelo slabo in nisem jedla druga kot kruh in prepečenc, paneki sadja, zdaj pa sem že takoj štartala na polno....joj ne bom študiralauser posted image user posted image

no držte se in čim več dobrega počutja vam želim, pa dobre rezultate na pregledih

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
9.11.2010 12:52:28   
anchika
No pa pako kaj vaše kile jaz sem na  plus 4

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
9.11.2010 13:46:15   
mami 27
hojla user posted image

mi smo nekje na +2kg, odvisno kok kej hodmo na WC user posted image

držim pestke za vse preglede in nuhalne!!! poročajte!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
9.11.2010 13:51:59   
anchika
mami27 si pa pridna glede kil. Kako ti uspe?

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
9.11.2010 14:09:54   
mami411
Sem napisala post, pa mi ga je ven vrglo user posted image

Ma anchika, pa sej ti imaš 2 user posted image , jaz sem nekje na +2,5 kg.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
9.11.2010 14:12:16   
mami411
Danes sem imela pregled, vse ok, dobila slikico user posted image . V torek me čaka ac,
naslednji pregled je že morfologija 15.12.

Rakica 2 evo isto se je meni sama odstavila od dojenja, samo user posted image sem mogla bit. Imam pa zdaj tako boleče prsi user posted image , sploh pa ponoči, ko sem brez modrčka.

Na mail pa tud že en lep cajt nisem šla user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
9.11.2010 14:20:03   
bučkabb
no pri men je nekje od 3-4 kg +, odvisn tudi kak se kaj na WC spraznemuser posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
9.11.2010 14:51:19   
hijenca
Dan dan!

Po dolgem času se tudi jaz kaj javim.

Včeraj sem imela končno prvi pregled. Vse ok. Le doživeli smo veliki šok. Dobili bomo namreč user posted image user posted image . Da sem bila čisto šokirana menda ni potrebno pisat, še danes nisem k sebi prišla.

Mi se je pa pdp spremenil na 6.6.2011, ampak ker so mi v prvi nosečnosti naredili CR 7 dni pred rokom, bomo tokrat tudi sigurno v maju pristali. Če me boste imele še naprej pri vas, bi bila zelo vesela.

Naslednji pregled imam 6.12. za nuhalno pa še nimam datuma.

Se še kaj javim.

LP

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
9.11.2010 15:03:51   
BeliMedo
Pozdravljene!

ribica85, dobrodošlauser posted image . Jaz imam doma 5 let staro punčko in zdaj se mi je dejansko precej prej opazil trebuh... Posledica slabih trebušnih mišicuser posted image . V glavnem, že kar nekaj časa nosim tisti podaljšek za hlačeuser posted image

bella_iseballa, joj, slabosti ti pa res ne zavidam... Upam, da čimprej minejo... Sama sice rnisem flekasta, je pa bila moja mama ravno v nosečnosti z mano ful flekasta; njej so pravili da zato, ker nosi punčkouser posted image . Oziroma so pravili, da sigurno nosi punčko in je zato flekasta. In dejansko je res rodila punčkouser posted image

vesna_b, ja je velika razlika med prvo in drugo nosečnostjo. Jaz sem prvič prve tri mesece prespala. Moj dane je zgledal približno takole: služba - kosilo - spanje - večerja - tuš - spanjeuser posted image . Ko pa že imaš enega otroka, to enostavno ne pride v poštev. Mojas sicer ni tako mala, ampak pozornost pa vseeno rabi, tako da ni popoldanskega počitka...
hijenca, ooooooooooooo, to pa je novičkauser posted image

Lp

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
9.11.2010 18:04:48   
Klaraklara30
Grrrrr, ven me je vrglo user posted image user posted image

hijenca Bravo za user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image To pa bo majskih dojenčkov. Seveda te vzamemo med majčice, oziroma te ne damo k junikam user posted image Pa glej, da boš sedaj jedla za tri, ko vas je pa toliko v enem paketu. user posted image user posted image Malo heca, vse dobro ti želim, naj poteka tako kot mora.

Kar se pa mojih kg tiče, sem še vedno na +0. Ni mi jasno, kako mi to uspeva. Prvič sem se namreč že do prvega pregleda zredila za 2kg. user posted image Zdej pa pride kakšen dan, ko bi vse po spisku pojedla, spet drugič mi pa nič kaj ne paše. Pa se zgleda vse uravna. user posted image Pot do konca je pa seveda še dolga in kg bodo sigurno poskočili v višave. user posted image

Zdej pa upam, da bo post uspešno oddan. Držim pesti...

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?