vesna_b
|
ojla, še jaz malo fluf - lepe slikce no, kaj se dogaja pri meni... jutri imamo martinovanje - iz 10.11. na 11.11. - da mošta ne ukradejo, merkamo , pa čeprav so še vsako leto ga ukradli, sam so kao vino dali v zameno - smo pa tapravi za merkat, a ne? čeprav je to v zidanci, povabljeni so vsi, ki so čez leto pomagali delat (rezat, vezat, trgat...), in imam izgovor, da grem mal prej domov, s tamalo ej, jaz sem še kar utrujena. jaz sam čakam, da tamala zaspi, da vržem svojo rit zvečer na kavč. sicer je bilo tudi prvič tako, sam se je kar kmalu nehalo in sem imela full energije. sam ok, takrat sem se lahko tud čez dan mal šla spočit, če je blo treba, sedaj pa to ne znese. in jaaa, še mal, pa vidim pikico najino. v petek... komaj čakam... ej... men se zdi, da jo/ga že malo čutim. ok, sem šele v 13 tednu, ampak... tko - v petek sem čutila 2* neke metuljčke, pa danes spet, mal prej. ne tiste brce, da ne bo pomote, ampak take nežne "dotike", tako da me pikica že pozdravlja. ja, res je lep občutek. oz jaz v prvo teh metuljčkov sploh nisem kapirala, dokler me v 20. tednu ni pošteno brcnila tako, to je to čist na kratko, a ne?
|