RAKICA2007
|
Jutro moje babice žabice kako ste kaj? Javlja se ena 'izgubljena' Ampak tale RR mi v službi nagaja, popoldan pa je bore malo časa za sedenje pred računalnikom. Tako, da vas berem sproti, napišem pa kaj malega... no jaz sem ok, trebušček raaasteee in se mi zdi, da je že tak da dol padeš - napram 1 Hanna80 - drži se punca, ne obupaj, kot so ti že ostale napisale me smo s teboj in verjamemo, da je s tvojo pikico vse v najlepšem redu. Jaz bi ponovno šla na NS - po drugo mnenje. Če bi bili ponovno takšni rezultati bi se odločila za AC. Kaj pa če ti še enkrat G naredi UZ in pregleda pikico (pa saj verjetno vsi G vedo kje je svetlina in kako naj bi izgledala)... vglavnem punca, glavo gor, maja2011 bomo dihale in se veselile s teboj, pritiskala boš sama... en veeeeeeliiiiik (čeprav samo virtualni) Vse nove majčice2011 W E L C O M E, vse sprejememo medse, ne potrebujete nobenega dovoljenja ve samo podatke na plan, da se bomo skupaj veselile. Za vse nuhalne preglede ta teden Vesna_b pa si le dočakala današnji dan - joooj kok sem vesela. Naj ti hitro mine ura do pregleda in dobro si oglej pikico... madonca, jaz bi kar koj šla ponovno malo na UZ - jah spet nestrpna... Portorož - kako si uredila pri G? Imam še vedno te izcedke belega toka in komaj čakam 25.11 na pregled, da G povem in upam, da mi bo kaj dala.. ket tole je že too much Nefretiti: če sem te prav razumela; čeprav malo prepozno ampak vseeno VSE NAJBOLJŠE ZA GOD Vsem dvojim pa iskrene čestitke - če se prav spomnim imamo na seznamčku sedaj kar tri, kajne? Wiiiii to je in bo luštno. Rotavirus: naša frkolinka ni cepljena, saj sem slišal, da je teh rotarčkov kar veliko. In če otroka cepiš potem lahko faše drugo obliko virusa... moram na veliko potrkat, da s tem nismo in upam, da ne bomo imeli problemov. Dajte mi nekaj povedat: v vrtcih razsajajo vodene kozice... sicer sem jih prebolela, ampak vseeno me malo stisne ko kakšna kolegica omeni, da pri njih v vrtcu pa jih imajo. Tamalčka pa je stara ravno toliko, da jih naj bi že dobila (3,5 leti). A je še katero tega strah al sem jaz spet samo prevelik panik kg kaj je že to jah jaz sem sedaj na 2 kg plusa... upam, da se ne bom kaj preveč redila. Bi je moj rekel zadnjič; tako široka čez rit in boke si bila, ko si šla frkolinko rodit, samo malo večji trebuh si imela. Ko sem v prvo rodila sem imela 9 kg plusa, po prihodu iz P pa sem imela (v 4 dneh) 17 kg minusa, ki se je v prvem mesecu in pol še povečal. Po 6 tednih, an poporodnem pregledu pri G, mi je rekla, da če bi vedela, da bo druga tudi takšna, da mi jo takoj predpiše in to kar na napotnico ampak to je druga zgodba hrana; lačna, ne lačna... lačna, ne lačna... ko sem lačna, če tisti trenutek ne dam med zobe, me mine... in potem nisem več lačna Punce... sem pa naložila, malo za branje ob kavici Nič, držte se... lepe poglede na pregledih in se beremo... PA PA 2007 Aja, pa na mail sem nekaj dala - saj veste (dobro blago se samo hvali LOL )
|