|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
9.11.2010 11:42:20   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan user posted image
še ena nenaspana bejba user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tristan je celo noč nekaj cvilil user posted image

fantje na delovnih mestih ... smo peljali star papir v šolo ... nekaj čez 100 kg user posted image user posted image danes v vrtcu izvajamo misijo brez pleničke ... bomo videli kako uspešno ... potem kavica z user posted image ... potem doma cote user posted image ... zložit, obesit ... zmenek z hotloverjem uspešen user posted image user posted image ... popoldan verouk time in sestanek za Maia user posted image user posted image user posted image

kako ste ve?

vav koliko opravkovuser posted image ....si res supermamauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image hvala user posted image user posted image user posted image user posted image ... zvečer pa ... zmatrana ... morto user posted image ... nato pa dolgi nos in slika brez tona user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
9.11.2010 11:44:22   
TAMIKA3
malo vitaminčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
9.11.2010 11:46:08   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Dobro jutro! Kako ste kej? Jst sem prerojenauser posted image  Tamalidve sta ob pol šestih vstale, za mal čez sedem sta ble v vrtcu, midva sva bila ob pol osmih doma in sva šla oba direktno v pojstlo. Jst sem mela še neki planiran da vstanem ob devetih, ma ja, zdele sem glih ene pol ure pokoncuser posted image  Tko da plani kaj vse bom delala so se čist porušliuser posted image  Jst pa v jok pa na drevo pa gajbo mleka s sabouser posted image  Bo pa en dan kasnej narejenuser posted image
No, sicer me pa želodec matra za znort, zdej k se me je zgaga usmilila pa to... No ja, sej bo boljeuser posted image
Urša, vau, a ti pa sam še 13 dni? Joj, men kr ni jasnouser posted image
Čebela, dobr zgledaš(smajlikižvižgauser posted image ).
Za slabe nočke vsem user posted image  in naj bo vsaj današnja boljšauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje-pravilno si ugotovila,da vse počakauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
9.11.2010 11:47:26   
Urša08
Končno je Žiga jedel - mu očitno rižotka pašeuser posted image . Sem ful vesela, sedaj ma flašo čaja potem pa previt, nosek spucat, prevert vročino in spanje.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
9.11.2010 11:48:09   
Čebel@

dan user posted image
še ena nenaspana bejba user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tristan je celo noč nekaj cvilil user posted image

fantje na delovnih mestih ... smo peljali star papir v šolo ... nekaj čez 100 kg user posted image user posted image danes v vrtcu izvajamo misijo brez pleničke ... bomo videli kako uspešno ... potem kavica z user posted image ... potem doma cote user posted image ... zložit, obesit ... zmenek z hotloverjem uspešen user posted image user posted image ... popoldan verouk time in sestanek za Maia user posted image user posted image user posted image

kako ste ve?

vav koliko opravkovuser posted image ....si res supermamauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image hvala user posted image user posted image user posted image user posted image ... zvečer pa ... zmatrana ... morto user posted image ... nato pa dolgi nos in slika brez tona user posted image user posted image user posted image user posted image

a se ti ne zdi da je to kar normalno pri toliko opravkih in letanju?user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
9.11.2010 11:48:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Končno je Žiga jedel - mu očitno rižotka pašeuser posted image . Sem ful vesela, sedaj ma flašo čaja potem pa previt, nosek spucat, prevert vročino in spanje.
držim pestke,da gre na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
9.11.2010 11:49:08   
Urša08
Birdy uvau za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko se delauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika a tvoj ma dolgi nos zvečer? Ah ti desci a niso nikol zadovolniuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
9.11.2010 11:49:39   
Urša08

držim pestke,da gre na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala čebela jaz tud upam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
9.11.2010 11:49:50   
TAMIKA3

dan user posted image

kako ste ve?

a se ti ne zdi da je to kar normalno pri toliko opravkih in letanju?user posted image

ja, meni je user posted image user posted image ... samo drugim ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
9.11.2010 11:51:04   
Čebel@

dan user posted image

kako ste ve?

ja, meni je user posted image user posted image ... samo drugim ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

njim itak nikol ne bo jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
9.11.2010 11:51:09   
TAMIKA3

očitno gre na bolje user posted image user posted image ... boš ju3 lahko sama opravila ctg ... preventivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
9.11.2010 11:53:17   
TAMIKA3

dan user posted image

kako ste ve?

njim itak nikol ne bo jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy uvau za spanje  tko se dela

Tamika a tvoj ma dolgi nos zvečer? Ah ti desci a niso nikol zadovolni

oćitno res ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
9.11.2010 12:09:57   
sjmm
sprehod uspel ...je blo lušno...upam d se je kej zmatral

zdej glodava vsak svoj jabuček, Maj zravn še puding papca

polpa kr u mižule

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
9.11.2010 12:12:27   
sjmm
tamika...vau tvoj je pa zagrižen...moj k cel dan dela še besede ne sprav iz sebe...kaj šele kej drugegauser posted image user posted image ..super za Tristana in brez pleničke...itak si toook pridna d boš sama sebe 1x srečalauser posted image

urša...mi smo tud na rižotki dons...user posted image user posted image user posted image user posted image d je Žigec bolje

birdy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spanje!!!! naj te želodec čim hitrej spustiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
9.11.2010 12:28:37   
Čebel@
pri nas spet ščijeuser posted image user posted image user posted image

jaz sem se danes malo v omare zapodila-otrošče cunjice in pa kuhinjskeuser posted image user posted image user posted image ......moram malo prečikerat za user posted image  bodije,ker karkoli mi je luštno kupim v št.56 in bo po moje kmalu prevečuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
9.11.2010 12:48:29   
Pikica_82
Čveke user posted image user posted image
Tamika ti kr pridi na kosilo, ni problema user posted image

Jaz sem tud Aleksove stvari sortirala zdaj, kaj mu je premalo na 2 kupa, enga za svakinjo, enga  si bom obdržala (nikol ne veš user posted image ). Pismo, kolk se to stvari nabere user posted image  Sosede pa so me založle z večjimi št., je mali do šole oblečen skor user posted image  Še dobro, da mava velik flat, da mam kam dat.

Pri nas je tud neko kislo spet, upam, da se po tretji vlije komaj, da malega domov po suhem spravim še.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
9.11.2010 13:07:43   
Urša08
ojla

Midva z Nejcem že doma. Sem mela pa zdele z Žigcem problemčke kr ne bi spal mulo mali, mi je ene 5 x vn prišeluser posted image user posted image user posted image ampak mami je še bolj vztrajna user posted image user posted image user posted image . Ma vse bi blo super če jaz ne bi neki pozabla in sem šla v sobo koj zatem k sem ga spat dala in se je predramil. Ker se mi je pa mudilo sem ga samo  svakovi punci dostavila v spodnji štuk in letela po Nejca. No sej zdej je ok. Nejc je šel pa za pol urce k tašči. Jaz pa mislim da si zaslužim en kapučinček.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
9.11.2010 13:08:50   
Urša08
Punce hvala za lepe želje o porodu , tud jaz si želim da bi bil čim lažji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vam pa sporočim če bom le kje okol škatle že ko se popadki začnejo, da boste z mano dihaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
9.11.2010 13:15:14   
birdy
Evo mene nazajuser posted image
Sem bla vseen mal koristna, sem obrisala lupino, moj jo mora še naštelat, zlikala še pol tamalih cunc, pol bom še jutri. Ja, čist še mal pa bo vse naštimanuser posted image  Počas bo treba še torbo za v P naštimat, me kr mal zvije k pomislimuser posted image
Čebela, pridna, jst bi se tud mogla v kuhno zapodit pa nekak ni ne časa, še manj pa volje...
Pikica, a peš hodiš po malega? Mislm, k te skrbi zarad dežja... No, držim pesti da se ne ulije pred tretjo, še bolj pa da se sploh ne ulijeuser posted image
Tamika, ti pa dej desca kr za uhe. Mislm, bi mogla en dan vidva mal zamenjat... Men gre tok na živce k vsi mislijo da če si doma da pa cele dneve kofetkaš in počivaš... Kdo pa pospravi, pa otroke merka, pa skuha, in misli na vse (kdaj je kak roditeljski, kdaj je dohtar, vsa logistika pade na tise ki so doma plus vse dogovarjanje za razne preglede ipd.). 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3569
9.11.2010 13:20:49   
Urša08

Sem bla vseen mal koristna, sem obrisala lupino, moj jo mora še naštelat, zlikala še pol tamalih cunc, pol bom še jutri. Ja, čist še mal pa bo vse naštimanuser posted image  Počas bo treba še torbo za v P naštimat, me kr mal zvije k pomislimuser posted image
Čebela, pridna, jst bi se tud mogla v kuhno zapodit pa nekak ni ne časa, še manj pa volje...
Pikica, a peš hodiš po malega? Mislm, k te skrbi zarad dežja... No, držim pesti da se ne ulije pred tretjo, še bolj pa da se sploh ne ulijeuser posted image
Tamika, ti pa dej desca kr za uhe. Mislm, bi mogla en dan vidva mal zamenjat... Men gre tok na živce k vsi mislijo da če si doma da pa cele dneve kofetkaš in počivaš... Kdo pa pospravi, pa otroke merka, pa skuha, in misli na vse (kdaj je kak roditeljski, kdaj je dohtar, vsa logistika pade na tise ki so doma plus vse dogovarjanje za razne preglede ipd.). 

Birdy se ne bi mogla bolj s tabo strinjat user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bila ravno včeraj na mojga mal huda k sem rekla da sem mislila da bom kako urco mal počila in mi prijavi da on dela in da sem bla jaz domauser posted image ja halo seveda sem bla doma z bolnim otrokom k rabi več nege in pozornosti in noseča v 39 tednu user posted image . no sej potem je dojel in špel sesat in pomivat kuhinjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
9.11.2010 13:21:53   
sjmm
naš gospodič so omagali...baterije na off za kako urcouser posted image

jz pa sploh ne vem kje nej se lotim...k me kličeta pralc in sušilc, sam po moje bom kr en mini pildek za štacuno napisala, pa en kapučinček zavn...pol pakr kosili, cvetača je že kuhana, sam še ižotka ..pa bo

zdej bosta pa itak fanta vsak cajt doma in bo treba kak sadje sčaratuser posted image

tud pr ns se je uscalo...buuuu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
9.11.2010 13:32:01   
Pikica_82
Tud jaz se čist strinjam s tabo Birdy. Ko sem dala Aleksa v varstvo me je moja mama ful napadla kao saj si pa doma, ga lahk maš doma. Ja, pa še faks naj vmes končam zravn njega, pa nama celo gospodinjstvo rihtam, itak. Pa za vse sem sama dejansko cel dan.  Ker kao po njenem bom pa zdaj itak dopoldan samo po kavicah in obiskih hodla al pa spala. Sma se tud fajn spičle takrat.

Ja, peš hodim po njega, mava vrtec 2 min vstran. 2 min moje hoje, Aleksove pa kakih 15 min; je treba vse labode na Dravi preštet, pa vsak avto na parkirišču pogledat, vsakemu kelnarju v gostilnah pomahat... user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
9.11.2010 13:41:48   
Čebel@
evo babe,častim

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3573
9.11.2010 13:42:17   
TAMIKA3

Birdy se ne bi mogla bolj s tabo strinjat user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bila ravno včeraj na mojga mal huda k sem rekla da sem mislila da bom kako urco mal počila in mi prijavi da on dela in da sem bla jaz domauser posted image ja halo seveda sem bla doma z bolnim otrokom k rabi več nege in pozornosti in noseča v 39 tednu user posted image . no sej potem je dojel in špel sesat in pomivat kuhinjouser posted image user posted image user posted image

glej, saj on tudi full dosti dela, da zasluži € za kruh ... po šihtu 7-12 in 14-17, gre vsak dan še dodatne € služit, da nam je lažje ... bi pa kak dan res pasalo, da prevzame vsaj mulčke, da dam malo na off, ker sem že res pošteno zmatrana user posted image ... ga bom probala za ju3 nagovorit, da bom šla malo migat user posted image ... sva si pa za letos zadala kar en lep zalogaj - okna, fasada, kurilnica ... zdaj je še pa TV crknil user posted image ... saj se še vse da potrpet samo po takem tempu (skoraj vsak dan) ... mi pa res ni še za noge narazen držat user posted image user posted image user posted image user posted image ... upam, da razumete

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
9.11.2010 14:08:24   
Ajvy
oi....

Vidim, da ste se lepo aktivne.....same turbo mame....jst pe zdaleč nisem tako pridna....ampak guramo počasi.....he he

Tarja kašlja....ponoči ..čez dan je kot rožica....s Tiso mava jutr kontrolo v razvojni...sem mogla kar dopust vzet, ker nisem dobila frej...kr neki....

Dežek pada.....izbira bolj melanholične občutke...ampak kaj čmo......

To je to.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?