TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo mene nazaj Sem bla vseen mal koristna, sem obrisala lupino, moj jo mora še naštelat, zlikala še pol tamalih cunc, pol bom še jutri. Ja, čist še mal pa bo vse naštiman Počas bo treba še torbo za v P naštimat, me kr mal zvije k pomislim Čebela, pridna, jst bi se tud mogla v kuhno zapodit pa nekak ni ne časa, še manj pa volje... Pikica, a peš hodiš po malega? Mislm, k te skrbi zarad dežja... No, držim pesti da se ne ulije pred tretjo, še bolj pa da se sploh ne ulije Tamika, ti pa dej desca kr za uhe. Mislm, bi mogla en dan vidva mal zamenjat... Men gre tok na živce k vsi mislijo da če si doma da pa cele dneve kofetkaš in počivaš... Kdo pa pospravi, pa otroke merka, pa skuha, in misli na vse (kdaj je kak roditeljski, kdaj je dohtar, vsa logistika pade na tise ki so doma plus vse dogovarjanje za razne preglede ipd.). Birdy se ne bi mogla bolj s tabo strinjat Sem bila ravno včeraj na mojga mal huda k sem rekla da sem mislila da bom kako urco mal počila in mi prijavi da on dela in da sem bla jaz doma ja halo seveda sem bla doma z bolnim otrokom k rabi več nege in pozornosti in noseča v 39 tednu . no sej potem je dojel in špel sesat in pomivat kuhinjo glej, saj on tudi full dosti dela, da zasluži € za kruh ... po šihtu 7-12 in 14-17, gre vsak dan še dodatne € služit, da nam je lažje ... bi pa kak dan res pasalo, da prevzame vsaj mulčke, da dam malo na off, ker sem že res pošteno zmatrana ... ga bom probala za ju3 nagovorit, da bom šla malo migat ... sva si pa za letos zadala kar en lep zalogaj - okna, fasada, kurilnica ... zdaj je še pa TV crknil ... saj se še vse da potrpet samo po takem tempu (skoraj vsak dan) ... mi pa res ni še za noge narazen držat ... upam, da razumete
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|