|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 9:32:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
9.11.2010 9:35:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TASTARMU SPET TELEFON NE DELAuser posted image ...pa smo šli u soboto KAO novga kupt, sam  on se NI MOGU ODLOČT  kaj bi mel....sej še zdej ne ve-itaK......jst hočm d kup Nokio E5, on bi pa enga brezveznga Eriksona 100 let za leseno žlicouser posted image .....bomo vidl, kva bo dam prvleku...pomoje Samsungauser posted image user posted image user posted image  
jaz si bom pa verjetno C6 kupilauser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 9.11.2010 9:37:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 3527
9.11.2010 9:56:07   
Pikica_82
Dan. Malček v vrtcu, je spet celo pot protestiral, tam pa jokal user posted image  Ma upam, da ga hitro mine, me čist iz tira spravi tale njegov mili jok user posted image
Perilo končno zlikano, pa nova runda se mi že pere, pojma nimam, odkod kolk cot pridelava user posted image  za kosilo bodo polžki z mesno omako, pa ena runda omake bo kr v skrinjo romala, si vedno malo zaloge nardim, za 2 je res ubitačno vsak dan kuhat.

Čebela lušna frizurca user posted image user posted image

Kolumbo super za rano!!! Sam res še malo pazi nase no, ne kr turbo na max dajat user posted image

Za bolančke veliko user posted image user posted image user posted image !

Grem še postli preoblečt, pa posesat, pride par obiskov popoldan. Ta teden so se kr vsi vsipali user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
9.11.2010 10:21:21   
Katjusa
a vam tud ven meče in napiše we are sorry...... in potem tista varjanta desna tipka in nazaj ne delujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
9.11.2010 10:23:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a vam tud ven meče in napiše we are sorry...... in potem tista varjanta desna tipka in nazaj ne delujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pri meni je le počasen...sem brala za neki na strežniku(na RR) nagaja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
9.11.2010 10:43:42   
sjmm
pomočnika za cote že drugo rundo meljeta...se vidi d smo pojstle preoblačl

pomivalca sva nafilala s skupnimi močmi

zdej se Majki naliva s s kompotom...pol pa greva mau na luft

čebelc@.....
SUPER TI PRISTAJA, MI JE VŠEČ K MAŠ MAU KRAJŠE

kolumbo...a sta se najina deca zmenila d bosta mau težka ta teden al kako???? kako pa kajJurček...a je še tak polhek??? Pa Roksijeve učke...so že bolš???

pikica....naj hitr minejo jutranje solzice

no, dons bo za kosilo rižota z morskimi sadeži in cvetača v solati, pa malo je še narastka  za posladkat

zdej pa greva mau na luft d se Majkiju baterije ohladijo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
9.11.2010 11:10:48   
Urša08
čebela uvau superca za frizurco user posted image user posted image user posted image user posted image Žigca imam še doma ja. Za jutri pa pojma nimam kaj nej naredim al nej ga dam v vrtec al s sabo vlačim na ctguser posted image

Sjmm a pr vas tud nočka za en d.r.e.k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super da pri vas ne pada dež da gresta lahko malce vn na zrak. Pri nas dežujeuser posted image .

Pikica pridna s pospravljanjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
9.11.2010 11:16:48   
Urša08
Uf tale rr ga sračka user posted image user posted image user posted image

V glavnem misija likanje uspela - no ene par stvari še morm ampak po tavelikem sem zmagala. Kosilo se tudi že kuha - bo kar rižota danes. Ob 12 dam Žiga spat potem pa šibnem v vrtec po Nejca.

Vas grem še mal prebrat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
9.11.2010 11:19:09   
Čebel@
pikica...vem kako ti je,ko ga gledaš ko jokauser posted image user posted image user posted image user posted image ......pridna si s pospravljanjemuser posted image user posted image user posted image

sjmm....uživajta na zrakuuser posted image user posted image user posted image pri nas je dežuser posted image

urša....a danes ima še vročino?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
9.11.2010 11:20:36   
TAMIKA3
dan user posted image
še ena nenaspana bejba user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tristan je celo noč nekaj cvilil user posted image

fantje na delovnih mestih ... smo peljali star papir v šolo ... nekaj čez 100 kg user posted image user posted image danes v vrtcu izvajamo misijo brez pleničke ... bomo videli kako uspešno ... potem kavica z user posted image ... potem doma cote user posted image ... zložit, obesit ... zmenek z hotloverjem uspešen user posted image user posted image ... popoldan verouk time in sestanek za Maia user posted image user posted image user posted image

kako ste ve?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
9.11.2010 11:21:05   
Urša08
čebela zaenkrat ne (trkam da čez dan ne narste), ma pa apetit na nuliuser posted image , drugače pa dobrovoljček in vsaj pijeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
9.11.2010 11:22:19   
Urša08
Tamika uvau super za Tristana da je že brez pleničke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak pridna kt vedno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
9.11.2010 11:24:07   
boma2

TASTARMU SPET TELEFON NE DELAuser posted image ...pa smo šli u soboto KAO novga kupt, sam  on se NI MOGU ODLOČT  kaj bi mel....sej še zdej ne ve-itaK......jst hočm d kup Nokio E5, on bi pa enga brezveznga Eriksona 100 let za leseno žlicouser posted image .....bomo vidl, kva bo dam prvleku...pomoje Samsungauser posted image user posted image user posted image   

sej ni važn kakšnega ima, važn da je doseglij, ko ga boš rabila.. :)

jaz imam nokio.. in grem še eno kupit, ker moram zamenjat.. :)

boma2 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3538
9.11.2010 11:24:23   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz si bom pa verjetno C6 kupilauser posted image
user posted image

tale je pa lep... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
9.11.2010 11:24:45   
TAMIKA3
pri nas sije sonček user posted image user posted image user posted image user posted image
urša...
a ti si bila tud na zmenku'? pridna user posted image user posted image user posted image a je Žiga kaj boljše?
čebel@... super ti pristaja user posted image user posted image user posted image user posted image
sjmm ... uživajta na svežem zraku
pikica... pridna user posted image user posted image se kar k vama povabim na kosilo user posted image ... zgleda da je danes likalni dan user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
9.11.2010 11:26:24   
birdy
Dobro jutro! Kako ste kej? Jst sem prerojenauser posted image  Tamalidve sta ob pol šestih vstale, za mal čez sedem sta ble v vrtcu, midva sva bila ob pol osmih doma in sva šla oba direktno v pojstlo. Jst sem mela še neki planiran da vstanem ob devetih, ma ja, zdele sem glih ene pol ure pokoncuser posted image  Tko da plani kaj vse bom delala so se čist porušliuser posted image  Jst pa v jok pa na drevo pa gajbo mleka s sabouser posted image  Bo pa en dan kasnej narejenuser posted image
No, sicer me pa želodec matra za znort, zdej k se me je zgaga usmilila pa to... No ja, sej bo boljeuser posted image
Urša, vau, a ti pa sam še 13 dni? Joj, men kr ni jasnouser posted image
Čebela, dobr zgledaš(smajlikižvižgauser posted image ).
Za slabe nočke vsem user posted image  in naj bo vsaj današnja boljšauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
9.11.2010 11:27:27   
baki
tamika...kk ti je ratalo ba sta brez pleniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    NASVET PROSIMMMMM.....

Neposredna povezava do sporočila: 3542
9.11.2010 11:29:17   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša jutro user posted image , naj slabost mine. A je user posted image prišla? si šla kej do ginekologinje? Je z roko kej boljše?

mene tudi to zanima.. :)

pa hvala za idejo tomažka... :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
9.11.2010 11:33:43   
boma2

Tamika uvau super za Tristana da je že brez pleničke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak pridna kt vedno user posted image user posted image user posted image user posted image

se kr podpišem... :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
9.11.2010 11:34:56   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

tamika...kk ti je ratalo ba sta brez pleniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    NASVET PROSIMMMMM.....

sem že prej probala pa mu ni potegnilo user posted image ... sploh ni hotel sedet na kahli ... pa sem zdaj spet probala, pa je sedel user posted image ... doma je v majčki in sp. hlačkah, da sva hitreje na kahli user posted image ... ko kam gremo, še ima pleničko... počasi se daleč pride user posted image
danes smo od doma odšli brez pleničke ... najprej v šolo in potem v vrtec ... pa je zdržal user posted image user posted image
probaj, pa pogumno v boj user posted image ... vendar bodi pripravljena na lužice in mokre hlačke user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
9.11.2010 11:36:35   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutro.....ah ja neki zeza tukaj in tud tista varjanta nazaj ni delalauser posted image user posted image user posted image in ravno ko sem se razpisala

FEN LOKOMOTIVČEK TOMAŽ http://soncek.si/si/tomy-5688-tomazkov-hangar-za-lokomotive-i13192.shtml tale komplet sme vidla v leclerku za 49€ če katera kupuje za bližajoče dobre ljudi kaj takega je to kompletek k je vreden 49€ je ful dosti tirov in vlakec zraven je na daljinca i n na daljincu je tudi glasba.... tko luštno in dovolj vsega za igro.....

se javim kej kasneje me daje slabost......user posted image

a si ti res ziher, da nisi user posted image ... meni je to vse skupaj preveč sumljivo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
9.11.2010 11:37:30   
Čebel@

čebela zaenkrat ne (trkam da čez dan ne narste), ma pa apetit na nuliuser posted image , drugače pa dobrovoljček in vsaj pijeuser posted image
boš videla kakšen bo jutri zjutraj in pa ponočiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
9.11.2010 11:38:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan user posted image
še ena nenaspana bejba user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tristan je celo noč nekaj cvilil user posted image

fantje na delovnih mestih ... smo peljali star papir v šolo ... nekaj čez 100 kg user posted image user posted image danes v vrtcu izvajamo misijo brez pleničke ... bomo videli kako uspešno ... potem kavica z user posted image ... potem doma cote user posted image ... zložit, obesit ... zmenek z hotloverjem uspešen user posted image user posted image ... popoldan verouk time in sestanek za Maia user posted image user posted image user posted image

kako ste ve?

vav koliko opravkovuser posted image ....si res supermamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
9.11.2010 11:39:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Dobro jutro! Kako ste kej? Jst sem prerojenauser posted image  Tamalidve sta ob pol šestih vstale, za mal čez sedem sta ble v vrtcu, midva sva bila ob pol osmih doma in sva šla oba direktno v pojstlo. Jst sem mela še neki planiran da vstanem ob devetih, ma ja, zdele sem glih ene pol ure pokoncuser posted image  Tko da plani kaj vse bom delala so se čist porušliuser posted image  Jst pa v jok pa na drevo pa gajbo mleka s sabouser posted image  Bo pa en dan kasnej narejenuser posted image
No, sicer me pa želodec matra za znort, zdej k se me je zgaga usmilila pa to... No ja, sej bo boljeuser posted image
Urša, vau, a ti pa sam še 13 dni? Joj, men kr ni jasnouser posted image
Čebela, dobr zgledaš(smajlikižvižgauser posted image ).
Za slabe nočke vsem user posted image  in naj bo vsaj današnja boljšauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje-pravilno si ugotovila,da vse počakauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
9.11.2010 11:40:21   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

se kr podpišem... :)

hvala obema user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 9.11.2010 11:45:45 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?