zaljubljena23
|
betricija, spuščanje trebuščka, jaz ti bom bolj težko glede tega svetovala, ker nimam izkušenj s tem..Moj se ziher ne bo tako spustil kot nekaterim...Dejansko pa se mora poznati fajn, ker ko berem kakšne druge teme, marsikatera skomentira, da ji je kdo že dejal, da se ji je trebušček spustil...Vidim, da sva potem na istem, kar se tiče nizko ležeče glavice, ampak dokler je MV primerno dolg in zaprt ni panike..Pri meni so avgusta zagnali paniko, da sem kao že odprta, pa poglej do kam sem pricapljala, pa nikakor nimam občutka, da bi še se kaj prej zgodilo, se že vidim, kako bomo čakali na pdp in molili, da pride takrat zadnji čas ven, ker v novo leto pa ravno ne bi rada zakorakala 2v1 Glede obiska patronažne pa nam je bilo rečeno, da pri mojem G sestre nekje 2 meseca pred pdp-jem javijo patronažni in jim dajo telefonsko, tako da patronažna pokliče in se naprej dogovarjava sami... Glede tega, da imaš pretoke nizko, pa nimam blage veze kaj bi lahko pomenilo Aja, pa še zadnji znakci, ki si jih opisala, hmmm lahko je kakšna viroza, ki razhaja, lahko se telo pripravlja na velik dogodek...Ampak da bi zdaj kakšno paniko zagnala, mislim da ni potrebe..Vsaj jaz je ne bi...