|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
8.11.2010 20:07:27   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
8.11.2010 20:08:46   
Čebel@
mala v postelji,ati je šel k kolegu gume menjat,mami pa via postelja

pa pauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
8.11.2010 20:13:48   
sjmm
jz sm bla dons čist huda popoldne...Saška je morila glede kompjuterja, ma za šolo nardila nč

Jan je bil priden...pa sta se pol z Mihcem sfajtala u nulo...tko d MIha je že v pojstli

zdej grem še Maja zrihtat..pa mleko že čaka..pa spat....je bil dons tud popoldne k hudiček...je zlezu na mizo...se mi je skor sfrklaluser posted image user posted image user posted image user posted image

grem...je ta star uletu...sestradan..še en bejbi...dons mam dost dneva..

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
8.11.2010 20:56:02   
Pikica_82
sjmm thx za recept! Zveni njami, bo enkrat na jedilniku user posted image user posted image

Grem kr v mižule, sem neka crknjena. Nočko!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
9.11.2010 6:54:06   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
9.11.2010 6:55:45   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 7:47:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 7:58:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3508
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 8:05:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3509
9.11.2010 8:08:22   
Katjusa
jutro.....ah ja neki zeza tukaj in tud tista varjanta nazaj ni delalauser posted image user posted image user posted image in ravno ko sem se razpisala

FEN LOKOMOTIVČEK TOMAŽ http://soncek.si/si/tomy-5688-tomazkov-hangar-za-lokomotive-i13192.shtml tale komplet sme vidla v leclerku za 49€ če katera kupuje za bližajoče dobre ljudi kaj takega je to kompletek k je vreden 49€ je ful dosti tirov in vlakec zraven je na daljinca i n na daljincu je tudi glasba.... tko luštno in dovolj vsega za igro.....

se javim kej kasneje me daje slabost......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3510
9.11.2010 8:10:54   
Urša08
Evo mene, kava nekako prijela tko da sem začela funkcionirat.

Kolumbo mah k da ponoč nimam že sama s sabo dost dela  - mišljeni obiski wc-ja, pa kokr se dam na desni bok me tamala čist zbrca,.. potem pa še oba mulota k nama prideta kampirat in gužva totalna dons, sem na ta lesenmu delo spala da sem se skoz zbujala, pa vmes še Žiga vsako uro neki čivkal, pa k grem na wc bi on vstal ne glede na to al je 4, 5 zjutri user posted image user posted image user posted image user posted image .
Super da je rana ok user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je pa Roksi? Kdaj pa pride Majkl domov?

Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.11.2010 8:12:30   
Urša08
Katjuša jutro user posted image , naj slabost mine. A je user posted image prišla? si šla kej do ginekologinje? Je z roko kej boljše?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.11.2010 8:15:41   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA ČAKAMO SLIKCOuser posted image

SJMM Kva vam spet računalnički nagajajo....pa super recept...morm  hitr shrant, k sm že zanč "zamudila" čufte od Čebele, ker počas bo treba varovalke od šporgeta pržgatuser posted image ...je Šime dons reku: A grem k
mamici po kosilouser posted image ...sm sam rekla: jaaaaaaauser posted image
MIHAILO skos mislm nate, sm te zanč poklicala, pa nisva uspele linije dobit....sam da si boljše in da čim prej mine.

PETRUŠK kaj novega na vašem koncu?

BIRDY kako Kristi in Ribice?

jutroooooooooooo

moj želodec much better....tko da upam, da sm s tahudga vn....eva je načeloma ok...dons smo celo spal celo noč brez prekinitev...sm jo ene 2x šlatala če je sploh še živa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak še vedno kašlja....glih zj vergla, da ne vem ker tovornjak bi rada užgalauser posted image user posted image
upam, da tud njo ta kašelj kmalu zapusti......k jo res že zlo težko poslušam....bogico mojo...
pr vas ste ok???

pa juhuhuhuhuhuuuuuuuuuuu za tvojo rano...da boš končno lahko zadihala...sm res vesela zate.....turbo pa vseen še mal na strani pust...vsaj ko maš šimeta doma....se pust mal crklat...ko ga ni itak treba turbo onuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja čufte od čebele so pa res zakon...če bi rada ti jest napišem ...ne vem čist točn....ampak tko k sm jih jst nardila pa so super, ne vem če jih nam kr za dans iz skrinje vzela k se mi ne da kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutr bo pa user posted image varuška, da šibnem mal v službico...čene bo že res odpoved padla

lep pozdravček....morm miški neki za zajtrk nardit...zj bajske gleda.....kolk je luštn doma...sm že pozabla...pa k ni prehudo bolančkana...jo mam doma zato da jo ornk pocajtam.....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3513
9.11.2010 8:17:12   
Urša08
Punce še 13 dni mam do roka user posted image user posted image Kam je šla moja nosečnostuser posted image No ta teden mam še par opravkov, drug teden pa upam, da začnem počivat. Ta teden bolj slabo kažeuser posted image . v soboto gremo z mojimi še na eno kosilo - mjami komi čakam, pa mal mam namen v hiperja it nakupit božična darila. Da dam še to iz glave. Moram samo spisek narest da koga ne zgrešim.

Nč sedaj morm it pa en krog z loverjem.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
9.11.2010 8:19:14   
Urša08
Petrušk kaj pa če bi Evi vsaj zjutraj in zvečer dala mal sirupa prospan da se tale kašelj neha, ker se mi zdi da se že ful vleče. Al pa kaplice sinecod. Sem vesela da si boljša user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
9.11.2010 8:28:12   
baki
evo nik je v vrtecu,katja v šoli edvin pa spi ima nočne.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
9.11.2010 8:29:28   
baki
KATJUŠA..A JE ŽE PRŠLAuser posted image ..urša...a sam 13 dni še.hiter opravi kar misliš da te ne presenetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
9.11.2010 8:30:26   
baki
čebell....lepe slikice.tvoja mala je kot princesa,tvoj trebuh pa je glih praviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
9.11.2010 8:31:41   
baki
tk komentiram vsako malo ker me kr vn vržeuser posted image kolumbo...fajn da maš tk ma pol ure budniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
9.11.2010 8:36:20   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk kaj pa če bi Evi vsaj zjutraj in zvečer dala mal sirupa prospan da se tale kašelj neha, ker se mi zdi da se že ful vleče. Al pa kaplice sinecod. Sem vesela da si boljša user posted image

prospan ji dajem, pa apisirum pa no comment kaj še vse....norišnicaaaaaaaaaa

ooo 13 dni to je pa res hitro....noroooooo......če te kaj prehiti ti želim čimhitrejši porod brez bolečin..........

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
9.11.2010 9:06:17   
Čebel@
evo,sem se posebaj za vas kar sama slikalauser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
9.11.2010 9:18:27   
Čebel@
danuser posted image

sem bila že v laboratorjuuser posted image ...Hana v vrtcuuser posted image

sjmm......uf včeraj pa ni bil tvoj danuser posted image .....bo današnji boljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pikica....smo šli danes brez solzic v vrtec?user posted image

kolumbo.....user posted image user posted image user posted image za rano....turbo pa na IZI,okuser posted image user posted image

recept za čufte lahko kamot še 1x napišemuser posted image

katjuša...user posted image user posted image user posted image zate...dej se naroči k G,plissssss

urša.....uf kakšno pestro noč ste imeliuser posted image .....a imaš Žigca danes še doma?....probaj počivatuser posted image user posted image ....tudi jaz ti želim(če te user posted image  prehiti)-hiter,lahek porod in lepo,zdravo princeskouser posted image user posted image user posted image

baki.....super,da ste nazaj po delovnih mestihuser posted image user posted image user posted image

petrušk.....super,da gre zdravje na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
9.11.2010 9:19:09   
sjmm
dan, jutro!

urša...hvala k si mojo sliko gor prpopalauser posted image ...

naša noč je bla en živ obup, jz sem se še popoldanski kavi odpovedala d bom le spala....ma noge sm mela kr neki mravljinčaste...pa sej to bi še šlo...sam mali je pršu takoj k sm pršla v pojstlo k men, moj je na kavču drnjohal...sm ga kr tm pustila..ker je bil totalna koma...je pršu domov, pojedu, se vsedu na kavč...komi d sva si rekla živjo...in zaspal...pojma ni imel kdo je mulčke napodil spat, kdo je psa sprehodu, kdo je piskre pomiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je reku zjutri d je imel tok laufarije d ga je čist zdelal...no, jz sm pa ležala cel dan...in pol on vse noči lepo prespi k ga jz mau žuram s ta malim, pol je pa cel ogenj u streh, če nism popolno srečne in zadovoljne volje...ma včeri me je tud Saša čist razštemala s svojimi izpadi...že dolg ne tok...pol zvečer paše Miha...m.a.t.r   kok sta si podobna, še dobr d je Jan tko fajn...z njim sploh nimava konfliktov in vse nardi kar mu naročim, brez kake pripombe, še sam se spomne...ma, dost nakladanjauser posted image

kolumbo....super za rano!!!!!!!! sam vseen se še pazi....plisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja, glede kompjuterjev....sej hišni, pa moj sta ok, Sašin pa neki z.a.j...... že od začetka....smo ji dal že 3x nov program gor..pa kr neki šteka....pa še ona je tok nestrpna kr neki tipka,pa tolče..trapa mala....d ne rečem d bogi kompjuter skor pregori k ma ona svoje razprave s čokoladnim princem, pa skoz neki dol vleče..musko, filme...pol pa ni čudn č kej zaštekauser posted image

petrušk....krasno slišat d ste bolš!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj še kašelj mine!!!!držimo pesti!!!

baki....super d je Nik že tko bolš!!!!

katjuša....od česa pa slabost???? naj hitro mine!!!!

Grem pikija nahranituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 9:23:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
9.11.2010 9:24:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA TOOOOOOOO  LUŠNA FULLLLLLuser posted image user posted image user posted image  ZDEJ MAŠ ŠE 5 LET MANJ, PA ŽE TKO SI 10 LET MAJŠA OD MENEuser posted image user posted image user posted image
si čist zadela kakšno frizuro bom melauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....čez kakšen mesec bom šla pa še po svetle plremeneuser posted image ...je frizerka tudi rekla,da spet mlajša zgledam,pa že tko mi težijo za osebnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?