Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 20:07:27
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 20:08:46
|
|
|
|
Čebel@
|
mala v postelji,ati je šel k kolegu gume menjat,mami pa via postelja pa pa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 20:13:48
|
|
|
|
sjmm
|
jz sm bla dons čist huda popoldne...Saška je morila glede kompjuterja, ma za šolo nardila nč Jan je bil priden...pa sta se pol z Mihcem sfajtala u nulo...tko d MIha je že v pojstli zdej grem še Maja zrihtat..pa mleko že čaka..pa spat....je bil dons tud popoldne k hudiček...je zlezu na mizo...se mi je skor sfrklal grem...je ta star uletu...sestradan..še en bejbi...dons mam dost dneva..
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 20:56:02
|
|
|
|
Pikica_82
|
sjmm thx za recept! Zveni njami, bo enkrat na jedilniku Grem kr v mižule, sem neka crknjena. Nočko!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 6:54:06
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 6:55:45
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2010 7:47:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2010 7:58:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2010 8:05:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:08:22
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro.....ah ja neki zeza tukaj in tud tista varjanta nazaj ni delala in ravno ko sem se razpisala FEN LOKOMOTIVČEK TOMAŽ http://soncek.si/si/tomy-5688-tomazkov-hangar-za-lokomotive-i13192.shtml tale komplet sme vidla v leclerku za 49€ če katera kupuje za bližajoče dobre ljudi kaj takega je to kompletek k je vreden 49€ je ful dosti tirov in vlakec zraven je na daljinca i n na daljincu je tudi glasba.... tko luštno in dovolj vsega za igro..... se javim kej kasneje me daje slabost......
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:10:54
|
|
|
|
Urša08
|
Evo mene, kava nekako prijela tko da sem začela funkcionirat. Kolumbo mah k da ponoč nimam že sama s sabo dost dela - mišljeni obiski wc-ja, pa kokr se dam na desni bok me tamala čist zbrca,.. potem pa še oba mulota k nama prideta kampirat in gužva totalna dons, sem na ta lesenmu delo spala da sem se skoz zbujala, pa vmes še Žiga vsako uro neki čivkal, pa k grem na wc bi on vstal ne glede na to al je 4, 5 zjutri . Super da je rana ok Kako je pa Roksi? Kdaj pa pride Majkl domov?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:12:30
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša jutro , naj slabost mine. A je prišla? si šla kej do ginekologinje? Je z roko kej boljše?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:15:41
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA ČAKAMO SLIKCO SJMM Kva vam spet računalnički nagajajo....pa super recept...morm hitr shrant, k sm že zanč "zamudila" čufte od Čebele, ker počas bo treba varovalke od šporgeta pržgat ...je Šime dons reku: A grem k mamici po kosilo ...sm sam rekla: jaaaaaaa MIHAILO skos mislm nate, sm te zanč poklicala, pa nisva uspele linije dobit....sam da si boljše in da čim prej mine. PETRUŠK kaj novega na vašem koncu? BIRDY kako Kristi in Ribice? jutroooooooooooo moj želodec much better....tko da upam, da sm s tahudga vn....eva je načeloma ok...dons smo celo spal celo noč brez prekinitev...sm jo ene 2x šlatala če je sploh še živa.... ampak še vedno kašlja....glih zj vergla, da ne vem ker tovornjak bi rada užgala upam, da tud njo ta kašelj kmalu zapusti......k jo res že zlo težko poslušam....bogico mojo... pr vas ste ok??? pa juhuhuhuhuhuuuuuuuuuuu za tvojo rano...da boš končno lahko zadihala...sm res vesela zate.....turbo pa vseen še mal na strani pust...vsaj ko maš šimeta doma....se pust mal crklat...ko ga ni itak treba turbo on ja čufte od čebele so pa res zakon...če bi rada ti jest napišem ...ne vem čist točn....ampak tko k sm jih jst nardila pa so super, ne vem če jih nam kr za dans iz skrinje vzela k se mi ne da kuhat jutr bo pa varuška, da šibnem mal v službico...čene bo že res odpoved padla lep pozdravček....morm miški neki za zajtrk nardit...zj bajske gleda.....kolk je luštn doma...sm že pozabla...pa k ni prehudo bolančkana...jo mam doma zato da jo ornk pocajtam.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:17:12
|
|
|
|
Urša08
|
Punce še 13 dni mam do roka Kam je šla moja nosečnost No ta teden mam še par opravkov, drug teden pa upam, da začnem počivat. Ta teden bolj slabo kaže . v soboto gremo z mojimi še na eno kosilo - mjami komi čakam, pa mal mam namen v hiperja it nakupit božična darila. Da dam še to iz glave. Moram samo spisek narest da koga ne zgrešim. Nč sedaj morm it pa en krog z loverjem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:19:14
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk kaj pa če bi Evi vsaj zjutraj in zvečer dala mal sirupa prospan da se tale kašelj neha, ker se mi zdi da se že ful vleče. Al pa kaplice sinecod. Sem vesela da si boljša
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:28:12
|
|
|
|
baki
|
evo nik je v vrtecu,katja v šoli edvin pa spi ima nočne.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:29:28
|
|
|
|
baki
|
KATJUŠA..A JE ŽE PRŠLA ..urša...a sam 13 dni še.hiter opravi kar misliš da te ne preseneti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:30:26
|
|
|
|
baki
|
čebell....lepe slikice.tvoja mala je kot princesa,tvoj trebuh pa je glih pravi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:31:41
|
|
|
|
baki
|
tk komentiram vsako malo ker me kr vn vrže kolumbo...fajn da maš tk ma pol ure budnice
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 8:36:20
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk kaj pa če bi Evi vsaj zjutraj in zvečer dala mal sirupa prospan da se tale kašelj neha, ker se mi zdi da se že ful vleče. Al pa kaplice sinecod. Sem vesela da si boljša prospan ji dajem, pa apisirum pa no comment kaj še vse....norišnicaaaaaaaaaa ooo 13 dni to je pa res hitro....noroooooo......če te kaj prehiti ti želim čimhitrejši porod brez bolečin..........
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 9:06:17
|
|
|
|
Čebel@
|
evo,sem se posebaj za vas kar sama slikala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 9:18:27
|
|
|
|
Čebel@
|
dan sem bila že v laboratorju ...Hana v vrtcu sjmm......uf včeraj pa ni bil tvoj dan .....bo današnji boljši pikica....smo šli danes brez solzic v vrtec? kolumbo..... za rano....turbo pa na IZI,ok recept za čufte lahko kamot še 1x napišem katjuša... zate...dej se naroči k G,plissssss urša.....uf kakšno pestro noč ste imeli .....a imaš Žigca danes še doma?....probaj počivat ....tudi jaz ti želim(če te prehiti)-hiter,lahek porod in lepo,zdravo princesko baki.....super,da ste nazaj po delovnih mestih petrušk.....super,da gre zdravje na boljše
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 9:19:09
|
|
|
|
sjmm
|
dan, jutro! urša...hvala k si mojo sliko gor prpopala ... naša noč je bla en živ obup, jz sem se še popoldanski kavi odpovedala d bom le spala....ma noge sm mela kr neki mravljinčaste...pa sej to bi še šlo...sam mali je pršu takoj k sm pršla v pojstlo k men, moj je na kavču drnjohal...sm ga kr tm pustila..ker je bil totalna koma...je pršu domov, pojedu, se vsedu na kavč...komi d sva si rekla živjo...in zaspal...pojma ni imel kdo je mulčke napodil spat, kdo je psa sprehodu, kdo je piskre pomil ....je reku zjutri d je imel tok laufarije d ga je čist zdelal...no, jz sm pa ležala cel dan...in pol on vse noči lepo prespi k ga jz mau žuram s ta malim, pol je pa cel ogenj u streh, če nism popolno srečne in zadovoljne volje...ma včeri me je tud Saša čist razštemala s svojimi izpadi...že dolg ne tok...pol zvečer paše Miha...m.a.t.r kok sta si podobna, še dobr d je Jan tko fajn...z njim sploh nimava konfliktov in vse nardi kar mu naročim, brez kake pripombe, še sam se spomne...ma, dost nakladanja kolumbo....super za rano!!!!!!!! sam vseen se še pazi....plis aja, glede kompjuterjev....sej hišni, pa moj sta ok, Sašin pa neki z.a.j...... že od začetka....smo ji dal že 3x nov program gor..pa kr neki šteka....pa še ona je tok nestrpna kr neki tipka,pa tolče..trapa mala....d ne rečem d bogi kompjuter skor pregori k ma ona svoje razprave s čokoladnim princem, pa skoz neki dol vleče..musko, filme...pol pa ni čudn č kej zašteka petrušk....krasno slišat d ste bolš!!!!!! naj še kašelj mine!!!!držimo pesti!!! baki....super d je Nik že tko bolš!!!! katjuša....od česa pa slabost???? naj hitro mine!!!! Grem pikija nahranit
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2010 9:23:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 9.11.2010 9:24:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA TOOOOOOOO LUŠNA FULLLLLL ZDEJ MAŠ ŠE 5 LET MANJ, PA ŽE TKO SI 10 LET MAJŠA OD MENE si čist zadela kakšno frizuro bom mela ....čez kakšen mesec bom šla pa še po svetle plremene ...je frizerka tudi rekla,da spet mlajša zgledam,pa že tko mi težijo za osebno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?