|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
8.11.2010 11:18:58   
Tulipan12
Zjutraj sem letela v Lidl in dobila flis jopico na kapuco za Lio in še eno pižamicouser posted image  je pa bila kar vojna!!user posted image  Ampak, da vam povem, objo sem kupila sicer za deklice, ampak modrouser posted image  (mogoče pa res sinčka nosim, ko me tak na user posted image  nese)user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
8.11.2010 11:21:55   
Tulipan12
Tasa si dobila moj sms včeraj nazaj??? Meni kaže neko čudno kuvertico, pa upam, da si dobila!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2077
8.11.2010 11:38:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

ČER.
Sem v zadnjem mesecu celodnevne uživancije z bavcema.Je ,pa počasi čas ,da obrnemo nov list v našem življenju in,da še mami počne kaj drugega kot pedina male ritkeuser posted image .
Bosta,pa te dve mali ritki čez dva meseca piiiiiiiiiihala naslednjo svečko.Ja,ja letiiiiiiiiiimo mi proti dvojkiuser posted image .
Drugač,pa skurjena totalno cele noči prehodim ,ker kar naprej eden joka in vstaja.Virusi nas napadajo eden za drugim tak,da ne vem kdaj zlezemo iz tega.Hb ne rabimo ab ampak noči me ubijajo.Ni več tistega lepega ritma in seveda posledično tudi moja sončka nista tisto kar sta sicer.Seveda ,če se kar naprej prebujamo.
Bo minilo vem ,da bo samo sem pač mogla pojamrat.

No, kaj pa če bi me ustanovile neki nočni klub, ko berem, da smo vse cele noči pokonci?user posted image

Se strinjam, samo meni dete ne dovoli uporabljati PC-ja takrat!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2078
8.11.2010 13:52:12   
KOKICA32
Buuuuuuuuuuuuuuuu!user posted image

Kje te ste vse danes?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
8.11.2010 14:21:03   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem tu, sicer mam kar pestro pri teh zadnjih službenih izdihljajih, ampak mi RR kr nekaj štekauser posted image  tebi dela?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
8.11.2010 14:34:45   
Tulipan12
Jaz sem se počasi začela pripravljat na decembersko gužvo v našem življenjuuser posted image  Malo sem vrgla oko na božična darila, 3 kupilauser posted image user posted image user posted image , danes sem izpolnila papire za CSD, v petek odnesem, videla neko novo posteljico v Ikei za Lio, ki mi je celo všeč na internetni strani - gremo konec tedna al pa naslednji teden v začetku v lov in upam, da mi bo v živo tudi všeč. Bi bila najsrečnejša, da se tega rešim, pa še cene so super!user posted image

Vprašanje za mamice punčk Lia že ima take laske, da se res borim z razčesavanjem. Katere šampone uporabljate in mogoče že kak balzam?

Neposredna povezava do sporočila: 2081
8.11.2010 15:06:04   
KOKICA32

Jaz sem tu, sicer mam kar pestro pri teh zadnjih službenih izdihljajih, ampak mi RR kr nekaj štekauser posted image  tebi dela?

Tudi mi ful šteka!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2082
8.11.2010 20:11:20   
Najaa
Ful sem citirala, pa vse je šlo v maloro! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom še enkrat napisala, kar se spomnem.

KOKICA, pri nas ko so očke vnete, ni druge, kar je treba je treba. Pa pikepoke. Aja še to, pri AB sem jaz ratala ful zatežena in jih ne vzamem, preden P ne pogleda krvi. Ker Tija jih je že parkrat brezveze jemala. Sam naša P ve, da ga je mal usrala in nas direkt na kri pošlje. user posted image

Hvala vsem za čestitke za Nikinih 21m, še posebi tebi Persida za slikco HK. Bi jo pokazala Niki in ona bi seveda cvilila zraven, ker jo OBOŽUJe, sam danes je prvi dan, ko odkar imam otroke, OBE spita pri babici! user posted image Mož je tud še tam in mir se mi prav prileže, ker danes sem bila dooolgo v službi.

Kaj še...? Ajaaa, Tulipan, važička! user posted image Zadnji ponedeljek in to... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 8.11.2010 20:14:54 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
8.11.2010 20:29:34   
tasa_m

Tasa si dobila moj sms včeraj nazaj??? Meni kaže neko čudno kuvertico, pa upam, da si dobila!user posted image
sem dobila, hvala. Samo se mi ni dalo vbeč nič odpisat.
Sem pa ti zato danes poslala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.11.2010 20:31:33   
tasa_m

Jaz sem se počasi začela pripravljat na decembersko gužvo v našem življenjuuser posted image  Malo sem vrgla oko na božična darila, 3 kupilauser posted image user posted image user posted image , danes sem izpolnila papire za CSD, v petek odnesem, videla neko novo posteljico v Ikei za Lio, ki mi je celo všeč na internetni strani - gremo konec tedna al pa naslednji teden v začetku v lov in upam, da mi bo v živo tudi všeč. Bi bila najsrečnejša, da se tega rešim, pa še cene so super!user posted image

Vprašanje za mamice punčk Lia že ima take laske, da se res borim z razčesavanjem. Katere šampone uporabljate in mogoče že kak balzam?
ej, če grete v Ikeo imam eno prošnjo :) In, super da ti je všeč. To je že nekaj user posted image

jaz za Lijine laske uporabljam samo nek šampon iz Mullerja. Je pa res,da je pol ne češem, ker se ji v kodrčke naredijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.11.2010 20:32:19   
tasa_m

pa meni že par dni. Sploh nimam veselja it na RR user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.11.2010 20:38:52   
felix7

Dobro jutro, dober dan!
Sicer je deževni ponedeljek, je pa moj zadnji službeni do leta 2012!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fouš, fouš, fouš user posted image  ma super, zdaj se pa lahko začneš relaksirat user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.11.2010 20:39:00   
felix7

Dobro jutro!user posted image

No, nič ni kaj dobro. Moj pikec je spet doma. Smo včeraj zvečer še enkrat šli do dežurnega zdravnika, ker je imel vročino in bruhal je. Potrdila je izjavo dežurne dohtarce od sobote, da gre za prehlad in mu je dala AB. Sedaj pa meni več ni nič jasno, zakaj AB, če je prehlad???user posted image Naj mi nekdo to razloži, ker meni več ni nič jasno. Dobil je Hiconcil! Bi ga ve dajale? Danes in jutri je ati z njim doma, če pa bo potrebno pa bom od srede dalje jaz. Pa daj no, to je od začetka vrtca že tretji AB!user posted image

Zjutraj je bila budnica že ob 04.30h, tak da verjetno vodimo za danes. Pa ni nič kaj kazal znakov, da je bolan, začel se je igrati...samo je pač morala mama biti zraven. user posted image Očke so malo boljše, vendar se še kar borimo s temi kapljicami. Pa to je pa res eno veliko mučenje.

Četistke vsem slavljencem. user posted image user posted image user posted image Ja, res se s svatlobno hitrostjo premikamo k novemu letu, ko bomo spet praznovali RD! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Za Mašo! Lepo ime si je izbrala! user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Valentina. Glede AB pa moraš sama presoditi glede na stanje. Jure je imel dvakrat tak prehlad, da so mu dali AB. Enkrat sem se odločila, da mu AB ne dam in je bil naslednji dan že skoraj dober. Drugič sem pa videla, da zaradi vnetega grla ne bo šlo brez in je dobil AB.
A kri so mu preverili? Ker če so mu dali AB kar tako na pamet, bi jaz dobro premislila... Vsaj pri nas je tako, da po končani terapiji z AB obvezno pokasira prvi virus, ki pride mimo user posted image  ker ima pač sesut imunski sistem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
8.11.2010 20:39:12   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

http://www.tchibo.de/Maedchen-Schneekombi-p200020293.html

če katero zanimauser posted image  tudi za fantke obstaja. Mi dostikrat kupimo kaj, pa smo zelo zadovoljni!

ful lušna jakna! Meni je ena padla v oči zame. Samo cene so pa res nekam nizke. Kakšna je pa tvoja izkušnja s kvaliteto? Meni je pri zimski jakni prvo to, da je dovolj topla.

Ej, kvaliteta je full dobra, edino kar je pri tem je to, da večina ne pride na SLO trg, ne glede na to kar objavijo na online. No, samo mi se peljemo v Lipnico in tam kupimo. Te jaknice spet zdaj ni bilo v SLO, gremo konc tedna v Avstrijo, upam, da dobim kompletek!user posted image  Drugače pa imam jaz full dosti njihovih stvari, moj dragi še več, cene pa so tudi kar dostopne. Pazit pa moraš tudi pri številkah, jaz drugače nosim 36 konfekcijo, mi je pa njihova 36 prevelika, tak da si določenih stvari ne moram kupit, če nimajo 34.

a imajo štacuno tudi pri nas??? jaz prvič slišim za njih user posted image  v slovenščini pa najbrž ni spletne strani, ali pač?

Neposredna povezava do sporočila: 2089
8.11.2010 20:40:32   
felix7
no, drage sotrpinke, se kej vagate? Bomo v seznam kej vpisale, kako pridne smo bile do zdaj? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
8.11.2010 20:41:39   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ej, če grete v Ikeo imam eno prošnjo :) In, super da ti je všeč. To je že nekaj user posted image

jaz za Lijine laske uporabljam samo nek šampon iz Mullerja. Je pa res,da je pol ne češem, ker se ji v kodrčke naredijo user posted image

jaz mam tut eno prošnjo, da me vzamete sabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
8.11.2010 20:44:08   
Najaa
Jaz se vagam. Do zdaj -4. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
8.11.2010 20:46:35   
PERSIDA
Spisala cel roman ,pa me kenslalo.
Tak,da bom drugič okuser posted image .
Sem,pa tukaj ,če me kdo rabiuser posted image .

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
8.11.2010 20:49:04   
PERSIDA
Vsak kg ,ki imate manj je vreden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tak,da jaz navijam z vami ko bo čas ,pa upam,da boste ve za mene.Danes še ne ,ker sem se prej napokala z žemljo in dom.pašteto.Nisem mogla mimo.Upam,da zberem enkrat dovolj kondicije ,da bom lahko spet hodla mimo hladilnika ,brez da ga odprem.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.11.2010 20:49:31   
tasa_m
Šteka RR tak da nimam niti volje user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.11.2010 20:51:39   
tasa_m
Jaz ne vem kolk sem dol šla, ker nam je vaga crknila. No, v bistvu so baterije šle samo še jih nismo nabavli user posted image  user posted image
V glavnem nekaj sem šla, ker mi tak sodelvke pravijo. Te pa že bo user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.11.2010 20:51:51   
PERSIDA
Ikea ja to bi blo za mene samo kaj ko nikoli ne pridem do tja.Očitno bom mogla enkrat tja vrezat.
tulipan upam ,da nabaviš tak za en tovornjak robe.user posted image čuj moj je jutri v Grazu ,če vam placa zmanjkauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.11.2010 20:52:41   
PERSIDA

Šteka RR tak da nimam niti volje user posted image

Kjer je volja tam je potuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.11.2010 20:53:36   
PERSIDA

Jaz ne vem kolk sem dol šla, ker nam je vaga crknila. No, v bistvu so baterije šle samo še jih nismo nabavli user posted image  user posted image
V glavnem nekaj sem šla, ker mi tak sodelvke pravijo. Te pa že bo user posted image user posted image

Tolko gledaj ,da te bom še spoznala za božičuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.11.2010 20:55:10   
PERSIDA
Samo svoje hruške ,pa nebom gledala res ne user posted image .Nočko.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?