felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 OK, probam zadnjič, potem pa,ne vem še kaj bom Tasa meni je Petra super, otročki jo imajo radi, ne vem pa kaj bo dejansko, ko bo komu kaj delala v ustih Ne, nimam nobene prijateljice za odrasle, žal Ikea kaj rabiš? Napiši al pa mi link daj gor, pa ti prinesem. Grem v roku 2 tednov, bom videla kako bo z Lio, namen pa imam ta teden. Felix Tscibo ima oddelke v vseh Intersparih, ponekod je večji, ponekod manjši. Roba prihaja vsak četrtek, na spletni strani lahko spremljaš kaj prihaja. Je pa res, tak kot sem ti že napisala, da nikoli ne veš, kaj je predvideno za SLO trg. Recimo, ko je kakšno pohištvo, pa take večje stvari, tega sigurno ne boš našla tukaj, oblačila večinoma so, ampak tudi ne vedno. No, da se še potožim: z Lio sva šli včeraj končno k P. Diagnoza: gnojna angina Hiconcil To, da ne spim že 4 dni, sploh ne rabim omenjat, ne? Pa do četrtka moram delat, ker moram končat zadeve in predat delo, totalno nenaspana, Lia pa joka, joka, joka, ko grem od doma... Kilogrami bravo punce, le tako naprej!!! za Lio, tebi pa privoščim eno posteljo, da se naspiš a v Intersparu je njihova roba? Padeš dol... se vidi, da ne hodim v Špar oz. da daleč naokrog ni nobenega. No, ampak ko bom naslednjič v Cityparku, si bom šla pa pogledat zadevo. A prav svoj oddelek majo, praviš? Pa roba hitro zgine? Tko k v Lidlu npr?