|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
5.11.2010 20:55:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Vneta očka:

Kaj se lahko uporabi fiziološka raztopina, da se z njo spere oko?

Lahko ja. Če ni že tako vneta, da je treba po Ab it.

Zjutraj je imel rumeno zlepljeno, pa popoldan 1x, drugače pa ne. Kako vem, da je že za AB?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
5.11.2010 21:18:58   
Najaa
Veš, te vnete oči... jaz grem raje pokazat otroka, ker je ful nalezljivo. Nika jih je imela ene parkrat, pa smo nazadnje rešli sam s fiziološko. Če bo mel jutri zjutraj spet gnoj, bi bilo fajn AB dat. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
6.11.2010 14:06:31   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

http://www.tchibo.de/Maedchen-Schneekombi-p200020293.html

če katero zanimauser posted image  tudi za fantke obstaja. Mi dostikrat kupimo kaj, pa smo zelo zadovoljni!

ful lušna jakna! Meni je ena padla v oči zame. Samo cene so pa res nekam nizke. Kakšna je pa tvoja izkušnja s kvaliteto? Meni je pri zimski jakni prvo to, da je dovolj topla.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
6.11.2010 14:06:41   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Joooooooooj šipe ,leeeeeeeeeetimuser posted image

meni je danes uspelo celo 3 okna umit user posted image  pač pomivam na obroke user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
6.11.2010 14:06:48   
felix7

Kako najmanj 200 pikapolonic prepričaš ,da naj grejo dol z okneuser posted image .Pa nimam zaj cajta vsako posebej na rože nosituser posted image

uaaaaaau, to pa je moral biti prizor user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
6.11.2010 14:06:54   
felix7

tasa Lija je prava! user posted image user posted image user posted image

Tija je pa prejle rekla Niki, naj zapoje Vse najboljše (pred tem je sama zapela v slo in ang) in Nika zapoje: "Se najolse tu ju." user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  originalno!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
6.11.2010 14:08:40   
felix7
pa dober dan user posted image

mi smo doma, moški del spi (oba ful kašljata), jaz pa relaksiram na računalniku user posted image  Za kosilo je bila jota, sem zamenjala B in Š dan, tako da bo jutri verjetno bolj mesno, ko gremo k mami na kosilo.

Današnji plani so nam zaradi moževe bolezni padli v vodo, tako da bom pa kaj pospravila ali pa kaj narisala user posted image

Lep vikend vsem!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
7.11.2010 10:00:27   
KOKICA32

Veš, te vnete oči... jaz grem raje pokazat otroka, ker je ful nalezljivo. Nika jih je imela ene parkrat, pa smo nazadnje rešli sam s fiziološko. Če bo mel jutri zjutraj spet gnoj, bi bilo fajn AB dat. 

Sva šla včeraj k dežurnemu, pa je dobil Tobrex. Sedaj pa imamo extra mučenje, ko mu moram 4x/dan to v oči kapljati. Obstaja kaka finta, kako to v oči dobit? In potem se joče pa tak vso zdravilo ven steče. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
7.11.2010 10:01:57   
KOKICA32
Sem prišla malo okrog, ker se mi zdi, da sem že vsega vraga danes naredila,, glede na to,da sem spet že od 05.30 ure auf! Valentin sedaj spi, ata je šel na pijačko, mama že kuha kosilo...aha, alarm...! PApauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
7.11.2010 19:44:14   
trezika
dober večer...vračam nas na prvo stran user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
7.11.2010 19:45:13   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sva šla včeraj k dežurnemu, pa je dobil Tobrex. Sedaj pa imamo extra mučenje, ko mu moram 4x/dan to v oči kapljati. Obstaja kaka finta, kako to v oči dobit? In potem se joče pa tak vso zdravilo ven steče. user posted image user posted image user posted image

žal ti ne vem pomagat....pri nas je vsakokrat mučenje, ko ji fiziološko v nos vlivam.... groza kako se dere....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
7.11.2010 21:00:04   
PERSIDA
ČER.
Sem v zadnjem mesecu celodnevne uživancije z bavcema.Je ,pa počasi čas ,da obrnemo nov list v našem življenju in,da še mami počne kaj drugega kot pedina male ritkeuser posted image .
Bosta,pa te dve mali ritki čez dva meseca piiiiiiiiiihala naslednjo svečko.Ja,ja letiiiiiiiiiimo mi proti dvojkiuser posted image .
Drugač,pa skurjena totalno cele noči prehodim ,ker kar naprej eden joka in vstaja.Virusi nas napadajo eden za drugim tak,da ne vem kdaj zlezemo iz tega.Hb ne rabimo ab ampak noči me ubijajo.Ni več tistega lepega ritma in seveda posledično tudi moja sončka nista tisto kar sta sicer.Seveda ,če se kar naprej prebujamo.
Bo minilo vem ,da bo samo sem pač mogla pojamrat.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
7.11.2010 21:01:51   
PERSIDA
Nikica pikica vse najtaboljše ,pa urno do dvojkiceuser posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 7.11.2010 21:02:21 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
7.11.2010 22:21:45   
trezika

ČER.
Sem v zadnjem mesecu celodnevne uživancije z bavcema.Je ,pa počasi čas ,da obrnemo nov list v našem življenju in,da še mami počne kaj drugega kot pedina male ritkeuser posted image .
Bosta,pa te dve mali ritki čez dva meseca piiiiiiiiiihala naslednjo svečko.Ja,ja letiiiiiiiiiimo mi proti dvojkiuser posted image .
Drugač,pa skurjena totalno cele noči prehodim ,ker kar naprej eden joka in vstaja.Virusi nas napadajo eden za drugim tak,da ne vem kdaj zlezemo iz tega.Hb ne rabimo ab ampak noči me ubijajo.Ni več tistega lepega ritma in seveda posledično tudi moja sončka nista tisto kar sta sicer.Seveda ,če se kar naprej prebujamo.

ti samo jamraj...saj zato smo tu.... upam, da hitro spet ujamete prejšnji ritem in da se vam zdravje normalizira user posted image

Maruša tudi zadnji teden nekaj nori ponoči, potem pa sem danes videla, da ji 4 zobeki naenkrat ven rinejo...me sploh ne čudi več....

aja, pa preimenovala se je...pravi, da ji je ime Mašauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
7.11.2010 22:22:08   
trezika

user posted image

se podpišemuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
8.11.2010 8:07:50   
felix7

ČER.

user posted image user posted image user posted image  čestitke malčkoma za 22 mesecev user posted image  pa upam, da se vam stanje hitro normalizira, da se mami pred vstopom v službo še naspi user posted image
kje bosta pa malčka v varstvu? gresta v vrtec?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
8.11.2010 8:08:12   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
8.11.2010 9:23:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image

user posted image user posted image user posted image
pa še jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
8.11.2010 9:34:24   
Tulipan12
Dobro jutro, dober dan!
Sicer je deževni ponedeljek, je pa moj zadnji službeni do leta 2012!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
8.11.2010 9:37:16   
Tulipan12
Čestitke vsem malčkom, ki so imeli obmesečnice ta vikend, jih je kar nekaj, ne?!user posted image user posted image
Tudi moja Lia je napolnila v soboto 19 mesecev!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2070
8.11.2010 9:40:17   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

No, nič ni kaj dobro. Moj pikec je spet doma. Smo včeraj zvečer še enkrat šli do dežurnega zdravnika, ker je imel vročino in bruhal je. Potrdila je izjavo dežurne dohtarce od sobote, da gre za prehlad in mu je dala AB. Sedaj pa meni več ni nič jasno, zakaj AB, če je prehlad???user posted image Naj mi nekdo to razloži, ker meni več ni nič jasno. Dobil je Hiconcil! Bi ga ve dajale? Danes in jutri je ati z njim doma, če pa bo potrebno pa bom od srede dalje jaz. Pa daj no, to je od začetka vrtca že tretji AB!user posted image

Zjutraj je bila budnica že ob 04.30h, tak da verjetno vodimo za danes. Pa ni nič kaj kazal znakov, da je bolan, začel se je igrati...samo je pač morala mama biti zraven. user posted image Očke so malo boljše, vendar se še kar borimo s temi kapljicami. Pa to je pa res eno veliko mučenje.

Četistke vsem slavljencem. user posted image user posted image user posted image Ja, res se s svatlobno hitrostjo premikamo k novemu letu, ko bomo spet praznovali RD! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Za Mašo! Lepo ime si je izbrala! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
8.11.2010 9:40:57   
KOKICA32

Dobro jutro, dober dan!
Sicer je deževni ponedeljek, je pa moj zadnji službeni do leta 2012!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na to se pa pije! user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. pa si le zdržala do konca!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 8.11.2010 9:41:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2072
8.11.2010 11:03:11   
Tulipan12
Kokica moja teta je babica-patronažna in ima tudi sama 2 osnovnošolca, tak da veš, da ima izkušnje v službi in doma in mi vedno odsvetuje dežurnega, ker te 90% odpravijo z AB, da se te rešijo, poleg tega, ne poznajo otroka in se sploh ne zavzamejo. Jaz bi ga na tvojem mestu odpeljala k njegovemu P.

Pa kaj je to z našimi otroki? Lia ima že 3 dni zapored ponoči vročino 37.7, kar sicer ni nekaj, je pa. Sem že mislila, da mi termometer ne dela, ker ima vedno isto, pa sem probala na sebi, pa drugače kaže. Čez dan je ok, zvečer kašljanje, pa zrak vleče skozi zobe cele dneve(zobki niso., ima že vse), ponoči pa zbujanje, vstajanje in vročina. Zjutraj pa spet ok!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
8.11.2010 11:08:40   
Tulipan12

ČER.

No, kaj pa če bi me ustanovile neki nočni klub, ko berem, da smo vse cele noči pokonci?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
8.11.2010 11:14:50   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

http://www.tchibo.de/Maedchen-Schneekombi-p200020293.html

če katero zanimauser posted image  tudi za fantke obstaja. Mi dostikrat kupimo kaj, pa smo zelo zadovoljni!

ful lušna jakna! Meni je ena padla v oči zame. Samo cene so pa res nekam nizke. Kakšna je pa tvoja izkušnja s kvaliteto? Meni je pri zimski jakni prvo to, da je dovolj topla.

Ej, kvaliteta je full dobra, edino kar je pri tem je to, da večina ne pride na SLO trg, ne glede na to kar objavijo na online. No, samo mi se peljemo v Lipnico in tam kupimo. Te jaknice spet zdaj ni bilo v SLO, gremo konc tedna v Avstrijo, upam, da dobim kompletek!user posted image  Drugače pa imam jaz full dosti njihovih stvari, moj dragi še več, cene pa so tudi kar dostopne. Pazit pa moraš tudi pri številkah, jaz drugače nosim 36 konfekcijo, mi je pa njihova 36 prevelika, tak da si določenih stvari ne moram kupit, če nimajo 34.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?