Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 11:18:58
|
|
|
|
Tulipan12
|
Zjutraj sem letela v Lidl in dobila flis jopico na kapuco za Lio in še eno pižamico je pa bila kar vojna!! Ampak, da vam povem, objo sem kupila sicer za deklice, ampak modro (mogoče pa res sinčka nosim, ko me tak na nese)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 11:21:55
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tasa si dobila moj sms včeraj nazaj??? Meni kaže neko čudno kuvertico, pa upam, da si dobila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 11:38:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ČER. Sem v zadnjem mesecu celodnevne uživancije z bavcema.Je ,pa počasi čas ,da obrnemo nov list v našem življenju in,da še mami počne kaj drugega kot pedina male ritke . Bosta,pa te dve mali ritki čez dva meseca piiiiiiiiiihala naslednjo svečko.Ja,ja letiiiiiiiiiimo mi proti dvojki . Drugač,pa skurjena totalno cele noči prehodim ,ker kar naprej eden joka in vstaja.Virusi nas napadajo eden za drugim tak,da ne vem kdaj zlezemo iz tega.Hb ne rabimo ab ampak noči me ubijajo.Ni več tistega lepega ritma in seveda posledično tudi moja sončka nista tisto kar sta sicer.Seveda ,če se kar naprej prebujamo. Bo minilo vem ,da bo samo sem pač mogla pojamrat. No, kaj pa če bi me ustanovile neki nočni klub, ko berem, da smo vse cele noči pokonci? Se strinjam, samo meni dete ne dovoli uporabljati PC-ja takrat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 13:52:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Buuuuuuuuuuuuuuuu! Kje te ste vse danes?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 14:21:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Buuuuuuuuuuuuuuuu! Kje te ste vse danes? Jaz sem tu, sicer mam kar pestro pri teh zadnjih službenih izdihljajih, ampak mi RR kr nekaj šteka tebi dela?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 14:34:45
|
|
|
|
Tulipan12
|
Jaz sem se počasi začela pripravljat na decembersko gužvo v našem življenju Malo sem vrgla oko na božična darila, 3 kupila , danes sem izpolnila papire za CSD, v petek odnesem, videla neko novo posteljico v Ikei za Lio, ki mi je celo všeč na internetni strani - gremo konec tedna al pa naslednji teden v začetku v lov in upam, da mi bo v živo tudi všeč. Bi bila najsrečnejša, da se tega rešim, pa še cene so super! Vprašanje za mamice punčk Lia že ima take laske, da se res borim z razčesavanjem. Katere šampone uporabljate in mogoče že kak balzam?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 15:06:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Buuuuuuuuuuuuuuuu! Kje te ste vse danes? Jaz sem tu, sicer mam kar pestro pri teh zadnjih službenih izdihljajih, ampak mi RR kr nekaj šteka tebi dela? Tudi mi ful šteka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:11:20
|
|
|
|
Najaa
|
Ful sem citirala, pa vse je šlo v maloro! Bom še enkrat napisala, kar se spomnem. KOKICA, pri nas ko so očke vnete, ni druge, kar je treba je treba. Pa pikepoke. Aja še to, pri AB sem jaz ratala ful zatežena in jih ne vzamem, preden P ne pogleda krvi. Ker Tija jih je že parkrat brezveze jemala. Sam naša P ve, da ga je mal usrala in nas direkt na kri pošlje. Hvala vsem za čestitke za Nikinih 21m, še posebi tebi Persida za slikco HK. Bi jo pokazala Niki in ona bi seveda cvilila zraven, ker jo OBOŽUJe, sam danes je prvi dan, ko odkar imam otroke, OBE spita pri babici! Mož je tud še tam in mir se mi prav prileže, ker danes sem bila dooolgo v službi. Kaj še...? Ajaaa, Tulipan, važička! Zadnji ponedeljek in to...
< Sporočilo je popravil Najaa -- 8.11.2010 20:14:54 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:29:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa si dobila moj sms včeraj nazaj??? Meni kaže neko čudno kuvertico, pa upam, da si dobila! sem dobila, hvala. Samo se mi ni dalo vbeč nič odpisat. Sem pa ti zato danes poslala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:31:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz sem se počasi začela pripravljat na decembersko gužvo v našem življenju Malo sem vrgla oko na božična darila, 3 kupila , danes sem izpolnila papire za CSD, v petek odnesem, videla neko novo posteljico v Ikei za Lio, ki mi je celo všeč na internetni strani - gremo konec tedna al pa naslednji teden v začetku v lov in upam, da mi bo v živo tudi všeč. Bi bila najsrečnejša, da se tega rešim, pa še cene so super! Vprašanje za mamice punčk Lia že ima take laske, da se res borim z razčesavanjem. Katere šampone uporabljate in mogoče že kak balzam? ej, če grete v Ikeo imam eno prošnjo :) In, super da ti je všeč. To je že nekaj jaz za Lijine laske uporabljam samo nek šampon iz Mullerja. Je pa res,da je pol ne češem, ker se ji v kodrčke naredijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:32:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Buuuuuuuuuuuuuuuu! Kje te ste vse danes? Jaz sem tu, sicer mam kar pestro pri teh zadnjih službenih izdihljajih, ampak mi RR kr nekaj šteka tebi dela? pa meni že par dni. Sploh nimam veselja it na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:38:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro, dober dan! Sicer je deževni ponedeljek, je pa moj zadnji službeni do leta 2012! fouš, fouš, fouš ma super, zdaj se pa lahko začneš relaksirat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:39:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! No, nič ni kaj dobro. Moj pikec je spet doma. Smo včeraj zvečer še enkrat šli do dežurnega zdravnika, ker je imel vročino in bruhal je. Potrdila je izjavo dežurne dohtarce od sobote, da gre za prehlad in mu je dala AB. Sedaj pa meni več ni nič jasno, zakaj AB, če je prehlad??? Naj mi nekdo to razloži, ker meni več ni nič jasno. Dobil je Hiconcil! Bi ga ve dajale? Danes in jutri je ati z njim doma, če pa bo potrebno pa bom od srede dalje jaz. Pa daj no, to je od začetka vrtca že tretji AB! Zjutraj je bila budnica že ob 04.30h, tak da verjetno vodimo za danes. Pa ni nič kaj kazal znakov, da je bolan, začel se je igrati...samo je pač morala mama biti zraven. Očke so malo boljše, vendar se še kar borimo s temi kapljicami. Pa to je pa res eno veliko mučenje. Četistke vsem slavljencem. Ja, res se s svatlobno hitrostjo premikamo k novemu letu, ko bomo spet praznovali RD! Za Mašo! Lepo ime si je izbrala! za Valentina. Glede AB pa moraš sama presoditi glede na stanje. Jure je imel dvakrat tak prehlad, da so mu dali AB. Enkrat sem se odločila, da mu AB ne dam in je bil naslednji dan že skoraj dober. Drugič sem pa videla, da zaradi vnetega grla ne bo šlo brez in je dobil AB. A kri so mu preverili? Ker če so mu dali AB kar tako na pamet, bi jaz dobro premislila... Vsaj pri nas je tako, da po končani terapiji z AB obvezno pokasira prvi virus, ki pride mimo ker ima pač sesut imunski sistem.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:39:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 http://www.tchibo.de/Maedchen-Schneekombi-p200020293.html če katero zanima tudi za fantke obstaja. Mi dostikrat kupimo kaj, pa smo zelo zadovoljni! ful lušna jakna! Meni je ena padla v oči zame. Samo cene so pa res nekam nizke. Kakšna je pa tvoja izkušnja s kvaliteto? Meni je pri zimski jakni prvo to, da je dovolj topla. Ej, kvaliteta je full dobra, edino kar je pri tem je to, da večina ne pride na SLO trg, ne glede na to kar objavijo na online. No, samo mi se peljemo v Lipnico in tam kupimo. Te jaknice spet zdaj ni bilo v SLO, gremo konc tedna v Avstrijo, upam, da dobim kompletek! Drugače pa imam jaz full dosti njihovih stvari, moj dragi še več, cene pa so tudi kar dostopne. Pazit pa moraš tudi pri številkah, jaz drugače nosim 36 konfekcijo, mi je pa njihova 36 prevelika, tak da si določenih stvari ne moram kupit, če nimajo 34. a imajo štacuno tudi pri nas??? jaz prvič slišim za njih v slovenščini pa najbrž ni spletne strani, ali pač?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:40:32
|
|
|
|
felix7
|
no, drage sotrpinke, se kej vagate? Bomo v seznam kej vpisale, kako pridne smo bile do zdaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:41:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz sem se počasi začela pripravljat na decembersko gužvo v našem življenju Malo sem vrgla oko na božična darila, 3 kupila , danes sem izpolnila papire za CSD, v petek odnesem, videla neko novo posteljico v Ikei za Lio, ki mi je celo všeč na internetni strani - gremo konec tedna al pa naslednji teden v začetku v lov in upam, da mi bo v živo tudi všeč. Bi bila najsrečnejša, da se tega rešim, pa še cene so super! Vprašanje za mamice punčk Lia že ima take laske, da se res borim z razčesavanjem. Katere šampone uporabljate in mogoče že kak balzam? ej, če grete v Ikeo imam eno prošnjo :) In, super da ti je všeč. To je že nekaj jaz za Lijine laske uporabljam samo nek šampon iz Mullerja. Je pa res,da je pol ne češem, ker se ji v kodrčke naredijo jaz mam tut eno prošnjo, da me vzamete sabo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:44:08
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz se vagam. Do zdaj -4.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:46:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
Spisala cel roman ,pa me kenslalo. Tak,da bom drugič ok . Sem,pa tukaj ,če me kdo rabi .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:49:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
Vsak kg ,ki imate manj je vreden .Tak,da jaz navijam z vami ko bo čas ,pa upam,da boste ve za mene.Danes še ne ,ker sem se prej napokala z žemljo in dom.pašteto.Nisem mogla mimo.Upam,da zberem enkrat dovolj kondicije ,da bom lahko spet hodla mimo hladilnika ,brez da ga odprem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:49:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Šteka RR tak da nimam niti volje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:51:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz ne vem kolk sem dol šla, ker nam je vaga crknila. No, v bistvu so baterije šle samo še jih nismo nabavli V glavnem nekaj sem šla, ker mi tak sodelvke pravijo. Te pa že bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:51:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ikea ja to bi blo za mene samo kaj ko nikoli ne pridem do tja.Očitno bom mogla enkrat tja vrezat. tulipan upam ,da nabaviš tak za en tovornjak robe. čuj moj je jutri v Grazu ,če vam placa zmanjka .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:52:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Šteka RR tak da nimam niti volje Kjer je volja tam je pot
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:53:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz ne vem kolk sem dol šla, ker nam je vaga crknila. No, v bistvu so baterije šle samo še jih nismo nabavli V glavnem nekaj sem šla, ker mi tak sodelvke pravijo. Te pa že bo Tolko gledaj ,da te bom še spoznala za božič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.11.2010 20:55:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
Samo svoje hruške ,pa nebom gledala res ne .Nočko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?