Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 20:11:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa drug teden rabim špricar zmejeno!! Nena še vem urnika, ker ga še ni obesla danes gor O jaz bi tudi, pa ne sam enga... Ne bom ti več govorila ti samo pridi ,pa grema Bom bom, sam pol se me ne boš rešla. Persida, to med vrsticami pomeni, da imej vinski sod nabito pun, če pride naja na špricar
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 20:12:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, telemach je še pustil. Ma jaz jih nači sploh ne gledam, samo ko pa so reklame, ko kaj gledam pa hitro skočim in pogledam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 20:48:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa drug teden rabim špricar zmejeno!! Nena še vem urnika, ker ga še ni obesla danes gor O jaz bi tudi, pa ne sam enga... Ne bom ti več govorila ti samo pridi ,pa grema Bom bom, sam pol se me ne boš rešla. Persida, to med vrsticami pomeni, da imej vinski sod nabito pun, če pride naja na špricar Točno tako! Jaz se znam pod sod uležt za celo noč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 7:53:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipan jaz sem v gužvi. Dobivam nagradne v službi te pa se stalno na šihti Saj še samo 9 dni in imam dopust Aja, moram to delit z vami: Prej sedimo v dnevni, zlagam jaz cote, pa lija spet full duda toto dudo . Pa jo pokličem da naj pride da se bove nekaj zmenle. Pride in ji rečem, da ko bom imela dopust, bove šle v trgovino z igračami in si bo lahko izbrala bilo katero igračo,ki jo bo hotela, ampak bo plačat mogla dudo. In ona en čas vestno posluša in pravi, da, ko pa jo Tomaž vpraša kaj si bo izbrala, pa reče :buo (= duda). Saj nisva vedela ali se naj smejima ali kaj,, In pol ko sem jo hotela še enkat vse ponovit, si je držala z prsti ušesa dol Za Lijo! Jaz pa se sedaj že par dni ubadam s tem, kako resnično reči dudi ADIJO. Danes zjutraj pa me Valentin preseneti, ko sem bila na WC školjki. Pride do mene in iz ust vzame dudo, jo vrže v WC in potegne vodo. Takrat pa mene prešine ideje, da je to sedaj pravi trenutek, da se od DUE poslovimo. In mu rečem, da dude več ni, ker jo je sam vrgel v WC in potegnil vodo, sedaj pa je duda po ceveh šla do male robice, ki jo zelo potrebuje. Bil je jok a je razumel. Potem je hodil do WC školjke in gledal vanjo ter še kar stiskal pokrov za vodo. V vrtcu sem povedala, da dude več nima. Sedaj pa moramo samo vztrajati, da mu je zardi joka ne dam. V avtu se je spet spomnil nanjo in ko sem mu rekla, da jo ima ribica je zmigal z ritko, kot pač oponaša gibanje ribic, in se nasmejal. Bomo videli kako bo zvečer pri spanju.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 7:54:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, telemach je še pustil. Ma jaz jih nači sploh ne gledam, samo ko pa so reklame, ko kaj gledam pa hitro skočim in pogledam Amis še tudi ima to, samo kaj jaz tega ne morem gledati...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 7:55:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa dobro jutro! Sonček je in ti si skuštrana! PEEEETEEEEKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 10:19:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ob 5 vstajanje,od 7 do zdaj na sončku,otroka na počivanac mati,pa noge vluft. Lepo naj vam bo ,pa bolj pridne bit kot jaz.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 10:21:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa hb za našega dedija ,te folga s sodami tak,da s tem ne bo presenečenj .Pa še toplo klet ima tak,da še zeblo te nebo .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 10:42:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ob 5 vstajanje,od 7 do zdaj na sončku,otroka na počivanac mati,pa noge vluft. Lepo naj vam bo ,pa bolj pridne bit kot jaz. pri nas pa ob 05.45! Ostalo pa je pri vas luksuz!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 11:25:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ob 5 vstajanje,od 7 do zdaj na sončku,otroka na počivanac mati,pa noge vluft. Lepo naj vam bo ,pa bolj pridne bit kot jaz. pri nas pa ob 05.45! Ostalo pa je pri vas luksuz! 5.30 ZMAGALI!!!! Sicer pa mamo muči insomnia, hodila po bajti do 2h, Lia prišla v posteljo k nama ob 2.30, vstala ob 5.30, budilka zvonila ob 7h - pri 2. kavi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 11:28:57
|
|
|
|
Tulipan12
|
Valentin dudica je bljak, vprašaj teto Tulipan, ki jo je imela do 4 leta!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 11:31:46
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa dobro jutro! Sonček je in ti si skuštrana! PEEEETEEEEKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Pa dober dan! ZADNJI DELOVNI PETEKKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 11:51:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa dobro jutro! Sonček je in ti si skuštrana! PEEEETEEEEKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Pa dober dan! ZADNJI DELOVNI PETEKKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 11:51:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Valentin dudica je bljak, vprašaj teto Tulipan, ki jo je imela do 4 leta! A res?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 12:00:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Valentin dudica je bljak, vprašaj teto Tulipan, ki jo je imela do 4 leta! A res? Ja, ja, pa jo je pojedla muca, pa so jo dobili dojenčki, pa sem jo vrgla v smeti, ampak kaj ko sem bila že tako velika, da sem vedela, da se da novo kupit v lekarni in nobena finta ni vžala Potem pa jaz rodim in ker je bila Lia 3 dni na intenzivni - tam pa jo dajo brez vprašanja vsem, je moja mami pametovala (v stilu babice), kak se bo navadila na dudo, kak je duda slaba, bla, bla, bla... ampak ko je Lia odkrila radosti joške, je nobena duda ni več zanimala, pa sem probala vse Eh, nikoli nam ni prav!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 12:48:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Valentin dudica je bljak, vprašaj teto Tulipan, ki jo je imela do 4 leta! A res? Ja, ja, pa jo je pojedla muca, pa so jo dobili dojenčki, pa sem jo vrgla v smeti, ampak kaj ko sem bila že tako velika, da sem vedela, da se da novo kupit v lekarni in nobena finta ni vžala Potem pa jaz rodim in ker je bila Lia 3 dni na intenzivni - tam pa jo dajo brez vprašanja vsem, je moja mami pametovala (v stilu babice), kak se bo navadila na dudo, kak je duda slaba, bla, bla, bla... ampak ko je Lia odkrila radosti joške, je nobena duda ni več zanimala, pa sem probala vse Eh, nikoli nam ni prav! res je...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 13:43:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
Joj, kak mi je tečno, sonček mi sije skozi okno, jaz ga pa lahko samo ven gledam še eno urco, pa pobegnemmmmm!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 14:16:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Joj, kak mi je tečno, sonček mi sije skozi okno, jaz ga pa lahko samo ven gledam še eno urco, pa pobegnemmmmm!!! Meni tudi...še 45 minut!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 14:48:29
|
|
|
|
SRCCEK
|
DAN PEEEEEEETEEEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEE JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JEEEEEEEEEEEEEEE Kaj naj pa jaz rečem-naš Maj se zbudi ob 5.00 zjutrej in prva stvar ki jo reče je NODI in kaže proti dnevni sobi, kar pomeni: HOČEM GLEDAT RISANKO OD NODIJA In pol nimam kej, ko da jima dam risanko in se sama počas začnem rihtat za službo...........ampak sem ponavadi vedno zadnja zrihtana PERSIDA, sej jaz tud ne morem nič naredit, če je Maj buden........skoz hoče, da sem zraven njega, da gledam risanko, ki jo on gleda, da skupaj gledava knjigico.......UMORNO.....stanovanje pa čaka, da ga nekdo pospravi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 17:47:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Valentin dudica je bljak, vprašaj teto Tulipan, ki jo je imela do 4 leta! Bravo Valentin..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 20:09:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer! A je katera za čvek? Jaz sem sama, dete spi, Gioco tudi...kaj naj...lačna sem...komaj čakam na šnicl jutri. Projekt duda: popoldan je parkrat rekel DUA pa sem mu ponovno razložila, da jo je sam ribicam vrgel in je samo rekel BUM (kar pomeni, da je padla), ob spanju pa sploh ni bilo problema.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 20:17:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Vneta očka: Kaj se lahko uporabi fiziološka raztopina, da se z njo spere oko?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 20:32:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
Škoda, da ni nobene.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 20:51:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa hb za našega dedija ,te folga s sodami tak,da s tem ne bo presenečenj .Pa še toplo klet ima tak,da še zeblo te nebo . Brez skrbi, sej bi me alko grel!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.11.2010 20:51:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vneta očka: Kaj se lahko uporabi fiziološka raztopina, da se z njo spere oko? Lahko ja. Če ni že tako vneta, da je treba po Ab it.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?