matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi2 pa sma zaj debatirala malo.Ja,frajer,se sploh ne počuti krivega.Mislim,kuj nekaj. Buli v igerco na compu,pa ne j.e.b.e. žive sile.Sem mu par stvari predočila,pa nič od deda.Sem mu pa rekla,ker je začel nekaj za svakinjo,da še malo,pa bo rodila,pa kak se veseli.Pa sem mu rekla,da ona se vsaj ima za kaj veselit,da jaz pa se nimam,pa me je gledal,kot da sem iz lune padla. Mirne živčke ti želim,od ponedeljka bo situacija spet "normalna",deca v šoli in vrtcu,ti na šihtu...vsaj pol dneva ne boš videla praha v stanovanju brez zamere,boš vidla,saj se vedno stvari nekak umirijo,ko si mislimo,da smo že čisto tilt... Bomo vidli ju3,ko bomo vsi skupaj celi dan,kak bo.Me pa še kuj ni spustlo nič.Sma se prej z Amalijo menle malo.Je rekla,da sem res tečna kot breja mačka. Pa če resno mislim z splavom,pa sem ji rekla,da ja,vedno bolj.Adijo pamet,me je nadrla kot malega pesa.Baje pa je polna luna danes,tak da bomo vidli,kaka bo situacija v nadaljno. Upam, da ne razmišljaš o splavu zaradi jeze na tvojega. To bi bilo res zelo zgrešeno. Če imaš druge razloge, če veš, da ne bi zmogla je to nekaj drugega...pa še to res dobro premisli, ker če si bila prej eno leto ali pa še več prepričana, da bo šlo, ne verjamem, da zdaj kar naenkrat ne moreš več. Lahko je le trenutna izčrpanost, če se odločiš za splav je to življenjska odločitev. Ker si ves čas lepo folgala brez velike pomoči tvojega, ves čas si vedela, da imata težave, da nimaš pomoči z njegove strani pa si vseeno bila prepričana, da želiš še enega otroka. Kaj se je zdaj spremenilo? Res bi bilo škoda se odločat na podlagi trenutne krize. Ja,res da je kriza,samo ni zaradi mojega.Ker potem tudi ostalih 2-h otrok ne bi bilo.Mogoče je res trenutna kriza,pa celi dan že slab,ne vem.Bom prespala,pa bomo vidla,kako bo naprej.Je pa to res težka odločitev,ki jo je treba pošteno premislit pred ukrepanjem.Jaz pa sem itak že od nekdaj proti temu bila in sem tudi zdaj.tako,da ne bom nepremišljeno nič naredla,nič bat!