|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
6.11.2010 21:10:23   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Ma,kako pa toti v bb delajo....adijouser posted image user posted image user posted image

Ma,jaz zaj malo poškilim na vsake kvatre.Sem opazla,da ima Igor spet svoje finte glede vseh,najbolj pa ima Urško v delu.Jaz ga ne morem orgasno.user posted image user posted image user posted image

user posted image Žal,glede na vse skupaj,kljub vsem njegovim napakam,je Igor še vedno moj favorit...enostavno je v tem morju gamadi še nekak najbolj direkten in pove več ali manj stvari v faco,čeprav na precej grob način,ampak med takimi hinavci (kar ostali žal so) bi sama verjetno bila ista,ker celi mesec se verjetno ne moreš grist v jezikuser posted image

Ja,saj to je edina dobra lastnost njegiova,meni na sploh ni všeč on,mi je totalno anti.Žal!user posted image

Meni je pa tak primitiven, prostaški, šovinističen...pa samo tu pa tam gledam. Pravzaprav sploh nimam favorita. Mogoče je Zlatko še najmanj škodljiv in najmanj igra. Ne vem. Premalo spremljam, da bi lahko rekla. Punce so pa kar malo v ozadju (razen Nane, ki je totalna hinavka).
Podpis!

Jaz pa NE podpišem!user posted image
Bom trmarila do zadnjega!user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
6.11.2010 21:14:05   
sami0804

Mi2 pa sma zaj debatirala malo.Ja,frajer,se sploh ne počuti krivega.Mislim,kuj nekaj.user posted image user posted image user posted image Buli v igerco na compu,pa ne j.e.b.e. žive sile.Sem mu par stvari predočila,pa nič od deda.Sem mu pa rekla,ker je začel nekaj za svakinjo,da še malo,pa bo rodila,pa kak se veseli.Pa sem mu rekla,da ona se vsaj ima za kaj veselit,da jaz pa se nimam,pa me je gledal,kot da sem iz lune padla.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mirne živčke ti želim,od ponedeljka bo situacija spet "normalna",deca v šoli in vrtcu,ti na šihtu...vsaj pol dneva ne boš videla praha v stanovanjuuser posted image
brez zamere,boš vidla,saj se vedno stvari nekak umirijo,ko si mislimo,da smo že čisto tilt...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
6.11.2010 21:15:08   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

nič BB je konec... grem jaz ajo ajo- če mi bo dete dovolilo kaj ajat

Čimbolj mirno noč ti želim...user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
6.11.2010 21:15:41   
marta82

Mi2 pa sma zaj debatirala malo.Ja,frajer,se sploh ne počuti krivega.Mislim,kuj nekaj.user posted image user posted image user posted image Buli v igerco na compu,pa ne j.e.b.e. žive sile.Sem mu par stvari predočila,pa nič od deda.Sem mu pa rekla,ker je začel nekaj za svakinjo,da še malo,pa bo rodila,pa kak se veseli.Pa sem mu rekla,da ona se vsaj ima za kaj veselit,da jaz pa se nimam,pa me je gledal,kot da sem iz lune padla.user posted image user posted image user posted image

Saj veš moški so z marsa in nekaterih stvari, ki so nam samoumevne res ne vidijo in ne prepoznajo. Kar direktno jim je treba povedat. Prizadeta/razočarana/jezna/žalostna sem, ker si naredil oz. nosi naredil tega in tega, ker se obnašaš tako in tako, ker si rekel to in to ipd. Če nekaj naokrog govoriš dejansko včasih ne vejo, kaj bi rade povedale in ker je nam jasno pričakujemo, da je tudi nim. Saj ga ne zagovarjam, ni šans, samo povem, da je možno da gre samo za nesporazum v komunikaciji in da jim je včasih treba stvari razlagat zelo konkretno, kot majhnim otrokom, ker funkcionirajo drugače kot me.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
6.11.2010 21:16:06   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

nič BB je konec... grem jaz ajo ajo- če mi bo dete dovolilo kaj ajat

Čimbolj mirno noč ti želim...user posted image

Tudi jaz.

BE NICE!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
6.11.2010 21:17:14   
matcar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mirne živčke ti želim,od ponedeljka bo situacija spet "normalna",deca v šoli in vrtcu,ti na šihtu...vsaj pol dneva ne boš videla praha v stanovanjuuser posted image
brez zamere,boš vidla,saj se vedno stvari nekak umirijo,ko si mislimo,da smo že čisto tilt...

Bomo vidli ju3,ko bomo vsi skupaj celi dan,kak bo.Me pa še kuj ni spustlo nič.Sma se prej z Amalijo menle malo.Je rekla,da sem res tečna kot breja mačka.user posted image Pa če resno mislim z splavom,pa sem ji rekla,da ja,vedno bolj.Adijo pamet,me je nadrla kot malega pesa.Baje pa je polna luna danes,tak da bomo vidli,kaka bo situacija v nadaljno.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
6.11.2010 21:19:26   
matcar

Saj veš moški so z marsa in nekaterih stvari, ki so nam samoumevne res ne vidijo in ne prepoznajo. Kar direktno jim je treba povedat. Prizadeta/razočarana/jezna/žalostna sem, ker si naredil oz. nosi naredil tega in tega, ker se obnašaš tako in tako, ker si rekel to in to ipd. Če nekaj naokrog govoriš dejansko včasih ne vejo, kaj bi rade povedale in ker je nam jasno pričakujemo, da je tudi nim. Saj ga ne zagovarjam, ni šans, samo povem, da je možno da gre samo za nesporazum v komunikaciji in da jim je včasih treba stvari razlagat zelo konkretno, kot majhnim otrokom, ker funkcionirajo drugače kot me.user posted image
Ja,to ti dam čisto prav,samo jaz nikoli ne ovinkarim,povem direkt,tak da ni šanse,da ne bi razumel,kaj mislim.Samo je problem,da me sploh noče poslušat,kaj mu govorim.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
6.11.2010 21:22:08   
matcar
Pa kaj je s tem RR?????user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
6.11.2010 21:25:39   
sami0804

Ma j.e.b.e. že dva dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
6.11.2010 21:28:39   
matcar

Ma j.e.b.e. že dva dni user posted image user posted image user posted image

Ma,včeraj še je šlo nekak zvečer,danes pa štrajk na celi črti.Prej me je kr ven zabrisalo,pa me gor ni hotlo spustit.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
6.11.2010 21:31:49   
marta82

Bomo vidli ju3,ko bomo vsi skupaj celi dan,kak bo.Me pa še kuj ni spustlo nič.Sma se prej z Amalijo menle malo.Je rekla,da sem res tečna kot breja mačka.user posted image Pa če resno mislim z splavom,pa sem ji rekla,da ja,vedno bolj.Adijo pamet,me je nadrla kot malega pesa.Baje pa je polna luna danes,tak da bomo vidli,kaka bo situacija v nadaljno.

Upam, da ne razmišljaš o splavu zaradi jeze na tvojega. To bi bilo res zelo zgrešeno. Če imaš druge razloge, če veš, da ne bi zmogla je to nekaj drugega...pa še to res dobro premisli, ker če si bila prej eno leto ali pa še več prepričana, da bo šlo, ne verjamem, da zdaj kar naenkrat ne moreš več. Lahko je le trenutna izčrpanost, če se odločiš za splav je to življenjska odločitev. Ker si ves čas lepo folgala brez velike pomoči tvojega, ves čas si vedela, da imata težave, da nimaš pomoči z njegove strani pa si vseeno bila prepričana, da želiš še enega otroka. Kaj se je zdaj spremenilo? Res bi bilo škoda se odločat na podlagi trenutne krize.

BE NICE!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
6.11.2010 21:36:05   
matcar

Upam, da ne razmišljaš o splavu zaradi jeze na tvojega. To bi bilo res zelo zgrešeno. Če imaš druge razloge, če veš, da ne bi zmogla je to nekaj drugega...pa še to res dobro premisli, ker če si bila prej eno leto ali pa še več prepričana, da bo šlo, ne verjamem, da zdaj kar naenkrat ne moreš več. Lahko je le trenutna izčrpanost, če se odločiš za splav je to življenjska odločitev. Ker si ves čas lepo folgala brez velike pomoči tvojega, ves čas si vedela, da imata težave, da nimaš pomoči z njegove strani pa si vseeno bila prepričana, da želiš še enega otroka. Kaj se je zdaj spremenilo? Res bi bilo škoda se odločat na podlagi trenutne krize.
Ja,res da je kriza,samo ni zaradi mojega.Ker potem tudi ostalih 2-h otrok ne bi bilo.Mogoče je res trenutna kriza,pa celi dan že slab,ne vem.Bom prespala,pa bomo vidla,kako bo naprej.Je pa to res težka odločitev,ki jo je treba pošteno premislit pred ukrepanjem.Jaz pa sem itak že od nekdaj proti temu bila in sem tudi zdaj.tako,da ne bom nepremišljeno nič naredla,nič bat!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
6.11.2010 21:42:19   
matcar
Grem počasi proti postli z upanjem,da bo jutrišnji dan vsaj za odtenek boljše,kot je bil današnji.Hvala punce,za spodbudne besede in tolažbo.Mi to veliko pomeni.Rada vas imam vse!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko,pa mirne sanje vsem skupaj!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
6.11.2010 21:47:05   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
6.11.2010 21:48:43   
marta82
Matcar user posted image user posted image user posted image . Naspi se.

BE NICE!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
6.11.2010 21:50:34   
arabela*

Najdla!user posted image user posted image user posted image Pa ko vam povem,ki je bla,bote dol padle.Noter jo je v kojter porino,ko sem odejo preoblačla.Mislim,šmrkavec!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
6.11.2010 21:53:11   
arabela*
user posted image Žal,glede na vse skupaj,kljub vsem njegovim napakam,je Igor še vedno moj favorit...enostavno je v tem morju gamadi še nekak najbolj direkten in pove več ali manj stvari v faco,čeprav na precej grob način,ampak med takimi hinavci (kar ostali žal so) bi sama verjetno bila ista,ker celi mesec se verjetno ne moreš grist v jezikuser posted image

jaz ga tud ne morem.....ne maram takih ljudi, ki mislijo da so bogibatina, samo on in nihče drug..pa dobesedno vsakega ponižuje.....ke je on kao najboljši..ma ja....itakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
6.11.2010 21:56:55   
arabela*

Ja,frajer,se sploh ne počuti krivega.Mislim,kuj nekaj.user posted image user posted image user posted image Buli v igerco na compu,pa ne j.e.b.e. žive sile
.

moj je tak...da ne jebe žive sile, ko je taka situacija...in me dobesedno zna ignorirat...meni so na tak naćin že živci spustli, da sem uf ne bi zdaj..user posted image kaj vse storila in uničila....user posted image user posted image .......pa on?...po mojem izbruhu še naprej buljil mirno v comp....................a si zna kera to predstavljat.....? Ma najraje bi ga z nečim po glavi v tistem trenutkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
6.11.2010 21:58:28   
arabela*

umirijo že...vprašanje le, če se rešijo...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
6.11.2010 22:00:43   
arabela*

Prizadeta/razočarana/jezna/žalostna sem, ker si naredil oz. nosi naredil tega in tega, ker se obnašaš tako in tako, ker si rekel to in to ipd. Če nekaj naokrog govoriš dejansko včasih ne vejo, kaj bi rade povedale in ker je nam jasno pričakujemo, da je tudi nim. Saj ga ne zagovarjam, ni šans, samo povem, da je možno da gre samo za nesporazum v komunikaciji in da jim je včasih treba stvari razlagat zelo konkretno, kot majhnim otrokom, ker funkcionirajo drugače kot me.user posted image

že res...vendar pri nekaterih še direktno ne pomaga.......ti pravim, da mojmu se lahko v taki situaciji jočem v obraz, se derem ko šoja, norim...pa ne bo trenil...user posted image ...težki karakterjiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
6.11.2010 22:02:14   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

umirijo že...vprašanje le, če se rešijo...

Res je. Za reševanje morata bit pa oba pri stvari.

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
6.11.2010 22:03:20   
sami0804

jaz ga tud ne morem.....ne maram takih ljudi, ki mislijo da so bogibatina, samo on in nihče drug..pa dobesedno vsakega ponižuje.....ke je on kao najboljši..ma ja....itakuser posted image user posted image user posted image

to si itak vsi,ki so notri mislijo-da so najboljši...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
6.11.2010 22:05:03   
marta82

Prizadeta/razočarana/jezna/žalostna sem, ker si naredil oz. nosi naredil tega in tega, ker se obnašaš tako in tako, ker si rekel to in to ipd. Če nekaj naokrog govoriš dejansko včasih ne vejo, kaj bi rade povedale in ker je nam jasno pričakujemo, da je tudi nim. Saj ga ne zagovarjam, ni šans, samo povem, da je možno da gre samo za nesporazum v komunikaciji in da jim je včasih treba stvari razlagat zelo konkretno, kot majhnim otrokom, ker funkcionirajo drugače kot me.user posted image

že res...vendar pri nekaterih še direktno ne pomaga.......ti pravim, da mojmu se lahko v taki situaciji jočem v obraz, se derem ko šoja, norim...pa ne bo trenil...user posted image ...težki karakterjiuser posted image user posted image user posted image

Ja ignor v taki situaciji najbolj (pri)zadane. Žalostno edino, da to izkorišča pri svoji partnerki. Očitno rad meri moči in ima tako občutek, da je "zmagal" in se ne zaveda, da pravzaprav veliko izgublja.

Mater sem danes globoka.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
6.11.2010 22:06:57   
marta82

to si itak vsi,ki so notri mislijo-da so najboljši...user posted image

Ja ampak on pri tem izstopa. Govori: "Pa kdo si ti...ti si mali človek...jaz sem pa že 20 let na glasbeni sceni..." ipd. Pa razni primitivni ozrazi, ki jih uporablja za ženske... Sram ga je lahko.

BE NICE!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
6.11.2010 22:06:57   
sami0804

Mater sem danes globoka.user posted image

Res si user posted image user posted image ....ampak te z užitkom berem...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?