Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:05:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Čer...kaj zaj se že pripravljate na BB? Ma,jaz ne gledam,samo poslušam,ker gleda Lea.Oba,Maks in Saš pa že spita,ne morem,da verjamem.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:05:43
|
|
|
|
matcar
|
Čer nazaj,Sami!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:06:27
|
|
|
|
matcar
|
Kaj pa to,ko mi je Saš nekam svojo flaško spravo,pa je nikjer ne najdem? Celo bajto sem obrnila,pa je nikjer ni.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:24:18
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi je Saš nekam svojo flaško spravo,pa je nikjer ne najdem? Celo bajto sem obrnila,pa je nikjer ni. poglej pod postlo, kavče, za omare, da ni ki pri terasi oz. balkonu ven padla...nevem kje bi še lahko bla
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:27:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi je Saš nekam svojo flaško spravo,pa je nikjer ne najdem? Celo bajto sem obrnila,pa je nikjer ni. poglej pod postlo, kavče, za omare, da ni ki pri terasi oz. balkonu ven padla...nevem kje bi še lahko bla Sem že tukaj tudi vse obrnila okoli,na balkonu pa ziher ni,ker so vrata zaprta.Ne vem,kot da se je v zemljo vgreznila.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:32:17
|
|
|
|
matcar
|
Najdla! Pa ko vam povem,ki je bla,bote dol padle.Noter jo je v kojter porino,ko sem odejo preoblačla.Mislim,šmrkavec!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:32:43
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi je Saš nekam svojo flaško spravo,pa je nikjer ne najdem? Celo bajto sem obrnila,pa je nikjer ni. poglej pod postlo, kavče, za omare, da ni ki pri terasi oz. balkonu ven padla...nevem kje bi še lahko bla Sem že tukaj tudi vse obrnila okoli,na balkonu pa ziher ni,ker so vrata zaprta.Ne vem,kot da se je v zemljo vgreznila. da ti je ni ki vtaknil v boben od pralnega stroja-jaz sem že dudo mela not
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:33:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi je Saš nekam svojo flaško spravo,pa je nikjer ne najdem? Celo bajto sem obrnila,pa je nikjer ni. poglej pod postlo, kavče, za omare, da ni ki pri terasi oz. balkonu ven padla...nevem kje bi še lahko bla Sem že tukaj tudi vse obrnila okoli,na balkonu pa ziher ni,ker so vrata zaprta.Ne vem,kot da se je v zemljo vgreznila. da ti je ni ki vtaknil v boben od pralnega stroja-jaz sem že dudo mela not Ne,se pere,tam niti ni hodo z njo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:35:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi je Saš nekam svojo flaško spravo,pa je nikjer ne najdem? Celo bajto sem obrnila,pa je nikjer ni. poglej pod postlo, kavče, za omare, da ni ki pri terasi oz. balkonu ven padla...nevem kje bi še lahko bla Sem že tukaj tudi vse obrnila okoli,na balkonu pa ziher ni,ker so vrata zaprta.Ne vem,kot da se je v zemljo vgreznila. da ti je ni ki vtaknil v boben od pralnega stroja-jaz sem že dudo mela not Ne,se pere,tam niti ni hodo z njo. kanta za smeti?... ne vem več
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:37:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Najdla! Pa ko vam povem,ki je bla,bote dol padle.Noter jo je v kojter porino,ko sem odejo preoblačla.Mislim,šmrkavec! Jeeee,frajer .Pri nas pa je Sara zadolžena za sejanje stvari-komaj čakam,da začnemo enkrat renovirat stanovanje-mam enih par stvari,ki so izginile brez sledi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:39:01
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka,sem jo že našla,par postov nazaj sem napisala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:41:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ma,kako pa toti v bb delajo....adijo Ma,jaz zaj malo poškilim na vsake kvatre.Sem opazla,da ima Igor spet svoje finte glede vseh,najbolj pa ima Urško v delu.Jaz ga ne morem orgasno.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:46:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ma,kako pa toti v bb delajo....adijo Ma,jaz zaj malo poškilim na vsake kvatre.Sem opazla,da ima Igor spet svoje finte glede vseh,najbolj pa ima Urško v delu.Jaz ga ne morem orgasno. Žal,glede na vse skupaj,kljub vsem njegovim napakam,je Igor še vedno moj favorit...enostavno je v tem morju gamadi še nekak najbolj direkten in pove več ali manj stvari v faco,čeprav na precej grob način,ampak med takimi hinavci (kar ostali žal so) bi sama verjetno bila ista,ker celi mesec se verjetno ne moreš grist v jezik
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:48:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ma,kako pa toti v bb delajo....adijo Ma,jaz zaj malo poškilim na vsake kvatre.Sem opazla,da ima Igor spet svoje finte glede vseh,najbolj pa ima Urško v delu.Jaz ga ne morem orgasno. Žal,glede na vse skupaj,kljub vsem njegovim napakam,je Igor še vedno moj favorit...enostavno je v tem morju gamadi še nekak najbolj direkten in pove več ali manj stvari v faco,čeprav na precej grob način,ampak med takimi hinavci (kar ostali žal so) bi sama verjetno bila ista,ker celi mesec se verjetno ne moreš grist v jezik Ja,saj to je edina dobra lastnost njegiova,meni na sploh ni všeč on,mi je totalno anti.Žal!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:50:34
|
|
|
|
elevitka
|
najbolj mi greta na kujac... pa makar ga nimam igor in maki.... fuj pujsa nemarna debilna
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:53:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ma,kako pa toti v bb delajo....adijo Ma,jaz zaj malo poškilim na vsake kvatre.Sem opazla,da ima Igor spet svoje finte glede vseh,najbolj pa ima Urško v delu.Jaz ga ne morem orgasno. Žal,glede na vse skupaj,kljub vsem njegovim napakam,je Igor še vedno moj favorit...enostavno je v tem morju gamadi še nekak najbolj direkten in pove več ali manj stvari v faco,čeprav na precej grob način,ampak med takimi hinavci (kar ostali žal so) bi sama verjetno bila ista,ker celi mesec se verjetno ne moreš grist v jezik Ja,saj to je edina dobra lastnost njegiova,meni na sploh ni všeč on,mi je totalno anti.Žal! Meni je pa tak primitiven, prostaški, šovinističen...pa samo tu pa tam gledam. Pravzaprav sploh nimam favorita. Mogoče je Zlatko še najmanj škodljiv in najmanj igra. Ne vem. Premalo spremljam, da bi lahko rekla. Punce so pa kar malo v ozadju (razen Nane, ki je totalna hinavka).
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 20:58:09
|
|
|
|
marta82
|
Elevitka potem se ti je pa zdaj res vse nabralo... Glede tičine pa ni mase pa ni panike sploh.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 21:05:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ma,kako pa toti v bb delajo....adijo Ma,jaz zaj malo poškilim na vsake kvatre.Sem opazla,da ima Igor spet svoje finte glede vseh,najbolj pa ima Urško v delu.Jaz ga ne morem orgasno. Žal,glede na vse skupaj,kljub vsem njegovim napakam,je Igor še vedno moj favorit...enostavno je v tem morju gamadi še nekak najbolj direkten in pove več ali manj stvari v faco,čeprav na precej grob način,ampak med takimi hinavci (kar ostali žal so) bi sama verjetno bila ista,ker celi mesec se verjetno ne moreš grist v jezik Ja,saj to je edina dobra lastnost njegiova,meni na sploh ni všeč on,mi je totalno anti.Žal! Meni je pa tak primitiven, prostaški, šovinističen...pa samo tu pa tam gledam. Pravzaprav sploh nimam favorita. Mogoče je Zlatko še najmanj škodljiv in najmanj igra. Ne vem. Premalo spremljam, da bi lahko rekla. Punce so pa kar malo v ozadju (razen Nane, ki je totalna hinavka). Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 21:08:02
|
|
|
|
elevitka
|
nič BB je konec... grem jaz ajo ajo- če mi bo dete dovolilo kaj ajat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 21:08:38
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 pa sma zaj debatirala malo.Ja,frajer,se sploh ne počuti krivega.Mislim,kuj nekaj. Buli v igerco na compu,pa ne j.e.b.e. žive sile.Sem mu par stvari predočila,pa nič od deda.Sem mu pa rekla,ker je začel nekaj za svakinjo,da še malo,pa bo rodila,pa kak se veseli.Pa sem mu rekla,da ona se vsaj ima za kaj veselit,da jaz pa se nimam,pa me je gledal,kot da sem iz lune padla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 21:09:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nič BB je konec... grem jaz ajo ajo- če mi bo dete dovolilo kaj ajat Nočko,Elevitka.Drži se!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?