|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
6.11.2010 15:06:52   
TAMIKA3
dan user posted image ... končno malo časa za RR user posted image

pri nas sije user posted image

user posted image 17 stopinj C

mami  novembra s kratkimi rokavi zunaj hodiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 6.11.2010 15:07:25 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
6.11.2010 15:10:28   
Katjusa
dan user posted image user posted image user posted image user posted image
moja roka je ful boljše sicer je 200g (tuba zenfa) nemogoče dvignt ampak bo.....

mislim, da moja user posted image prihaja je mal rjavega izcedka....user posted image user posted image user posted image ne bo treba k Guser posted image user posted image user posted image

zdle šibamo po moja sončka v dramljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem skupaj

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
6.11.2010 15:16:56   
Čebel@
mi smo pokosolčkali-je Hana pojedla poln krožnik juhe+orenk porcijo krompirja in še včerejšne omakice+1/4 hrenovkeuser posted image user posted image user posted image ...človeč prav z veseljem kuha,če pol ostali to lepo pojejouser posted image user posted image user posted image

ati je šel oprat avto,da bomo jutri šli lepi proti štajerski-čeprav meni tooook ni za ituser posted image

ajvy.....jaz tudi kar naprej kej butastega sanjam-sem zadnjič glih neki gledala za ene sanje v sansko knjigo in so same negativne stvari mi pisaleuser posted image

kolumbo....ti pozabljaš da si ravno dobro po porodu-valda si brez kondicije...počivaj in uživaj dokler traja,ker ko bosta še tavelikedva doma bo takoj bolj veselo

sjmm.....čist ste bili pridni dopoldanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
6.11.2010 15:19:06   
Čebel@
tamika....deš lušte s sončkom- pri nas piha ko pri norcih,oblačno je,sonce je pa glih cele 2 minute svetiluser posted image

katjuša......user posted image user posted image user posted image za hitro okrevanje-ampak še vedno jo čuvaj!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
6.11.2010 15:28:00   
TAMIKA3
Tristan na spanju part 2 user posted image ... je že on pol 11 rekel aja aja, čez slabo urco pa mu je kosilo zadišalo user posted image user posted image ... Marin je šel po kosilu k sošolcu na obisk ... so ga prišli iskat ... mi pa bomo kasneje šli po njega user posted image user posted image ... ostali user posted image so nekje na dvorišču user posted image user posted image user posted image

dopoldan smo bili sami ... ati službeno v KP, je bil že ob 1 nazajuser posted image user posted image ... smo postelje preoblekli, Marinu in Tianu omare zrihtali, kosilo skuhali, zložili stroj brisač, en stroj obesili... pa smo že v popoldnemu user posted image user posted image user posted image user posted image

ju3 je fuzbal sunday user posted image ... še zadnji turnir v jesenskem delu user posted image user posted image ... sem taščo nafektala, da nam skuha kosilo user posted image user posted image
drugače smo zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image ... tristan je doma brez plenice user posted image ... v vrtcu noče na kahlo user posted image ... v glavnem smo bizi user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ ... zakaj ste pa imeli rdečo rito? user posted image user posted image user posted image user posted image
urša... počivaj, da se bejbika še malo poredi

claud... user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ta naporen ritem hitro mine in začnete uživat NA SVOJEMuser posted image user posted image user posted image
pikica... vi pa imate spančka user posted image ... uživajte v 3
sjmm... mi vas čakamo user posted image user posted image ... držimo pestke, da vam rata nov režim pri uspavanju user posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo... počivaj in se pusti razvajat user posted image ... Šime je pa dobrodošel user posted image ... no, saj ste vsi user posted image ... samo njega bi še porabili za kakšna hišna opravila user posted image user posted image
petrušk... user posted image user posted image user posted image user posted image za bogico Evo ... upam, da vas rota obide user posted image user posted image user posted image user posted image
baki... user posted image user posted image za Nika in user posted image user posted image za tebe in zmoto v AB
Ajvy ... mi smo OK ... hvala na vprašanju user posted image user posted image ... kako si ti? a že lahko ješ? pa ostali ?
katjuša... kako je roka? user posted image user posted image user posted image user posted image

toliko sem si zapomnila user posted image ... sorry user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
6.11.2010 15:30:16   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mi smo pokosolčkali-je Hana pojedla poln krožnik juhe+orenk porcijo krompirja in še včerejšne omakice+1/4 hrenovkeuser posted image user posted image user posted image ...človeč prav z veseljem kuha,če pol ostali to lepo pojejouser posted image user posted image user posted image

ati je šel oprat avto,da bomo jutri šli lepi proti štajerski-čeprav meni tooook ni za ituser posted image

ajvy.....jaz tudi kar naprej kej butastega sanjam-sem zadnjič glih neki gledala za ene sanje v sansko knjigo in so same negativne stvari mi pisaleuser posted image

kolumbo....ti pozabljaš da si ravno dobro po porodu-valda si brez kondicije...počivaj in uživaj dokler traja,ker ko bosta še tavelikedva doma bo takoj bolj veselo

sjmm.....čist ste bili pridni dopoldanuser posted image user posted image user posted image
tolaži se s tem, da je lepše vreme ... no vsaj v Prekmurjo in če se vam ne bo dopadlo, samo produžite do nas user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
6.11.2010 15:31:37   
Čebel@
tamika.....vav to pa je spominuser posted image user posted image user posted image user posted image .....rita je bila pa rdeča ker večkrat po malo kaka,pol pa še takoj ne opazimo,pa še zobek ven leze-ampak imam eno super kremico ki sem jo dobila narecept in so mi jo zmešali v lekarniuser posted image user posted image user posted image

Hana si je dala kapo s šiltom na glavo(nazaj obrnjeno) in se gleda v špegu-se ji bo opica pokazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
6.11.2010 15:32:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

tolaži se s tem, da je lepše vreme ... no vsaj v Prekmurjo in če se vam ne bo dopadlo, samo produžite do nas user posted image user posted image user posted image

hm,bomo itak v gostilni tko da ne bom imela kaj preveč od lepega vremenauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
6.11.2010 15:43:26   
TAMIKA3
evo napoved user posted image

http://www.siol.net/vreme.aspx

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
6.11.2010 15:44:02   
TAMIKA3

tamika.....vav to pa je spominuser posted image user posted image user posted image user posted image .....rita je bila pa rdeča ker večkrat po malo kaka,pol pa še takoj ne opazimo,pa še zobek ven leze-ampak imam eno super kremico ki sem jo dobila narecept in so mi jo zmešali v lekarniuser posted image user posted image user posted image

Hana si je dala kapo s šiltom na glavo(nazaj obrnjeno) in se gleda v špegu-se ji bo opica pokazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image ... pri user posted image user posted image user posted image user posted image ga moraš imet user posted image user posted image user posted image user posted image ... kaj je od katerega, kam kdaj katerega, kateri ima sestanek,.... user posted image user posted image user posted image user posted image
super sta to pošlihtali (rito) user posted image user posted image
user posted image user posted image Hana ... user posted image ... a si jo ujela ... user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
6.11.2010 15:50:35   
TAMIKA3
šibam ... nekoga tišči lulat ... lula lula user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
6.11.2010 16:03:50   
Čebel@

hvala user posted image ... pri user posted image user posted image user posted image user posted image ga moraš imet user posted image user posted image user posted image user posted image ... kaj je od katerega, kam kdaj katerega, kateri ima sestanek,.... user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image Hana ... user posted image ... a si jo ujela ... user posted image

samo res,pri vseh tvojih obveznostih res rabiš orenk spominuser posted image user posted image user posted image
mislim,da jo je že ati slikal,čene pa itak ne bo panike,ker skos hodi okrog s to kapcouser posted image
Tristan je pa priden da pove za lulatuser posted image user posted image user posted image

Hana in ati sta šla malo v spodnji štuk k babi in imam 5 minut tišine-je ati rekel,da si naj malo ušesa spočijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
6.11.2010 16:14:42   
MIHAILO
OJLA PUNCE MOJEuser posted image user posted image ...Malo neta lovimm in se vam lahko javim...Kako ste kaj???Nosecke kako ste?Je ze katera sla v Rim?Jaz sem imela probleme z zelenim izcedkom dobila betadine svecke-umrla od bolecine in prenehala 4.dan zdaj mam pa mogooce ze glivice,ker me srbi in pece ,tko da komaj cakam v sredo pregled...Otrok me zelo pritiska,da moram vcasih sedet z prekrizanimi nogami ,ker mam obcutek,da hoce venuser posted image To se mi je pri Mihailu dogajalo cisto na koncu...Jutri sem na nezakuhani juhi in soku ,ker grem v pon na rektoskopijo hemeroidov...STANOVANJE lepo napreduje,vceraj je moz barvno pobarval stene danes se neke drobnerije dela da bo mojster jutri polagal laminat in dokoncal kopalnico(namestil vrata za tus kabino,lavabo..)ce bo ok net mogoce prilimam slikico...Se se javim,zdaj ko vem da mam kaj neta vcasih...Pogresam vas...

URSA IN BURDY SRECNO CE SE NE CUJEMO VEC...CIM LAZJI IN HITRI POROD VAMA ZELIM!!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
6.11.2010 16:20:20   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
6.11.2010 16:21:06   
Čebel@
mihailo.....joj si revčkauser posted image user posted image user posted image .....milijon user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.....a mali je ok?.....dej še 1x plis napiši PDPuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
6.11.2010 16:22:00   
Čebel@
tamika.....jaz narazen lezem ob tvojih slikicahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
6.11.2010 16:24:12   
TAMIKA3

samo res,pri vseh tvojih obveznostih res rabiš orenk spominuser posted image user posted image user posted image
mislim,da jo je že ati slikal,čene pa itak ne bo panike,ker skos hodi okrog s to kapcouser posted image
Tristan je pa priden da pove za lulatuser posted image user posted image user posted image

Hana in ati sta šla malo v spodnji štuk k babi in imam 5 minut tišine-je ati rekel,da si naj malo ušesa spočijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, me je čisto presenetil user posted image user posted image ... sem že probala pred časom pa user posted image mali ni hotel sedeti user posted image ... zdaj pa samo od sebe user posted image user posted image ... aja, je pa zdaj namesto lula, lula, bilo kaka ... samo on za oboje pove lula, lula user posted image user posted image user posted image user posted image .. faca mala user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
6.11.2010 16:24:35   
MIHAILO
KOPALNICA

user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
6.11.2010 16:25:45   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

OJLA PUNCE MOJEuser posted image user posted image ...Malo neta lovimm in se vam lahko javim...Kako ste kaj???Nosecke kako ste?Je ze katera sla v Rim?Jaz sem imela probleme z zelenim izcedkom dobila betadine svecke-umrla od bolecine in prenehala 4.dan zdaj mam pa mogooce ze glivice,ker me srbi in pece ,tko da komaj cakam v sredo pregled...Otrok me zelo pritiska,da moram vcasih sedet z prekrizanimi nogami ,ker mam obcutek,da hoce venuser posted image To se mi je pri Mihailu dogajalo cisto na koncu...Jutri sem na nezakuhani juhi in soku ,ker grem v pon na rektoskopijo hemeroidov...STANOVANJE lepo napreduje,vceraj je moz barvno pobarval stene danes se neke drobnerije dela da bo mojster jutri polagal laminat in dokoncal kopalnico(namestil vrata za tus kabino,lavabo..)ce bo ok net mogoce prilimam slikico...Se se javim,zdaj ko vem da mam kaj neta vcasih...Pogresam vas...

URSA IN BURDY SRECNO CE SE NE CUJEMO VEC...CIM LAZJI IN HITRI POROD VAMA ZELIM!!!

hej, bejba ... miss you user posted image user posted image user posted image user posted image
dobro opravi v ponedeljek user posted image user posted image ... user posted image user posted image za napredke v stanovanju ... še samo malo

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
6.11.2010 16:26:16   
TAMIKA3

tamika.....jaz narazen lezem ob tvojih slikicahuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image ... pa nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
6.11.2010 16:28:16   
TAMIKA3
mihailo... user posted image ... hudo user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
6.11.2010 16:30:14   
MIHAILO

mihailo.....joj si revčkauser posted image user posted image user posted image .....milijon user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.....a mali je ok?.....dej še 1x plis napiši PDPuser posted image

Ja Mihailo je vredu....Kako je Hana?pdp 24.1.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
6.11.2010 16:38:40   
MIHAILO
user posted image wc

balkon
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
6.11.2010 16:45:27   
MIHAILO
Hvala punce...mene je pa teh par dni zacelo tko pritiskati gor pri zelodcu da morm kar vdahnet fejst ce hocem zadihat...pri mihailu nisem mela tega problema...pa mi je cudno,ker so rekli da je maternica full nizko iin tudi otrok seveda in da semi je zacel mat.vrat mehcati...pa se nekaj-a sem vam povedala da bo lepotickauser posted image ...pa mihailo je zacel spati (trkammmm)pa ne pije vec mleka ponoci 5.dan upam,da tko ostane

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
6.11.2010 16:53:03   
MIHAILO
midva z Mihailomuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?