Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:02:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro.... pr nas že pestro od pol 7h....eva je ponoči bruhala od kašljanja, tko da smo mel ob 3h zjutraj menjavo posteljnine v njeni skupini v vrtcu se je pojavil rota virus...jih 5 maanjka...sam upam, da pr nas ni to to....je sicer bruhala...ampak ji je sluz od kašljanja obrnila pomoje.... k drgač je dobra sam kašlja pa res noroooooo spet...sploh ne vem več kaj nej nardim.... goveja juhca se že kar dons kuha, da se bomo mal pocrkljal...zraven bojo pa marelični in jagodni knedli..... mamici pa slabi kot da bi bila v 1 mesecu nosečnosti no zj k sm neki pojedla je boljš...se bom mogla res navadt najprej k vstanem neki pojest, ne pa da najprej sušilca praznim pa pralca filam pa juhco dam kuhat pa za evo zajtrk štimam...pol me pa kr hladen pot obliva sjmm...je ratal atiju spavat? kolumbo....pust turbo še mal na offf....ga boš še preveč rabila čebela..super da je rita boljš... claud...maš pa res hud urnik da se z miško nič ne vidta.... birdy boga evica....upam, da je bla sam sluz...o gre pri nas tud hitr vn....naj se kašelj hitro neha ja, mami, pa sej nisi prvič noseča...skoz morš neki mljaskat po malo ..za čim manj slabosti kok si ti že zju3 pridna uspavanje .... Maj je uspaval očija...obratno pa ni šlo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:04:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo helppp.....romantična sobota se je začela s sesalcem ...a ga kera nuca ...zdej me pa že dol podi, ker ne more pod mizo posesat ti ga kr pust d se mau izživi...pol se ti bo pa posvetil..če ne, ga pa s sesalcem k nam pošlji
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:09:50
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro.... pr nas že pestro od pol 7h....eva je ponoči bruhala od kašljanja, tko da smo mel ob 3h zjutraj menjavo posteljnine v njeni skupini v vrtcu se je pojavil rota virus...jih 5 maanjka...sam upam, da pr nas ni to to....je sicer bruhala...ampak ji je sluz od kašljanja obrnila pomoje.... k drgač je dobra sam kašlja pa res noroooooo spet...sploh ne vem več kaj nej nardim.... goveja juhca se že kar dons kuha, da se bomo mal pocrkljal...zraven bojo pa marelični in jagodni knedli..... mamici pa slabi kot da bi bila v 1 mesecu nosečnosti no zj k sm neki pojedla je boljš...se bom mogla res navadt najprej k vstanem neki pojest, ne pa da najprej sušilca praznim pa pralca filam pa juhco dam kuhat pa za evo zajtrk štimam...pol me pa kr hladen pot obliva sjmm...je ratal atiju spavat? kolumbo....pust turbo še mal na offf....ga boš še preveč rabila čebela..super da je rita boljš... claud...maš pa res hud urnik da se z miško nič ne vidta.... birdy boga evica....upam, da je bla sam sluz...o gre pri nas tud hitr vn....naj se kašelj hitro neha ja, mami, pa sej nisi prvič noseča...skoz morš neki mljaskat po malo ..za čim manj slabosti kok si ti že zju3 pridna uspavanje .... Maj je uspaval očija...obratno pa ni šlo heheh...sj vem da nism prvič sam zj je že minilo zj se je pa spet nazaj začelo....tele slabosti škoda k očiju ni ratal...pol si spet sam ti na akciji.... ah...to sm sam dons pridna, k je oči mogu neki po biznisu za 2 urce pa je treba izkoristit, da se bomo lohk pol potepal kako se pri vas lotevate kašlja....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:11:11
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo helppp.....romantična sobota se je začela s sesalcem ...a ga kera nuca ...zdej me pa že dol podi, ker ne more pod mizo posesat ti ga kr pust d se mau izživi...pol se ti bo pa posvetil..če ne, ga pa s sesalcem k nam pošlji jst si ga rade volje sposodim...s sesalcem vred k men neki ne vleče...je malček jedu pa je blo več drobtin okrog stola kakor v ustih.... se mi neki sesalc baše, pa oči noče nč slišat....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:32:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro.... pr nas že pestro od pol 7h....eva je ponoči bruhala od kašljanja, tko da smo mel ob 3h zjutraj menjavo posteljnine v njeni skupini v vrtcu se je pojavil rota virus...jih 5 maanjka...sam upam, da pr nas ni to to....je sicer bruhala...ampak ji je sluz od kašljanja obrnila pomoje.... k drgač je dobra sam kašlja pa res noroooooo spet...sploh ne vem več kaj nej nardim.... goveja juhca se že kar dons kuha, da se bomo mal pocrkljal...zraven bojo pa marelični in jagodni knedli..... mamici pa slabi kot da bi bila v 1 mesecu nosečnosti no zj k sm neki pojedla je boljš...se bom mogla res navadt najprej k vstanem neki pojest, ne pa da najprej sušilca praznim pa pralca filam pa juhco dam kuhat pa za evo zajtrk štimam...pol me pa kr hladen pot obliva sjmm...je ratal atiju spavat? kolumbo....pust turbo še mal na offf....ga boš še preveč rabila čebela..super da je rita boljš... claud...maš pa res hud urnik da se z miško nič ne vidta.... birdy boga evica....upam, da je bla sam sluz...o gre pri nas tud hitr vn....naj se kašelj hitro neha ja, mami, pa sej nisi prvič noseča...skoz morš neki mljaskat po malo ..za čim manj slabosti kok si ti že zju3 pridna uspavanje .... Maj je uspaval očija...obratno pa ni šlo heheh...sj vem da nism prvič sam zj je že minilo zj se je pa spet nazaj začelo....tele slabosti škoda k očiju ni ratal...pol si spet sam ti na akciji.... ah...to sm sam dons pridna, k je oči mogu neki po biznisu za 2 urce pa je treba izkoristit, da se bomo lohk pol potepal kako se pri vas lotevate kašlja.... veliko čaja, zdej že dodajam mau medu, pa na radiatorje in v izparilnike dodam evkaliptovo olje, mažemo z materino dušico, na prsih, pod lopatico in podplatke.....na koncu pa kak slezov sirup, ker pravijo d so razni sirupi ala panatus in podobno čist brez veze...aja ...pa kuham čaj...lipa, bezeg, materina dušica...pol mi pa že kr zmanjka idej..upam, da ti kej pomaga, če niste že vsi sprobali ...sem pa Majčija k je 1x spomladi ful kašljal 3 večere držala nad soparo iznad banje z vročo vodo, no sem ulila nekaj kaplic olja materine dušice..in se je kmalu odkašljal...sicer je tudi zbruhal sluz...sam to je sam dobr d gre hitreje na bolje...upam, da hitr mine tole pri vas
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:52:31
|
|
|
|
baki
|
petrušk..... saj bo bolje.prav da ven zbruha.to je meni katja delala.nik še ni.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:53:30
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas živahnost na vrhuncu. Tamaledva se pojata po stanovanju, men je pa ratalo kuhinjo spedenat, za kosilo bomo meli pa sarme. Sem pa spotoma naročila še duplo vlakca tomažka dva kompleta za mojedva sončka . Sedaj mam pa za otroke vse nakupljeno. Ta teden še za ostale potem bom šla pa lahko počas rodit . čebela pojma nimam kaj me je strah, kr neki me daje. Sej pravim da sem to nosečnost čudna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:53:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki petrušk..... saj bo bolje.prav da ven zbruha.to je meni katja delala.nik še ni. baki..kako kaj nik???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:54:40
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk za Evo, da neha kašljati. Ti je pa sjmm dala super predloge za v boj proti kašlju
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:55:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri nas živahnost na vrhuncu. Tamaledva se pojata po stanovanju, men je pa ratalo kuhinjo spedenat, za kosilo bomo meli pa sarme. Sem pa spotoma naročila še duplo vlakca tomažka dva kompleta za mojedva sončka . Sedaj mam pa za otroke vse nakupljeno. Ta teden še za ostale potem bom šla pa lahko počas rodit . čebela pojma nimam kaj me je strah, kr neki me daje. Sej pravim da sem to nosečnost čudna sej bo vse ok, pa še me bomo mislile nate in na princesko, navijale in držale pesti...ma, sama ne boš vedla, pa boš že pestovala svojo lepotičko
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:55:54
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj se morm it pa napravt, da šibnemo na sprehod do bratranca. Se tipkamo ko pridemo nazaj . uživajte
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 9:56:53
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri nas živahnost na vrhuncu. Tamaledva se pojata po stanovanju, men je pa ratalo kuhinjo spedenat, za kosilo bomo meli pa sarme. Sem pa spotoma naročila še duplo vlakca tomažka dva kompleta za mojedva sončka . Sedaj mam pa za otroke vse nakupljeno. Ta teden še za ostale potem bom šla pa lahko počas rodit . čebela pojma nimam kaj me je strah, kr neki me daje. Sej pravim da sem to nosečnost čudna sej bo vse ok, pa še me bomo mislile nate in na princesko, navijale in držale pesti...ma, sama ne boš vedla, pa boš že pestovala svojo lepotičko Hvala sjmm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 10:00:26
|
|
|
|
sjmm
|
evo, pri nas sam še prinčipesa u svetu sanj men se pa sploh ne da tlele iz dnevne premaknt....pa morm eno turo okol prjatlčkov narest, dons že druga runda...sm pa iz otroških sob prvekla za ene 5 strojev cot....Jan je še vso zalogo s košarke vn stresu ...tko d cunj mi sigurn ne bo zmanjkal...pa kok je blo lepo zadnjič k stol za nalaganje nezlikanih cot en dan čist sameval pa mau obhoda po kuhni tud ne bo škodilo sem pa že včeri juhco skuhala, se je lepo ohladila na okenski polici, pa korenčke sm vn nalovila, pa bomo dons sam une barila rizotinčke skuhal za not...pa bo, imamo pa še mau segedina, pa eno picoleto al pa dve bomo spekli...pa bo kosilčke na brzake za soboto čist ok, ju3 pa kej več dolgoročnega kuhanja, pa kak pecivček...za moje sestradančke
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 10:03:00
|
|
|
|
sjmm
|
urša...uživejte...a mate sličajn sonček...k pr nas je tužno in megleno..bljak..pol se mi pa sploh nič ne da petrušk...si včeri prebrala o vegi segedinu?? ajde, se grem pomivalca usmilit...je še od večera pomita posoda not
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 10:09:42
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica....vav pol je pa kmalu omagal kljub temu,da je veliko čez opoldne spal ....lep dan z atijem vama želim sjmm.....jaz verjamem da vama bo ratalo skrajšat tole uspavanje petrušk....a sta kupla vlažilec zraka?..... za Evo kolumbo...še ena ki bi si z veseljem sposodila tvojga Šimeta ......naj spuca pol je pa itak samo vajin urša.....ti si že čist založena z darili ....a veš da sem zadnjič rekla G,da pri Hani tudi pomislila nisem da bi šlo kaj narobe,tukaj pa kar ene strahove vidim...pa mi je ona rekla da bo rodila tatretjega (januarja) in da pri tumu tudi kar neki bluzi...tko da to je zgleda kar normalno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 10:20:40
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: baki petrušk..... saj bo bolje.prav da ven zbruha.to je meni katja delala.nik še ni. baki..kako kaj nik??? nik je vredu.je brez vročine sam je tečen ko zmaj.se me drži kot klop.se pozna da je bil bolan,ker sem ga skos cartala. .kk bo kaj v ponedeljek ko gre v vrtec.sirena bo,saj vem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 10:28:05
|
|
|
|
baki
|
sem pozabla povedat......sem mu dala ponoči AB pol pa ga hočem že pospravit nazaj v hladilnik,pa vidim da sem mu dala ospen.jst pametna ga nisem stran vrgla,sem mu dala pol mililitra preveč ker mu takšno dozo dajem hikoncila .sem se tk ustrašla da sem poklicala v dežurno če je lahko kaj narobepa mi je rekel da mu nisem dala toliko preveč da bi lahko blo kaj narobe.šit no,kaj naj rečem.pol je pa reku naj ospen stran vržem in mu dam po 8 urah hikoncil in mu ga potem dajam na 12 ur.....PANIKA.....sem vedla da ni dobro dajat ponoči zdravil k si čist blesav
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 10:41:54
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz ostala doma ker me spet neki spodaj žoka, pa občutek da se bo vlila. Joj kok me tale bejba heca . šel z Nejcem, Žiga je pa pri meni ostal ker je že nekam zaspan. Sem dala pa stroj cot prat in ugotovila da mamo spet za ene 3,4 stroje cot joj kok se jih hitr nabere. Sedaj malce zabušavava z Žigom, potem bom šla pa kosilčka narest. kaj bomo delali popoldan pa pojma nimam sjmm pri nas je sonček ja čebela me veseli da nism tok čudna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 10:58:00
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....ti kar lepo počivaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 12:42:49
|
|
|
|
Ajvy
|
dannnnnnnnnnnnnn.. Kako smo kaj...... Urša..jst mam feeling da boš ti zlo kmalu pošiljala sms-e o srečnem dogodku...... ČEbela...jst sem imela v 2 nosečnosti skoz slab feeling...predvsem zato ,ker sem imela že prav bizarne sanje...... Sjmm-....kolk sem vesela, da sta se pocartala maksimalno... JSt vaju popolnoma podpiram pri novem režimu in vam želim ,da zlaufa uspavanje fantastično..... Sem te htela vprašat...sem bila na JUst predstavitvi, pa je rekla da ne smemo mazat z materino po prsih in hrbtu do dveh let...kolkr ker se jim krvni tlak lahko dvigne.....sam to sem ti htela povedat...pa brez zamere... Tamika...kako ste kaj.....ste vsi ok.... Petrušk....borba proti kašlju... KAmilice prevrete pod ležiščem v predelu glave Izparilnik...oz mokre brisače na radiatorju.... Dvignjeno vzglavje... Materina dušica na podplatkih.... pred spanjem..obvezno inhaliranje....po-ho kapljice in vrela voda.... Panatus pred spanjem..pri nas dela čudeže.... Claud...o jej ..revca ena..kr tak dolg delavnik....o mary..... Zelo sem vesela za vas....vaš domek....to mora bit fantastičen občutek , Baki...super da je nIK BOLJE...... KOlumbo..če ne boš počivala ti bom ušesa navila...
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 6.11.2010 12:43:17 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 13:24:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy dannnnnnnnnnnnnn.. Kako smo kaj...... Urša..jst mam feeling da boš ti zlo kmalu pošiljala sms-e o srečnem dogodku...... ČEbela...jst sem imela v 2 nosečnosti skoz slab feeling...predvsem zato ,ker sem imela že prav bizarne sanje...... Sjmm-....kolk sem vesela, da sta se pocartala maksimalno... JSt vaju popolnoma podpiram pri novem režimu in vam želim ,da zlaufa uspavanje fantastično..... Sem te htela vprašat...sem bila na JUst predstavitvi, pa je rekla da ne smemo mazat z materino po prsih in hrbtu do dveh let...kolkr ker se jim krvni tlak lahko dvigne.....sam to sem ti htela povedat...pa brez zamere... jz dam kremo med gazico za Majčija in mu dam eno spredi in eno zadi...po podplatkih pa sm ga že namazala...men je blo rečeno, če dobi kake pikice d je pol prekmal...drgač pa ok....je bil pa star ene 15 mescov k sm ga prvič na podplatkih namazala...hvala vseeno...ma kaka zamera...ne se hecat Tamika...kako ste kaj.....ste vsi ok.... Petrušk....borba proti kašlju... KAmilice prevrete pod ležiščem v predelu glave Izparilnik...oz mokre brisače na radiatorju.... Dvignjeno vzglavje... Materina dušica na podplatkih.... pred spanjem..obvezno inhaliranje....po-ho kapljice in vrela voda.... Panatus pred spanjem..pri nas dela čudeže.... Claud...o jej ..revca ena..kr tak dolg delavnik....o mary..... Zelo sem vesela za vas....vaš domek....to mora bit fantastičen občutek , Baki...super da je nIK BOLJE...... KOlumbo..če ne boš počivala ti bom ušesa navila...
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2010 13:24:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 13:32:26
|
|
|
|
sjmm
|
naše dopoldne....glancala poličke in šalčke s poličk v kuhni, pa napo, pa mulčki so sobe spedenal....celo pojstle preoblekl, pa Jan je cel stanvanje posesal, brez d sm mu rekla mi2 z Majkijem sva šla mau na luft....pol je bil pa lačn k norc ...puding, banana in jabuček....vse je pohamsal...pa flašo čaja...zdej šlafka počasi bomo kosilček prštimal...sonček se je skril..na žalost evo..zdej grem pa še mau prjatlčke pogledat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 13:53:35
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm...superca....potem lahko tudi mi to prakticiramo pr TISI...Torej je pomembno to ,da se ne dotakne direkt kože..aha.superca.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 15:04:21
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sjmm...superca....potem lahko tudi mi to prakticiramo pr TISI...Torej je pomembno to ,da se ne dotakne direkt kože..aha.superca..... ja, d u bistvu lepo počasi oddaja vonj...sej verjetn je na koži bol učinkovito, sam menda je za tako kremco še tale kožica prenežna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?