|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
6.11.2010 9:02:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro....

pr nas že pestro od pol 7h....eva je ponoči bruhala od kašljanja, tko da smo mel ob 3h zjutraj menjavo posteljnineuser posted image user posted image
v njeni skupini v vrtcu se je pojavil rota virus...jih 5 maanjka...sam upam, da pr nas ni to to....je sicer bruhala...ampak ji je sluz od kašljanja obrnila pomoje.... k drgač je dobra sam kašlja pa res noroooooo spet...sploh ne vem več kaj nej nardim....

goveja juhca se že kar dons kuha, da se bomo mal pocrkljal...zraven bojo pa marelični in jagodni knedli.....

mamici pa slabi kot da bi bila v 1 mesecu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    no zj k sm neki pojedla je boljš...se bom mogla res navadt najprej k vstanem neki pojest, ne pa da najprej sušilca praznim pa pralca filam pa juhco dam kuhat pa za evo zajtrk štimam...pol me pa kr hladen pot oblivauser posted image user posted image user posted image

sjmm...je ratal atiju spavat?
kolumbo....pust turbo še mal na offf....ga boš še preveč rabilauser posted image user posted image
čebela..super da je rita boljš...
claud...maš pa res hud urnik da se z miško nič ne vidta....
birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boga evica....upam, da je bla sam sluz...o gre pri nas tud hitr vn....naj se kašelj hitro nehauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, mami, pa sej nisi prvič noseča...skoz morš neki mljaskat po malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za čim manj slabosti

kok si ti že zju3 pridnauser posted image user posted image

uspavanje ....user posted image user posted image user posted image Maj je uspaval očija...obratno pa ni šlouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
6.11.2010 9:04:19   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

helppp.....romantična sobota se je začela s sesalcemuser posted image ...a ga kera nucauser posted image user posted image user posted image ...zdej me pa že dol podi, ker ne more pod mizo posesatuser posted image

ti ga kr pust d se mau izživi...pol se ti bo pa posvetil..če ne, ga pa s sesalcem k nam pošljiuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
6.11.2010 9:09:50   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jutro....

pr nas že pestro od pol 7h....eva je ponoči bruhala od kašljanja, tko da smo mel ob 3h zjutraj menjavo posteljnineuser posted image user posted image
v njeni skupini v vrtcu se je pojavil rota virus...jih 5 maanjka...sam upam, da pr nas ni to to....je sicer bruhala...ampak ji je sluz od kašljanja obrnila pomoje.... k drgač je dobra sam kašlja pa res noroooooo spet...sploh ne vem več kaj nej nardim....

goveja juhca se že kar dons kuha, da se bomo mal pocrkljal...zraven bojo pa marelični in jagodni knedli.....

mamici pa slabi kot da bi bila v 1 mesecu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    no zj k sm neki pojedla je boljš...se bom mogla res navadt najprej k vstanem neki pojest, ne pa da najprej sušilca praznim pa pralca filam pa juhco dam kuhat pa za evo zajtrk štimam...pol me pa kr hladen pot oblivauser posted image user posted image user posted image

kolumbo....pust turbo še mal na offf....ga boš še preveč rabilauser posted image user posted image
birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boga evica....upam, da je bla sam sluz...o gre pri nas tud hitr vn....naj se kašelj hitro nehauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, mami, pa sej nisi prvič noseča...skoz morš neki mljaskat po malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za čim manj slabosti

uspavanje ....user posted image user posted image user posted image Maj je uspaval očija...obratno pa ni šlouser posted image

heheh...sj vem da nism prvič sam zj je že minilo zj se je pa spet nazaj začelo....tele slabostiuser posted image user posted image user posted image
škoda k očiju ni ratal...pol si spet sam ti na akciji....
ah...to sm sam dons pridna, k je oči mogu neki po biznisu za 2 urce pa je treba izkoristit, da se bomo lohk pol potepaluser posted image user posted image

kako se pri vas lotevate kašlja....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
6.11.2010 9:11:11   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

helppp.....romantična sobota se je začela s sesalcemuser posted image ...a ga kera nucauser posted image user posted image user posted image ...zdej me pa že dol podi, ker ne more pod mizo posesatuser posted image

ti ga kr pust d se mau izživi...pol se ti bo pa posvetil..če ne, ga pa s sesalcem k nam pošljiuser posted image user posted image user posted image

jst si ga rade volje sposodim...s sesalcem vred k men neki ne vleče...je malček jedu pa je blo več drobtin okrog stola kakor v ustih....
se mi neki sesalc baše, pa oči noče nč slišat....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
6.11.2010 9:32:34   
sjmm

jutro....

heheh...sj vem da nism prvič sam zj je že minilo zj se je pa spet nazaj začelo....tele slabostiuser posted image user posted image user posted image
škoda k očiju ni ratal...pol si spet sam ti na akciji....
ah...to sm sam dons pridna, k je oči mogu neki po biznisu za 2 urce pa je treba izkoristit, da se bomo lohk pol potepaluser posted image user posted image

kako se pri vas lotevate kašlja....

veliko čaja, zdej že dodajam mau medu, pa na radiatorje in v izparilnike dodam evkaliptovo olje, mažemo z materino dušico, na prsih, pod lopatico in podplatke.....na koncu pa kak slezov sirup, ker pravijo d so razni sirupi ala panatus in podobno čist brez veze...aja ...pa kuham čaj...lipa, bezeg, materina dušica...pol mi pa že kr zmanjka idej..upam, da ti kej pomaga, če niste že vsi sprobaliuser posted image ...sem pa Majčija k je 1x spomladi ful kašljal 3 večere držala nad soparo iznad banje z vročo vodo, no sem ulila nekaj kaplic olja materine dušice..in se je kmalu odkašljal...sicer je tudi zbruhal sluz...sam to je sam dobr d gre hitreje na bolje...upam, da hitr mine tole pri vas

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
6.11.2010 9:52:31   
baki
petrušk.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo bolje.prav da ven zbruha.to je meni katja delala.nik še ni.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
6.11.2010 9:53:30   
Urša08
Pri nas živahnost na vrhuncu. Tamaledva se pojata po stanovanju, men je pa ratalo kuhinjo spedenat, za kosilo bomo meli pa sarme. Sem pa spotoma naročila še duplo vlakca tomažka dva kompleta za mojedva sončkauser posted image . Sedaj mam pa za otroke vse nakupljeno. Ta teden še za ostale potem bom šla pa lahko počas rodituser posted image .

čebela pojma nimam kaj me je strah, kr neki me daje. Sej pravim da sem to nosečnost čudnauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
6.11.2010 9:53:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

petrušk.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo bolje.prav da ven zbruha.to je meni katja delala.nik še ni.

baki..kako kaj nik???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
6.11.2010 9:54:40   
Urša08
petrušk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo, da neha kašljati. Ti je pa sjmm dala super predloge za v boj proti kašljuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
6.11.2010 9:55:28   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pri nas živahnost na vrhuncu. Tamaledva se pojata po stanovanju, men je pa ratalo kuhinjo spedenat, za kosilo bomo meli pa sarme. Sem pa spotoma naročila še duplo vlakca tomažka dva kompleta za mojedva sončkauser posted image . Sedaj mam pa za otroke vse nakupljeno. Ta teden še za ostale potem bom šla pa lahko počas rodituser posted image .

čebela pojma nimam kaj me je strah, kr neki me daje. Sej pravim da sem to nosečnost čudnauser posted image

sej bo vse ok, pa še me bomo mislile nate in na princesko, navijale in držale pesti...ma, sama ne boš vedla, pa boš že pestovala svojo lepotičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
6.11.2010 9:55:54   
Urša08
Sedaj se morm it pa napravt, da šibnemo na sprehod do bratranca. Se tipkamo ko pridemo nazajuser posted image .

uživajte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
6.11.2010 9:56:53   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sej bo vse ok, pa še me bomo mislile nate in na princesko, navijale in držale pesti...ma, sama ne boš vedla, pa boš že pestovala svojo lepotičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala sjmm  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
6.11.2010 10:00:26   
sjmm
evo, pri nas sam še prinčipesa u svetu sanj

men se pa sploh ne da tlele iz dnevne premaknt....pa morm eno turo okol prjatlčkov narest, dons že druga runda...sm pa iz otroških sob prvekla za ene 5 strojev cot....Jan je še vso zalogo s košarke vn stresu ...tko d cunj mi sigurn ne bo zmanjkal...pa kok je blo lepo zadnjič k stol za nalaganje nezlikanih cot en dan čist samevaluser posted image user posted image

pa mau obhoda po kuhni tud ne bo škodilo

sem pa že včeri juhco skuhala, se je lepo ohladila na okenski polici, pa korenčke sm vn nalovila, pa bomo dons sam une barila rizotinčke skuhal za not...pa bo, imamo pa še mau segedina, pa eno picoleto al pa dve bomo spekli...pa bo kosilčke na brzake za soboto čist ok, ju3 pa kej več dolgoročnega kuhanja, pa kak pecivček...za moje sestradančkeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
6.11.2010 10:03:00   
sjmm
urša...uživejte...a mate sličajn sonček...k pr nas je tužno in megleno..bljak..pol se mi pa sploh nič ne dauser posted image

petrušk...si včeri prebrala o vegi segedinu??

ajde, se grem pomivalca usmilit...je še od večera pomita posoda notuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
6.11.2010 10:09:42   
Čebel@
pikica....vav pol je pa kmalu omagal kljub temu,da je veliko čez opoldne spaluser posted image user posted image user posted image ....lep dan z atijem vama želimuser posted image user posted image user posted image

sjmm.....jaz verjamem da vama bo ratalo skrajšat tole uspavanjeuser posted image user posted image user posted image

petrušk....a sta kupla vlažilec zraka?.....user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo

kolumbo...še ena ki bi si z veseljem sposodila tvojga Šimetauser posted image user posted image user posted image ......naj spuca pol je pa itak samo vajinuser posted image user posted image user posted image

urša.....ti si že čist založena z dariliuser posted image user posted image user posted image ....a veš da sem zadnjič rekla G,da pri Hani tudi pomislila nisem da bi šlo kaj narobe,tukaj pa kar ene strahove vidim...pa mi je ona rekla da bo rodila tatretjega user posted image (januarja) in da pri tumu tudi kar neki bluzi...tko da to je zgleda kar normalnouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
6.11.2010 10:20:40   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: baki

baki..kako kaj nik???

nik je vredu.je brez vročine sam je tečen ko zmaj.se me drži kot klop.se pozna da je bil bolan,ker sem ga skos cartala.user posted image user posted image user posted image .kk bo kaj v ponedeljek ko gre v vrtec.sirena bo,saj vemuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
6.11.2010 10:28:05   
baki
sem pozabla povedat......sem mu dala ponoči AB pol pa ga hočem že pospravit nazaj v hladilnik,pa vidim da sem mu dala ospen.jst pametna ga nisem stran vrgla,sem mu dala pol mililitra preveč ker mu takšno dozo dajem hikoncilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .sem se tk ustrašla da sem poklicala v dežurno če je lahko kaj narobepa mi je rekel da mu nisem dala toliko preveč da bi lahko blo kaj narobe.šit no,kaj naj rečem.pol je pa reku naj ospen stran vržem in mu dam po 8 urah hikoncil in mu ga potem dajam na 12 ur.....PANIKA.....sem vedla da ni dobro dajat ponoči zdravil k si čist blesavuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
6.11.2010 10:41:54   
Urša08
Jaz ostala doma ker me spet neki spodaj žoka, pa občutek da se bo user posted image vlila. Joj kok me tale bejba hecauser posted image user posted image user posted imageuser posted image šel z Nejcem, Žiga je pa pri meni ostal ker je že nekam zaspan.

Sem dala pa stroj cot prat in ugotovila da mamo spet za ene 3,4 stroje cotuser posted image joj kok se jih hitr nabere. Sedaj malce zabušavava z Žigom, potem bom šla pa kosilčka narest. kaj bomo delali popoldan pa pojma nimamuser posted image

sjmm pri nas je sonček ja user posted image user posted image user posted image

čebela
me  veseli da nism tok čudnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
6.11.2010 10:58:00   
Čebel@
urša.....ti kar lepo počivajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
6.11.2010 12:42:49   
Ajvy
dannnnnnnnnnnnnn..

Kako smo kaj......

Urša..jst mam feeling da boš ti zlo kmalu pošiljala sms-e o srečnem dogodku......

ČEbela...jst sem imela v 2 nosečnosti skoz slab feeling...predvsem zato ,ker sem imela že prav bizarne sanje......

Sjmm-....kolk sem vesela, da sta se pocartala maksimalno...
JSt vaju popolnoma podpiram pri novem režimu in vam želim ,da zlaufa uspavanje fantastično.....

Sem te htela vprašat...sem bila na JUst predstavitvi, pa je rekla da ne smemo mazat z materino po prsih in hrbtu do dveh let...kolkr ker se jim krvni tlak lahko dvigne.....sam to sem ti htela povedat...pa brez zamere...

Tamika...kako ste kaj.....ste vsi ok....

Petrušk....borba proti kašlju...
KAmilice prevrete pod ležiščem v predelu glave
Izparilnik...oz mokre brisače na radiatorju....
Dvignjeno  vzglavje...
Materina dušica na podplatkih....
pred spanjem..obvezno inhaliranje....po-ho kapljice in vrela voda....
Panatus pred spanjem..pri nas dela čudeže....

Claud...o jej ..revca ena..kr tak dolg delavnik....o mary.....
Zelo sem vesela za vas....vaš domek....to mora bit fantastičen občutek ,user posted image user posted image user posted image

Baki...super da je nIK BOLJE......user posted image user posted image user posted image

KOlumbo..če ne boš počivala ti bom ušesa navila...

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 6.11.2010 12:43:17 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
6.11.2010 13:24:28   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

dannnnnnnnnnnnnn..

Kako smo kaj......

Urša..jst mam feeling da boš ti zlo kmalu pošiljala sms-e o srečnem dogodku......

ČEbela...jst sem imela v 2 nosečnosti skoz slab feeling...predvsem zato ,ker sem imela že prav bizarne sanje......

Sjmm-....kolk sem vesela, da sta se pocartala maksimalno...
JSt vaju popolnoma podpiram pri novem režimu in vam želim ,da zlaufa uspavanje fantastično.....

Sem te htela vprašat...sem bila na JUst predstavitvi, pa je rekla da ne smemo mazat z materino po prsih in hrbtu do dveh let...kolkr ker se jim krvni tlak lahko dvigne.....sam to sem ti htela povedat...pa brez zamere...

jz dam kremo med gazico za Majčija in mu dam eno spredi in eno zadi...po podplatkih pa sm ga že namazala...men je blo rečeno, če dobi kake pikice d je pol prekmal...drgač pa ok....je bil pa star ene 15 mescov k sm ga prvič na podplatkih namazala...hvala vseeno...ma kaka zamera...ne se hecatuser posted image

Tamika...kako ste kaj.....ste vsi ok....

Petrušk....borba proti kašlju...
KAmilice prevrete pod ležiščem v predelu glave
Izparilnik...oz mokre brisače na radiatorju....
Dvignjeno  vzglavje...
Materina dušica na podplatkih....
pred spanjem..obvezno inhaliranje....po-ho kapljice in vrela voda....
Panatus pred spanjem..pri nas dela čudeže....

Claud...o jej ..revca ena..kr tak dolg delavnik....o mary.....
Zelo sem vesela za vas....vaš domek....to mora bit fantastičen občutek ,user posted image user posted image user posted image

Baki...super da je nIK BOLJE......user posted image user posted image user posted image

KOlumbo..če ne boš počivala ti bom ušesa navila...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
   [Brisano sporočilo]
6.11.2010 13:24:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
6.11.2010 13:32:26   
sjmm
naše dopoldne....glancala poličke in šalčke s poličk v kuhni, pa napo, pa mulčki so sobe spedenal....celo pojstle preoblekl, pa Jan je cel stanvanje posesal, brez d sm mu rekla

mi2 z Majkijem sva šla mau na luft....pol je bil pa lačn k norc ...puding, banana in jabuček....vse je pohamsal...pa flašo čaja...zdej šlafka

počasi bomo kosilček prštimal...sonček se je skril..na žalost

evo..zdej grem pa še mau prjatlčke pogledat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
6.11.2010 13:53:35   
Ajvy
sjmm...superca....potem lahko tudi mi to prakticiramo pr TISI...Torej je pomembno to ,da se ne dotakne direkt kože..aha.superca.....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
6.11.2010 15:04:21   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

sjmm...superca....potem lahko tudi mi to prakticiramo pr TISI...Torej je pomembno to ,da se ne dotakne direkt kože..aha.superca.....user posted image user posted image user posted image

ja, d u bistvu lepo počasi oddaja vonj...sej verjetn je na koži bol učinkovito, sam menda je za tako kremco še tale kožica prenežnauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?