Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 19:44:17
|
|
|
|
birdy
|
Hej, tamalidve spita, jst sem poa dons čist fertik, tko da sta šle s taščo in tastom na sprehod. Jst pa ta cajt cune obesit in pobrat, pol pa za dobro uro v mižale... Je ful pasalo. Bila pri G in sem kr mal razočarana Mi je samo trebuh pretipal in srčka poslušal, jst sem pa res upala da bo kej UZ naredu da vidimo če so še take ubijalske mere. Ja, tale moj G je res flegma, mogoče kar malo preveč. Naslednji pregled pa danes teden. Malček me pa dons konkretno matra, spet te lažni popadki, ma ma da mal prej rodim ker če bo tkole do roka se bo men zmešal...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 19:45:25
|
|
|
|
Urša08
|
čebela je čist normalno da si to nosečnost bolj utrujena, maš le eno čebelico že doma . Ti probaj počivat kolikor se le da
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 20:04:32
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy ojej revčka da te tole dete takole heca no sej jaz sem že tud k nasedu kit, racam komi naokoli, ful dol pritiska, mam včasih občutek da bo kr vn pogledala . V glavnem pejt počivat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 20:10:00
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo šli popoldan na en obisk, da so se otročki skup igrali. Je blo tko luštno . Potem pa večerna rutina, moj na košarko, jaz mulčka spat napokam tko da sem sedaj frej. No še kuhinja vabi . Za čez vikend nimamo nobenih hudih planov ker jaz praktično nisem več za nikamor . Sjmm a dons ma pa možek uspavanje čez Superca ti si pa en tušek privošči in uživaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 20:16:39
|
|
|
|
birdy
|
Urša, a ti tud nisi več za nikamor? A veš da je men moj kljub vsemu kak teden nazaj mal Ikeo predlagal? Sem mu rekla če se mu ne zdi da se mal predaleč za Ikeo Je rekuda če greva sama da bo to trajal sam ene pet ur, sem mu pa rekla če misli da sem sposobna petih ur hoje in sedenja v avtu... No, pa je končno dojel kaj hočem rečt Me je pa vseen za vsak slučaj še enkrat vprašal, kaj a pol ne bova šla?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 20:20:17
|
|
|
|
birdy
|
Urša, jst bi mogla isto narest k ti, kuhno upedenat, pa dejve si obe dons frej vzet pa štrajkat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 20:21:05
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy ej sej moj ni nč boljši. Mi predlaga take sprehode v klanc, jaz pa še po ravnem ne morem več Ja men tok dol prtiska da me ena navadna štacunca zmatra in se morm dol vsest. Nisem bla taka ne pri Nejcu in ne pri Žigu. Ej a pa ti svojmu ginekologu predlagaš da ti naredi uz? Ker jaz če kaj od moje želim kr sama povem, nč ne šparam besed. Si se odločla v kero porodnišnico boš šla? Če greš v KR sva lahko cimri
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 20:21:49
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Urša, jst bi mogla isto narest k ti, kuhno upedenat, pa dejve si obe dons frej vzet pa štrajkat Komot lahko. Jutri pa itak zjutraj spim, bo pa mojga počakala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 20:37:40
|
|
|
|
sjmm
|
čer! moj je odnesu malega psat...zdej pa d vidmo...mau morm še počakat z razvajanjem pod tušem birdy in urša...lepo se spočite...d vajina bejbija še mau na toplem uživata zdej si grem pa en kakavček prvoščit..pol pa upam d se z mojim kej pogovoriva...sej se nism nč jezila in nama kr gre...sva se že neki stiskala...d so se nama lahk mulčki smejal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 20:52:22
|
|
|
|
birdy
|
Urša, sej sem čudna, ampak jst ful nočem neki težit glede pregleda. Me je moj tud že mal oku.rcu da naj kej rečem, men je pa ne vem no, kr nerodno... Mam občutek k da bi ga jst hotla učit. Bom naslednji petek pa res kr rekla... Men tud dol pritiska ful. Jst sem tokle noseča pri Kristi šla čist na izi, usput a Stari grad, zdej se pa komi do vrtca privlečem Prov odveč sem sama seb. rodila bom pa kr v Ljubljani, jih že kr poznam, sploh če me dajo spet na isti oddelek Dej povej, a pa ti bi že zdele rodila (glede na to da je bejba že donošena) a bi še mal počakala? Jst priznam, če čez 10 dni že rodim bom zelo, zelo vesela
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2010 21:43:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 21:53:29
|
|
|
|
claud
|
Dober vecer! Evo prsla na raport, k me je cebela zbezala sm danes. Ja pestro imamo.... delam po 12 ur ze cel teden...danes sm si izborila da sm bla SAMO do 17h, da sm lahko KONCNO vidla Larisso, ker nazadnje sm jo v ponedeljek....ko sm sla delat je se spala, ko sm prsla domov je pa tud ze spala, tko da sva danes zelooooooo uzivali...se ju3 sm do 14h potem pa frej do ponedeljka.... Zbita sm pa cist..... Tezko je delat za 2 Drugace pa mi smo zdravi,....ce naslednji teden delam normalen urnik, potem se naslednji teden dokoncno selimo!!!!!!!Jeeee.... no sj smo ze zdj vecino casa kar tam...V NASEM DOMU...PRI NAS DOMA... kok se fajn slisi..... A mogoce kaksna obnova...pojma nimam kaj se dogaja....kaksno nova nosecka, kdaj greste kj rodit.... PS. nazadnje sm tukaj brskala ko sm cakala da gre kolumbo rodit, tko da res nism na tekocem No toliko zaenkrat od mene.... Pridne bodite, uzivajte, grejte se! Bom se probala kj bolj pogosto javit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 22:01:39
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, jst počakam še 10 dni, pol pa začnemo na velko seksat, po štengah hodit, skakat... Tko da pohiti bejba, pohiti Ne ne, hecam se, ti kr počas, sej če se ne vidimo zdej, se bomo pa kasnej, ti se spočij. pa turbota ne rabiš nič vklaplat, da ne bo spet kaka neumnost...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 6:51:45
|
|
|
|
baki
|
jutro....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 7:39:44
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 7:42:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 8:02:26
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Tamika hvala za kavico . kako si /ste? Mate spet fuzbalerski vikend? Jaz sem se naspala, sedaj sva z mojim kavico popila tko da lahko počas zalavfam in zajtrk naredim. Birdy a veš da sploh ne razmišljam da bom šla kej prej rodit, sm mal smotka in mam še par stvari za popedenat, pa po pravici me je mal strah Sem mojmu povedala da bom šla tist teden rodit med 22 -29.11 Mate kake plane danes? Nč grem lakotnike nahrant.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 8:03:30
|
|
|
|
Urša08
|
Aja Kolumbo ne vklapljej še turbota ampak počivaj. Mogoče se pa res še vidimo predno šibneva z Birdy v Rim.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 8:24:56
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro smo se naspali in že pozajterkovali rita ni več rdeča ...zunaj je tako kislo urša....česa te je pa pri porodu strah?....mam filing da bo tik tak za tabo ....mi nimamo nobenih planov-jaz si moram kaj izmislit za kosilo in pospravit,pol bomo pa še videli birdy....uf kako se ti mudi rodit .....še malo pa boš na vrsti sjmm....kako je šlo tvojmu uspavanje? kolumbo....pust turbo še pri miru in uživaj v razvajanju ......po moje da bo šel delat ja ......jaz sem pa skladno z vremenom claud.....mislim nate in upam,da kmalu prideš nazaj na ustaljen urnik baki....jutro tamika.....jutro in tenx za kofi...a ste spet čist bizi?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 8:46:42
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Včerajšnji dan je bil ubitačen, mali siten ko muha do večera, pa živc za znoret. Je spal potem opoldne 3 ure, in je šel ob 18h že spat, spal do 6.30. Zaspanec mali. Zdaj čakava atija da pride iz Lj, potem pa ne vem, kam se bomo dali, danes bo še lepo vreme ne. Birdy te čist razumem, jaz sem tud hotla ful prej it rodit, zadnji mesci so mi bli za umret. K sreči se je mali potem sam odločil, da pride 3t prej Sem mu bla ful hvaležna, res. Mene je nosečnost ubijala, rodit grem komot še, sam naj bo noseč nekdo namesto mene Claud za selitev v svoj domek! Nič, grem malega oblečt pa možgane vklopit, kam se naj damo. Lepo soboto!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 8:50:17
|
|
|
|
sjmm
|
jutro, dan!!! nočka kr solidna, večer pa je bil belisimo tamika...tenx za kofe, vau ti pa zju3 zgledaš k jz ...a spet fuzbalirate cel vikend??....kdaj se pa kej vidmo?? kolumbo...pozab na turbo, ti sam svoje ptičke crkljaj, pa oni tebe pa bo....sej boš lahk še dolga leta turbo skoz u maximum šibala birdy in urša...pa bi vaju blo res lepo vidt še pred potovanjem u rim čebelc@...fajn d ste se našlafal ...uspavanje....hja, Maj je uspešno uspaval očija...obratno pa nekak kr ni šlo....ko se pocajta tale nosek...začnemo nov režim, četudi bo kak jok...sicer so bli pol ta velki hudi na naju k sva se tko odločla....sam neki je treba, ker drugač sva zvečer, ko je končno mir čist fuč..pa ura že šiba proti pol11h...je pa naš Maj ekstremen primer...ker on ni nikol zaspan, umiri se pa glih u kaki uri..tko d bomo vidl kak bo uspeh Saška, Jan in Maj so še u svetu sanj, moj Poldi na delovnem mestu, pravi d bo do kosilčka nazaj, mi2 z Mihcem pa že okol strašiva...on je bil dolga leta moj scrkljanček in mu zdej ful paše zju3, če sva kdaj sama d se mau posiskava in d mi kako skrivnost prišepne...sam dons ni nč novga..še zmer je in love v eno Manco grem še mau mojga kofetka srknit...pa d vidm če boste kej zgovorne ratale k je vreme taka kislca
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 8:51:49
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan. Včerajšnji dan je bil ubitačen, mali siten ko muha do večera, pa živc za znoret. Je spal potem opoldne 3 ure, in je šel ob 18h že spat, spal do 6.30. Zaspanec mali. Zdaj čakava atija da pride iz Lj, potem pa ne vem, kam se bomo dali, danes bo še lepo vreme ne. Birdy te čist razumem, jaz sem tud hotla ful prej it rodit, zadnji mesci so mi bli za umret. K sreči se je mali potem sam odločil, da pride 3t prej Sem mu bla ful hvaležna, res. Mene je nosečnost ubijala, rodit grem komot še, sam naj bo noseč nekdo namesto mene Claud za selitev v svoj domek! Nič, grem malega oblečt pa možgane vklopit, kam se naj damo. Lepo soboto! kaj dobrega pogruntajte in se lepo imejte!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 8:53:11
|
|
|
|
sjmm
|
sama magla
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 6.11.2010 8:59:07
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro.... pr nas že pestro od pol 7h....eva je ponoči bruhala od kašljanja, tko da smo mel ob 3h zjutraj menjavo posteljnine v njeni skupini v vrtcu se je pojavil rota virus...jih 5 maanjka...sam upam, da pr nas ni to to....je sicer bruhala...ampak ji je sluz od kašljanja obrnila pomoje.... k drgač je dobra sam kašlja pa res noroooooo spet...sploh ne vem več kaj nej nardim.... goveja juhca se že kar dons kuha, da se bomo mal pocrkljal...zraven bojo pa marelični in jagodni knedli..... mamici pa slabi kot da bi bila v 1 mesecu nosečnosti no zj k sm neki pojedla je boljš...se bom mogla res navadt najprej k vstanem neki pojest, ne pa da najprej sušilca praznim pa pralca filam pa juhco dam kuhat pa za evo zajtrk štimam...pol me pa kr hladen pot obliva sjmm...je ratal atiju spavat? kolumbo....pust turbo še mal na offf....ga boš še preveč rabila čebela..super da je rita boljš... claud...maš pa res hud urnik da se z miško nič ne vidta.... birdy
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2010 8:59:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?