aleksa83
|
pozdravljene!! Čestitke za nazaj za ,.... Se oglašam komaj sedaj, da malo napišem kako je bilo na ctgju. So me noter obdržali na opazovanju zaradi povišanega pritiska :156/98 in sem lepo mogla noter ostati. Na ctgju sem bila že ob 7:40, pol do zdravnice sem prišla nekje ob pol devetih, pol pa se je začelo laufanje in merjenje pritiska, ker niso vedeli ali naj ostanem noter na opazovanju ali ne. Pol so rekli, da ostanem noter, sma šla z mojim malo na sprehod, ker sem sobo čakala. Pol pa je moj mogo iti delat. Hvala bogu serm dobila kosilo ob 13:00, pol sem imela še en ctg, pa kri so mi vzeli, pa vso izpolnjevanje papirjev, in pol treh sem končno prišla v sobo,..., čez cel dan so mi sestre merile pritisk, ki nikakor ni hotel pasti, spodnji je bil skozi čez 92. Zvečer pol desetih še en ctg, pol še enkrat meritev pritiska,...., pol pa sem že bila tako utrujena, da sploh ne vem kdaj sem zaspala. Zjutraj ob petih pa lačna ko volk, pa nič za jest, sem pač čaj pila ko nora, da me je vsaj malo minilo.Zjutraj meritev pritiska, temperature, ctg. Na viziti pa je prišla zdravnica po mene sma šli na UZ, gledali sma srčka, pa popkovino, če je vse vredu in je bilo vse ok. Je rekla, da tako idealnih rezultatov ctgja že dolgo ni videla in da bom lahko šla domov, ampak si moram redno meriti in drugi teden priti nazaj na kontrolo, če pa bo kaj narobe pa brez oklevanja takoj nazaj. Sem v 38 tednu teža bi naj bila okrog 3300 g, tako da bo veliko , samo, da bo zdravo. ampak sedaj sem super, da sem doma. pa še sonček je, jupiii. Moj je bil skoraj prej v bolnišnici pri meni, skoraj prej, ko sn vse papirje porihtala. pol pa sma še šla malo po MBju. Naslednji ctg: 9.11. je drugače divji, nonstop miga, tak, da že imam vsak dan do devete že gibe naštete. Popadkov še nimam. Bi pa mi pasalo, če bi lahko rodila 15.11 imama z mojim obletnico na ta dan in bi bilo idealno,ampak če bo kaj prej ali pozneje, pa ne bi bilo nič narobe. Edino utrujena sem zelo,... Sem pa se sedaj nabrala ko nora, ko ste se tako razpisale v teh treh dneh, ampak vas tako rada berem,... še pišem potem kaj, ker mi očke kar skup lezejo, sem utrujena. pozdravček